Tuttuued ATMid
Moderaator: Moded
-
Roller Men
Tere
Ma olen sellise eelkäiaga sõitnud ja väga hea minek on masinal ja kui see uus veel välja tuli siis ma arvan, et seegi veel võimsam, aga tõmme on hea.Tal ikka jõudu on kah mitte nii et, pead aitama kaasa kui kohapealt minek on.
Soovitaks.
Soovitaks.
Kui terve tee just täisgaasiga ei sõida, siis ei näe küll mootoripoole pealt probleemi. 50cc mootorigagi on vabariik risti-põigiti läbisõidetav. Seda esiteks.Ernst kirjutas:Mootori poolest tahan teada kas ta sellist umbes 80km otsa kannataks korraga sõita?
Teiseks oled maanteesõidul üsna liikumatult sellise pisikese riistapuu ja kitsa-kõva sadula otsas kägaras. Need 80 kilomeetrit võid sama edukalt kusagil F-Escordi pakiruumis sõita - enesetunne sõidu lõppedes on täpselt sama.
Kolmandaks - kui on "krossikas", siis ta pole liikluses osalemiseks ette nähtud. Sellega kaotavad esimesed kaks punkti oma mõtte..
Ma mõtlesin ka selle masina väiksuse peale aga ega ma ise ka nüd teab mis pikk pole.
Ise oma silmaga olen näinud Honda CRF 80F ja see oli kaa selline väikse masin.Kui keegi teab selle masina mõõte ja istmekõrgust siis öelge.
Otsisin ise kaa aga ei leidnud.
Kui nende masinate kõrgused laiused ja pikused samad on siis pole probleemi
Ise oma silmaga olen näinud Honda CRF 80F ja see oli kaa selline väikse masin.Kui keegi teab selle masina mõõte ja istmekõrgust siis öelge.
Otsisin ise kaa aga ei leidnud.
Kui nende masinate kõrgused laiused ja pikused samad on siis pole probleemi
Aprilia 05 Street
Aga SEE pole ju üldse probleem!!!Ernst kirjutas:Kui sa täiesti puhtjuhuslikult ei näinud et jutt käis hoopis honda CRF 80F siis nüüd tead
Juba su eelmise posti ajal tegin googles päringu ja vastuseid sain palju ja uurisin ka mõõtmeid. Infohulga suuruse tõttu ei uskunud mina ka, et sa just honda mõõtmeid ei leia ja ei hakanud seepärast ise veel siin "tarka panema"...
Nüüd tegin uuesti kiire päringu ja postitan Sulle spetsiaalselt esimese ettejuhtuva: http://www.ronnies.com/2006honda/2006crf80f.htm
Selles lingis on mõõdud küll tollides, kuid eks arvuta ise või otsi siis meetrites...
Infot on!
-
-MeltDown-
-
Jozeph
Teema algataja
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
Okei jäin alla.Aga kui 30 silt tuleb siis on küll nii 
Ma arvan ka et see masina max speed 80km/h ei jää proovimata
Ma arvan ka et see masina max speed 80km/h ei jää proovimata
Viimati muutis Ernst, 18 Mär 2006, 14:44, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia 05 Street
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
-
Brain ATM Taaber
Teema algataja
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
-
Brain ATM Taaber
Teema algataja
See 125 ATM on kõva pill. Sain sõbra oma proovida ning ei uskunud, et nii hästi edasi käib
Hääl on nagu jube mehine sellel rattal. Möirgab päris jubedalt. Tippkiirus võiks tal olla ainult natuke parem, kuid kiirendus on vinge. Kisub ikka mõnusalt. Kindlasti väga hea masin. Plaanin endalegi võibolla osta rolleri asemel.
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 
-
lraimo
Teema algataja
atm sm
oleks paar küsimus atm sm kohta kõigepeal kui pikk sissesõit tuleks teha ja mis kiirusel? ja kui on antud rõhk 250 kpa siis palju ma peaks panema kg/cm3.Ja ega kuskil Eestikeelset kasutusjuhendid pole ei saa päris kõigest muidu aru.
-
V1asa7
Teema algataja
Kui keegi tahab nende uute atm-de pilte näha siis http://www.hot.ee/brauermoto vabandan,kui juba keegi ennem ütles
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.