kahevahel
Moderaator: Moded
Loe v2he l2hemalt siis n2ed et vahepeal on kysimus muutunud v2heke !C4 kirjutas:kulge inimesed palun pöörduge teemase tagasi see ei ole norm. kui küsitakse kas osta see roller või teine roller ja siis hakatakse rääkima juba hoopis kolmandast rollerist millest üldse ei küsitud![]()
pole paremat kui yamaha
SFX kirjutas:selles sa kyll eksid;)Hyper kirjutas:Pole ta midagi nii mugav...kuuuljusss kirjutas:ma võtaks aprilia, kuigi aeroxil on parem tõmme, meeldib mulle aprilia mugavusPika sõidu peale jääb ikka tagumik valusaks, aga Apriliate alguse tõmme on kõikidest rolleritest parem...
Ma arvan et oleneb konkreetsest masinast.
no kõikidel SR 50netel on sama sadul olen selles suht kindel
Aga jah Aeroxeid liigub palju ringi küll, aga küllap ta on siis ikkagi parem ka, loomulikult Aprilial jällegi atraktiivsem välimus minu arust. Samas soovitab enamus sulle Aeroxit siis tea et mis siin enam mõelda. Proovi mõlemaid ja ole oma otsusele kindel
Arvan et nii saad endale kõige parema rolleri.
-
rollumees12
Teema algataja - Postitusi: 223
MIks proovida ei saa ? Kui proovida ei saa siis on risk suur, sest sa ei tea mis seisus kumbki on ju
Uuri niipalju kui vähegi võimalik nende rollerite koha pealt ja siis alles hakka rääkima, kumb ennast rohkem üldse ära tasubki. Kui sulle meeldib SR 50 siis nõnda ka teeb, kuid sr50 aeroxiga väga hästi konkurentsi ei hoia. 
Ee...Kusjuures Sr50-l on alguses tõmme parem, kuid pärast 30 km/h hakkab aerox paremini liikuma, aga noh see olneb jällegi konkreetsest masinast, kuigi see asi on lausa testitudrollumees12 kirjutas:kahjuks ei ole võimalust proovidamulle meeldib aprilia välimus rohkem, aga aeroxil parem tõmme jne...
ja palun, kui keegi veel midagi soovitab, siis palun põhjendus!
kuskohas see testitud on?????Hyper kirjutas:Ee...Kusjuures Sr50-l on alguses tõmme parem, kuid pärast 30 km/h hakkab aerox paremini liikuma, aga noh see olneb jällegi konkreetsest masinast, kuigi see asi on lausa testitudrollumees12 kirjutas:kahjuks ei ole võimalust proovidamulle meeldib aprilia välimus rohkem, aga aeroxil parem tõmme jne...
30cccmine Yamaha Aerox
-
kuuuljusss
mina vot ei saakasutaja1 kirjutas:järeldus sr 50 kuna saab tagarattasse paremini![]()
Paberitega hull.
Ma olen aikusoni sr50-ga sõitnud ning ta kakub minu Malagutist ning derbipr-i Aeroxist kõvasti praemini, aga oleneb ka kui timmis too ostetav Aerox on...SFX kirjutas:kuskohas see testitud on?????Hyper kirjutas:Ee...Kusjuures Sr50-l on alguses tõmme parem, kuid pärast 30 km/h hakkab aerox paremini liikuma, aga noh see olneb jällegi konkreetsest masinast, kuigi see asi on lausa testitudrollumees12 kirjutas:kahjuks ei ole võimalust proovidamulle meeldib aprilia välimus rohkem, aga aeroxil parem tõmme jne...
-
qingri3
-
aprilia sr 50
-
rollumees12
Teema algataja - Postitusi: 223
Otsustasin yamaha kasuks siis. Ei taha küll Tiffer.ee-d kiruda (võib-olla auto varuosades väga hea). Lugu järgmine.
Ise olen Haapsalust, hakkasin siis Põlva poole minema, kui põlvas olin, siis helistasin Aprilia Sr 50-ne müüjale. Kui olin 2 päeva eest helistanud, oli roller väga heas korras. Mees ütles nüüd telefonis, et sellel läks 3 päeva tagasi midagi peesse, et ei jää käima. Siis oli juba viha suur mul. Läksime siis ikkagi kohale, vaatama. Roller nägi välja järgmine: pidurilink katki, mõlemad kummid jummala siledad, telefonis öeldi, et roller sõitnud 10 000 km, kohapeal läbisõitu vaadates pidin pikali kukkuma: ~47 000 km. Ainuke asi, mis mulle selle sr 50-ne juures meeldis, olid gondlid. See on superkohvi roller seal.
Sinna läksidki need 600 km.
Selline asi ajab s*ta keema.
Ise olen Haapsalust, hakkasin siis Põlva poole minema, kui põlvas olin, siis helistasin Aprilia Sr 50-ne müüjale. Kui olin 2 päeva eest helistanud, oli roller väga heas korras. Mees ütles nüüd telefonis, et sellel läks 3 päeva tagasi midagi peesse, et ei jää käima. Siis oli juba viha suur mul. Läksime siis ikkagi kohale, vaatama. Roller nägi välja järgmine: pidurilink katki, mõlemad kummid jummala siledad, telefonis öeldi, et roller sõitnud 10 000 km, kohapeal läbisõitu vaadates pidin pikali kukkuma: ~47 000 km. Ainuke asi, mis mulle selle sr 50-ne juures meeldis, olid gondlid. See on superkohvi roller seal.
Sinna läksidki need 600 km.
Selline asi ajab s*ta keema.
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
-
BlingBling
- Kontakt: