Tahab kaasa..... tagaistmele
Moderaator: Moded
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
võtku aga kiiver näppu ja susi juurde . küll mõni hea inimene oma matkatarbed sõbrale taha sokutab ja subjekti peale võtab.Tuuli kirjutas:Lihtsalt tähelepanek.. te olete tüdruku nii ära hirmutanud, et vaeseke on kõik oma huvid ära kaotanud!
Kui ei proovi ei saa kunagi teada kas oleks saanud
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
triplekix
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
ei saa ikka Te oma "saamise" jutust üle ega ümber.......417 kirjutas:võtku aga kiiver näppu ja susi juurde . küll mõni hea inimene oma matkatarbed sõbrale taha sokutab ja subjekti peale võtab.Tuuli kirjutas:Lihtsalt tähelepanek.. te olete tüdruku nii ära hirmutanud, et vaeseke on kõik oma huvid ära kaotanud!
Kui ei proovi ei saa kunagi teada kas oleks saanud
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
rubrich
Teema algataja
Noh mehed....!
No nüüd kui ila suunurgast pühitud ja esimesed emotsioonid välja pursatud... siis kas on keegi kes sellele neiule ka tegelikkuses helistab?
Siiani ei ole veel keegi seda teinud... ei tia kas on julgust vähe või tõesti pole kohta....
Ja mida muud moodi siis saaks te mingisugustki esmast ülevaadet tudrukust kui mitte rate abil... seal ju pildid aga et keegi väga tõsiselt suhtub juttu mis seal kirjas on.... no kamoooon see ongi ju selline läbu sait ja kes sinna ikka oma CV-d ja jutusstust suvedest vanaemajuures riputab.
Helistage ja suhelge...
P.S tal tõesti puudub kogemus(sõidu
) ja varustus.
Aga no kui pole kohti siis pole ka hullu miskit.
Siiani ei ole veel keegi seda teinud... ei tia kas on julgust vähe või tõesti pole kohta....
Ja mida muud moodi siis saaks te mingisugustki esmast ülevaadet tudrukust kui mitte rate abil... seal ju pildid aga et keegi väga tõsiselt suhtub juttu mis seal kirjas on.... no kamoooon see ongi ju selline läbu sait ja kes sinna ikka oma CV-d ja jutusstust suvedest vanaemajuures riputab.
Helistage ja suhelge...
P.S tal tõesti puudub kogemus(sõidu
Aga no kui pole kohti siis pole ka hullu miskit.
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Noh mehed....!
"t*** ma ei või!" tahaks nüüd küll karjudarubrich kirjutas:Ja mida muud moodi siis saaks te mingisugustki esmast ülevaadet tudrukust kui mitte rate abil... seal ju pildid aga et keegi väga tõsiselt suhtub juttu mis seal kirjas on.... no kamoooon see ongi ju selline läbu sait ja kes sinna ikka oma CV-d ja jutusstust suvedest vanaemajuures riputab.
.
Kes siin nüüd kosjasobitusega tegeleb, ah? Igatahes ei ole need mootorratturid. Kas tõesti eeldatakse, et inimese abivajadusele regaeerimiseks on mootorratturitel vaja enne n.ö. nägude ülevaatus teha? Üks õige mootorrattur aitab alati hädalist, sõltumata sellest milline on tema või temakse välimus, haridus või hobid.
Igatahes olen väga pettunud et mootorratturitest niimoodi arvatakse. Ja kui sellise suhtumise peale ilkuma hakatakse, on see ülimalt normaalne IMHO.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Njaa, teksades bike taga Narva ja äkki tibutab ka veel, siis peab sae kaasa võtma, et saaks jalad kohe amputeerida.Karupoiss kirjutas:rubrich, kas sa sellele pole m6elnud, et paljud ei taha omale tagaistujat, kellel pole varustust ning veel vähem kui tal ei ole sõidukogemustki?
