Gilera dna 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Pätu

Lugemata postitus Postitas Pätu »

hmm, kaalukauss kipub vägisi gilera poole kalduma, aprilia suurim miinus on käigud, kuna pole plaanis tulevikus vict bike osta, ennem ma arvan et ikka auto ,aga kes teab..... Kui kellegil on veel kummagi masina kohta midagi lisada, siis andke tuld..

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

ei tea minuarust see dna selline liba masin. mingi 50 bike stiilis võrr palju huvitavam, seda ja praktiliselt. rolleriga õpid ikka alati sõitma ükskõik millega varem oled sõitnud.
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

krt see dna ei ole midagi. Pole ta roller, pole ta bike minule igastahes ei meeldi ta pisikesed rolleri rattad (niipalju nagu ma piltidel olen näinud) vaja oleks ikka põhirõhk panna kiirendusele. Kui ikka kiirendist pole siis pole ta midagi
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Rolleri moded.
Soovitan selles teemas plats puhtaks lüüa ning edaspidi silma peal hoida.
Offtopic vohab nagu sitaseened peale vihma :nono:

P.S.Kustutage minu oma ka ära, kui ralliks läheb

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Nii... natuke kustutasin neid poste siin (k.a. enda omasid :roll: ) alles jätsin vaid teema autori hiljem esitatud küsimused.

Suures hoos kogemata kustutasin Pätu ühe posti kus oli küsimus varuosade kättesaadavuse kohta. Ma ise võin vastata, et varuosi talle saada on! Ning tuning juppe kaa.

BTW! Gilera DNA kasutab sama mootorit mis Gilera Runner, Piaggio NRG jpm. Ja nagu on teada siis Piaggio mootoreid tuunides saab kõige paremad tulemused. Õieti ja korralikult tuunides!!! Siis kui kasutada ala Athena silindreid vms siis tõesti tulemused pole parimad.

Ja nüüd On Topic! (Primo post sobib siia vältimaks edasist offtopicut)

Teema algataja
-ch3oh-

nänänänäää :D

Lugemata postitus Postitas -ch3oh- »

Mul on endal uus Gilera Dna 50 (H) :D Isa sattus juhuslikult honda poodi nägi seda ja siis mõtles et ei ostagi mulle aeroxit vms värki ja ostis selle (H) sellega on prem S*taks parem sõita kui tavalise rolleriga :) tutikast peast muidugi maskab ta vääga palju :S:D aga vaatab see suvi nyyd võtab piirajad ja värgid särgid maha ;) ja siin kes rääkis et väiksed rattad siis sa paned mööda sellega kiirenduse kohta muidugi ei oska midagi öelda sest pole kellegiga joonele pannud:Pahjaa rataste kohta seda et 14 tolli suured ja vääga mugav masin mulle meeldib järgmine masin mille ma võta on arvatavasti dna 125ne jajah kui 125load ära teen ja siis järgmine asi on juba autod ja biked :D

Teema algataja
Sylekoer

Et njah

Lugemata postitus Postitas Sylekoer »

Peaks kah ostma siis tundub ilus väljast ja jutud kah on head Gilera kohta.ning lätist :D saab praegu odavalt.
^^ vot.

Teema algataja
mgr

Lugemata postitus Postitas mgr »

kust kohast sa vaatad lätis rollereid (mis lehekyljelt) ?
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

DiTech :ner:
Pilt
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Al-Kharid kirjutas:
www.autoplius.lt

siin siis kohe rollerite leht, hakka aga lappama: http://www.ss.lv/lv/transport/motobycyc ... index.html
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|

Teema algataja
mgr

Lugemata postitus Postitas mgr »

b3ar kirjutas:
endisel pralleel klassivennal oli selline kunagi, vägahalb minek , tal oli 70 ccm pütt ja sport sumpa , ja karpa , aga edasi ikka ei liikunud, vast vist peab jah hästi.

Mul on dna 70 ccm liigub ylihästi :twisted: ta oli s**t tuunija järelikult :P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”