Mis on sõidu mõte?
Moderaator: Moded
Hmm...mina olen igatahes paljulapselise pere isaks saanud ilma motoriseeritud abivahendeid kasutamata. Soovitan sul ka põhirõhk panna selle probleemi puhul rohkem sellele teisele riistale mille leiad samast piirkonnast kus tsikligi : kahe jala vaheltHitchiker kirjutas:No mehed mis te keerutate, selge ju , et iga mees salamisi tahab oma "paha poisi" ja mootorratturi imago abil rohkem nikku saada
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
errorcode12
-
ulmo
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
- Tänatud: 1 kord
Ma küll ei kujuta ette, kuidas tsiklit praktilise igapäevase transpordivahendina kasutada. Kuidas laps vanaema juurde ja naine tööle viidud saaks tsikliga, kuidas toidupoest kotid koju, kuidas näiteks riiul või kummut mööblipoest tsikliga koju tuuakse jne jne. Lisaks tuleks ju vahetusriideid pidevalt kaasas kanda...
Mootorrattas on seiklusturismi jaoks suurepärane aparaat. Temaga saab mugavalt sinna, kuhu autoga ei viitsiks ronida, samuti on ta ca 2x ökonoomsem kui auto, pakub kiirendusrõõmu, kontakti loodusega jms.
Aga igapäevane praktiline transpordivahend - kindlasti mitte.
Mootorrattas on seiklusturismi jaoks suurepärane aparaat. Temaga saab mugavalt sinna, kuhu autoga ei viitsiks ronida, samuti on ta ca 2x ökonoomsem kui auto, pakub kiirendusrõõmu, kontakti loodusega jms.
Aga igapäevane praktiline transpordivahend - kindlasti mitte.
-
-ShadowofDeath-
Minu jaoks on sõidu mõte kindlasti sõidumõnu! Kui aastaid tagasi sai ühe tuttava Stellaga sõidetud, meeldis see mulle nii väga, et sealt ma motopisiku saingi ja oma sõiduki poole püüdlema hakkasingi. Nüüd, kui roller olemas aga lube veel mitte (vanus), käin ma oma maja kõrval parklas vahest sõitmas, kuigi emale ei meeldi see eriti. Aga sõita on nii mõnus! Ma olen sellest täiesti sõltuvuses.
Mis siis, et eriti midagi ei oska ega julge ja 20 km/h tundub juba põrgulikuna... 
Eks hiljem, kui load teen, omandab roller kindlasti ka praktilise väärtuse.
Eks hiljem, kui load teen, omandab roller kindlasti ka praktilise väärtuse.
Ühistransport ja kaks jalga... Kas tiba nadi pole see valik?Õnnekas kirjutas:Aga kuidas sa talve üle elad?Primo kirjutas:Nagu sai mainitud ühes teises teemas - pole autot...
Ise sõidan tsikliga puhtalt sõidumõnu pärast. Kui ikka midagi vedada pole vaja, siis ikka ja alati tsikkel! Metsas ikka autoga nii kaugel ei käi, kui rattaga...
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
...
"this whole biker thing, I mean you go to Sturgis and everyone's standing around scowling and acting tough, and it's just, f... that, I'm having fun.
This whole biker thing, you know, "live to ride, ride to live", fuck that. I'll just put FUCK YOU right on the side of the tank and keep rolling. So many people take it too serious, you gotta, like, be tough and stuff like that.
It's all about riding and just goofing off!"
-JJ-
"this whole biker thing, I mean you go to Sturgis and everyone's standing around scowling and acting tough, and it's just, f... that, I'm having fun.
This whole biker thing, you know, "live to ride, ride to live", fuck that. I'll just put FUCK YOU right on the side of the tank and keep rolling. So many people take it too serious, you gotta, like, be tough and stuff like that.
It's all about riding and just goofing off!"
-JJ-
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.