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Mis erivarustust siin ikka väga vaja? Aja aga Peterburi mnt.-l näpp püsti ja küll sind mõne asjanduse tagaistmele võetakse. Sobiliku vanuse puhul ehk esiistmelegi. "Tahab kaasa..... tagaistmele" - väga keeruline pealkiri, et mida see kaasa siis tahabki või kelle kaasa tagaistet ihaldatakse? Mootorrattast pole juttugi, seega rahunegem, ilma vajaliku varustuseta suurte....... kogemustaga noor daam soovib autoga "offroadile" minna. Meil pole sellega midagi pistmist. Või kellel on, siis varustuse saab vajadusel hästi varustatud kauplustets kassa lähedalt või apteegist.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Jaa, koolipeod olid lahedad! Mul oli üks klassivend kes igal peol "mõmmiks" tehti, ehk siis järgmisel päeval ilmus kooli, silmad kinni paistetanud ja pilt nagu mõmmi aabitsast. Ja seisin minagi seal seina ääres ja põdesin, et kui kutsuma lähen, saan äkki korvi. Praegu aga olen nii kõva mees, et kohe öelda: selle peo jätan vahele. Kuigi, kui aus olla, siis on minu kahe eraldi istmega Pumbajaam ainus ratas, millele neiud mugavalt taha istuma mahuksid. Aga olen lihtsalt isekas - suur on küll, aga liputada ei viitsi. Või siis olen vanaks jäämas.spinna kirjutas:Nagu koolipeol ! Tüdrukud on ühe seina ääres, poisid ( st. kõvad mehed, arbuusid kaenla all ) on teise seina ääres, muusika mängib, põrand on tühi. Paar õlut maitsnud nolki demonstreerivad tüdrukutefrondi ligiduses KUI joomased (isased ) nad on.....
Torpedo@meeldib mulli ajada
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
rubrich
Teema algataja
Puhh enivei....
Kõik on siin ilgelt tegijad ja nagu Kris ütles et " Üks õige mootorrattur aitab alati hädalist, sõltumata sellest milline on tema või temakse välimus, haridus või hobid." aga nää võta näpust ei ole minuteada veel ühtki kõnet see tüdruk saanud.....
Igatahes sorri kui see rate pildi näitamine nii närvidele käis.... isiklikult ei arva ka mina sellest ratest rohkem kui kuivanud kaamli s....t aga no see selleks.
Inimene tahtis lihtsalt kaasa saada ja proovida ka seda tsiklipeal olemise mõnu ja seltskonda mis kordumatult lahe....
Selleasemel on tulnud aga ainult tümitamist mõnitamist ja muud läbu nii tema kui
minu aadressil ja suht sirgelt käib mõte isegi keskpäeval allpool vööd....
No mis siis ikka kui keegi vedu ei võta küll ta siis ühel ilusal päeval ostab ise ratta ja varustuse ja sõidab nii mis tuhiseb.
SORRY KUI KEEGI VÄGA NÄRVILISEKS MUUTUS.
P.S EI OLE KOSJAKONTOR LIHTSALT VAJAB SÕIDUTAJAT JA SELLE
ÜRITUSE RAAMES IKKA RATTAGA.
Igatahes sorri kui see rate pildi näitamine nii närvidele käis.... isiklikult ei arva ka mina sellest ratest rohkem kui kuivanud kaamli s....t aga no see selleks.
Inimene tahtis lihtsalt kaasa saada ja proovida ka seda tsiklipeal olemise mõnu ja seltskonda mis kordumatult lahe....
Selleasemel on tulnud aga ainult tümitamist mõnitamist ja muud läbu nii tema kui
minu aadressil ja suht sirgelt käib mõte isegi keskpäeval allpool vööd....
No mis siis ikka kui keegi vedu ei võta küll ta siis ühel ilusal päeval ostab ise ratta ja varustuse ja sõidab nii mis tuhiseb.
SORRY KUI KEEGI VÄGA NÄRVILISEKS MUUTUS.
