"Traktoristide" ohjeldamine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

scryth kirjutas:
Tapsitegi ära või? :shock:
:lol:
Kle jaa. Kõrini sai. Ära siis välja räägi ainult :wink: .

PS! Jätaks selle relva jutu nüüd katki eksole. Selge see, et ükski täie mõistuse juures olen inimene nii ei teeks. Muidugi on raskendav, muidugi võib jama tulla, muidugi ülereageerimine, muidugi muidugi muidugi.....
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

To Kris...ei tea palju sellest abi on, aga mõne asjaga on lihtsam leppida...

Näiteks tooks nii palju et kui eelmine suvi viimsis elasin, siis aken lahti magada öösel ei saand, millegi pärast oli kohalikel (ja ilmselt mitte ainult) rollerihuntidel vaja koguneda alles kella 22-23 ajal ja siis VÄHEMALT kella 1ni öösel oma kohvimasinaid peeneks lasta majade vahel, mõnel vennal oli ilmselt nii tuuning värk, et pold sumpat üldse ollagi ja ilmselt oli kesklinna kah kuulda see inin. Esimese hooga jaksasin ikka sitaks vihastada, türi, inimestel ei ole olemas muud hobi kui iga jumala õhtu poole ööni ühte ja seda sama trajektoori pidi lasta tunde järjest...sai räägitud, heaga, sai räägitud kurjaga...kasutegur oli SUUR ÜMMARGUNE NULL... oleks mõnele kogu pundi ees mööda kiivrit andnud....ehk oleks aidand, aga ehk ka mitte, seda ei saa ma kunagi teada...ühel hetkel ei jaksand enam närvi minna ja siis suutsin ignoorima hakata...
Loo moraal on see, et kui inimesed ikka jutust aru ei saa, veel vähem taipavad seda et nad ise miskit valesti teevad või kellegile närvidele käivad..siis väga paljudel juhtudel kõige kergem variant enda jaoks on kogu teema kohalt blokk peale panna.
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

To Suzumen: toetan su mõtteavaldust selles suhtes, et parem sõitkui kui kuskil nuusutavad või tina panevad, aga ma ei saa ühest asjast aru, miks krdi pärast peab koguaeg ühte ja sama ringi, 10neid kordi öö jooksul laskma ja seda tihedalt asustatud kohas. Ilmselt on Krisi naabriks ka mingi selline tainas kellel on lenks kõver peal ja saabki aint ringiratast sõita...endiselt soovitan tugevat närvi eelkõige, sest nagu herr davidsoniharald siin mainis, siis on mingi kogus neid tainaid kes ei saa ühest või teisest aru...
Lisaks ka seda, et hetkel, kus kodus alla 2 kuune tütar, siis ei usu, et mul oleks pikka närvi kui mingi jobukari öösel akna all oma riistade pikkusi võrdlema hakkab
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Lollidele on muidugi raske asju selgeks teha viisakal moel, seega peaks kuidagi näitlikult neile selgitama, mida nad ei peaks tegema. Krisi XVZ-13 TF - Big Blue Light (kui see on ikka su sõiduriist :?: ) peaks ju normaalselt häält tegema, kevadepoole võid ju ennast ka "unustada" selle tüübi akna alla mootorit häälestama ja pidureid testima parasjagu mõnikümmend minutit enne öörahu ja hommikul vahetult peale öörahu lõppu, äkki siis saab paremini aru. Kui on avalik tänav, legaalne sõiduriist ja kohapeal üle minuti ( või palju see lubatud oli kuskil elurajoonis) käia ei lase, siis peaks kõik ju JOKK olema ja ka point äkki kohalejõudma. :D
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

saqu kirjutas:
Lollidele on muidugi raske asju selgeks teha viisakal moel, seega peaks kuidagi näitlikult neile selgitama, mida nad ei peaks tegema. Krisi XVZ-13 TF - Big Blue Light (kui see on ikka su sõiduriist :?: ) peaks ju normaalselt häält tegema, kevadepoole võid ju ennast ka "unustada" selle tüübi akna alla mootorit häälestama ja pidureid testima parasjagu mõnikümmend minutit enne öörahu ja hommikul vahetult peale öörahu lõppu, äkki siis saab paremini aru. Kui on avalik tänav, legaalne sõiduriist ja kohapeal üle minuti ( või palju see lubatud oli kuskil elurajoonis) käia ei lase, siis peaks kõik ju JOKK olema ja ka point äkki kohalejõudma. :D
Jälle see JOKK...

