Gilera dna 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Nii... natuke kustutasin neid poste siin (k.a. enda omasid
) alles jätsin vaid teema autori hiljem esitatud küsimused.
Suures hoos kogemata kustutasin Pätu ühe posti kus oli küsimus varuosade kättesaadavuse kohta. Ma ise võin vastata, et varuosi talle saada on! Ning tuning juppe kaa.
BTW! Gilera DNA kasutab sama mootorit mis Gilera Runner, Piaggio NRG jpm. Ja nagu on teada siis Piaggio mootoreid tuunides saab kõige paremad tulemused. Õieti ja korralikult tuunides!!! Siis kui kasutada ala Athena silindreid vms siis tõesti tulemused pole parimad.
Ja nüüd On Topic! (Primo post sobib siia vältimaks edasist offtopicut)

Suures hoos kogemata kustutasin Pätu ühe posti kus oli küsimus varuosade kättesaadavuse kohta. Ma ise võin vastata, et varuosi talle saada on! Ning tuning juppe kaa.
BTW! Gilera DNA kasutab sama mootorit mis Gilera Runner, Piaggio NRG jpm. Ja nagu on teada siis Piaggio mootoreid tuunides saab kõige paremad tulemused. Õieti ja korralikult tuunides!!! Siis kui kasutada ala Athena silindreid vms siis tõesti tulemused pole parimad.
Ja nüüd On Topic! (Primo post sobib siia vältimaks edasist offtopicut)
-
Teema algataja
nänänänäää :D
Mul on endal uus Gilera Dna 50 (H)
Isa sattus juhuslikult honda poodi nägi seda ja siis mõtles et ei ostagi mulle aeroxit vms värki ja ostis selle (H) sellega on prem S*taks parem sõita kui tavalise rolleriga
tutikast peast muidugi maskab ta vääga palju :S:D aga vaatab see suvi nyyd võtab piirajad ja värgid särgid maha
ja siin kes rääkis et väiksed rattad siis sa paned mööda sellega kiirenduse kohta muidugi ei oska midagi öelda sest pole kellegiga joonele pannud:Pahjaa rataste kohta seda et 14 tolli suured ja vääga mugav masin mulle meeldib järgmine masin mille ma võta on arvatavasti dna 125ne jajah kui 125load ära teen ja siis järgmine asi on juba autod ja biked 

-
Teema algataja
Et njah
Peaks kah ostma siis tundub ilus väljast ja jutud kah on head Gilera kohta.ning lätist
saab praegu odavalt.
^^ vot.

^^ vot.
www.autoplius.ltAl-Kharid kirjutas:
siin siis kohe rollerite leht, hakka aga lappama: http://www.ss.lv/lv/transport/motobycyc ... index.html
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.