aerox R ja aerox rossi
Moderaator: Moded
Omal SR 50 karpaga ja ülimalt hea minek on ikka. 7l sajale võtab see pill
Ainus tuuning, mis on: sportsumpa, rullid. Muidu 2005 aasta masin on. Ja see SR kaalub Runnerist paar kilo rohkemgi. Omale meeldib praegu Aerox väliselt rohkem, sest SR ära juba tüütand. Ja veel üks asi, Runneril ja Aprilial(05-06a.)on samad Piaggio mootorid, mis on stock Aeroxi mootorist ikka kõvasti üle.
Kokkuvõte: Kui tahad niisama head rollerit siis vali SR või Runner(otsusta ise, kumb väliselt rohkem meeldib), kuid kui tahad tuunima hakata, siis osta Aerox.

Kokkuvõte: Kui tahad niisama head rollerit siis vali SR või Runner(otsusta ise, kumb väliselt rohkem meeldib), kuid kui tahad tuunima hakata, siis osta Aerox.
-
topass just sõbraga arutasime ja mina proovisin tema variaatori juppe jne aga minu teada peaks sr ja aeroxil on mõlemal samad mootorid ehk minarelli mootorid!
Viimati muutis miku00, 18 Juun 2006, 02:13, muudetud 1 kord kokku.
Ise soovitan samamoodi Aeroxit. Kunagi, kui tüdined 50cc stockist ära, siis lükkad väikese tuuningu ka alla
Endal olnud 2 Aeroxit ja 2003 aasta Aprilia Sr50 DiTech. Aprilia sõiduomadused mulle ei meeldinud eriti. See sissepritsega varjant samuti ei meeldinud, bensiinipump on üsna nõrk koht neil, kuid see kõik oleneb sellest millise bensiiniga sõidad ning kui suur on rolleri läbisõit. Hetkel sõidan 70cc Aeroxiga ringi ning olen väga rahul
Asi käib lihtsalt vingelt edasi.

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

kle palju sul läbisõit on? kui rolleril pole sissesõit veel tehtud siis ta imeb jah bensu kõvasti. endal 170 km läbisõit ja siiamaani on vist 1 ja pool paagitäit bensu kulund (yks paak on 7l).rollumees12 kirjutas:Ainuke miinus, SR 50 R-l (karpal) on suht suur kütusekulu (5 on tavakas.)
Minul vähemalt.
-
-
Kas see aeroxi ost natuke möttetu ei ole, Yamaha on Aeroxile teinud alates 1998 pmst. samasid mootoreid, 2003 aastal tulid uued spidod ainult.
Muidugi Aerox peab julmalt hästi vastu, midagi ei kurda, aga lihtsalt torkas selline möte pähe.
Muidugi Aerox peab julmalt hästi vastu, midagi ei kurda, aga lihtsalt torkas selline möte pähe.

Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
aerox
Ise soovitan ka sulle aeroxit kuna sõidan ise 2006 aasta mudeliga (sinine punane) see on väga mugav ja läheb väga hästi edasi peale seda kui ma panin arrow sportsumbuti peale.
Selle sr-i kütusekulu ongi tõesti nii suur, sõbral ka see, tal korralik sissesõit tehtud aga võtab 5-7 liitrit sajale olenevalt sõidustiilist.
Enda lemmik neist kõigist mis siin eelpool mainitud on runner-puhtalt välimuse pärast.
Sõidukogemused temaga puuduvad, aga kui arvestada suuri rattaid siis ilmselt on ka temaga sõitmine mõnus.
Enda lemmik neist kõigist mis siin eelpool mainitud on runner-puhtalt välimuse pärast.
Sõidukogemused temaga puuduvad, aga kui arvestada suuri rattaid siis ilmselt on ka temaga sõitmine mõnus.
-
Aerox Rossi või Apriilia factor?
Kumba osta kas Aerox Rossi või Apriilia factor? Kas aeroxil on piirajad?