Vot vot saqu, selline nagu sa siin kirjeldasid ongi eestlaslik ärategemine mille vastu ma olen kogu ihu ja karvadega... Vaevalt, et selline tegevus tooks kaasa taina käitumise muutuse. Ja oletame, et kris ka nii käitub (milles ma sügavalt kahtlen), siis mida ta saavutab? Tainas saab ka vihaseks, peenestab veel hullemini, kutsub esile rohkemate naabrite viha, mille peale ta koer ära mürgitatakse, mille peale tainas pritsib kõik naabrimutid "kogemata" täis, kes teeääres juhtuvad olema, mille peale naabrimutid kirjutavad politseisse avalduse, mille peale tainas "annab võtit" oletatavatele naabrite autodele, mille peale....... Ja nii kuni üks neist osutub targemaks ja lõpetab selle jama (harjub ära, kolib minema, sooritab enesetapu( loodetavasti mitte))...

Vabandan krisi ees, olen kindel, et ta nii ei käitu kunagi ja kogu ülal toodud jutt oli vaid hüpoteetiline.
Vabandan saqu ees, et sulle otseselt kriitikat tegin.

Ikkagi, rohkem sallivust ja suhtlust ja vajadusel seaduseid.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

davidsoniharald kirjutas:
Jälle see JOKK...

Vot vot saqu, selline nagu sa siin kirjeldasid ongi eestlaslik ärategemine mille vastu ma olen kogu ihu ja karvadega... Vaevalt, et selline tegevus tooks kaasa taina käitumise muutuse. Ja oletame, et kris ka nii käitub (milles ma sügavalt kahtlen), siis mida ta saavutab? Tainas saab ka vihaseks, peenestab veel hullemini, kutsub esile rohkemate naabrite viha, mille peale ta koer ära mürgitatakse, mille peale tainas pritsib kõik naabrimutid "kogemata" täis, kes teeääres juhtuvad olema, mille peale naabrimutid kirjutavad politseisse avalduse, mille peale tainas "annab võtit" oletatavatele naabrite autodele, mille peale....... Ja nii kuni üks neist osutub targemaks ja lõpetab selle jama (harjub ära, kolib minema, sooritab enesetapu( loodetavasti mitte))...

Vabandan krisi ees, olen kindel, et ta nii ei käitu kunagi ja kogu ülal toodud jutt oli vaid hüpoteetiline.
Vabandan saqu ees, et sulle otseselt kriitikat tegin.

Ikkagi, rohkem sallivust ja suhtlust ja vajadusel seaduseid.
Tore, et meie hulgas on ikka veel järgi neid tublisi kristlasi, kellele on õpetatud teist põske ette keerama ja ikka jälle andestama. (w)
Minu jutt oli mõeldud olukorrale, kus mõistlik suhtlemine enam ei toimi.
Elu on õpetanud, et enda eest tuleb ise seista ja mitte oodata, et keegi seda sinu eest teeb. Olen ka ise rahumeelsete lahenduste pooldaja, aga mitte mingil juhul loobuja, et ah las siis teevad, nii kui nii neist jagu ei saa..
Lihtsalt minu arvamus ja kritiseerimise eest pole vaja vabandada - see oli sinu arvamus ja sul on selleks õigus, nagu meil kõigil.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

tsiteerin
Ei ole vaja leppida Very Happy Oleks piisand telefoni kõnest kohalikule konstaablile, kes siis oleks karistanud antud rollerihuntide vanemaid, kuna võsukesed olid peale kella 22 ilma järelvalveta avalikus kohas.

