Läheks rajale?
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
selle kohta öeldakse: sõida... ja ära MÖLISE!stonefree kirjutas:Ausalt olen ise ka praktikast huvitatud. Kuidas see omanikule tasumine on, kas näo v kamba peale?manager2 kirjutas:niii.... homme (esmaspäeval 1.mail) minek raplasse. Eile saadud info kohaselt on rada vaba. Kui on huvilisi, hüpake punti. Hetkel mahub bussi üks tsikkel veel.
stardin Tallinnast nii umbes 2-3 ajal.
Jama veel selles, et kuskil enne Kohilat on teekate mitu kilti üles kistud ja sellel kuumaastikul ma oma bikega küll sõita ei saa/taha.Kas saab sellest kuidagi kõrvalteede kaudu mööda?
allways mad!
Niisiis jah.
Hind 100.- sõltumata kui kaua rajal sõidad.
Leppisin raja haldadajaga kokku, et helistan talle, kui hakkan Tallinnast liikuma, mis on siis umbkaudu 2 paiku.
Kes siis tahab osaleda, arvestage algusega orienteeruvalt kell 3.
Sõidame siis ilmselt niikaua kuni huvi ja jaksu on.
seniks nägudeni Raplas.
Hind 100.- sõltumata kui kaua rajal sõidad.
Leppisin raja haldadajaga kokku, et helistan talle, kui hakkan Tallinnast liikuma, mis on siis umbkaudu 2 paiku.
Kes siis tahab osaleda, arvestage algusega orienteeruvalt kell 3.
Sõidame siis ilmselt niikaua kuni huvi ja jaksu on.
seniks nägudeni Raplas.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
jama hinnapoliitika ütleks
Mitte et ma 100 EEK päeva eest kalliks peaksin aga kuidas saab tsiklile sama hind olla mis autole? Tsikkel kulutab rada vähemalt 2x vähem. Loodetavasti vähemalt autosid täna rajal pole ...
Aga kui Raplasse sõidetava tee leian siis võimalik olen kohal.

Aga kui Raplasse sõidetava tee leian siis võimalik olen kohal.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

nii... rajalt tagasi. väsinud ja rahulolev
tänud kõigile, kes aega said kaasa lüüa.
mõnus päev kokkuvõtteks.
järgimne kord siis juba mõnel teisel rajal - aravetel näiteks.
P.S. - 100 krooni kordläinud päeva eest nüüd küll palju pole. Võrdluseks sama raha eest lastakse teil nii umbes 10 minutit kardiga sõita. Selle asemel end lahedalt 4 tundi tühjaks sõita on ikka suur vahe.
Mis sest et rada väike.

tänud kõigile, kes aega said kaasa lüüa.
mõnus päev kokkuvõtteks.
järgimne kord siis juba mõnel teisel rajal - aravetel näiteks.
P.S. - 100 krooni kordläinud päeva eest nüüd küll palju pole. Võrdluseks sama raha eest lastakse teil nii umbes 10 minutit kardiga sõita. Selle asemel end lahedalt 4 tundi tühjaks sõita on ikka suur vahe.
Mis sest et rada väike.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
rajale
Aravetele tulen mina kaaaaaa....
aga kel huvi, siis Rapla raja sündmused lühifilmidena "Oliveri seiklused metsa all ehk operatsioon Õ ja äää...", "Kuidas blokkida tagapidurit, kui esipidur on õline" ning "Rapla pisaraid ei usu" on 20 minuti ulatuses filmilindil.

vapralt sõitsid kõik, nii võidusõitjad kui ka sõiduvõitjad.
tubli!
Sverre
aga kel huvi, siis Rapla raja sündmused lühifilmidena "Oliveri seiklused metsa all ehk operatsioon Õ ja äää...", "Kuidas blokkida tagapidurit, kui esipidur on õline" ning "Rapla pisaraid ei usu" on 20 minuti ulatuses filmilindil.

vapralt sõitsid kõik, nii võidusõitjad kui ka sõiduvõitjad.
tubli!
Sverre
Re: rajale
Saada film kärmelt jahh....Sverre kirjutas:aga kel huvi, siis Rapla raja sündmused lühifilmidena "Oliveri seiklused metsa all ehk operatsioon Õ ja äää...",
Endal olid jalad kahjuks Pärnu sõidust alles suht tuimad ja ei saanud osa võtta....

