BikerFest 2004 02-04.07.2004 Põltsamaal
Moderaator: Moded
-
Ceed
Aga kui 3 päeva vihma sajab siis
on väga halvasti. Sest telgid ei kannata 3 päeva vihma välja
. Aga kas ei ole võimalik kuskil katusealla neid telke sättida (mingi suur telk või kasvõi mingi lava kui seal selline asi eksisteerib) Sest kui vihm sajab enamus ajast siis ma arvan et 3-mandaks päevaks sinna raffast ei jää 
Ma arvan, et kui kaasa võtta piisavalt palju alkoholi sisaldavaid jooke, siis ei häiri vihm sugugi..Ceed kirjutas:Aga kui 3 päeva vihma sajab siison väga halvasti. Sest telgid ei kannata 3 päeva vihma välja
. Aga kas ei ole võimalik kuskil katusealla neid telke sättida (mingi suur telk või kasvõi mingi lava kui seal selline asi eksisteerib) Sest kui vihm sajab enamus ajast siis ma arvan et 3-mandaks päevaks sinna raffast ei jää
-
Ceed
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
nii kõik sokolaadist sõbrad ja ülejäänud
:
esimene otselülitus Põltsamaalt ja uudised positiivsed - kui mujal Eestis (trassil Tallinnast Põltsamaale) sadas omajagu, siis Põltsamaal oli ilm ainult väheke pilves. Ilmaennustuse järgi pidi olukord ainult paremaks minema, seega niiskutase takistuseks küll saada ei tohiks
ehk kui Eestis vihm tsikliga sõitmist segaks, poleks selleks kaheks päikesepaisteliseks nädalaks mõtet tsiklit ostagi
Ettevalmistused käivad täie hooga ja korralduse koha pealt hetkel mingeid takistusi tekkinud pole. Ootame kõiki baikerdajaid laagrisse reedel alates kella 18.00 õhtul, kel võimalus võib ka varem saabuda oma telgi üles riputada ja niisama tiksuda kuni programmi alguseni.
Kõike parimat seniks ja kohtumiseni Põltsamaal
esimene otselülitus Põltsamaalt ja uudised positiivsed - kui mujal Eestis (trassil Tallinnast Põltsamaale) sadas omajagu, siis Põltsamaal oli ilm ainult väheke pilves. Ilmaennustuse järgi pidi olukord ainult paremaks minema, seega niiskutase takistuseks küll saada ei tohiks
Ettevalmistused käivad täie hooga ja korralduse koha pealt hetkel mingeid takistusi tekkinud pole. Ootame kõiki baikerdajaid laagrisse reedel alates kella 18.00 õhtul, kel võimalus võib ka varem saabuda oma telgi üles riputada ja niisama tiksuda kuni programmi alguseni.
Kõike parimat seniks ja kohtumiseni Põltsamaal
vihm
Hästi vahva oli 2.07 õhtu festil, pole kohe üldse üldse vaja nuriseda
Ainult et öösel hakkas vihma sadama oli paha paha, aga kes elas üle kes mitte
Loodan, et ka tänane õhtu(koos kontserti jms) läheb hästi ja vihmata!
Tore üritus, osalejaid ka ikka oli!
K
Ainult et öösel hakkas vihma sadama oli paha paha, aga kes elas üle kes mitte
Loodan, et ka tänane õhtu(koos kontserti jms) läheb hästi ja vihmata!
Tore üritus, osalejaid ka ikka oli!
K
-
Ceed
Nii siis kirjutan väheke bikerfestist
See ruuliz täiega
esimesel päeval oli ilm väga halb, vihma kallas, kuid õhtuks läks kõigil tuju heaks sest esines band ja korraldati igasuguseid mänge. (algul tundus et rahvast ei tulegi sest ilm oli halb ja samal hetkel toimus veel 4 sellesarnast tsikli üritust. kuid õhtux kogunes oma 100 kond julget ratturi kes ei last ennast ilmast heidutada
teine päev hakkas jälle vihmaga ja kõik oli läbimärg ja ja tuju halb. Aga ega sellepärast ei jäänud mängud mängimata ja kummid põletamata
Õhtuks läks kõigil tuju heaks sest pilvetagant vaatas välja päike ja hakkasid esinema bandid
Teisepäeva õhtu möödus väga hästi ja see oli stripivõistlus ja kehamaalingud(leiti päris mitu julget kes nendes alades võistlesid
) ja nagu alati pidu käis hommikuni
BikerFest oli väga hea üritus ja hästi organiseeritud (tänan BikerFesti meeskonda selle suurepärase peo eest) Need on siis minu muljed BikerFestist, need kes ei tulnud kahetsege
Tegin ka umbes 100-kond pilti mille ma üritan mõnepäeva jooksul kuhugi uploadida (mõnel mehel võib veits häbi olla
)
-
ENZO
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
No nii!Lõpuks siis elusalt ja tervelt kodus tagasi,ning võib selle toreda nädalavahetuse igati kordaläinuks lugeda.....saaks pea kah veel korda,siis võiks edasi elada
.Üritus oli väga hästi organiseeritud ja täiesti tasemel,mille eest võtan korraldajate ees oma mütsi suure kaarega maha(hea kultuuriline programm,odavad õlle-ja viinahinnad+hea söök). Tahaks loota,et see üritus saab endale väärilise järje.......