Esiteks peab olema rolleriga sõitmiseks 16 (no okei lubadega 14).Kuna ise elan Viimsis siis tean , et enamus on siiski 16 aastat vanad või vanemadki ja see tähednab seda , et laps/isik võib olla ka ilma järelvalveta peale 22.00 õues.Politsei kutsuda ?Kena mõte ju eriti kui viimsis politsei praktiliselt puudub(on olemas vist 1 partullauto ja 3 konstaablit kui ei eksi)

tsiteerin
Näiteks tooks nii palju et kui eelmine suvi viimsis elasin, siis aken lahti magada öösel ei saand, millegi pärast oli kohalikel (ja ilmselt mitte ainult) rollerihuntidel vaja koguneda alles kella 22-23 ajal ja siis VÄHEMALT kella 1ni öösel oma kohvimasinaid peeneks lasta majade vahel, mõnel vennal oli ilmselt nii tuuning värk, et pold sumpat üldse ollagi ja ilmselt oli kesklinna kah kuulda see inin

Aga las nad kogunevad vähemalt tegelevad millegagi.Ei tea küll millised konkreetseid inimesi härra noomis , aga tõesti mille suhtes nad eksisid ?Kas see oli siis eratee , eravaldus vms.?Kipun arvama ,et mitte.

Muidugi Viimsis on ka suhteliselt kõrge enesehinnaguga inimesi ja isiklikult usun ,et läks kõik hästi kui mõelda selle peale , eti kõik Viimsi "rollerihundid" oleksid kokku tulnud ja "pinistama" hakanud
:roll:
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

saqu kirjutas:

Tore, et meie hulgas on ikka veel järgi neid tublisi kristlasi, kellele on õpetatud teist põske ette keerama ja ikka jälle andestama. (w)
Pean paraku pettumuse sulle valmistama, et ei ole mitte teps kristlane, lihtsalt rahulik inimene:)
saqu kirjutas:
Minu jutt oli mõeldud olukorrale, kus mõistlik suhtlemine enam ei toimi.

Lihtsalt minu arvamus ja kritiseerimise eest pole vaja vabandada - see oli sinu arvamus ja sul on selleks õigus, nagu meil kõigil.
Tore, et siin maailmas mõistlikke inimesi ikka leidub. Ma ei taha nüüd selle vihjata, et olen hirmus tark, tegelikult vaevalt kõrvatagused alles kuivanud.
Minu poolt sulle üks :bsmile: , nõua välja kui kuskil kohtume:)

Ja luban, et selles teemas rohkem OTd ei tekita.

davidsoniharald, vaikib nüüd
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

No olete ikka romaani siia kokku saanud :) Pussid ja püssid mängus juba ja kõik. Kris, räägi inimesega! Äkki probleemi üldse ei olegi. Vabandab ja otsib omale mõne mõistliku koha. No kui hambaid näitama hakkab, eks siis pead järgmist sammu nuputama hakkama.
ma ei saa ühest asjast aru, miks krdi pärast peab koguaeg ühte ja sama ringi, 10neid kordi öö jooksul laskma ja seda tihedalt asustatud kohas.
Ega mina ka sellest aru ei saa, aga põhjuseks on üldjuhul hormoonid :lol:
Ja mõningatel juhtudel hakkavad ühe hormoonid teise närve hävitama.
Ma tean seda asja täpselt, mul oli kunagi vistrikuajal hormoonidega (loe:sumpsita) Gauja. Aga mina sain juba tol ajal jutust aru küll.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

To kodanik wumwum: minu küsimus on selles, et ma ei saa aru, miks peab, pool ööd, 3 suvekuud järjest ühte ja seda sama ringi tegema. Viimsi on suur ja lai, kohti kus tõsiselt lahe on sõita, leidub SITAKS, nii et kedagi ei häiri, aga majade vahel on palju sheffim ju.
Selgitus Sinule: vaata kui kodus on kuuendat kuud lapseootel naine, kellel on üle kõige vaja rahu ja und, siis tema jaoks ei ole ok keset kõige palavamat aega aknad kinni magada, nii et õhk puudub, sest et aknaid ei saa avada, kui ei taha rollerite ööelu nautida.
Sry kui ma arvan, et ma peaks saama aknad nii avada, et rolleri ringrada mu naise ja lapse rahulolu ja tervist ei segaks - simple as that! Eriti arvestades et ise üritasin ikka mõistlikul kella ajal koju saabuda, et mitte oma ratta kaugeltki mitte vaikse väljaslaskega naabreid ei segada.

Aga see juba teine teema ja ei ole mõtet siin seda asja edasi arutada, to wumwum, kui veel miskit öelda, siis ES abiks. peace.
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

wumwum kirjutas:
Aga las nad kogunevad vähemalt tegelevad millegagi.Ei tea küll millised konkreetseid inimesi härra noomis , aga tõesti mille suhtes nad eksisid ?Kas see oli siis eratee , eravaldus vms.?Kipun arvama ,et mitte.
Tallinna heakorra ja avaliku korra kaitse eeskirjade vastu:
Keelatud on:
38.2. ...
38.3. häirida kaaselanike rahu elamutes ja nende lähedal kella 23.00-7.00;

Usun, et sarnane punkt sisaldub kõigis KOV eeskirjades, mitte ainult TLN
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Tüüpiline suhtumine - "see pole eratee/maa/valdus/misiganes - teen mis tahan!" Kas oleks siis palju palutud et natukene siis mõistust peas oleks. Ma ei tea küll õiget ja korrektset väljendit selle kohta - mõistlikkuse printsiip oleks vbolla kohane - aga oma tegevustes peaks seda arvestama ehk igaüks. Kindlasti ei saa seda seadusesse sisse kirjutada, millised teod on mõistlikud. Loomulikult pole mõistlik naabrimehe akna alla mootorsaagi kell kolm öösel käima tõmmata, samas kui see on vaja käima tõmmata kasvõi selleks et aia vahele kinni jäänud kass sealt lahti päästa siis oleks see jälle mõistlik.

Antud loos pooldan samuti inimesega rääkimist - ehk on kodanik nii noor, et ei tajugi oma adrenaliinitulvas et kedagi häirib?

P.S. Olen kuulnud midagi, et teistes riikides on igal inimesel õigus eeldada et teised inimesed käituvad vastavalt seadustele ja eeskirjadele, kas ka eestis?
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

meil oli ka külas selline tegelane , kes poiste käest võrrid ja kõik muud mootori abil liikuvad aparaadid ära korjas ja menti vedas....nii kui kusagil masinale hoo sisse said oli kohe oma mõttekaaslastega haarangut tegemas..tulemus oli lõpuks see , et hakatigi lõpuks väikeseid pätusi tegema...seejärel suitsetama ja alkot tarbima(narkotsist sellel ajal polnud õnneks midagi kuulnud)...alko teritab teadagi mõistust ja aretati suuremaid pättusi ja anti üksteisele ja võõrastel kere peale...sealt arenes asi vargusteks jne. ..raha ju oli vaja joomiseks saada...iga nädalavahetus oli nn "seiklus"...nüüd on sellest juba ca 20 aastat möödas ja vahel kodu külas vanemaid külastades läheb meel kurvaks....normaalsemad ja arukamad meist kadusid sealt külast kuhu keegi aga sai...paljud nendest kunagi lahedatest kaaslastest , kes sinna jäid on saanud eluheidikud...ja selle tegelase lapselapsed on nüüd ka allakäinud joodikud, pätid ja kaabakad...eeskujuks olime neile kunagi meie...kahjuks ka paljudele teistelegi ......
Kasutaja avatar

wumwum

Tsiteerin
Tallinna heakorra ja avaliku korra kaitse eeskirjade vastu:
Keelatud on:
38.2. ...
38.3. häirida kaaselanike rahu elamutes ja nende lähedal kella 23.00-7.00;

Usun, et sarnane punkt sisaldub kõigis KOV eeskirjades, mitte ainult TLN

Kas see siis tähendab seda . et kui mingi vend mul oma autoga vms. pläristab (peale 22.00või 23.00 ? )siis võin asja kohe politseisse anda ?
Väga veider :shock:
Samas aga antud paragraf ei viita sellele , et ma ei või sealt sõita.Ega siis rahu ei rikkuta nimelt , et tavai lähme nüüd kärutame kõik.
:oops:
Pilt

zwanes

Lugemata postitus Postitas zwanes »

mnjah. nüüdseks juba 20 aastat tagasi tegin isaga diili - IV klassi lõputunnistusel ei ühtegi kolme ja Delta olgu olla. Nühkisin pinki mis irmus ja ühel heal päeval oligi sinine Delta olemas. See ahvivaimustus oli ikka tagantjärgi mõeldes hirmus - 200 km oli vaja sisse sõita, sellega sain hakkama täpselt ühe nädalaga, polügoniks oli 300 meetrine külavahetee ühest küla otsast teise. Ja siis tagasi. II käigu kasutamine oli ülikiiruse vältimiseks keelatud... krt, küla koerad ka enam ei reageerinud kui ma jälle tolmupilvega lähenesin, piimaauto juures ja lavkal mutid muud ei rääkinud kui kirusid "selle poega" jälle. Liimi ei nuusutanud ja pättust ei jõudnud teha - polnud aega, sest iga vaba hetk olin Delta sarves...

Et siis väikesed tatikad ei saagi sellest aru, et nad kedagi häirivad oma tegevusega. Lapsel on lapse mõistus ja see ei suuda kainelt arvestada veel, elu õpetab.

Suurte tatikate ja traktoristidega on lugu tõesti s**t. Kui kaks quadidega värdjat Kalamajas täiega ringi paarutavad õhtusel ajal, siis see ajab ikka närvi mustaks. Tundub, et lapsepõlves ei saanud isu täis sõita ja keegi elutarkusi tagant otsast sisse ei ajanud. Ma sügavalt kahtlen, kas nendega rääkimine tulemust oleks andnud. Kui tüüp ikka süstib tagaratastel seal, kus rada ei ole ja foori taga õigustab oma käitumist läbi autoakna juhti ühemõtteliselt keskmiste näppudega zongleerides, siis...
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

wumwum, 23:00 alates on öörahu ja selle rikkumisel võib helistada politseisse, olgu selleks siis naabri liig vali muusika, autoga pläristamine või misiganes.
ja veidrat pole selles midagi, teistega peab arvestama, me ei ela siin maailmas üksi.
Ise olen kutsunud politsei, kui joobarid peale 23 kesklinnas korrusmaja ees läbustasid ja pudeleid lõhkusid.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

wumwum

Vabandust OT
suzumen kas sa oled pime või muidu loll
laps/isik vali kumb sobib ei tea ei tunne sellist väljendit nagu lapsisik :S
küll aga jah laps on alla 18 oleneb kelle silmis ja isik on väga lai mõiste.
Nagu näha on ka suzumen isik e. isiksus seda oleme me kõik nii et rahune maha ;)
midagi veel siis ES
(Vanemad LAPS/ISIKUD , kui 16eluaastat võivad olla avalikes kohtades ka peale 23.00!)
Viimati muutis wumwum, 22 Veebr 2007, 22:22, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Suzumen kirjutas:
Kallis ajuhiiglane. Tegemist on juriidilise terminiga. Mine, arene natuke või koli rolleri teemasse tagasi (moon)
Veel veidi OT

ÕS andmetel sellist sõna, nagu "lapsisik", silma ei hakanud.
Ka sõber Google andis vatuseks ainult konkreetse teema!
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Kahjuks läheb see teema nüüd käest ära, aga lugege veidi hoolsamalt ja leiate:
http://www.google.ee/search?q=laps%2Fis ... TF-8&hl=et
Ja mina ei saadaks kedagi rolleri teemasse, vaid kooli ikka!
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas makuke »

Nüüd on meie küla elanikud ikka täitsa peast ja p'rsest lollid. Lugu oli selline, et kulgesin enda maja juurest külast välja ja poole tee peal peatas mingi vana käeviipega mind kinni ja tegi juttu. Esimesena küsis ta, selle kohta, miks ma päevas KÜMNEID kordi tema hoovi juurest mööda vuran.. Siis üritasin talle rääkida, et ma sõidan keskmiselt 2 korda päevas ainult ja ma sõidan väga vaikselt, et ei häiriks elanikke. Selle peale see mees läks näost tulipunaseks, ma mõtlesin, et sellel hakaks midagi viga. Siis too ,vana, läks väga närvi ja võttis pakiraami küljest käega kinni ja kinnitas, et nüüd temale aitab ja ta kutsub politsei mulle :evil: Ma ise sattusin ka kergesse pabinasse, et mis nüüd? Siis too kutt hakkas mobiili otsima, endal käsi mu pakiraami küljes. Selleks hetkeks olin ma ise samuti sellises teadmatuses. Järsku nagu lõi pähe, et mul on iga hetk võimalus ära sõita..Ma ei mõelnud üldse asja edasi vaid andsin gaasi ja sõitsin minema... Pärast käed ja jalad värisesid nagu makaronid- see mees oli sellise näoga ennem, et tuleb kallale kasvõi :S
Hetkel ei julge ma kuhugi sõita, selle idiootse vanamehe pärast. Ma tugevalt kaldun arvama, et sellel vanal oli midagi igasuguse tehnika vastu.. Kui ma neid püssigaähvardamise postitusi loen siis peaks ma õnnelik olema, et see segane taat kaikaga ei virutanud?
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

makuke kirjutas:
vana, läks väga närvi ja võttis pakiraami küljest käega kinni ja kinnitas, et nüüd temale aitab ja ta kutsub politsei mulle
Aga kas sul on siis põhjust politseid karta?
Kui Masin registris ja kindlustuse ning ülevaatusega ja tehniliselt ok ning sul vajaliku kategooria load olemas ja sõidad lubatud kohas, siis las kutsub. Kui ei ole kõik need asjad korras, siis oleks ta pidanud juba ammu kutsuma, et siind kui ühiskonnaohtliku elementi teistest eemale hoitaks.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

Pihelgas kirjutas:
valus vana siis ju! kui üheainsa majast möödasõidu ajal saite telliskiviga, sportpüssist ja piki piilumist kah veel..
haha...
see mees elas varem seal metsaääres üksi, siis tuli elama sinna mu sõbra pere kes sinna maja ehitas, tollele mehele see ei meeldinud, tal on ikka väga haige viha sõbra pere vastu ja kuna nemad seal on motohuvilised siis on igasugune mootorimüra selle mehe jaoks ettekääne neid rünnata(enamjaolt sõnaliselt kuid on ka füüsiliselt kallale läinud). ja kui ükskõik mis atv, mootorsaan, mootorratas sealt mööda sõites teeb kõvemat müra kui auto siis see häirib teda, et ta ei saa oma hoovis puukujukesi tehes keskenduda. kuna ta neid sõitjaid kätte ei saa kukub ta kohe sõpra süüdistama, sest tal samad hobid. sa makuke vaata, et terveks jääd sellistega tegeledes, mõningatel on sellised kiiksud lihtsalt.
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Makuke- kui näed seda vana kas auto või jalgrattaga sõitmas, siis hüppa kah talle turja, et muudkui sõidad siin ja häirid mind! Ära pööra sellistele tobedikele tähelepanu! Selliseid tegelasi on kõik kohad täis ja tundub, et neid jätkub veel paarisajaks aastaks. Kui ise pead heast tavast kinni, siis las soodad lärmavad! Ja isegi kui ta oleks sulle politsei kutsunud? Kui sul omal asjad korras, siis oleks ju see vana lolliks jäänud... Talle seda muidugi ilmselt poleks selgeks teinud :roll: . Ära põe, vaid sõida edasi, kuid tee seda õigel ajal ja õiges kohas.
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Shallow Throttle

Lugemata postitus Postitas Shallow Throttle »

Mis puutub sellistesse idiootidest isikutesse, siis nende jaoks on mõjuvaks vahendiks ainult üks: "tuleb vastata täpselt sama relvaga.." Ainult, et üks nõks on asja juures - ei tohi vahele jääda. Et oleks JOKK. Mis puutub moraalse poole peale, et kas nii oleks "ilus", siis järeldus võib olla vaid üks: ei ole teist võimalust. Jännata politseiga sellisel "ebaolulisel teemal" ei ole ratsionaalne.
Nii, et kui vanamees tuleb järgmine kord ja võtab pakiraamist kinni (milleks ei ole tal mitte kui mingit seaduslikku õigust), siis olenevalt olukorrast (loe kas keegi näeb või mitte) teed talle märkuse, kas füüsilise või ehk piisab ka suulisest, kui osata :wink: Kui ta pakiraamist lahti ei lase, siis on sinul põhjus politsei kutuda, sest vanamees üritab röövida sinult sõidukit (las tõestab siis, et see polnud nii).
Muidugi kui sul ei olnud sõidukiga kõik korras ja ise oled ka paras paskaak, siis oli ainuõige reaktsioon ruttu jalga lasta :x
Jõle pikk jutt tuli, ehk saite mõttest aru :lol:
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Shallow Throttle kirjutas:
sinul põhjus politsei kutuda, sest vanamees üritab röövida sinult sõidukit (las tõestab siis, et see polnud nii).
Oi kurja, selle loogika järgi ei tohi isegi kempsus tilli püksist välja võtta, hakkavad süüdistama p*** ja seksuaalses lähenemises ja kuidas mina , vaeseke, tõestan et pelgalt pissida tahtsin :D:D:D Sorry läbustamine, ei suutnud kiusatusele vastu panna...
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: "Traktoristide" ohjeldamine