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
... niipalju veel, et homme kohe korralikku saabast otsima.
heheh, ma mõtlesin, et mul linnavurlel metalli vaja ei lähe.
sellel paaril, mis ma linnasõidu jaoks (tööle-koju) soetasin, et ka jalutada saaks, on nüüd vasema saapa nina nii umbes sendi jagu lühem - sisemine kiht väljas... Peab korralikku kingseppa otsima hakkama kes tugevat saabast remontida oskab
.
heheh, ma mõtlesin, et mul linnavurlel metalli vaja ei lähe.
sellel paaril, mis ma linnasõidu jaoks (tööle-koju) soetasin, et ka jalutada saaks, on nüüd vasema saapa nina nii umbes sendi jagu lühem - sisemine kiht väljas... Peab korralikku kingseppa otsima hakkama kes tugevat saabast remontida oskab

... polnd miskit hullu, viimases kurvis läks meist kõige kogenumal ja kiireimal hetkeks alt ära. kes teeb, sellel juhtubSverre kirjutas:kas keegi keeras end rämedalt külili?
tervis ikka korras?
filmid saab homseks, praegu laen arvutisse.

saime kõik näha, et kukkumispunnid on ikka väga vajalikud. mul oli nn "looži koht" - 5m tagapool.
lase mõni screenshot üles äkki?
Ei seda videot pole mõtet laiemalt jagada.
Kuna ikkagi algajatega on tegu (eriti kui Sverre ja Loonik välja jätta) , teistele pole midagi näidata. Aga ise oleks kyll hea näha ennast kõrvalt.
Seda Kohila-Tagadi (vist?) teelõiku soovitan maanteetsikliga soojalt vältida. Õnneks saab ümber sõita, päris huvitavad teed, tagasisõites sattusin lõpuks Pärnu maanteele kuigi Kiisa kaudu peaks otsem saama

Seda Kohila-Tagadi (vist?) teelõiku soovitan maanteetsikliga soojalt vältida. Õnneks saab ümber sõita, päris huvitavad teed, tagasisõites sattusin lõpuks Pärnu maanteele kuigi Kiisa kaudu peaks otsem saama

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Ära muretse, avalikkus saab tsenseeritud variandi, täisversiooni jagan osalejatele.

ma natuke kärbin nagunii, seal on põllumaad, taevast ja metsa liiga palju otse-eetris. teen homseks valmis.
mul veel see asi, et ega ma tehnikas eriti kodus pole, lihtsalt filmin, tõmban arvutisse jne. aga kuhu üles riputada, kui fail on 15-20 mega?
arvutifriigid, abi?
Sve

ma natuke kärbin nagunii, seal on põllumaad, taevast ja metsa liiga palju otse-eetris. teen homseks valmis.
mul veel see asi, et ega ma tehnikas eriti kodus pole, lihtsalt filmin, tõmban arvutisse jne. aga kuhu üles riputada, kui fail on 15-20 mega?
arvutifriigid, abi?
Sve
riputa www.zone.ee vähemalt vanasti oli seal 25MB vabaruumi saadaval...Sverre kirjutas:aga kuhu üles riputada, kui fail on 15-20 mega?
arvutifriigid, abi?
Sve
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Kontakt:
:D
Nägu läks iga ringiga rohkem naerule. Lahe tahaks ka lähen kohe ise sõitma
:D Pärast selle vaatamist ei suuda mina küll enam toas olla oki tänaval näeb

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.