Kes saaks kiivrit laenata üheks päevaks? Võin maksta.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
raauunnoo

Lugemata postitus Postitas raauunnoo »

kui roller on häbiplekk(mida ta ongi)siis miks sa sellega sõidad?Ja ega see must kiiver ägedamaks ei tee kui ta sul peas on :wink: See on üks naljakamaid teemasi :D
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

bigE kirjutas:
Kui võimalik, siis oleks parem, kui kiiver oleks nagu luupea kujuga või on maalitud luupea peale, siis on nagu et luukere sõidaks.

vaata parem peeglisse - ma ei usu, et sul kiivrit vaja on.
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas analoog »

BigE, sa räägid ikka tõsiselt seda juttu, või niisama pullid? Täiesti mindblower mees oled :P

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Õnnekas kirjutas:
Pole olemas koledaid naisi, on liiga vähe viina.......või liiga läbipaistev kiivrivisiir :lol:
See keevitaja visiir peaks piisavalt tume olla :lol:
Kui kiivril tagaosas pealuu on ning seejärel tekib effekt nagu luukere sõidaks siis sa pead rohkem putru sööma :twisted:

Teema algataja
ThaNukks

Lugemata postitus Postitas ThaNukks »

Kui ma viimati rolleriga naistes käisin, olin ma sama probleemi ees, kuid mina tahtsin BMW pildiga kiivrit, et naised näeksid, et ma pole mingi ära rikutud mentaliteediga rollerivend, vaid hoopis woofrit ja kroom velgi jumaldav bemmimees. Kahjuks ma küll soovitud kiivrit ei leidnud, aga õnneks siiski leidsin ma endale alternatiivi ja sain endale sellise kiivri

Pilt

Lisaks tõmbasin selga 50 liitrise musta prügikoti. Ma nägin välja nagu astronaut ja kõik naised murdusid mu ees. Ma olin kuumem kutt kui Neil Amstrong aastal 1969.

Vot tak!
Kasutaja avatar

Dillinger

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

ühest kiivrist on vähe. Vaja on emmi otsa, jalgade ja käte otsa ka, tumedate klaasidega.
Kui kiivriga mehi on naised ennegi näinud siis kuue kiivriga isane on eriti cool.
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Suletud

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”