Rollerimatk 2004, 5-8 Juuli, Pärnu
Moderaator: Moded
Särgi prototüüp valmib selle nädalajooxul loodetavasti...! Särgile peax lisanduma ka veel midagi seoses bikeriga..! A ennem kindlat otsust pean võtma teise osapoolega ühendust...! Kannatage rafas veel natuken...!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Esialgne kokkulepe on, et 15 Juuniks ütlevad kõik, kas nad saavad tulla jne, kuid oleks hea, kui juba käimas oleva nädala lõpuks saaks nimekirja paika. Kui sul tuleb sõber/kaassõitja või mida iganes kaasa, siis anna samuti teada, vastasel korral tekib pärast ööbimisel segadus (muud ei ole midagi, lihtsalt nimekirjas mitte olevad inimesed jäävad üritusest kohapeal ilma!)
Hehe..
Et,ma nagu elan Pärnus ja ma ei viitsi tallinna sinna avalaksule tulla...kas nii on võimalik,et ma liitun pärnus ja kiman teiega kaasa ...??? 

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
Re: Hehe..
mis küsimus see selline on!? Kui hoolikalt kirja loed, siis avalaksu ei ole tallinnas (tallinnast on lihtsalt kõige rohkem matkale tulijaid, aga kokku me üle terve eesti rollerimeestega saame pärnus.) Pärnu rolleri hundid võiks enda hulgast teada anda (et palju teid seal on jne) ja siis nö grupi juht (pärnust) võtaks matk@rolleriklubi.com ühendust ja annaks täpsemalt teada palju teid tuleb ja kes sinna ööbima jääb ja annaks oma telefoni numbri, et kohapeal ootamist ei tuleks.yammu kirjutas:Et,ma nagu elan Pärnus ja ma ei viitsi tallinna sinna avalaksule tulla...kas nii on võimalik,et ma liitun pärnus ja kiman teiega kaasa ...???
PS: 5 päeva on veel otsustamiseks aega, seega, kui sul on sõbrad, tuttavad jne rolleritega ja nad tulevad samuti kaasa, kuid nende nime ei ole kirjas, siis tuleb saata mail matk@rolleriklubi.com ja oma osalusest teada anda nii ruttu, kui võimalik.
ma olen koguaeg messengeris..! Kas sa panid mu nimele lõppu ka 1.. slinki1@hotmail.com
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
roller võib vabalt olla ka 600cc, 250cc tallinnas liigub ka üks selline "suur" roller.
nt:
kymcol on kaks 250 (grand dink 250 ja ego 250)
honda fjs 600-silver wing http://www.edv-service-krotz.de/gallery ... erwing.jpg
hetkel ei tule rohkem meelde
nt:
kymcol on kaks 250 (grand dink 250 ja ego 250)
honda fjs 600-silver wing http://www.edv-service-krotz.de/gallery ... erwing.jpg
hetkel ei tule rohkem meelde
asi selles ,et meil on rollerite matk se ikkagi..! Ja 100ccm on maximum mis meie knolpsiga mõtleme rollerite all sellel matkal...!noshit kirjutas:see ei lähe kokku sinu praeguse postigaslinki kirjutas:50ccm...! max 100ccm...!