Asmer ja F1
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
BikeWarrior kirjutas:Asmer peaaegu sama kiire kui Alonso
vahe ainult mingi 0,3seki. Kusjuures Asmer läbis ainult 44ringi (kõigist kõige vähem) ja Alonso seevastu 93 http://f1.sponest.com/ee/news/article/678
Tähtis pole läbitud ringide arv vaid eesmärk milleks ringe läbitakse. Ikka ja jälle on nõrgemad meeskonnad oma sponsorite lõbustamiseks tühja paagiga rajal 2 ringi sõitnud, et näidata oma kiirust, esimene etapp paneb kõik paika.
Let the good times roll.
-
Teema algataja - Postitusi: 2130
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
No nii!!! Ametlik kinnitus olemas, meie oma poiss, nö. autospordi kuninglikus sarjas http://sport.postimees.ee/020208/esileh ... ihid-seada
piloot kirjutas:No nii!!! Ametlik kinnitus olemas, meie oma poiss, nö. autospordi kuninglikus sarjas
Meie jaoks on Asmer "oma poiss" sõna otseses mõttes - mõni aasta tagasi ketras yamu wr450 seljas jäärada.
Muidu ei teaks aga mu tsikli dokumentides eelmisest omanikust jäänud kindlustuspoliisil ilutseb just Marko Asmeri nimi
Väike jama ka muidugi. Nüüd ei raatsi ju seda tsiklit enam korralikult hoorata Äkki läheb hinda nagu uue paavsti volks-vaagen mis e-bays 3 miljoniga kaubaks läks
-
Möku kirjutas:piloot kirjutas:No nii!!! Ametlik kinnitus olemas, meie oma poiss, nö. autospordi kuninglikus sarjas
Meie jaoks on Asmer "oma poiss" sõna otseses mõttes - mõni aasta tagasi ketras yamu wr450 seljas jäärada.
Muidu ei teaks aga mu tsikli dokumentides eelmisest omanikust jäänud kindlustuspoliisil ilutseb just Marko Asmeri nimi
Väike jama ka muidugi. Nüüd ei raatsi ju seda tsiklit enam korralikult hoorata
Äkki läheb hinda nagu uue paavsti volks-vaagen mis e-bays 3 miljoniga kaubaks läks
He, mina sõitsin sellega kunagi jäärada mitte Marko;)
Maha müües jäi jah tsikkel mõneks ajaks veel Marko nimele.
jet kirjutas:kui asmer ükskord rajale saaks, siis ma hakkaks F1`te isegi vaatama.
hetkel pole mingit motivatsiooni seda jälgida...
TUBLI TÖÖ igatahes!
Natukene OT-ks aga ma vist hakkan juba nüüd vaatama....
Asi selles, et kas mitte veojõu kontroll nüüd keelatud pole? Natukenegi põnevamaks tõotab minna.
FIA on vist kivialt välja roninud... võttis ikka aega...
-
Teema algataja - Postitusi: 2130
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
madone kirjutas:jet kirjutas:kui asmer ükskord rajale saaks, siis ma hakkaks F1`te isegi vaatama.
hetkel pole mingit motivatsiooni seda jälgida...
TUBLI TÖÖ igatahes!
Asi selles, et kas mitte veojõu kontroll nüüd keelatud pole? Natukenegi põnevamaks tõotab minna.
Selle sama pärast ka Shumi noortele usinalt Ferraris kogemusi jagamas ja testimas. Kult vist ainus mees rajal, kes ilma veojõu kontrollita võistelnud, vbl. Trulli ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.