kahevahel

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

C4 kirjutas:
kulge inimesed palun pöörduge teemase tagasi see ei ole norm. kui küsitakse kas osta see roller või teine roller ja siis hakatakse rääkima juba hoopis kolmandast rollerist millest üldse ei küsitud :!: :evil:
Loe v2he l2hemalt siis n2ed et vahepeal on kysimus muutunud v2heke ! :)
pole paremat kui yamaha

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

SFX kirjutas:
Hyper kirjutas:
kuuuljusss kirjutas:
ma võtaks aprilia, kuigi aeroxil on parem tõmme, meeldib mulle aprilia mugavus :wink:
Pole ta midagi nii mugav... :? Pika sõidu peale jääb ikka tagumik valusaks, aga Apriliate alguse tõmme on kõikidest rolleritest parem...
selles sa kyll eksid;)

Ma arvan et oleneb konkreetsest masinast.

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

no kõikidel SR 50netel on sama sadul olen selles suht kindel :lol: :lol: :lol: Aga jah Aeroxeid liigub palju ringi küll, aga küllap ta on siis ikkagi parem ka, loomulikult Aprilial jällegi atraktiivsem välimus minu arust. Samas soovitab enamus sulle Aeroxit siis tea et mis siin enam mõelda. Proovi mõlemaid ja ole oma otsusele kindel :wink: Arvan et nii saad endale kõige parema rolleri.

Teema algataja
rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

kahjuks ei ole võimalust proovida :( mulle meeldib aprilia välimus rohkem, aga aeroxil parem tõmme jne... :D ja palun, kui keegi veel midagi soovitab, siis palun põhjendus!
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

kasutaja1

MIks proovida ei saa ? Kui proovida ei saa siis on risk suur, sest sa ei tea mis seisus kumbki on ju :o :idea: Uuri niipalju kui vähegi võimalik nende rollerite koha pealt ja siis alles hakka rääkima, kumb ennast rohkem üldse ära tasubki. Kui sulle meeldib SR 50 siis nõnda ka teeb, kuid sr50 aeroxiga väga hästi konkurentsi ei hoia. :arrow:
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

rollumees12 kirjutas:
kahjuks ei ole võimalust proovida :( mulle meeldib aprilia välimus rohkem, aga aeroxil parem tõmme jne... :D ja palun, kui keegi veel midagi soovitab, siis palun põhjendus!
Ee...Kusjuures Sr50-l on alguses tõmme parem, kuid pärast 30 km/h hakkab aerox paremini liikuma, aga noh see olneb jällegi konkreetsest masinast, kuigi see asi on lausa testitud ;)

kasutaja1

järeldus sr 50 kuna saab tagarattasse paremini :lol: 8)
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

Hyper kirjutas:
rollumees12 kirjutas:
Ee...Kusjuures Sr50-l on alguses tõmme parem, kuid pärast 30 km/h hakkab aerox paremini liikuma, aga noh see olneb jällegi konkreetsest masinast, kuigi see asi on lausa testitud ;)
kuskohas see testitud on?????
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

kasutaja1 kirjutas:
järeldus sr 50 kuna saab tagarattasse paremini :lol: 8)
mina vot ei saa :D viiekümnesega üldse raske saada .. tal ju see alguses minekul ööööööööiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nagu alles hiljem hakkab veits vedama ja seal juba liiga suur hoog sees, a külmalt läheb nagu hobune :twisted: vabandan OT pärast :wink:
Paberitega hull.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

SFX kirjutas:
Hyper kirjutas:
rollumees12 kirjutas:
kuskohas see testitud on?????
Ma olen aikusoni sr50-ga sõitnud ning ta kakub minu Malagutist ning derbipr-i Aeroxist kõvasti praemini, aga oleneb ka kui timmis too ostetav Aerox on...

qingri3

Lugemata postitus Postitas qingri3 »

isiklikult v6tax aeroxi...kuna pidavat parem olema ja licalt meeldib rohkem, kuid nad olevat suht sama head :D
Kasutaja avatar

aprilia sr 50

Lugemata postitus Postitas aprilia sr 50 »

Aprilia sr 50.Soovitan seda

Teema algataja
rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Otsustasin yamaha kasuks siis. Ei taha küll Tiffer.ee-d kiruda (võib-olla auto varuosades väga hea). Lugu järgmine.

Ise olen Haapsalust, hakkasin siis Põlva poole minema, kui põlvas olin, siis helistasin Aprilia Sr 50-ne müüjale. Kui olin 2 päeva eest helistanud, oli roller väga heas korras. Mees ütles nüüd telefonis, et sellel läks 3 päeva tagasi midagi peesse, et ei jää käima. Siis oli juba viha suur mul. Läksime siis ikkagi kohale, vaatama. Roller nägi välja järgmine: pidurilink katki, mõlemad kummid jummala siledad, telefonis öeldi, et roller sõitnud 10 000 km, kohapeal läbisõitu vaadates pidin pikali kukkuma: ~47 000 km. Ainuke asi, mis mulle selle sr 50-ne juures meeldis, olid gondlid. See on superkohvi roller seal.
Sinna läksidki need 600 km. :(

Selline asi ajab s*ta keema.
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

MiniMe

Lugemata postitus Postitas MiniMe »

aerox kindlalt :!:
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

kuulge inimesed, kuidas te saate just seda tsiklit soovitada mis teil endal on ning kindlalt pooled teist pole mingi muu rolleriga liikunud, oleks hea kui keegi on proovinud mitut masinat ja oskaks siis soovitada.
Suletud

Mine “Rollerid”