Bikeri foorumist...ettepanekud...

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

Ma olen paar korda mõeldes tõmmanud paralleele siin toimuva arutelu ja päriselus toimiva arutelu vahel.

a) Kui siia tuleb miski uus nägu ja räägim mingi nalja huumori rubriigis, siis 100 matsi, eks on seda nalja juba kuulnud pistavad kohe räuskama ja linke loopima viidetega, kus seda nalja juba käsitleti.

b) jood sõpradega õlut ja räägid anekdoodi, mida oled juba ise rääkinud kunagi samale seltskonnale. kõik naeravad ja ei räuska poole jutu pealt vahele, et eelmine aasta sa juba rääkisid sama anekdooti :P

sama on ka muude teemadega. Ma küll loen seda foorumit, aga kui ikka midagi tarka öelda või arutleda ei ole, siis ei arutle :D loen omaette ja olen lihtsalt eluga kursis. Ega tegelt väga tihti polegi aega lugeda. siis loen ainult huumorit ja juba kord nähtud naljad jätan lihtsalt vahele.

HOW!

P.S. a 1 asi tuli veel meelde, mis häirib. postituse lõppu pannakse kom, et "kui ei meeldi modedele, siis kustutage" või "palun suuresti vabandust, kui see teema juba oli kuskil" olge enesekindlamad, kui ikka on vaja kirjutada, siis kirjutage ja ärge vabandage. reegleid mitte rikkuvat posti, ei kustuta keegi ära.

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

bikefan kirjutas:

siis tuleks (kasvõi hambad ristis) vait olla. Postide arv ei ole maailmas küll kõige tähtsam...
Aga samas nõustun Pihelgaga, et väga palju sõltub ka küsijast...

Hambad ristis võib kannatada kui on pissihäda või kakahäda, aga "lollile küsimusele vastamise häda" pole ma kohanud. Eriti veel nii kanget et hambad risti võtab :lol:
Ei pea ju ilmtingimata kõiki "kumb on parem kas R1 või R6" teemasid läbi klikkima. ;) No ja kui läks hiir kogemata peale, siis on igasugu "back" ja "avalehele" jne lingikesi ja nuppe piisavalt. Neid on palju kergem klikkida kui sõimukõnet kokku kirjutada. Kui just mingit tungivat sisemist vajadust ei ole näidata, et ossaraisk kus mul on suured ja teravad hambad... See on hoopis teine teema. Ma ei saa sellest teemast aru, et "mul on targematki teha kui lollidele küsimustele sõimukirju vastuseks toksida". Ärge siis toksige. Kes tahab vastata see vastab. Loodetavasti viisakalt ja targalt.

Muide ajad ja asjad muutuvad ka, aastaid tagasi näiteks mingit Leedust ratta ostmise teemat ega ka sellega orki lendamise teemat polnud veel olemaski.

Suzuki GSX 750 Inazuma

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

asja kokkuvõtteks võiks öelda, et tuleb lähtuda väga lihtsast reeglist:
üldnormiks olgu tolerantsuse ja mõistlikkuse põhimõte, aga erinormiks põhimõte, et loll saab kirikus ka peksa. kui on ikka väga loll küsimus või arvamus, siis tuleb sellele ka reageerida vastavalt. alguses ilusasti ja suunavalt. kui sellest ei aita ja probleem süveneb ja veel vastu hakatakse vaidlema, tuleb kohaldada erinormi, sest see on juba erijuhtum. aga kuna vastuolu korral erinorm prevaleerib üldnormi suhtes, siis tuleb rakendada meetmeid.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R

tanel620

Lugemata postitus Postitas tanel620 »

ma olen teema algatajaga 100% nõus.
Vot ise olen täielik võhik sellel alal ja otsustasin siin foorumis ka asja väheke uurida ennem kui endal ratast muretsema hakkasin. Jah mu postitus võis tunduda väga algelik selles valdkonnas ja kes asjast üldse midagi ei tea. Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma. Ah äkki oli see niisama nali ja ma ei teinud sellest eriti välja. Kui aga vaatasin selle kodaniku postitusi mida oli kokku 1900 ja neid lugedes vaatasin, et ta igalpool midagi toodab siis anna andeks aga kui selline elukas on siin foorumis ja ta oma jama suust ajab absoluutselt kõigile siis see foorum pole minu jaoks. Jah saan aru, et sõna vabadus ja bla bla blaaa aga see ei tohiks kehtida foorumites kuna siin kõik anonüümne. Ongi selline inimene kes lihtsalt foorumites ennast välja elab ja kes muidu madalam kui muru tuleks siin ära keelata kui tahaks, et see foorum oleks vähegi loetav mitte ainult pulli koht murututtidele.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

tegelt oled sina, tanel620 siin anonüümne, mida aga ei saa öelda paljude biker foorumi kasutajate ja just eriti kauaaegsemate kasutajate kohta. sest eesti on väike ja paljud tunnevad siin üksteist ka kasutajanime pidi. ja kui sa tunned, et see foorum pole sinu jaoks, ei saa mitte aru, miks sa siis ikkagi oled siin.

tanel620

homsest enam ei ole

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

tanel620 kirjutas:

Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma

mõni situatsioon on kohe selline, et tuleb ilma hoiatuslasuta reageerida.

mina Kommionu ei tunne, aga igapäevase bikeri foorumi lugejana arvan, et see oleks igav foorum, kui Kommionu ei "pauguks" siin.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R

tanel620

Jannoga situatsioonis ma teaksin kuidas käituksin....

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

Tervitused
Seda teemat lugedes tekkis tunne, et peaks kinni panema ja mitte vastama. Lõpuni jõudes tekkis üks "äge" mõte modedele tegutsemiseks(ehk haaravad ideest kinni).
Enamused foorumitest kus mina käin mitte ei kustutata teemasid/postitusi mis korduvad/on väga idiootsed vaid mode paneb oma vastuse paari suunava lingiga/ ja teema läheb mõne aja pärast lukku(ehk ka arhiivi).

ps: nati segane jutt sai, aga ehk saadakse aru.

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

:D megairw!...ei saa midagi vastu pead alati! Tuleb vaid öelda a`la -tere minu nimi on Ülle(Malle, Pille whatsoever) - ja küsida võib kõike! Ka suured gurud leebuvad ja laskuvad allapoole, et hellalt vastata ükskõik kui lollidele küsimustele...pruugib "madisuugametsalt", ja hoidku jumal - üleeile veel reganud kah, piuksugi lollust suust välja ajada...saab nigu tuppasittunud kass...ja tavaliselt ühe ja sama seltskonna käest. Tundub kuidagi nii, et kui sa ei mõtle nagu siinsed gurud, siis reeglina pannakse kohe paika:

a) oled oinas,kes ei tea tsiklitest muhvigi
b) ilmselt oled nolk rollumees (ja vahet pole kas oled sõitnud kauem kui mõni "guru" on lusikat kasutanud või mitte)
c)jne.

Tegelikult on sellise teema heietamine üsna mõttetu...niikui nii ei muutu algajate küsimused, saab ainult loota, et muutuvad vastused...

Üksik on nõrk...

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Huvitav on jälgida foorumlaste jagunemist. On agressiivsed tüübid, kes üritavad võimalusel sisse sõita ja selle õnnestumine sõltub nende autoriteedist/ paksust karvkattest/ hammaste teravusest (mõni võib kõiki loputada, mõni loputab mõningaid, mõni saab vastu hambaid esimesel katsel). On rahumeelsed loomulikud autoriteedid, kes häält ei tõsta, aga keda enamus respekteerib niisamagi. On rohkem või vähem rahumeelne foorumlaste enamus, kes eriti teisi ei torgi ja ettevaatlikult manööverdades ise ka väga pihta ei saa. Ja on nn "ohvrid", kellel kohe õnnestub hammaste vahele jääda (aga ega ohvril on oma õnnetuses alati ka osa) ja kes siis lubavad ära teise liivakasti minna, aga ometi varsti tagasi on.
Eraldi grupp on, nagu Capten ütles, naised: nende peale reeglina ei uriseta. Ja lisaks on võimalus ka meestel liigsest urisemisest pääseda, lastes kõrvad lonti ( nt "vabandage võhiklikkust" etc), st mängida kutsikat ja määrida kurjemale ja suuremale koerale mett mokale, et too leebuks.

Kunagi oli mingi film Yellowstone huntidest. Ühiskondade sarnasus lausa kargab näkku. :mrgreen:
Ega see muutu: foorum on ka omaette ühiskond, kus iga liige omab oma staatust.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Tsikkelröövel kirjutas:

Huvitav on jälgida foorumlaste jagunemist. On agressiivsed tüübid, kes üritavad võimalusel sisse sõita ja selle õnnestumine sõltub nende autoriteedist/ paksust karvkattest/ hammaste teravusest (mõni võib kõiki loputada, mõni loputab mõningaid, mõni saab vastu hambaid esimesel katsel). On rahumeelsed loomulikud autoriteedid, kes häält ei tõsta, aga keda enamus respekteerib niisamagi. On rohkem või vähem rahumeelne foorumlaste enamus, kes eriti teisi ei torgi ja ettevaatlikult manööverdades ise ka väga pihta ei saa. Ja on nn "ohvrid", kellel kohe õnnestub hammaste vahele jääda (aga ega ohvril on oma õnnetuses alati ka osa) ja kes siis lubavad ära teise liivakasti minna, aga ometi varsti tagasi on.
Eraldi grupp on, nagu Capten ütles, naised: nende peale reeglina ei uriseta. Ja lisaks on võimalus ka meestel liigsest urisemisest pääseda, lastes kõrvad lonti ( nt "vabandage võhiklikkust" etc), st mängida kutsikat ja määrida kurjemale ja suuremale koerale mett mokale, et too leebuks.

Kunagi oli mingi film Yellowstone huntidest. Ühiskondade sarnasus lausa kargab näkku. :mrgreen:
Ega see muutu: foorum on ka omaette ühiskond, kus iga liige omab oma staatust.

Päris hää jaotus :D Foorum on iseenesest tip-top, aga päris mõnusaks läheks ta siis, kui rohelised jätaks vähemalt pooled "kas CPI on mingi hea firma" stiilis küsimused küsimata, hundid (nii noored kui vanad) suudaksid ülejäänud pooltest jaburatest küsimustest mööda vaadata ja jätaks roheliste munad siniseks löömata. Ja näiteks huumori saidil postitades ei peaks mähkmeid kandma kartuses, et keegi tõbras oli minu nalja juba 187 lehte tagasi postitanud ja järgnemas on korralik kotikloppimine, mis kestab kuni moraali paranemiseni :wink:

Wannabe

Lugemata postitus Postitas Wannabe »

tanel620 kirjutas:

Vot ise olen täielik võhik sellel alal ja otsustasin siin foorumis ka asja väheke uurida ennem kui endal ratast muretsema hakkasin. Jah mu postitus võis tunduda väga algelik selles valdkonnas ja kes asjast üldse midagi ei tea. Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma.

tanel620 ESIMENE POSTITUS kirjutas:

Olen 30 aastane, 188cm, 75kg ja plaanis endale suveks baik osta. Honda CBR1000RR 1.0 R4 126 kW 2004 aasta oma. Mis see endast täpsemalt kujutab? Eelkõige linnasõidud kuid vahest ikka ka pikemaid sõite...Kuidas mänööverdus võime sellisel ja palju ta üldse kaalub?

Tore... Võhik hakkas uurima, kuidas on manööverdusvõime ja kaal... :shock: Mis tähtsust see manööverdusvõime võhikule niiväga omab?? Nii-kui-nii oled sellega varsti küllili... Ja nagu ka Pihelgas mainis, ei ole see tervitatav, et VÕHIKUST WANNABE endale linnapeal tiirlemiseks sellise ratta soetada kavatseb... Selliste wannabe võhikutega ikka hulgaliselt probleeme olnud... Kogunevad kõik kevadel Moskva ette ja siis ülejärgmise valgusfoori taga sõidavad robinal üktsteisele tagant sisse... See ongi põhjuseks miks motomehed selliseid "esimeseks rattaks tonnine baik" tohmaneid enamasti ei salli.

Ennem kui siin klähvima kukud võiksid oma postituspärlid uuesti läbi lugeda..

http://biker.ee/phpbb/search.php?search_author=tanel620

Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Wannabe kirjutas:

Tore... Võhik hakkas uurima, kuidas on manööverdusvõime ja kaal... :shock: Mis tähtsust see manööverdusvõime võhikule niiväga omab?? Nii-kui-nii oled sellega varsti küllili... Ja nagu ka Pihelgas mainis, ei ole see tervitatav, et VÕHIKUST WANNABE endale linnapeal tiirlemiseks sellise ratta soetada kavatseb... Selliste wannabe võhikutega ikka hulgaliselt probleeme olnud... Kogunevad kõik kevadel Moskva ette ja siis ülejärgmise valgusfoori taga sõidavad robinal üktsteisele tagant sisse... See ongi põhjuseks miks motomehed selliseid "esimeseks rattaks tonnine baik" tohmaneid enamasti ei salli.
Ennem kui siin klähvima kukud võiksid oma postituspärlid uuesti läbi lugeda..
http://biker.ee/phpbb/search.php?search_author=tanel620

Nii positiivse, informatiivse ja asjaliku esimese postitusega said hakkama, Wannabe, sind ootab kindlasti suur tulevik
:twisted:
EDIT: No näed, juba ongi kaks postitust kirjas ja aina paremaks lähevad :)

Viimati muutis ishijupp, 06 Veebr 2008, 12:40, muudetud 4 korda kokku.

Wannabe

Lugemata postitus Postitas Wannabe »

ishijupp kirjutas:

Nii positiivse, informatiivse ja asjaliku esimese postitusega said hakkama, Wannabe, sind ootab kindlasti suur tulevik
:twisted:

Milleks selline ila??? Eks ta ilus oleks olnud eelnevalt HUA ja Huumorit ja videod teemades poste koguda... sorry.. kõik lihtsalt pole nii nutikad kui sina...

Kasutaja avatar

analoog

Lugemata postitus Postitas analoog »

Läheb jälle lahmimiseks ära...

Sys postitas selle teema siin just eelkõige vanematele kasutajatele, et oleks rohkem tolerantsust ja kannatlikust värskelt liitunud kasutajate esitatud "rumalate" ja valesti sõnastatud küsimuste ees. Siin nüüd aga on päris palju võetud juttu üles Kommionust. Häda nii ja häda naa... las ta paugub, ta ongi selline. Igaüks on indiviid. Mõnel on teravam keel, kui teisel. Niipalju kui on inimesi on ka eriarvamusi ja teisitimõistmisi. Anonüümsusest on vanade kasutajate puhul asi kaugel. Kui sina ei tea, kes on kasutaja analoog, siis keegi teine tema siin foorumist ikka teab. Niiet seda juttu ajada, et mõni vana kala tambib koguaeg kõigile jalaga munadesse, kuna seda on hea anonüümselt teha ning mida päriselus ei julgeks, ei vasta tõele.

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

tanel620 kirjutas:

Vot ise olen täielik võhik sellel alal ja otsustasin siin foorumis ka asja väheke uurida ennem kui endal ratast muretsema hakkasin. Jah mu postitus võis tunduda väga algelik selles valdkonnas ja kes asjast üldse midagi ei tea. Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma.

tanel620 ESIMENE POSTITUS kirjutas:

Olen 30 aastane, 188cm, 75kg ja plaanis endale suveks baik osta. Honda CBR1000RR 1.0 R4 126 kW 2004 aasta oma. Mis see endast täpsemalt kujutab? Eelkõige linnasõidud kuid vahest ikka ka pikemaid sõite...Kuidas mänööverdus võime sellisel ja palju ta üldse kaalub?

Wannabe kirjutas:

Tore... Võhik hakkas uurima, kuidas on manööverdusvõime ja kaal...

Minumeelest väga hästi välja toodud näide Wannabe poolt. Ma ei saa aru, miks paljud algajad tonniste ostu kohta uurivad...no mida sa sellega linnas teed - isegi maanteel??? :lol: Nagu mõned ütlevad - 6sajane jäi miski kahe kuuga lahjaks ja vaja tonnist....et nagu kasutavad kõik tsikli poolt pakutava ressursi ära või nii v? :lol: :lol:
Ja Ishijupp, miks nõnna kriitiline. Kas see, kui Wannabe on teinud 1 postituse tähendab seda, et ta on foorumis käinud 2-3 korda. Vbla sul endal raskusi avarama maailmavaatega? Mina arvan, et tuues välja sellise näite nagu Wannabe seda tegi peaks just näitama seda, et kasutaja on rohkem foorumiga kursis kui sa arvata oskad. Vanasti olevat vist öeldud, et "Rääkimine hõbe, vaikimine kuld" !

Kusjuures üks idee, mis oleks hea nii uutele tulijatele kui ka vanadele olijatele. Loen ka teisi foorumeid ning ühes teatud foorumis on selline teema nagu "Küsimused, mis ei lase öösel magada ning päeval tööd teha". Teema on vägagi populaarne sest jookseb antud teema nö "III osa, mille lehtede arvuks on 633. Mis arvate sellest, et ka Bikeri foorumis peaks see teema olema. Seda just sellepärast, et saaks küsida selliseid murettekitavaid küsimusi, mille kohta ei taha või ei ole mõtet uut teemat teha, et siis lihtsamad ja muud jooksvad küsimused. Endalgi olnud mitu sellist küsimust, millele tahaks vastust saada aga pole hakanud küsima siin sellepärast kuna ei taha foorumit solkida sellise teemaga kus oleks mingi lihtne küsimus ning paarisõnaline vastus.

Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Huviline7 kirjutas:

...

Mida me saime teada wanna postitusest?

1. manööverdamisvõime pole oluline, eriti võhikule. Et pole üldse tähtis, sest spets teab isegi??
  2. Küsija käib niikuinii külili. Wanna on Pauksonite õpilane??
  3. Moskva esine on ohtlik koht startimiseks, sest teise foori juures sõidetakse raudselt üksteisele selga
  4. Motomehed ei salli "tonnane baik esimeseks rattaks" mehi. Wanna profiilis puudub viide oma sõiduriistale. Säärekas?

Pole just palju, seda enam, et kasutuskõlbulikku ja informatiivset on täpselt "0"

Ja kokkuvõtteks- Kommionu on kõva ütlemisega, aga tõsisemates teemaarendustes on näha tema teadmised ja huumorimeel. Mida aga arvata klähvatsist, kes esimese postitusena võtab omale ülbuse kaasfoorumlasele sisse sõita? No retsept what so ever! Alustagu sellest, et tutvustab ennast ja oma tehnikat.

Viimati muutis ishijupp, 06 Veebr 2008, 16:44, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Pakun, et oma postitusega tahtis ta näidata seda, et need algajad tonnistemehed naerdakse lihtsalt välja ning ei ole mõtet (kasvõi enda tervise huvides) selliseid teemasid teha, et "olen algaja ning öelge millise tuhandese baigi ma endale ostma pean" !

Võsavillem

Lugemata postitus Postitas Võsavillem »

See teema on igas foorumis vahet pole kas Biker Streetrace Tevalo hinnavaatlus jne.On lihtsalt inimtüüp kes elab ennast foorumis välja niinimetatud "isakesed" kes on targad ilusad ja osavad ja arvavad et teised on noobid lollid.ning pidevalt näevad vaeva et saaks kellegile äraväänata.Tegelikult on neil eraelu suht sündmustevaene ja igav ja enamasti ega nad väljaspoole netti midagi suuremat väärt ka pole.Oma töös pean pea igapäev algajate küsimustele vastama ja asju lahti seletama ja sealt siis ka teadmine et kõik mis mulle tundub loogiline ei pruugi mitte teistele nii olla.Ise otsin ka paljusid vastuseid foorumitest ja õnneks on siiani mu küsimustele ikka vastatud.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Võsavillem kirjutas:

On lihtsalt inimtüüp kes elab ennast foorumis välja niinimetatud "isakesed" kes on targad ilusad ja osavad ja arvavad et teised on noobid lollid.ning pidevalt näevad vaeva et saaks kellegile äraväänata.Tegelikult on neil eraelu suht sündmustevaene ja igav ja enamasti ega nad väljaspoole netti midagi suuremat väärt ka pole.

Et loetelu oleks täielik - enamasti on neil ka väikesed nokud ... :twisted: .

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Viimati muutis kris., 06 Veebr 2008, 16:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

jesse
Tsikkel: DragStar1100 Custom; SR500/BSA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas jesse »

Huviline7 kirjutas:

Pakun, et oma postitusega tahtis ta näidata seda, et need algajad tonnistemehed naerdakse lihtsalt välja ning ei ole mõtet (kasvõi enda tervise huvides) selliseid teemasid teha, et "olen algaja ning öelge millise tuhandese baigi ma endale ostma pean" !

OT taas: Jaa! Aga kui ma olen vaadanud neid huvilis, kes küsivad ervamust rattaostu suhtes, siis vanemad bikerlased soovitavad küll tihtipeale osta juba suurem ja võimsam :)

Peace! Jesse@kuulas vanakeste sõna ja ostis võimsama ja on rahul :)

Star-Riders Estonia
SREU #0319
Current: SR500/BSA GoldStar; Husqvarna mod. 27; BMW R100/7
Previously: DragStar Custom 1100; BMW R100
56 670 801
Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Ise pole just algaja, aga siklindus igapäeva teema ka pole.
Vot, aga aru ma ei saa, miks ei tohiks algajatel tonnised rattad olla, kui nad tahavad?
Miks kohe nii, maha tahakse, et Moskva eest startides esimeses fooris kõik hunnikus, või mida see mees tonniga linnas teeb jne?
Äkki põhjus seal, et mõni mees ei kannata lihtsalt, kui mingi noor rattur temast suurema, edevama ja võimasama rattaga platsile tuleb...
Ma arvan, et peamine põhjus nendes vaidlustes on ikka meie inimeste edevus ja kadedus, saaks teisest parem olla.
Selge see, et suuremad rattad on kallimad ja tahetakse minna välja odavama ratta peale ning hiljem kahetsetakse, et sai viga tehtud. On mehi, kes on poest tutika madalama kubatuuriga ratta ostnud ja paari kuu pärast ringi vahetanud suurema vastu, kuna puudud objektiivne info.
Kui sõita ei oska ja uljas oled, vahet pole, millega võssa lendad 600ga või 1000ga, tagajärg on üks.
Poleks ka seda teemat vast olnud, kui vanemad selliseid küsimusi noortele arusaamatute naljadega ja ilkumisega ei väljendaks.
Mis on lihtne mulle, ei pruugi sugugi lihte kellegile teisele olla.

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

nostrak kirjutas:

Miks kohe nii, maha tahakse, et Moskva eest startides esimeses fooris kõik hunnikus, või mida see mees tonniga linnas teeb jne?

