FoxRacing Krossi ja vabaaja riided.
Moderaator: Moded
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tere Urmas|Maku| kirjutas:Mine Rägavere teel asuvasse GBF kauplusesse, küsi ja uuri sealt!
Mul säärane tunne et nad vist enam ei müü fox i
vähemalt müügisaalis pole näha
aga sinisalo jätkuvalt pikal tänaval
Rainer
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Sa pead suu lahti tegema ja küsima. Nad lükkavad suure kummimüügi hooajal fox-i lihtsalt tahatuppa.417 kirjutas:tere Urmas|Maku| kirjutas:Mine Rägavere teel asuvasse GBF kauplusesse, küsi ja uuri sealt!
Mul säärane tunne et nad vist enam ei müü fox i
vähemalt müügisaalis pole näha
aga sinisalo jätkuvalt pikal tänaval
Rainer
-
Jozeph
Teema algataja
Ma olin 2 nädalat ära ja ei saanud vastata.Vaatan ,et siin on kohe päris sõnelemiseks läinud.Niisis käisin Rägavere teel mingis kummipoes.Seal oli siis väike osa kus oli paar Foxi pusa,eriti suurt valikut polnud.Kuid midagi parajat sai välja valitud.Hiljem sõitsin Võrru SiljaSporti,seal oli vanasti suurem valik kuid nüüd on asi jäänud nigelaks.Paar särki,3 sorti dressipluusi ja 2 paari teksapükse.Ühe särgi ostsin ära.Peaks vist minema Tallinna kuhugi.Äkki leidub sealt.Tänan vastuste eest. 
-
marcus
Teema algataja
Rakveres ju on isegi..
Et Siis Rakveres on Sinisalo seal Pikal Tänaval (multimarger) ja Fox on rakvere Gbf kummikeskuses (tagapool) uue mikromaailma ja Glasgeki kandis
- Kuigi Vaatasin et enam vähem tead juba..
Samas võid ühendust võtta ka mõne krossisõitjaga, kui sul on mõni selline sõber - Mina Näiteks Sain Endale Kindad Enda Pinginaabri.. Krossisõitja kaudu.. Ta Perekonnanimi on muide Rätsep
Samas võid ühendust võtta ka mõne krossisõitjaga, kui sul on mõni selline sõber - Mina Näiteks Sain Endale Kindad Enda Pinginaabri.. Krossisõitja kaudu.. Ta Perekonnanimi on muide Rätsep
Re: Rakveres ju on isegi..
Rätsepad on eesti Pourcel'id - täiesti uskumatud poisid, andkekad ka veel kuramused. Loodame, et nad saavad võimaluse enne kui rong ära läheb.marcus kirjutas:Et Siis Rakveres on Sinisalo seal Pikal Tänaval (multimarger) ja Fox on rakvere Gbf kummikeskuses (tagapool) uue mikromaailma ja Glasgeki kandis- Kuigi Vaatasin et enam vähem tead juba..
-
marcus
Teema algataja
...
Noh See pole nüüd küll Rätsepade teema..
Aga Minule On Mulje jäänud Et Kristjan on veidi Agressivsem sõitja kui Priit..
Kuigi Priit on Iseloomult toredam..
Ja loodan tõesti et nad saavd õigel ajal oma võimaluse..
Ka mina sain suurem motopisiku neilt..
Ja Teema Algataja Loodan Et saad Oma Foxi rõivad..
Aga Minule On Mulje jäänud Et Kristjan on veidi Agressivsem sõitja kui Priit..
Kuigi Priit on Iseloomult toredam..
Ja loodan tõesti et nad saavd õigel ajal oma võimaluse..
Ka mina sain suurem motopisiku neilt..
Ja Teema Algataja Loodan Et saad Oma Foxi rõivad..
-
Jozeph
Teema algataja
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Ma harrastan ka krossisõitu, Minu käest Fox-i riideid ei saa, seega ära minu käest küsi. 
Üldiselt võiks selle teema lõpetada ja kodanik Jozeph võiks oma riided Veldi poest Tallinnast Tondi Selveri tagant ära osta, selle asemel, et Rakvere ja Võru vahet tuisata ja tuttavaid piinata.
Kui seal valik väikeseks jääbi siis ei jää muud üle kui oma soovitud asjad Foxi netipoest osta.
Üldiselt võiks selle teema lõpetada ja kodanik Jozeph võiks oma riided Veldi poest Tallinnast Tondi Selveri tagant ära osta, selle asemel, et Rakvere ja Võru vahet tuisata ja tuttavaid piinata.
Kui seal valik väikeseks jääbi siis ei jää muud üle kui oma soovitud asjad Foxi netipoest osta.
-
Jozeph
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.