DUTY2 Valmis!
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Mul on üks koopia soetatud ja ei oleks kade seda presenteerima, aga minu arvates peaks valmistajad sellise presentatsiooni ka heaks kiitma. Olen valmis laskma ka mingi koguse plaate enda aadressile toimetada ja neid presentatsioonil ka müüma.
nii et hr. Nigga - kui mõttel on jumet siis anna teada.
P.S. Ühisvaatamine võib toimuda siis kui õues on juba töötegemiseks liiga pime

i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Räägin et teeme laup. õhtal. Ma kuni 19 30 koolitusel ja peale seda< oleks käsi ostma ja silm vaatama.efendi kirjutas:Mul on üks koopia soetatud ja ei oleks kade seda presenteerima, aga minu arvates peaks valmistajad sellise presentatsiooni ka heaks kiitma. Olen valmis laskma ka mingi koguse plaate enda aadressile toimetada ja neid presentatsioonil ka müüma.
kellegil ju ikka selles seltskonnas tutvusi on koht leida
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
idee iseenesest tore, kuid enne kui Ronny pole siin sõna võtnud, et talle see korraldus üldse sobib, ei ole vist mõtet asja organiseerima hakata. (siinkohal on Efendi jutt õige...) Minu arusaamist mööda on tegu siiski materjaliga, mis kuulub autorikaitse alla, seega on selle avalik esitamine, ilma tootja loata siiski keelatud.417 kirjutas:Räägin et teeme laup. õhtal. Ma kuni 19 30 koolitusel ja peale seda< oleks käsi ostma ja silm vaatama.
kellegil ju ikka selles seltskonnas tutvusi on koht leida
... jajah ma tean, et keegi siin bikeri foorumis ei hakka ilmselt seda ennem kusagil levitama, kuid tahan öelda, et ei ole mõtet ilma tootjata midagi planeerida. Arutage Ronnyga asi ES-i kaudu läbi ja siis juba saab edasi mõtelda.
Nagu olen Ronnyle juba teatanud, mina tahan seda DVD-d saada ja ootan pingsalt infot, kuhu raha toimetada ja kuidas selle kätte saaksin.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
Teema algataja - Postitusi: 1086
- Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel
DUTY1 on jälle täiesti saadaval dragbike.ee lehel...
Mis presentatsiooni puutub, siis aga palun korraldage midagi ja kutsuge mind kah. Ei ole absoluutselt sellise tegevuse vastu
P.S.
PÄRNUS saab filmi osta Riia mnt.21, Laenugrupi kontorist.
Hind nagu ikka 200.-eeku.
E-R 10-18.00
L 10-15.00
P suletud
ning
PÄRNUS saab filmi osta ka Papiniidus, Reldori külas asuvast Motoservice'st - herr Karm'i käest.
Mis presentatsiooni puutub, siis aga palun korraldage midagi ja kutsuge mind kah. Ei ole absoluutselt sellise tegevuse vastu

P.S.
PÄRNUS saab filmi osta Riia mnt.21, Laenugrupi kontorist.
Hind nagu ikka 200.-eeku.
E-R 10-18.00
L 10-15.00
P suletud
ning
PÄRNUS saab filmi osta ka Papiniidus, Reldori külas asuvast Motoservice'st - herr Karm'i käest.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
DUTY 2
niisiis,film käes ja vaadatud....SUUREPÄRANE...muud ei oskagi öelda.peab lihtsalt nägema.tore on nentida et tegijatel on huumori soon ka õige koha pealt avatud.nii et jõudu ja jaksu edaspidiseks ja jään huviga 3,4,5 jne.osa ootama.
ERGO BAND on ju NIGGA esinejanimi... vist...417 kirjutas:????????????
Täna Õhtul
UNUSTAD KÕIK, NÜÜD JÄÄDA SA EI SAA.
SU SILMAD REEDEÕHTUL KLAASISTUVAD TAAS.
MU EES SA SEISAD, IGA NÄDALALÕPP ON NII.
HÄSTI TUNNEN ENNAST SINUGA MA SIIN.
REF:TÄNA ÕHTUL SA SIIT, MINUTA EI LAHKU IIALGI.
TEE MEID JÄLLE VIIB, ÜKSIKUSSE BAARI SIIT.
KÄID TÖÖL JA KOOLIS, NII ALGAB SINU PÄEV.
SA PALJU SÕPRU SELLE PÄEVAJOOKSUL NÄED.
KUID ÕHTUL JÄLLE EI LOOBU MINUST SA.
NII IGAKORD JÄLLE MINU OMAKS SAAD.
uuri lisa http://www.buffalo.ee/ee/

Viimati muutis Kommionu, 05 Okt 2006, 17:11, muudetud 2 korda kokku.
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
UUU.. Jurgits ütles, et ta ei oska AUTOGA sõita...sit?a sellest.. Küll õpetame talle... Tuleme korjame su peale????sepp kirjutas:viskate minu ka koju v ?Kommionu kirjutas:Tadaa,....
Ka kaine autojuht mul õhtuks sebitud.... Mõista-mõista kes ta on... Tadaaa!"!!! Loomulikult KORGITS
tulex ka siis autota (A)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
diilKommionu kirjutas:UUU.. Jurgits ütles, et ta ei oska AUTOGA sõita...sit?a sellest.. Küll õpetame talle... Tuleme korjame su peale????sepp kirjutas:viskate minu ka koju v ?Kommionu kirjutas:Tadaa,....
Ka kaine autojuht mul õhtuks sebitud.... Mõista-mõista kes ta on... Tadaaa!"!!! Loomulikult KORGITS
tulex ka siis autota (A)

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.