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

kris. kirjutas:
Hello,

Aga üks krdi "traktorist" oma tänaval laamendamisega suutnud ka mind lõpuks endast välja viia.
TÜ?AMAEIVÕI... Kaks "traktori" debiilikut on siia Vabaõhukooli teele tagarattal sõitu harjutama tekkinud... siiberdavad muudkui edasi tagasi... Üks traktoristi lambast on ka enda traktorilt sumpa eemaldand et ilmselt ägedam oleks... VIT?U kus ma loodan, et nad mõne veoautoga kokku põrkaksid... :twisted:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

Küsimus ei ole sõiduvahendis vaid "tihendis".Osa inimesi suudavad käepuudutusega muuta kulla ka sitaks.
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

deadend kirjutas:
on ka siukseid inimesi nagu maku kirjeldab, sõbra naaber selline kiiksuga mees, kunagi sõitsid tuttavad atv-ga korra tema majast mööda ja to vana võttis tellise ja saatis nende poole lendu ja sõbra vennale on kallale läinud ja sportpüssist tulistanud, tulistamise asi läks politseisse ja kallale tulemise eest läksime tema ukse taha küsima, et mis põhjusel ta seda tegi, to ajas natuke mingit udu ja siis järsult lõi sõbrale näkku ja haaras esikust labida ja hakkas vehkima, läks kakluseks kuni ta naine ta tuppa tiris, me läksime minema mõttega, et nüüd enam niisama ta kallale kellelegi ei lähe. läks kuu aega mööda ta tüüp andis asja politseisse, seletusse kirjutas, et mingid kutid tulid ja andsid talle peksa...
tegelikult oleks me kohe pidanud sõbra venna politseisse või kiirabisse viima, siis oleks kriimustused ja marrastused kaelal ära fikseeritud, aga asi läks politseisse alles kuu aega peale juhtumist ja siis olid marrastused läinud ja mingit tõestust polnud, et ta kallale tuli.

aga makuke, kris ei ole see nn. "kituja" tema tahab rahulikult olla kuid mingi lammas põristab tal akna all alatasa, mina kutsuks sellele atv tüübile politsei.
mul oli samasugune jama omal ajal, hakkas ka yks tegelane kiva loopima ja syydistama mind selles, et temal telekas katki kuna mul rattal küünlad maandamata või raadiovarjestamata vms, siis rääkisin talle jummala rahulikult kuidas ma panen ta jalgupidi sõjaväe sidekaabliga ratta taha lohisema ja seni kuni aind jalalabad ripuvad traadi otsas ja teevad krõts krõts;) peale seda pole sellest juttu olnud, paar aastat tagasi ostis endale isegi jawa:)
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Kommionu kirjutas:
kris. kirjutas:
Hello,

Aga üks krdi "traktorist" oma tänaval laamendamisega suutnud ka mind lõpuks endast välja viia.
TÜ?AMAEIVÕI... Kaks "traktori" debiilikut on siia Vabaõhukooli teele tagarattal sõitu harjutama tekkinud... siiberdavad muudkui edasi tagasi... Üks traktoristi lambast on ka enda traktorilt sumpa eemaldand et ilmselt ägedam oleks... VIT?U kus ma loodan, et nad mõne veoautoga kokku põrkaksid... :twisted:
Kommionu, ma tean mida sa tunned. Nad mölisevad õhtuti minu akna all ka. Kusjuures lasevad veel ilma kiivrita. Aga kuna nende asukoht teada peaks ükspäev nendega rääkima. Aga suht tihe juhus on see et kui vennad oma quadid välja lükkavad, siis 20minuti pärast on politsei kosel.
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

gangsta kirjutas:
Aga suht tihe juhus on see et kui vennad oma quadid välja lükkavad, siis 20minuti pärast on politsei kosel.
Krt... täna tõmbasid mul akna all kohe tunni jutti.....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”