Ootan appi!

Neiu, preili, proua, miss, madam... alafoorum moto- (ja ka mittemoto-) teemalisteks küsimusteks, arvamusteks ja teadaanneteks vaid ja ainult naistele. Eranditult.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
  • teemasid võivad alustada ainult naised
  • naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
  • rumalaid küsimusi pole olemas,
  • meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
Kasutaja avatar

Christina
Tsikkel: Kawasaki ER6N

Lugemata postitus Postitas Christina »

Mina olen 163 ja rattaks Kawazaki er6n. Varbad maas ja lastud tiba ka madalamaks:)
Riiete osas on muidugi õige jutt, et annab ikka otsida küll. Kui tavaliselt läheb mulle S või M number, siis avastasin, et mootorratta riietuses peab see XS olema. Hea, et ei tellinud kuskilt, oleks mõnusalt suured riided saanud :). Ja ega valikut ka pole.
Õnneks Jope/tagi sain Motodepoost. Kindad lõpuks leidsin, Yamahast. Kiiver ja põlvekaismed Bikeworldist.
Pükse otsin siiamaani!

Jõudu ;)

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Ootan appi!

Lugemata postitus Postitas grahv »

M2 kirjutas:
mure: olen lühikest kasvu ja mõtlen hirmuga selle peale, kuidas endale sobivat sõiduvahendit leida.
Googeldades leiad kindlasti lehti, mis just lüheldaste ratturite järjele aitamiseks loodud - alates sõiduvõtetest sobivate rataste loeteluni. Viska pilk peale. Näiteks:
http://www.supersarah.net/shortbikers.htm
http://www.ki.org/sbl/
M2 kirjutas:
Tean täpselt, millist kaherattalist tahan, kuid kardan, et pudenen sealt üsna pea maha.
Heh, palju õnne, õnnelik inime :) Ma ei tea siiani mida järgmiseks võtta - järjest suurem isu on enduroka järele, vahel lödistaks cruiseriga, aga muidu meeldivad touringrattad...

<joke>
Kui sa kardad oma lemmikrattaga upakile käia, siis algatuseks vali õppimiseks mõni... suvaline. Siis vähemalt on, mille poole edasi püüelda. Muidu juhtub liiga vara nii nagu onu Erikuga: "Unistus on täitunud ja kuna ilmas paremat ratast ei leidu, siis pole enam millegi poole püüelda." On see siis elu või midagi? ;)
</joke>
Kasutaja avatar

Teema algataja
M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Aitäh kõigile, kes abi pakkusid. Kulub kindlasti marjaks ära.

Olge mõnusad!
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Infot sain teilt ühtekokku päris parajalt. Hakkan seda nüüd läbi lappama. Kui kellelgi veel mõni näpunäide meelde tuleb, siis ootan huviga.
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee

R6racer

Lugemata postitus Postitas R6racer »

minu sõiduriistaks Yamaha R6 ja oma 167 cm pikkusega on jalad suht kindlalt maas - päris mõlemat jalga täistallaga korrga maha toetada ei õnnestu aga palju puudu ei jää ka :D . Ma samuti XS ja S kandja norm riiete puhul mis sõidu varustusse puutub siis jah enamus asju tuleb ikkagi tellida. Vat kõige hullem on jalanõudega, mul jalg 36 ja sellist saabast ei seisa kellelgi tevaliselt letil, nii, et puhtalt tellimise ja nädalate pikkuse ootamise rõõm 8)
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Kah siis sõiduriistaks R6 (hea ratas algajale 8) )
Pikkust on 183 cm mõnus jalad täistallaga maas ja ruumi veel ülegi...
Ise ei salli absoluutselt seda kui jalad normaalselt maha ei ulata :oops:
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

speedtouch

Lugemata postitus Postitas speedtouch »

eile sai külastatud Arwidsoni uut poodi tartu mnt. -l, naiste mudeleid oli seal valikus, mis puudutab Coretex -i, samas aga ka kiivreid, ilusad roosad. Selle poe juures on kindlasti eelisek kaubavaliku lai olemasolu kohal, proovid numbreid ja erinevaid mudeleid.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”