Tartu Racing & Tuning Weekend 06 - 07 september 2008
Moderaator: Moded
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: Tartu Racing & Tuning Weekend 06 - 07 september 2008
sinu enda huvides on parem eraldi seljakaitse.
Ma olen mittu elu võlgu oma seljakaitsmele
sepp kirjutas:Kox kirjutas:Tips kirjutas:Kas seljakaitse peab olema eraldi, või piisab kombe seljataskus olevast????
eraldi
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Kui vaid oleks tsikklitel bracket oi küll sõidaks aga näe ei ole ja ei viitsi ju taotleda litsentsi ja splintida jne. Sellist juttu kuulnud üsna palju ja nüüd siis tulemus selline, et reganud on ennast ainult 5 venda Juhul kui osalejate arv on väiksem kui 10 siis makstakse osalustasu tagasi ja tsikklite bracketit ei toimu. Ma usun, et peaks olema üsna huvitav nii enda kui oma ratta võimed proovile panna ja seda täiesti legaalselt.
-
- Kontakt:
Mind ka jäi vaevama see splintimise teema.Kas bracketis on seda üldse vaja teha??
Ei ole vaja teha. Selles asi ongi, et tuled kohale ja sõidad ei mingit erilist jamamist ja ometigi on huvi nii väike. Samas linnavahel paarutajaid on oi oi kui palju aga legaalselt ei taha nagu keegi proovida?
Dali kirjutas:Ei ole vaja teha. Selles asi ongi, et tuled kohale ja sõidad ei mingit erilist jamamist ja ometigi on huvi nii väike. Samas linnavahel paarutajaid on oi oi kui palju aga legaalselt ei taha nagu keegi proovida?
Nohh Korgits,,, Bracketit sa ei ole veel võitnud ju... rega ära siis.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Kolmanda koha olen võtnud bracketis ...zx9r'iga
Tips kirjutas:Dali kirjutas:Ei ole vaja teha. Selles asi ongi, et tuled kohale ja sõidad ei mingit erilist jamamist ja ometigi on huvi nii väike. Samas linnavahel paarutajaid on oi oi kui palju aga legaalselt ei taha nagu keegi proovida?
Nohh Korgits,,, Bracketit sa ei ole veel võitnud ju... rega ära siis.
ääänänän....
Kuna ratas on aeglane ja sõita ma ei oska siis ma parem joon raja ääres
See teeb asja veel huvitavamaks et EMO´d on kohal ja joomakaaslasi on piisavalt
Tõotab korralik üritus tulema
Tips kirjutas:Nohh Korgits,,, Bracketit sa ei ole veel võitnud ju... rega ära siis.
Minumeelest Korke oli üks esimesi kes seal ennast ära oli regand..
Andsin ka oma panuse ja pintseldasin tsipa
Uhke värk, kevadel peaks Kiltsi lennuväljale ka midagi sellist tegema, aga loomulikult EMO värvides
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
küsimus bräketistidele, kas see:
- Kõik taimerid, mis mõjutava gaasipedaali ja käiguvahetust, on keelatud. ”Throttle stop-id”
keelatud.
tähendab ka quickshifteri keelamist (st. kui käiguvahetus on mingile kindlale rpm-le seadistatud)?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
pacaan kirjutas:küsimus bräketistidele, kas see:
- Kõik taimerid, mis mõjutava gaasipedaali ja käiguvahetust, on keelatud. ”Throttle stop-id”
keelatud.tähendab ka quickshifteri keelamist (st. kui käiguvahetus on mingile kindlale rpm-le seadistatud)?
Jep.. Käiku vahetama ja gaasi lisama peab sõitja.. Lihtsalt quickshifter pole keelatud aga vastavalt pöördele automaatselt küll..
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Ain tuleb ka :O ?
nitse kirjutas:Tuleb kõva andmine, rajale on oodata väga lugupeetud vanameistreid!
korke kirjutas:Ain tuleb ka :O ?
nitse kirjutas:Tuleb kõva andmine, rajale on oodata väga lugupeetud vanameistreid!
ei ma ei usu, et Ain tuleb sest Eestis pole ju turborattaga miskit teha
sellepärast polnud lugupeetud vanameister ilmselt ka EMV viimasel etapil
-
- Kontakt:
Ma küll nimesid välja karjuma ei hakka,aga mul väike kahtlus on,keda herr Nitse silmas peab
Edit : Eikki kle mis neist meie omadest sai kes ka suure hurraaga pidid tulema bracketit sõitma?
Millal muidu oleks viimane aeg regamiseks? Kui te tõesti kümmet kokku ei saa,et bracket ära teha,eks ma siis venin oma 12,5 jälle ära ja saate sõita vähemalt
Alwayslate kirjutas:Millal muidu oleks viimane aeg regamiseks? Kui te tõesti kümmet kokku ei saa,et bracket ära teha,eks ma siis venin oma 12,5 jälle ära ja saate sõita vähemalt
4.3 Eelregistreerimine lõpeb: 05.09.08. kell 21:00
4.4 Kohapealne registreerimine toimub: Laupäeval 07.09.08 kell 08:00 – 11:00,Pühapäeval 08.09.08 kell 09:00 – 11:00
Kahju küll kui ära peaks jääma , ei saagi jälle proovida .
Sepp, kas jälle peab üleühe põsed tühjaks tegema ?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Tips kirjutas:Sepp, kas jälle peab üleühe põsed tühjaks tegema ?
Olgem ausad... teiste põsed mind ei koti eriti.
Aga vat trammi põsk... see võiks küll olla tühi.
Krt.. aastaid juba langenud kokku Matiga ellikas ja alati on ta mind kohe asju pakkima saatnud peale esimest vooru. 1 kord see peab rsk juhtuma ja nüüd trtu on viimane võimalus.
Meil Matiga ei õnnestunud teist aastat järjest ellikas kohtuda rsk!

25.1 Kõik klassi Mootorrataste Bracket osalemistasud makstakse pärast võistlust Mootorrataste
bracket-i kolme esimese koha auhindadeks, skeemi järgi:
I koht – 50%
II koht – 35%
III koht – 15%
Niii... kõik ruttu võistlema , kokku saab kuni 40 ratast sõita, mis teeks esikoha auhinnaks 10k.
Ja veel:
G - Bike kuni 650cc
H - Bike alates 651cc
Autode Bracket
Mootorrataste Bracket
Ülelaadimine korrutatakse 1,7-ga, topelt ülelaadimine 2,5-ga (ei kehti klassidele G ja H)
Ülelaadimine korrutatakse 1,7-ga, topelt ülelaadimine 2,5-ga (ei kehti klassidele G ja H)
Et siis kuni 650-klassi masinale turps või nitro peale ja tuld?? Mismõttes??
Ja sa Korke oled end jälle mõlemasse klassi reganud, kuid oma 1000-se mootori saad ikka korda või lähed sama õlisena rajale?
Dali kirjutas:
3 veel vaja ja ongi 10 koos.
ma ka proovin, ehk siis 2 veel vaja
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Pole veel üldse kindel kas kohale tulen
Kui saan tulla siis tulen kindlasti aga kas 1000ccm klassi saan või mitte ....selgub siis kui oleme mootori ülevaadanud ning siis otsustab.
ralf kirjutas:Ülelaadimine korrutatakse 1,7-ga, topelt ülelaadimine 2,5-ga (ei kehti klassidele G ja H)
Et siis kuni 650-klassi masinale turps või nitro peale ja tuld?? Mismõttes??
Ja sa Korke oled end jälle mõlemasse klassi reganud, kuid oma 1000-se mootori saad ikka korda või lähed sama õlisena rajale?
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Väike tsiteering tikutakust:
veedler: See post on lugemiseks nendele troppidele, kes on juba suutnud meie värvitööd Raadi lennuväljal rikkumas käia. Olukord on siis järgmine. Stardialas, keskmise punase ala peal on juba ratast ringi lastud. Sõidetud lihtsalt pikki keskmist punast ala ja kraabitud korralikult. Ka on stardialast risti üle sõidetud ja ka loomulikult ratas ringi. Mis teil kuradi tilganäppijad viga on? Kas on koduses kasvatuses midagi puudu jäänud, on ema lapsena sülest pea ees maha pillanud või lihtsalt pakub mõnu teiste töö ja vaeva ära rikkumine? Me ei arvagi, et see värvitöö peaks seal igavene olema, kuid 2 päeva võiks ju see asi korralikuna seista. Keegi pole teil keelanud seda stardiala kasutada. Aga kas on kurat vaja värvitud alal burnouti teha? Kas 4 meetrit värvitud alade vahel on liiga vähe ruumi? Kui keegi tuleb siin välja väitega, et juhtus kogemata, siis esiteks, mida te ronite siis rajale kui sõita ei oska. Pealegi seda kogemata juttu ei usu meist nagunii keegi, sest kogemata ei sõideta burnoutides risti üle stardiala. Igatahes väga näotu teist, kesiganes selle asjaga hakkama sai. Meil läheb täna kolmas päev, kui seal värvimisega vaeva näeme. Olge nii head mehed ja austage pisutki seda, mis teised teinud on.
Kuna meil pole aimugi, kes selle asjaga seal võis hakkama saada, siis seesama post läheb üles kõikidesse autoteemalistesse foorumitesse. Nii et ilma asjata ei tasu midagi südamesse ega isiklikult võtta.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Eikki kirjutas:Väike tsiteering tikutakust:
veedler: See post on lugemiseks nendele troppidele, kes on juba suutnud meie värvitööd Raadi lennuväljal rikkumas käia. Olukord on siis järgmine. Stardialas, keskmise punase ala peal on juba ratast ringi lastud. Sõidetud lihtsalt pikki keskmist punast ala ja kraabitud korralikult. Ka on stardialast risti üle sõidetud ja ka loomulikult ratas ringi. Mis teil kuradi tilganäppijad viga on? Kas on koduses kasvatuses midagi puudu jäänud, on ema lapsena sülest pea ees maha pillanud või lihtsalt pakub mõnu teiste töö ja vaeva ära rikkumine? Me ei arvagi, et see värvitöö peaks seal igavene olema, kuid 2 päeva võiks ju see asi korralikuna seista. Keegi pole teil keelanud seda stardiala kasutada. Aga kas on kurat vaja värvitud alal burnouti teha? Kas 4 meetrit värvitud alade vahel on liiga vähe ruumi? Kui keegi tuleb siin välja väitega, et juhtus kogemata, siis esiteks, mida te ronite siis rajale kui sõita ei oska. Pealegi seda kogemata juttu ei usu meist nagunii keegi, sest kogemata ei sõideta burnoutides risti üle stardiala. Igatahes väga näotu teist, kesiganes selle asjaga hakkama sai. Meil läheb täna kolmas päev, kui seal värvimisega vaeva näeme. Olge nii head mehed ja austage pisutki seda, mis teised teinud on.
Kuna meil pole aimugi, kes selle asjaga seal võis hakkama saada, siis seesama post läheb üles kõikidesse autoteemalistesse foorumitesse. Nii et ilma asjata ei tasu midagi südamesse ega isiklikult võtta.
Tere Autope... d.
Aga alati võib ju hullemini minna,mis siis juhtuks kui kogematta satub sinna 300l vana õli?
Kuna seda korraldab Tartuläbustreet siis pole see välistatud.
Muidugi on mul kahju et teie tööd ei hinnata,mis teha elu on selline.
Lugupidamisega Veikko
Jäädes ootama virtuaalsetpeksu.
www.facebook.com/realbikerid
[/quote] Tere Autope... d.
Aga alati võib ju hullemini minna,mis siis juhtuks kui kogematta satub sinna 300l vana õli?
Lugupidamisega Veikko
Jäädes ootama virtuaalsetpeksu. [/quote]
Ütlen kohe ära, et ei ole autope.. , aga mismoodi satub sinna kogemata 300l õli ja kui suur on tõenäosus, et see sinna satub
Tõenäosus, et mõni tühja peakoluga kummipõleaja sealt üle laseb on ikka kordades suurem ja vaevalt see kaapsumees vaatab ka kus ta kummi põletab

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
-PitBull- kirjutas:
Tere Autope... d.
Lugupidamisega Veikko
Jäädes ootama virtuaalsetpeksu. [/quote]
Ütlen kohe ära, et ei ole autope.. , aga mismoodi satub sinna kogemata 300l õli ja kui suur on tõenäosus, et see sinna satub
Tõenäosus, et mõni tühja peakoluga kummipõleaja sealt üle laseb on ikka kordades suurem ja vaevalt see kaapsumees vaatab ka kus ta kummi põletab
[/quote]
Tere PitBull.
Tõenäosus et see satub on 99% kuna mul on seda tööjuures väga palju,Ja kuna ma ka tean mis klubi seda korraldab siis poleks mul eriti kahju ka. Aga kuna sinna on registreerinud inimesed keda huvitab legaalne kiirendus siis nagu milleks seda teha.
Ja ma mainin kohe ära et see on mu isiklik viha nende jobude vastu.
Lugupidamisega Veikko.
www.facebook.com/realbikerid
Tere PitBull.
Tõenäosus et see satub on 99% kuna mul on seda tööjuures väga palju,Ja kuna ma ka tean mis klubi seda korraldab siis poleks mul eriti kahju ka. Aga kuna sinna on registreerinud inimesed keda huvitab legaalne kiirendus siis nagu milleks seda teha.
Ja ma mainin kohe ära et see on mu isiklik viha nende jobude vastu.
Lugupidamisega Veikko.
Järelikult ei satuks see õli sinna kogemata, vaid sinu kaasabiga ja mis sul nende niinimetatud jobude vastu siis on
Kas neil on ägedamad autod ja rohkem naisi kui sul

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.