Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
Aitähh Motokas, asjalik üritus oli.
Mina sain oma kinnastest esimese poole tunniga lahti
ja tuleval aastal tullakse jälle kokku...
Väga viis üritus. Hinnad olid täikale vägagi kohased ning lihasussutaja kraam oli kenasti söödav ning hind hea
Kahju, et ilm oli kehva. Kes kohal ei käinud, neile vihje - kui edaspidi kohale ilmute ning leiate antud ürituselt endale midagi vajalikku, siis hind on sigahea.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Re: Bikeri Täika. 17.05.2008 Tallinna Motodepoo hoovis!!!
VWman kirjutas:Aitähh Motokas, asjalik üritus oli.
Kui ma kell üks kohale jõudsin hakkasid kõik juba minema. Tahtsin kogu varustust osta, aga vaid üks pakkuja oli. Nüüd hoian turu alajaotusel silma peal,
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Väga muhe oli. Piipsule tänud suured, kaitsmed läksid asja ette. Hinnapoliitika oli mõnusalt täikane ja asjad samas veel täiesti kasutatavad, mõned lausa uued. Asi vajaks minu meelest kindlasti kordamist ja äkki isegi varem, kui aasta pärast. Nagu ma aru sain, magas nii mõnigi inimene sellesinatse täika maha...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.