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
BikerFest üks SIGAVINGE üritus olema. Ja seda SIGA sai söödud ka mõnede sadade kroonide eest...
Esimesel õhtul Sex Files rokkis uskumatult hästi! Sain ka mikriga suu valgeks
ja suveniiriks peeneks lastud basskitarri keele (jess!).
Laupäev hakkas rohkem ilmet võtma siis, kui vihm järele jäi. Kontsert oli ülikõva (isegi kaine peaga võttes
), heeliumiga õhupallid rokkisid ja üldse kogu fiiling oli hästi lahe. Sai kohatud vanu tuttavaid ja tehtud uusi ja üldse oli kogu pidu super.
Suured tänud korraldajatele, bändidele, vahvale seltskonnale ja Konsulendile, kes andis suurepärase võimaluse proovida uut Urali Hunti. 
Esimesel õhtul Sex Files rokkis uskumatult hästi! Sain ka mikriga suu valgeks
Laupäev hakkas rohkem ilmet võtma siis, kui vihm järele jäi. Kontsert oli ülikõva (isegi kaine peaga võttes
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
oo, personaalsed õnnitlused võtan ikka vastu
nüüd veel ainult head tagi vmt vaja kuhu sümboolika kinnitada...
ma siin omaette irvitasin, et küll nüüd on mind ikka proovile pandud - pole aasta otsa tsikli sanga saanud ja kui minek, siis ikka ekstreemsetes oludes ehk nii minnes kui tulles korralikult vihma, tulles isegi nii korralikult, et vahepeal oli raskusi nii tee nägemise kui ta sellel püsimisega. aga noh, eks see oli midagi "tules karastus teras" moodi siis
üritus ise oli igatahes minekut väärt. vihmasadu küll morjendas meelt ja niiskus puges kontidesse, kuid mis ei tapa, pidi tugevamaks tegema. ehk kui sellistes oludes üritus ellu jäi, mis siis veel normaalsete olude puhul enam rääkida
tegijatele jõudu ja jaksu ka edaspidi oma tegevust jätkata. ja kui kokkuvõtted tehtud, siis needki avaldada
ahjaa, 1 asi oli küll mis mulle põntsu pani, aga see käib alati sellistel üritustel kaasas - ma sain "kummi"põletamisest tekkinud suitsust mürgituse
mumm@peaaegu tervise juures ehk palavik eemaldatud
ma siin omaette irvitasin, et küll nüüd on mind ikka proovile pandud - pole aasta otsa tsikli sanga saanud ja kui minek, siis ikka ekstreemsetes oludes ehk nii minnes kui tulles korralikult vihma, tulles isegi nii korralikult, et vahepeal oli raskusi nii tee nägemise kui ta sellel püsimisega. aga noh, eks see oli midagi "tules karastus teras" moodi siis
üritus ise oli igatahes minekut väärt. vihmasadu küll morjendas meelt ja niiskus puges kontidesse, kuid mis ei tapa, pidi tugevamaks tegema. ehk kui sellistes oludes üritus ellu jäi, mis siis veel normaalsete olude puhul enam rääkida
tegijatele jõudu ja jaksu ka edaspidi oma tegevust jätkata. ja kui kokkuvõtted tehtud, siis needki avaldada
ahjaa, 1 asi oli küll mis mulle põntsu pani, aga see käib alati sellistel üritustel kaasas - ma sain "kummi"põletamisest tekkinud suitsust mürgituse
mumm@peaaegu tervise juures ehk palavik eemaldatud
väike kuri mootorrattur
oojah, jälle üks meeldejääv nädalivahetus, esialgu masendas see ilm ära, aga esimesel õhtul jäi vihma vähemaks juba ja sex files ning võistlused, toredad inimesed, õlu ja asjad tegid tuju heaks
ja mulle täitsa see ajuvaba tagurpidi imelik ratas meeldima hakkas
..lubati teisel päeval head ilma, hommikul seda nägu küll ei olnud, aga alates õhtust kuni ürituse lõpuni oli ilm väga hea, kontsert-möll-paraad asjad olid igati lahedad, pidades ka meeles kinomehi/naisi tänu kellele lõualuud paigast sai naerdud
niiväheke siis minupoolt öeldud, ning tänud korraldajatele, tnu kllele see kõik toimuma sai
järgmise korrani ..
