BikerFest 2004 02-04.07.2004 Põltsamaal

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Alla 10 aastased lapsed saavad koos vanemliku järelvalvega tasuta sisse. Lapse söögikulud tuleb ise kanda.

:D

kohtumiseni

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Kuidas seal lood valvega on. Kuna paraadist pole huvitatud siis jättes ratta kontserdi ajaks ööbimispaika, on ikka lootust seda sealt ka pärast leida?
Ja kas mingit programmilist poolt telkimisplatsil ka on ?
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

vastus nr1: jah
vastus nr2: jah

:D
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Uralil oleks aeg oma ratta jahutuse probleemidele lahendus leida, siis saaks täisväärtuslikult paraadis osaleda ja ei peaks üksi laagris tegevust otsima. :twisted:
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

:? Krdi ilm ajab vihale.Kui nii edasi sajab saab sellest üritusest "Boatfest" :?
Meil siin lõunamaal on umbes selline pilt>>Pilt

Ceed

Lugemata postitus Postitas Ceed »

Aga kui 3 päeva vihma sajab siis :evil: on väga halvasti. Sest telgid ei kannata 3 päeva vihma välja :cry: . Aga kas ei ole võimalik kuskil katusealla neid telke sättida (mingi suur telk või kasvõi mingi lava kui seal selline asi eksisteerib) Sest kui vihm sajab enamus ajast siis ma arvan et 3-mandaks päevaks sinna raffast ei jää :(
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

Ceed kirjutas:
Aga kui 3 päeva vihma sajab siis :evil: on väga halvasti. Sest telgid ei kannata 3 päeva vihma välja :cry: . Aga kas ei ole võimalik kuskil katusealla neid telke sättida (mingi suur telk või kasvõi mingi lava kui seal selline asi eksisteerib) Sest kui vihm sajab enamus ajast siis ma arvan et 3-mandaks päevaks sinna raffast ei jää :(
Ma arvan, et kui kaasa võtta piisavalt palju alkoholi sisaldavaid jooke, siis ei häiri vihm sugugi..
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

liviko soe pesu ja saku vihmavari kaasa ja tuld :shock:

tõsi ta on, igakord kui käib viinavõtt on soe päikeseline ilm ja inimesed on nii head ja ilusad :D

p.s. alati on võimalus metsas magada kui telk kipub läbi laskma :lol:

Ceed

:D jah :D aga ikkagi peale seda kõik haiged ja siis istuvad terved päevad biker.ee foorumis. Mis tegelt pole ka väga halb ju, ja libistavad õllet kõrvale :idea: aga jah tegelt erilist tahtmist 3 päeva läbimärjana seal istuda pole :? Ja muide nagu ma ilmateatest kuulsin pidi reedest külmax minema(öeldi et tuleb niinimetatud JÄÄAEG ) :( täiega külmax pidi minema. aga kui kuskilt natuke raha välja võlun tulen kindlasti :D
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

nii kõik sokolaadist sõbrad ja ülejäänud :D :

esimene otselülitus Põltsamaalt ja uudised positiivsed - kui mujal Eestis (trassil Tallinnast Põltsamaale) sadas omajagu, siis Põltsamaal oli ilm ainult väheke pilves. Ilmaennustuse järgi pidi olukord ainult paremaks minema, seega niiskutase takistuseks küll saada ei tohiks 8) ehk kui Eestis vihm tsikliga sõitmist segaks, poleks selleks kaheks päikesepaisteliseks nädalaks mõtet tsiklit ostagi :D

Ettevalmistused käivad täie hooga ja korralduse koha pealt hetkel mingeid takistusi tekkinud pole. Ootame kõiki baikerdajaid laagrisse reedel alates kella 18.00 õhtul, kel võimalus võib ka varem saabuda oma telgi üles riputada ja niisama tiksuda kuni programmi alguseni.

Kõike parimat seniks ja kohtumiseni Põltsamaal 8)
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

vihm

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Hästi vahva oli 2.07 õhtu festil, pole kohe üldse üldse vaja nuriseda 8)
Ainult et öösel hakkas vihma sadama oli paha paha, aga kes elas üle kes mitte :roll:
Loodan, et ka tänane õhtu(koos kontserti jms) läheb hästi ja vihmata!

Tore üritus, osalejaid ka ikka oli!

