Aitame Rauli.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Vabandust, keda ma võibolla präegu väga solvasin, kuna ei pannud oma lause valesõnastust tähele.
Kulutanud pole ma loomulikult seda raha mis annetatud. Sellese rahasse suhtun ma vääga suure auga ja see jääb selleks milleks see on ka annetatud.

Arvuti jaoks kulutasin ma ainult oma laupäeviti teenitud raha, mida ma olen juhtumist saadik seni kogunud.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Raul90 kirjutas:
Vabandust, keda ma võibolla präegu väga solvasin, kuna ei pannud oma lause valesõnastust tähele.
Kulutanud pole ma loomulikult seda raha mis annetatud. Sellese rahasse suhtun ma vääga suure auga ja see jääb selleks milleks see on ka annetatud.

Arvuti jaoks kulutasin ma ainult oma laupäeviti teenitud raha, mida ma olen juhtumist saadik seni kogunud.
Rolleri ostuni on veel pikk tee?
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

Raul90
Kontakt:

Ei tea ausaltöeldes. Üritan siit, sealt midagi maha müüa. Niipalju kui kooli kõrvalt võimalik tööl käia. Ja niipalju kui suve alguses puudu tuleb isakaudu laenata, hiljem suval tööl käia ja tagasi maksta. Hetkel aga summadest ei oska mitte midagi rääkida.

air

Lugemata postitus Postitas air »

Sul isa ega ema raha juurde ei anna ??
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

air kirjutas:
Sul isa ega ema raha juurde ei anna ??
Läheb küll vähe teemast välja.. aga kas peaks andma?? Kõigil ei ole jõukad mammad-papad.
Minuarust on tööl käimine ja ise raha teenimine üks meheks saamise tundemärke.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

V1asa7

Lugemata postitus Postitas V1asa7 »

Kui ise teenid suure vaevaga raha summa kokku,siis oskad asja hoida ka.Eriti ei usu et lõhkumise isu peale tuleks :wink:

air

Lugemata postitus Postitas air »

Ei lihtsalt tundus , et kas vanemad asjast välja ei teinudki või miks sa peaksid isalt laenu võtma .. Aga jah kui raha on raskelt tulnud siis seda hoitakse hästi :P

Raul90
Kontakt:

air kirjutas:
Ei lihtsalt tundus , et kas vanemad asjast välja ei teinudki või miks sa peaksid isalt laenu võtma .. Aga jah kui raha on raskelt tulnud siis seda hoitakse hästi :P
Ju nad mingi summaga ikka toetavad natuke, aga tegelt ma ei võtaks laenu mitte isalt endalt, vaid isa kaudu.

mode edit: ma kustutasin väikese jupi su lause lõpust ära. raha asjad on alati delikaatsed asjad ja ma arvan, et su perekond ja muud asjasse puutuvad inimesed ei taha väga näha, kuidas avalikus internetis nende asju lahatakse. selle raha teekonda on sul õigus ja kohutus avaldada, mis me sulle kogusime, aga see, kust sa ülejäänud saad, pole tegelikult teiste asi.

b0neb0y

Lugemata postitus Postitas b0neb0y »

see, et osad siin kannavad 5 kr ja 10 kr eriti ikka ei aita ka (täname suuremate annetustega inimesi)
olge julgemad ja pange nulle juurde. Kõik hea tuleb veel mitmekordselt tagasi. uskuge mind
varsti hakkab kevad paistma ja alles on kummida raha koos.. :cry:
nutune värk..
ise olen ka oma panuse asjasse pannud

Aitame Raulil uut rollerit soetada..!
Konto number: 1106130190
Nimi: Raul Seegel
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

b0neb0y kirjutas:
see, et osad siin kannavad 5 kr ja 10 kr eriti ikka ei aita ka (täname suuremate annetustega inimesi)
olge julgemad ja pange nulle juurde. Kõik hea tuleb veel mitmekordselt tagasi. uskuge mind
nutune värk..

Pole küll norija tüüp aga ka see 5kr on kasuks, tänada tuleb kõiki, k.a ka neid kes kasvõi 1 kr kannavad.
Mudakoll
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

b0neb0y kirjutas:
nutune värk..

Vaata sellise jutu peale läks igasugune rahaandmise isu ära! Igaüks aitab kuidas ja kuipaljuga heaks arvab, mind isiklikult absoluutselt ei koti (sorry) et alles kummiraha koos on.
Raha, kui te tähele olete pannud, tuleb teenida ja ausalt pole tahtmist lihtsalt niisama kolme- neljakohaliselt summast lahti saada!

Veidike peaks refereerima oma mõtte- ja kirjutamislaadi, muidu võid kogemata hea ürituse peesse keerata!
Harva kodus
Kasutaja avatar

hevylboy

nja

Lugemata postitus Postitas hevylboy »

Eks igaüks ise teab palju annab ja kas üldse annab, aga mina pole küll veel andnud kuid minu poolt saab Raul kohe kindlasti siiamaani suurima summa, mille ta kellegi käest on saanud! Juhul kui ma saan Soome tööle! Kui ei saa siis saab väiksema summa..

Respect... my Friend!
Yamaha Neo's :)
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Tegelt oligi asi mõeldud nii et kõik kellel võimalus annetaks u. 25 krooni(pole eriti suur raha) ja kui annetajaid on palju siis kokku saaks juba normaalsema summa.

Aga kui annetatakse vähem siis pole sellest ka hullu sest inimene soovib ikkagi head teisele võibolla lihtsalt pole võimalik mõnel niipalju anda kui teisel.

Aga kui keegi tahab 1 krooni annetada siis seda ma ei soovita täiskasvanutel teha sest näiteks hansapangas on ülekande tasu täiskasvanule 3 krooni.
Alaealistele tasuta.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

hellish kirjutas:
Tegelt oligi asi mõeldud nii et kõik kellel võimalus annetaks u. 25 krooni(pole eriti suur raha) ja kui annetajaid on palju siis kokku saaks juba normaalsema summa.

Aga kui annetatakse vähem siis pole sellest ka hullu sest inimene soovib ikkagi head teisele võibolla lihtsalt pole võimalik mõnel niipalju anda kui teisel.

Aga kui keegi tahab 1 krooni annetada siis seda ma ei soovita täiskasvanutel teha sest näiteks hansapangas on ülekande tasu täiskasvanule 3 krooni.
Alaealistele tasuta.
Ta tõi ainult näite... Annetatakse niipalju kui suudetakse.
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

hellish kirjutas:
Alaealistele tasuta.
Hmm, no seaduste järgi olen ma täitsa täisealine aga vot pole pank minult sentigi võtnud ülekannete eest.

"Kord tuli sakslane, vehkis mõõgaga ja võttis raha ära...siis tuli venelane, paugutas tankiga ja võttis raha ära...Rootsis ei käi asjad nii, Rootsi on tsiviliseeritud maa, meil pole tank, meil on PANK" :mrgreen:

just a small comic relief
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Millise kummi raha koos on? Suvest-Suveni või kallim Durex? Uus või kasutatud?
Võiks ju mingi vahekokkuvõtte ka teha. Siis hää vaadata kuidas läinud on. Mõnel siis süda leebub ja paneb 1.- krontsale 0 otsa ja kannab kogunisti 10.- eeku üle.

Mind isiklikult huvitab küll pisike vahekokkuvõte. Mitte et su kaukas sobrada tahks, lihtsalt kui suur rahamägi selle ajaga on kokku aetud.

Tee tööd ja näe vaeva, siis läheb naine su juurest ära.
Royal Einfield 350 Classic

Raul90
Kontakt:

Ei mingit rahamäge pole kogunenud. Ei rohkem ega vähem on siis annetajatelt kogutud--> 1500kr

Ülejäänud enda teenitud ja siis arvuti peale kulutatud ja jälle teenitud summasid ei avalda.
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Raul90 kirjutas:
Ei mingit rahamäge pole kogunenud. Ei rohkem ega vähem on siis annetajatelt kogutud--> 1500kr
Muu mind ei huvitagi. Tänan.
Royal Einfield 350 Classic

Raul90
Kontakt:

Täna siis soetasin endale hunniku õnnetust.

Ühe vääga halvas seaisukorras Piaggio Sfera. Annetus rahast oli väga palju abi! Point miks sellise rolleri ostsin on, et ma kavatsen selle oma jõududega korda teha võimalikult vähe sellesse investeerides. Hiljem müün mingi kasumiga maha ja siis juba raha rohkem edaspidisteks plaanideks.

Ma arvan, et nüüd on käes see hetk kus ma tänan kõiki annetajaid veelgi ja nüüd võib selle teema "kleepsu" staatusest tavaliseks muuta, kuna egas see annetamine siis igavesti saa siin kesta.

Tänud!
Suletud

Mine “Rollerid”