..lubati teisel päeval head ilma, hommikul seda nägu küll ei olnud, aga alates õhtust kuni ürituse lõpuni oli ilm väga hea, kontsert-möll-paraad asjad olid igati lahedad, pidades ka meeles kinomehi/naisi tänu kellele lõualuud paigast sai naerdud
niiväheke siis minupoolt öeldud, ning tänud korraldajatele, tnu kllele see kõik toimuma sai
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
They mark their territory.
-
Ceed
Uploadisin siis natuke pilte kui keegi soovib juurde siis võin saata
<a href="http://www.zone.ee/motomafia/BikerFest">PILDID</a>
-
Jack
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Nuuu - riputa neid ikka veidi rohkem kuhugiCeed kirjutas:Uploadisin siis natuke pilte kui keegi soovib juurde siis võin saata![]()
Kasvõi nendele nukrutsemiseks, kes tulla ei saanud (myself - niuks)
Harva kodus
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
TÄNAN kõiki kes hoolimata lõputust vihmasajust kohale tulid. Loodan, et üritus meeldis
Järgmiseks aastaks on hea ilm juba tellitud
Kuna tagasiside on jube oluline siis palun saatke mulle mis meeldis ja mis mitte guru@biker.ee -le. Siis teame mida järgmine aasta paremini teha.
tänudega
motopaks
Järgmiseks aastaks on hea ilm juba tellitud
Kuna tagasiside on jube oluline siis palun saatke mulle mis meeldis ja mis mitte guru@biker.ee -le. Siis teame mida järgmine aasta paremini teha.
tänudega
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Püüaks kah natuke kokku võtta seda üritust.
Ei tea kas sellepärast, et ma näppupidi vets selles korralduses sees olin, aga mulle tundub, et BikerFest oli üks lõbusamaid motokokkutulekuid üldse, millel osalenud olen
Isegi sellise ilmaga tuli rahvast täitsa suures koguses kohale ja kõik rokkisid nii kuidas jaksasid. Mitmed inimesed laupäeva õhtul lossihoovis juba teatasid, et põselihased naermisest valusad
Mul on ääretult kahju sellest, et filmilindile ei jäänud meie ekspromt tsirkuseetendus lossihoovis - õhuakrobaadid, klounid, püramiidide moodustajad, teivast mööda ronija, laulu- ja tantsukava murul ja pinkidel, natuke erootikat kah
See oli igatahes kogu ürituse highlight. Aijaa...stripp ja maalingud olid ka vägevad 
Tänud inimestele, kes selle nädalavahetuse nii meeldejäävaks muutsid!
Ei tea kas sellepärast, et ma näppupidi vets selles korralduses sees olin, aga mulle tundub, et BikerFest oli üks lõbusamaid motokokkutulekuid üldse, millel osalenud olen
Tänud inimestele, kes selle nädalavahetuse nii meeldejäävaks muutsid!
Vahest sõidan ja teen asju.
Uh,sain ka lõpuks tulema.Suurimad tänud korraldajatele ja olgu kiidetud kõik osavõtjad.Üks meeldejäävamaid kokkutulekuid, tantsu,tralli,mänge ja muud orgunni,kuhu kõikjale ei jõudnudki..2.päev sai pisut ruttu lossihoovis otsa aga noh,see-eest oli paljude pühapäev roosilisem...
Krt Põltsamaa naised võtsid rajalt maha ja pühapäeval läks afterparty täiega edasi
Krt Põltsamaa naised võtsid rajalt maha ja pühapäeval läks afterparty täiega edasi
-
kitu
ma ei tea, asi võib olla ainult minus aga ma olen siiani üleelatud läbudest mõistnud, et mõningaid pilte siiski ilma passata üles ei tohiks riputada... ja kui seda tehakse siis sry.. paljud jätavad selle showtegemise teinekord teistele ja kuda me saame teinekord strippi tegema kedagi kui paparrazid ja kaamerad neid pilte pärast laias maailams jagavad.. pealegi.. mõningad asjad peaks jääma ainult kohalkäinute silmade jaoks muidu lihtsalt ei tunne ennast vabalt;)
Esimese korra jaoks läks hästi, lahedaid asju võis leida ma arvan, et suht igale maitsele:D
jõudu edaspidiseks!
*lihtsalt ja koduselt.. ma põlgan paparrazisid!*
Esimese korra jaoks läks hästi, lahedaid asju võis leida ma arvan, et suht igale maitsele:D
jõudu edaspidiseks!
*lihtsalt ja koduselt.. ma põlgan paparrazisid!*
-
cats
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.