Tore et lugeda oskad... See ON REAALSUS, mitte aga kusagilt 7 bikerlase muinasjutust!!! Ja mitte kõik hunnikus, vaid ikka need tonniste baikidega algaja wannabe-d...

nostrak kirjutas:

Äkki põhjus seal, et mõni mees ei kannata lihtsalt, kui mingi noor rattur temast suurema, edevama ja võimasama rattaga platsile tuleb... Ma arvan, et peamine põhjus nendes vaidlustes on ikka meie inimeste edevus ja kadedus, saaks teisest parem olla.

:shock: :x
Proovi uuesti... Põhjus ju ikka vaid üks... Sellised ratturid on ilmselge oht nii endale kui ka teistele ratturitele!!!

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Võsavillem kirjutas:

.On lihtsalt inimtüüp kes elab ennast foorumis välja niinimetatud "isakesed" kes on targad ilusad ja osavad ja arvavad et teised on noobid lollid.

Enamasti ongi nad targemad, seega ka osavamad. Ma arvan, et neil on vb eraelu veel huvitavam(rataste kohapealt) kui nn noobidel. Härra Kommionul tundub küll olevat rohkem teadmisi kui enamustel hiljuti registreerujatel. Teiste meestega lood samuti, oled 100% kindel, et Suzumen, Sepp, tramm66 jne teavad ratastest ja sellega seoses palju rohkem, kui paljud noobid kokku. Kuid kui Kommionu vb ei salli imelikke küsimusi, kuid peab vajalikuks seda teavitada, samas ega ta kõik postitused ju sellised pole, siis miks kõikki targemaid kohe "foorumis-elavate-kiuslikute-kadedate- inimestena" kirjeldada. See et noob pikki pead saab, peaks ikka tema asi olema, kui küsib lollisti, saab piki pead ja küsib uuesti ja targasti. Ei usu, et vanemad foorumlased nii kiuslikud on, et teistel elada ei lase.

Kasutaja avatar

nostrak
Kontakt:

Kommionu kirjutas:
nostrak kirjutas:

Tore et lugeda oskad... See ON REAALSUS, mitte aga kusagilt 7 bikerlase muinasjutust!!! Ja mitte kõik hunnikus, vaid ikka need tonniste baikidega algaja wannabe-d...

nostrak kirjutas:

Äkki põhjus seal, et mõni mees ei kannata lihtsalt, kui mingi noor rattur temast suurema, edevama ja võimasama rattaga platsile tuleb... Ma arvan, et peamine põhjus nendes vaidlustes on ikka meie inimeste edevus ja kadedus, saaks teisest parem olla.

:shock: :x
Proovi uuesti... Põhjus ju ikka vaid üks... Sellised ratturid on ilmselge oht nii endale kui ka teistele ratturitele!!!

Väike võrdlus: mul poiss saab kohe load ja vahtralehe, kodus autot alla 2,5L talle anda pole, kuidas siis nüüd olla sinu teooria kohaselt? Ta on ju ohtlik!
Selle asemel, et maha teha, tuleb ehk varitsevatele ohtudele tähelepanu juhtida.

Kasutaja avatar

analoog

Lugemata postitus Postitas analoog »

99% algajatest liiklejatest on ohtlikud, kuna puuduvad vastavad kogemused. Ohutegurit suurendab ka võimsam mootor ning ka noor iga. Olen ka ise ohtlik olnud - väga.

Viimati muutis analoog, 06 Veebr 2008, 19:22, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Su väike võrdlus on kohatu, auto pole ratas ega ka vastupidi mitte!

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

nostrak
Kontakt:

Soultrain kirjutas:

Su väike võrdlus on kohatu, auto pole ratas ega ka vastupidi mitte!

Vahe on vaid erinevates juhtimisvõtetes. Mõistust, kogemusi ja teadmisi vajavad mõlemad juhid ühte moodi, pole vahet, mis istumise all.
Ja õnnetuse korral, mis juhtuksid samades tingimustes, tekitab auto rohkem kahju, kui tsikkel.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Liikluses on sinu ümber kõik nagu ahvid granaatidega - keegi ei tea kuhu ja millal nad selle viskavad...

Challenge the Adventure.Ride The World
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”