P.S EI OLE KOSJAKONTOR LIHTSALT VAJAB SÕIDUTAJAT JA SELLE
ÜRITUSE RAAMES IKKA RATTAGA.
rubrich, ära tühja solvu, nokime niisama. Oma seljakotil see aasta teised tegemised, seega endal tagaiste täitsa tühi ja usun et isegi mahutaks sinna kellegi istuma, kuid pigem naudin võimalust üksi sõitmiseks. Lisaks puuduvad tal kõikvõimalikud vahendid kulgemiseks, alustades saapast lõpetades kiivriga ja minu omade sisse upub ilmselt ära, seega sry. Seltskonda saab kohapeal nautida, sinna saab bussiga ja aasta pärast kui varustus olemas, käib kanalis mõned päevad plärisemas ja saabki omale rattad/sadula alla. Nii simpel see ongi.
Kui kohal oled, tule ütle ikka tere
Kui kohal oled, tule ütle ikka tere
Kes mett teeb, see mett sööb!
Minu alandlik arvamus on hoopis selline, et kui neiu pole ennem tsili sabal sõitnud, siis tehku ennem endale selgeks, kas ta peab seal vastu näiteks 20 kilti. Esimese hooga 200 kilti sõit on paras surm ma arvan. Ma oma naiskaga hakkasin ka väikeste otsadega peale. Eelmine aasta. See aasta olen juba kahesaja kildini jõudnud. Harjumatu mulle ja harjumatu talle. Nii me kahekesi vaikselt harjutame ühe ratta seljas elamist.
Et siis alguses tehku omale selgeks, kas ta kannikad ja jalad ja keha peab üldse vastu sellele sõidule. Ja pärast tagasi. Virisev seljakott kuskil Rakvere ja Jõhvi vahel on üks ilmatuma lahe reisikaaslane. Ja mootorrattur ei saa seda seljakotti kuhugi Kohtla-Järve bussijaama ju ka jätta. Kuna ta vastutab tema eest. Siit me jõuamegi selle sõna juurde: Vastutus.
Kui see neiu sabale võetakse siis kaasneb sellega ka ropp kogus vastutust. Tsiklimees võtab selle neiu hinge oma kätesse. Kui midagi juhtub siis ei huvita kedagi, et kas oli teel kruus, kärbes lendas kiivrisse või kallutas neiu kurvis vastu või hakkas sadulas endale liiga hoogsalt mugavamat asendit otsima. Juhtuda võib kõike, ja lihtsam on vastutada enda mitte kellegi teise elu eest. Ja see ei ole mitte väike koorem mis sellega kaasneb.
Nii et kallis naispere, mõelge ka need asjad läbi, ennem kui hakkate tatti pritsima.
Selline on siis minu tagasihoidlik arvamus.
Et siis alguses tehku omale selgeks, kas ta kannikad ja jalad ja keha peab üldse vastu sellele sõidule. Ja pärast tagasi. Virisev seljakott kuskil Rakvere ja Jõhvi vahel on üks ilmatuma lahe reisikaaslane. Ja mootorrattur ei saa seda seljakotti kuhugi Kohtla-Järve bussijaama ju ka jätta. Kuna ta vastutab tema eest. Siit me jõuamegi selle sõna juurde: Vastutus.
Kui see neiu sabale võetakse siis kaasneb sellega ka ropp kogus vastutust. Tsiklimees võtab selle neiu hinge oma kätesse. Kui midagi juhtub siis ei huvita kedagi, et kas oli teel kruus, kärbes lendas kiivrisse või kallutas neiu kurvis vastu või hakkas sadulas endale liiga hoogsalt mugavamat asendit otsima. Juhtuda võib kõike, ja lihtsam on vastutada enda mitte kellegi teise elu eest. Ja see ei ole mitte väike koorem mis sellega kaasneb.
Nii et kallis naispere, mõelge ka need asjad läbi, ennem kui hakkate tatti pritsima.
Selline on siis minu tagasihoidlik arvamus.
Royal Einfield 350 Classic
-
rubrich
Teema algataja