Ilusat jõuluaega ja kauneid hetki kõikidele....
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
icic
ho ho hooo
uuemal ajal poliitiliselt korrektne soovida:"häppi holidays"
Lund on siin lõunaservas parajalt,katab maapinna ja veel kühveldama ei pea...lund juurde soovijatele siis "hääd kühveldamist..."
Peeter aka Hondarebel
Eelmisel aastal sai esimene 100 km kirja jaanuaris,näis kuidas järgmise algab,kindlustusfirma nõuab ju lolli järjekindlusega,et tsikkel ka talvel kindlustatud oleks.
ho ho hooo
uuemal ajal poliitiliselt korrektne soovida:"häppi holidays"
Lund on siin lõunaservas parajalt,katab maapinna ja veel kühveldama ei pea...lund juurde soovijatele siis "hääd kühveldamist..."
Peeter aka Hondarebel
Eelmisel aastal sai esimene 100 km kirja jaanuaris,näis kuidas järgmise algab,kindlustusfirma nõuab ju lolli järjekindlusega,et tsikkel ka talvel kindlustatud oleks.
Think positive
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Tartumaal lund küllaga... minu jaoks natuke liiga palju juba (10 -20cm) . Aarh... naistel enam lühikesi seelikuid pole ja mootorratturitest näen ainult mingit emmilist laupäeviti sõitmas.
AGA olgu see aasta kestan lume ära... ja Häid Jõule siinsele Biker rahvale! 

Pakun liivapritsi teenust, madalsurve pritsimine. Hind kokkuleppel!
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
häid saabuvaid pühi. varsti kevad käes. päevad hakkavad juba pikemaks minema. ja veel : karksi - nuia kandis lund piisavalt. vastastikuse abitamise korras võivad lumeta piirkonnas lume soovijad seda piiramatus koguses ära vedada. veel kehtivad jõuluhinnad: tonn lund= 1 saku hard rock. uuel aastal sama hooga sest nagu mulle tundub uut tsiklit mulle vist jõuluvana ei too. lumist ja lahedat aastavahetust kah!
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Jõulutervitus
Tere.Mõnusaid ja toredaid Jõulupühi kõikidele tsiklimeestele!Kärakarikast ja kärarikast vana-aasta lõppu ning head uut aastat! Jõuluvanalt sooviks kõikidele,et järgmine aasta oleks "viimase peal"-palju päikest ja vähe äikest! soovib:Karl.
Häid jõule ka minupoolt!
Ja kellel veel salm selge pole siis http://www.eklubi.ee/index.php?sisu=y_f ... umID=14316
Ja kellel veel salm selge pole siis http://www.eklubi.ee/index.php?sisu=y_f ... umID=14316
Nüüd on ta siis käes ... jõululaupäev. Mis tähendab, et päevad pikenevad ja lootus päikesekiiri näha (mis asfaldi kenasti paljaks sulatavad ja ära kuivatavad) aina suureneb, ehk siis...millalgi tuleb kevad, ja valdavale enamikule mootorratturitest (mõned hullud (mingil määral ka mina ise) välja arvatud) algab taas sõiduhooaeg. Ma tahaks soovida KÕIGILE siinkohal mõistmist (me kõik oleme inimesed, seega ekslikud), kannatlikkust (tõmblemine ja pröökamine pole kunagi sihile viinud) ja kainet mõistust. Teistega arvestamisest rääkimata. Me kõik peame teedele ja tänavatele ära mahtuma, ning mõned meist EI OLE võrdsemad kui teised. Siinkohal veelkord kõigile jõulurahu ja -rõõmu südamesse ning positiivset sära silmadesse. Elu on kõigest hoolimata ilus, ärgem laskem negatiivsusel võitu saada ja seda kõike ära rikkuda.
HÄID JÕULE!
Zeek
HÄID JÕULE!
Zeek
Elu on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.