K
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Ma olen nii kurb, et ei saanud tulla. Kohtumiseni treffil :bsmile:
ansambel X - 11

Ceed

Nii siis kirjutan väheke bikerfestist :D See ruuliz täiega :wink: esimesel päeval oli ilm väga halb, vihma kallas, kuid õhtuks läks kõigil tuju heaks sest esines band ja korraldati igasuguseid mänge. (algul tundus et rahvast ei tulegi sest ilm oli halb ja samal hetkel toimus veel 4 sellesarnast tsikli üritust. kuid õhtux kogunes oma 100 kond julget ratturi kes ei last ennast ilmast heidutada :D teine päev hakkas jälle vihmaga ja kõik oli läbimärg ja ja tuju halb. Aga ega sellepärast ei jäänud mängud mängimata ja kummid põletamata 8) Õhtuks läks kõigil tuju heaks sest pilvetagant vaatas välja päike ja hakkasid esinema bandid :wink: Teisepäeva õhtu möödus väga hästi ja see oli stripivõistlus ja kehamaalingud(leiti päris mitu julget kes nendes alades võistlesid :D ) ja nagu alati pidu käis hommikuni :D BikerFest oli väga hea üritus ja hästi organiseeritud (tänan BikerFesti meeskonda selle suurepärase peo eest) Need on siis minu muljed BikerFestist, need kes ei tulnud kahetsege :lol: Tegin ka umbes 100-kond pilti mille ma üritan mõnepäeva jooksul kuhugi uploadida (mõnel mehel võib veits häbi olla :twisted: )
Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

No nii!Lõpuks siis elusalt ja tervelt kodus tagasi,ning võib selle toreda nädalavahetuse igati kordaläinuks lugeda.....saaks pea kah veel korda,siis võiks edasi elada :lol: .Üritus oli väga hästi organiseeritud ja täiesti tasemel,mille eest võtan korraldajate ees oma mütsi suure kaarega maha(hea kultuuriline programm,odavad õlle-ja viinahinnad+hea söök). Tahaks loota,et see üritus saab endale väärilise järje.......
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
Kasutaja avatar

Stern

Lugemata postitus Postitas Stern »

Minagi turvaliselt koju jõudnud. Aga raisk jäime rahe ja vihma kätte tagasiteel :cry: , ma kujutanud ilmaski ette, et raheterad nii valusad võivad olla :D
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

BikerFest üks SIGAVINGE üritus olema. Ja seda SIGA sai söödud ka mõnede sadade kroonide eest... :D

Esimesel õhtul Sex Files rokkis uskumatult hästi! Sain ka mikriga suu valgeks :wink: ja suveniiriks peeneks lastud basskitarri keele (jess!).

Laupäev hakkas rohkem ilmet võtma siis, kui vihm järele jäi. Kontsert oli ülikõva (isegi kaine peaga võttes :D ), heeliumiga õhupallid rokkisid ja üldse kogu fiiling oli hästi lahe. Sai kohatud vanu tuttavaid ja tehtud uusi ja üldse oli kogu pidu super. :) Suured tänud korraldajatele, bändidele, vahvale seltskonnale ja Konsulendile, kes andis suurepärase võimaluse proovida uut Urali Hunti. 8)
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kuna eelpool sai k6ik mainitud, siis minul pole halligi lisada.Kuid siiski kordaks mainitud fraase -> T2nan v2ga yrituse korraldajaid selle sigalaheda yrituse eest :D .Eraldi tahaks 6nnitleda Mummu, kes nyyd ka WIMA ridades :twisted: .
Elagu bikerid :!: :bsmile:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

oo, personaalsed õnnitlused võtan ikka vastu 8) nüüd veel ainult head tagi vmt vaja kuhu sümboolika kinnitada...

ma siin omaette irvitasin, et küll nüüd on mind ikka proovile pandud - pole aasta otsa tsikli sanga saanud ja kui minek, siis ikka ekstreemsetes oludes ehk nii minnes kui tulles korralikult vihma, tulles isegi nii korralikult, et vahepeal oli raskusi nii tee nägemise kui ta sellel püsimisega. aga noh, eks see oli midagi "tules karastus teras" moodi siis 8)

üritus ise oli igatahes minekut väärt. vihmasadu küll morjendas meelt ja niiskus puges kontidesse, kuid mis ei tapa, pidi tugevamaks tegema. ehk kui sellistes oludes üritus ellu jäi, mis siis veel normaalsete olude puhul enam rääkida :D

tegijatele jõudu ja jaksu ka edaspidi oma tegevust jätkata. ja kui kokkuvõtted tehtud, siis needki avaldada :wink:

ahjaa, 1 asi oli küll mis mulle põntsu pani, aga see käib alati sellistel üritustel kaasas - ma sain "kummi"põletamisest tekkinud suitsust mürgituse :roll:

mumm@peaaegu tervise juures ehk palavik eemaldatud :P
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

oojah, jälle üks meeldejääv nädalivahetus, esialgu masendas see ilm ära, aga esimesel õhtul jäi vihma vähemaks juba ja sex files ning võistlused, toredad inimesed, õlu ja asjad tegid tuju heaks :) ja mulle täitsa see ajuvaba tagurpidi imelik ratas meeldima hakkas :P
..lubati teisel päeval head ilma, hommikul seda nägu küll ei olnud, aga alates õhtust kuni ürituse lõpuni oli ilm väga hea, kontsert-möll-paraad asjad olid igati lahedad, pidades ka meeles kinomehi/naisi tänu kellele lõualuud paigast sai naerdud :P

niiväheke siis minupoolt öeldud, ning tänud korraldajatele, tnu kllele see kõik toimuma sai :D järgmise korrani ..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Ceed

