Ilusaid ja rahulikke Jõule!
Moderaator: Moded
Mina soovin teile rajusid jõule. Kasutage iga vaba päev ära ohjeldamatuks pummeldamiseks. Ärge ostke kellelegi kinke, investeerige see raha parem alkoholisse. Oma palvetes jõuluvana poole kysige alati õlut või viskit ning hommikuti ärge sirutage pohmas kätt veeklaasi vaid järgmise õlle poole.
Olgu teil ilusad ja mälestusteta pühad!
Olgu teil ilusad ja mälestusteta pühad!
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
HeitiKender
Nõnda, ühineme seekord siis populismiga ja teemaga mis võiks olemata (minu arust vähemalt) olla.
Ühesõnaga pühkige siis hästi, kahju et lumi maha tuli oleks jõululaupäeval jõledalt tsikliga kirikusse minna tahtnud.
Ning MC Kotkapoegadele, rämedaid joogised pühi ja et pohmakad hommikud teil pühadepuhul leebemad oleksid, ning jõuluvana võiks 10 liitrit piiritust teile ka kinkida (näkku loomulikult)- kui head poisid ikka olete olnud.
Ühesõnaga pühkige siis hästi, kahju et lumi maha tuli oleks jõululaupäeval jõledalt tsikliga kirikusse minna tahtnud.
Ning MC Kotkapoegadele, rämedaid joogised pühi ja et pohmakad hommikud teil pühadepuhul leebemad oleksid, ning jõuluvana võiks 10 liitrit piiritust teile ka kinkida (näkku loomulikult)- kui head poisid ikka olete olnud.
-
Whitebalance
- Kontakt:
-
anarhismikaplan
Palju õlle siis kõigile lähenevateks jõuludeks. Mina isiklikult üritan iga foorumlase, kellega ma kohtunud olen, terviseks vähemasti ühe pitsi viint või pdli õlut võtta ning üritan meenutada mõnda aasta jooksul toimunud toredat kohtumist. Aga Intruder sina oled seekord kohe erilise tunnustuse ää teeninud - nii ilusat jõlusoovi pole juba ammu kohanud, mul läks kohe silm härdusest niiskeks ja tõin poodist kohe kribinal-krabinal mitu õlut, et need sinu terviseks kohe ää juua. 
-
KrossiHimuline
- Tsikkel: -
-
Gilera 180
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
-
Hardy
-
rene000
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.