>50cc jne.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

b0neb0y

Lugemata postitus Postitas b0neb0y »

hästi paned...
krt ära räägi huupi
olen ma sul juba mingi 14a pätakas jah..

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

b0neb0y kirjutas:
hästi paned...
krt ära räägi huupi
olen ma sul juba mingi 14a pätakas jah..
Jutu järgi võiks järeldada küll ,et oled maailma isa ja "täiega" tegija vend .

PS! sa ei pea tegema uut posti sisuga ,et sa oled 15 PS2 rate.ee on jätkuvalt lahe koht -avalik andmebaas !
Viimati muutis Raigo, 06 Mär 2006, 23:01, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Arvutiturve tegelane on M*NN, sest tema nõuannete pärast ei saa armsad häkkerid arvutitest infot kätte.
Kaubahalli turvamees on M*NN, sest tema pärast ei saa nätsu ja shokolaadi varastada.
Politseinik on M*NN, sest võtab kinni, kui naabrinaise ära vägistan.

Mina olen kah M*NN, sest olen vajadusel nõus tegema koolituse rollerite/mopeedide nende spetsiifiliste ja iseloomulike detailide äratundmiseks.
Aga mõelge nüüd natukene järgi, kumb variant teile rohkem meeldib
a) teid kiusatakse igaksjuhuks ja koguaeg, kui oma nina kuhugi avalikku liiklusesse pistate, et äkki on ikka kuskil midagi valesti ja peate ise tõestama, et te kaamlid ei ole ja kui seda ei suuda, siis saadetakse lihtsalt ekspertiisi.
b) Kui teid peadatakse, siis inimene, kes seda teeb, on antud masinatega kursis ja kui teie käitumises ega teie masinas miskit kahtlast silma ei hakka, siis soovib teile "Head teed!"
hälvik

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

oldmoped kirjutas:
Mina olen kah M*NN, sest olen vajadusel nõus tegema koolituse
Päris hea signatuuri idee andsid meile. Ära püüa siin üksinda maailma muuta. Asi pole pooltki nii hull kui seda räägitakse. Kui rollerite kallal vingute siis vinguge parem juba 125 kallal ka mis liiguvad palju kiiremini kui lubatud jne.
Viimati muutis Lauri23, 06 Mär 2006, 23:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

okei , saan teie murest aru ja mõistan teid nüüd paremini aga asja ei tasuks väga karmiks ka ajada.
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

teid kiusatakse igaksjuhuks ja koguaeg, kui oma nina kuhugi avalikku liiklusesse pistate, et äkki on ikka kuskil midagi valesti ja peate ise tõestama, et te kaamlid ei ole ja kui seda ei suuda, siis saadetakse lihtsalt ekspertiisi.
Ei tea nii õelad need politseinikud vast veel pole.
Aga, kui masin on tõesti stoc siis ütled, et täiesti aus masin ja las tõestab siis midagi, kui suudab. Sinu sõnade tõestamiseks piisab sel juhul ju rolleri dokumentidest.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Ostu paber tõendab, et oled kunagi ostud mingi kaherattalise. Aga mitte masina tehnilist seisukorda ega kuulumist kellegile. Eesti vabariigis pole mingit ametlikku dokumenti mopeedi valdamiseks. Politsei võib" tõendada" sulle nii kaua kui tahab aga sina pead seeaeg jala käima.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

OT vist aga noh ikkagi.

Närvidele käib see, et ei taibata enam seda, et rolleriga sõites on ka omad kohustused ja seadused. Roller on sama nagu auto millega liigeldes tuleb jälgida märke, teisi liiklejaid + peab kinni pidama seadusest.
Autoga ei lähe iga mats sõitma kui lube ei ole, aga miks rolleriga minnakse? Ohutunnet või mõtlemist ei ole? Kes on selles süüdi? Vanemad/politsei või see loll kes sõidab ilma lubateta? vanemad on lollid, et ostavad rolleri, politsei on loll, et ei tee pidevat lubade kontrolli ja sõitja on süütu 12-15 aastane nooruk keda ei huvita seadused senikaua, kuni ei ole õppetundi saanud. Olen ise ka olnud kunagi selline loll, aga vähemalt enam ei ole, kuna eks vanus toob mõistuse tagasi õigesse kohta ja nüüd räägi seda sama mida räägiti mulle mõni aasta tagasi.
Mida teha, noortele ei saa selgeks teha seda, et EI VÕI SÕITA kui ei ole juhuluba.Sama käib ka jutt ka selle jõhkra tuunimise kohta, kui ei või miks siis tehakse? Kõik mis keelatud on ikka kõige lahendam noorte seas.

Sain vähemalt ära räägitud mis mind piinas :P :lol:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kas teate üldse, milles seisneb point?Politseinikud teevad koolituse ära, kuid ärgem unustagem, et politseinik pole miskine küborg, kes teeb kõike täpselt, punktuaalselt ning ilma ühegi erandita.Asja point on VIISAKUS - kui peatatakse, siis viisakus ongi asja võti.Sina suhtled temaga viisakalt ning vice versa.Olen siin palju lugenud poste stiilis a'la "ahh, need mendid on nii saapad, et ei tea oma nimegi" või "ment pole inimenegi, nahhui ma pean temaga viisakalt suhtlema".Politseinik ei ole kohe kindlasti õel, sest tal on peale korravalvamise ka teine funktsioon - esindusfunktsioon.
Hoidke attitude'i natuke tagasi ning näete, et hakatakse teile vastu tulema.On ennegi juhtunud, et kiiruseületamisega on öeldud "Olgu, ärge tehke nii enam.Head teed!" :)

Jõudu
Challenge the Adventure.Ride The World

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Primo kirjutas:
Kas teate üldse, milles seisneb point?Politseinikud teevad koolituse ära, kuid ärgem unustagem, et politseinik pole miskine küborg, kes teeb kõike täpselt, punktuaalselt ning ilma ühegi erandita.Asja point on VIISAKUS - kui peatatakse, siis viisakus ongi asja võti.Sina suhtled temaga viisakalt ning vice versa.Olen siin palju lugenud poste stiilis a'la "ahh, need mendid on nii saapad, et ei tea oma nimegi" või "ment pole inimenegi, nahhui ma pean temaga viisakalt suhtlema".Politseinik ei ole kohe kindlasti õel, sest tal on peale korravalvamise ka teine funktsioon - esindusfunktsioon.
Hoidke attitude'i natuke tagasi ning näete, et hakatakse teile vastu tulema.On ennegi juhtunud, et kiiruseületamisega on öeldud "Olgu, ärge tehke nii enam.Head teed!" :)

Jõudu
vanasõna sellekohta kohe olemas, nii kuidas küla koerale, nii ka koer külale.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

paneme nüüd ühe teema lukku, siis parem ülevaade asjast.
Suletud

Mine “Rollerid”