Uploadisin siis natuke pilte kui keegi soovib juurde siis võin saata :!:
<a href="http://www.zone.ee/motomafia/BikerFest">PILDID</a> :D
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Ceed kirjutas:
Uploadisin siis natuke pilte kui keegi soovib juurde siis võin saata :!:
<a href="http://www.zone.ee/motomafia/BikerFest">PILDID</a> :D
Nuuu - riputa neid ikka veidi rohkem kuhugi :cry:
Kasvõi nendele nukrutsemiseks, kes tulla ei saanud (myself - niuks)
Harva kodus

Ceed

Tegelt neid pilte ikka rohkem. ma alles uploadin sa vaatsid liiga vara 8)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

TÄNAN kõiki kes hoolimata lõputust vihmasajust kohale tulid. Loodan, et üritus meeldis :D
Järgmiseks aastaks on hea ilm juba tellitud :wink:

Kuna tagasiside on jube oluline siis palun saatke mulle mis meeldis ja mis mitte guru@biker.ee -le. Siis teame mida järgmine aasta paremini teha.

tänudega

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Püüaks kah natuke kokku võtta seda üritust.

Ei tea kas sellepärast, et ma näppupidi vets selles korralduses sees olin, aga mulle tundub, et BikerFest oli üks lõbusamaid motokokkutulekuid üldse, millel osalenud olen :twisted: Isegi sellise ilmaga tuli rahvast täitsa suures koguses kohale ja kõik rokkisid nii kuidas jaksasid. Mitmed inimesed laupäeva õhtul lossihoovis juba teatasid, et põselihased naermisest valusad :) Mul on ääretult kahju sellest, et filmilindile ei jäänud meie ekspromt tsirkuseetendus lossihoovis - õhuakrobaadid, klounid, püramiidide moodustajad, teivast mööda ronija, laulu- ja tantsukava murul ja pinkidel, natuke erootikat kah :D See oli igatahes kogu ürituse highlight. Aijaa...stripp ja maalingud olid ka vägevad ;)

Tänud inimestele, kes selle nädalavahetuse nii meeldejäävaks muutsid!
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

Uh,sain ka lõpuks tulema.Suurimad tänud korraldajatele ja olgu kiidetud kõik osavõtjad.Üks meeldejäävamaid kokkutulekuid, tantsu,tralli,mänge ja muud orgunni,kuhu kõikjale ei jõudnudki..2.päev sai pisut ruttu lossihoovis otsa aga noh,see-eest oli paljude pühapäev roosilisem... :?
Krt Põltsamaa naised võtsid rajalt maha ja pühapäeval läks afterparty täiega edasi :D

kitu

Lugemata postitus Postitas kitu »

ma ei tea, asi võib olla ainult minus aga ma olen siiani üleelatud läbudest mõistnud, et mõningaid pilte siiski ilma passata üles ei tohiks riputada... ja kui seda tehakse siis sry.. paljud jätavad selle showtegemise teinekord teistele ja kuda me saame teinekord strippi tegema kedagi kui paparrazid ja kaamerad neid pilte pärast laias maailams jagavad.. pealegi.. mõningad asjad peaks jääma ainult kohalkäinute silmade jaoks muidu lihtsalt ei tunne ennast vabalt;)

Esimese korra jaoks läks hästi, lahedaid asju võis leida ma arvan, et suht igale maitsele:D

jõudu edaspidiseks!

*lihtsalt ja koduselt.. ma põlgan paparrazisid!*

Ceed

tegin siis pilte väiksemaks ja lisasin pilte juurde :!:
Kasutaja avatar

Inks
Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Inks »

Ehh, igati lahe ja meeldejääv üritus oli :D

cats

Lugemata postitus Postitas cats »

Tänud Motopaksule! Orgunn oli üks parimaid ja tegevust jagus ;) Kohe niiii ära väsitas... :lol: Niikaua kui ma veel omal jalal kohale suudan komberdada, leiate mind ikka Bikerfestilt 8)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”