Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus
Moderaator: Moded
Re: Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus
Hr Kotk on kõigist tsiklimeestest see kõige õigem! Karutapja nägu oskad ikka teha???
-
- Tsikkel: vfr
mh, sõita saab ja pidu saab, mis tähtsust sel on mis selle nimi on. Ja kui emcal on see sel hooajal viimane üritus siis las ta nimetab seda nii...
-
Teema algataja
Järjekordne teema mis vist läheb päris teravaks .Et siis need kes on EMCA poolt lähevad Pärnusse ja kes mitte need siis Sügisballile we ?
Ma ei saa aru, kust mingi suvaline klubi võtab õiguse kogu Eesti mootorrattahooaeg lõpetada? Lõpetagu oma klubi hooaega, kui tahavad
Klubist, kus hooaeg lõpeb siis, kui tsikli selga enam ronida ei jaksa.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
mella kirjutas:Ma ei saa aru, kust mingi suvaline klubi võtab õiguse kogu Eesti mootorrattahooaeg lõpetada? Lõpetagu oma klubi hooaega, kui tahavad
jah Mella, probleem on tõsine. Sest sinu ktm-il keeratakse nüüd kah hooaja lõpetamise käigus küünal maha ja sõitmise asemel ajad siin foorumis kõik hulluks
üldse võiks nagu vähe vabamalt võtta seda asja - Tallinnas on Sügisball, Pärnus EMCA pidu, vaba valik kõigile ju.
-
Teema algataja
Kui ei korraldata, on jama.
Kui korraldatakse, on ikka jama!
Samamoodi sai (või saab) ju igal aastal rannahooaegki läbi... tehakse suvelõpu live-peod ja mis iganes, hakkame nende kallal ka õiendama?
Soovitan järgida lihtsat ja valutut retsepti, mille järgi ka ise toimin: käin seal, kuhu jõuan ja kuhu tahan minna, sõidan seni, kuni tahan. Alustan hooaega siis kui tahan ja sama lugu on hooaja lõpetamisega.
biker.ee
mella kirjutas:Ma ei saa aru, kust mingi suvaline klubi võtab õiguse kogu Eesti mootorrattahooaeg lõpetada? Lõpetagu oma klubi hooaega, kui tahavad
Lõpetage ära! Ma võibolla ajan Jaanuaris veel oma ratta õue, kui jää väga paks ei ole, nii et enne seda kui ma ei luba ei toimu mingeid hooaja lõpetamisi. Ma helistan, kui olen oma hooaja lõpetanud, siis võite oma balle korraldada.
justnimelt, oma klubide hooaegu võite lõpetada ja alustada, palju tahes, Eesti mootorrattahooaeg jätke rahule
Ja, rsk, ma tahaks näha, kes mu küünla kallale julgeb minna!
Ok, Pihelgas on erand, temale ähvardus niikuinii ei mõju
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Tõsi, viisakas oleks neil (EMCA) teema pealkirjas sõna Eesti asendada tähelühendiga EMCA. Oleks kõik rahul. Seda nüüd ka , et mis Eesti hooaja lõpetajad nemad on.Hooaeg lõppeb siis kui igaüks tahab või kui lumi maas.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
fh kirjutas:Soovitan järgida lihtsat ja valutut retsepti, mille järgi ka ise toimin: käin seal, kuhu jõuan ja kuhu tahan minna.
biker.ee
Täpselt nii, ise eelistan ka valutumat retsepti, kus pole võimalust, et mõni kiluvaras minu kooskõlastamatult ostetud jope lõhki tõmbaks sest tal ka EVO selja peal...
mella kirjutas:Ja, rsk, ma tahaks näha, kes mu küünla kallale julgeb minna!
Parem keevita kinni siis on kindel, et esmaspäevaks alles on
-
- Mode
kas kogu selle möla peale nüüd huvilised märkasid, et AndrusB orgunnib Tallinnast grupisõidu:
AndrusB kirjutas:Tere hommikut!
Aga teeks siis nii:
Laupäev 20.sept.2008
Laagri maksimarketi parkla
Koguneme 12.30
Väljasõit 13.00AndrusB
-
- Kontakt:
uskumatu...
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Andruse post ongi kogu asja point, tähistatagu kasvõi maailmalõppu
kellele ei meeldi ei pea ju minema ega see sunniviisiline üritus pole. Mina ei lähe pole kunagi käinud ja ei plaani ka, kunagi kui Eesti mootoratturid on kõik üks suur pere siis ma lähen ka!!
-
- Tsikkel: k5 1kg.
Olen homme kohal . tundub täitsa lahe üritus tulema, ega se ei tähenda muidugi et oma kindad selleks aastaks varna riputan
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
AndrusB kirjutas:Väljasõit 13.00
AndrusB
Ilmselt tuleb kohal olla
Tõsi, viisakas oleks neil (EMCA) teema pealkirjas sõna Eesti asendada tähelühendiga EMCA. Oleks kõik rahul. Seda nüüd ka , et mis Eesti hooaja lõpetajad nemad on.Hooaeg lõppeb siis kui igaüks tahab või kui lumi maas.
ÄRGE HALAGE!!!
-
Teema algataja
Mehed, istun siin ja loen. Mõni postitus tundub suht naljakas, mõni sõjakas, mõni ajuvaba ja mõni peaaegu mõistlikki. Aga tegelikult ei julge nagu keegi asja õiget pointi otse puudutada. Tuletame meelde, et varasemalt tekkisid ja hilisemalt hoiti kinni tekkinud tavadest ja traditsioonidest.
Üheks neist oli kindlasti see, et aasta alguses paika pandud üritustele ei segatud alanud hooajal uute plaanidega vahele. Mulle teadaolevalt on Road Spirit MC üks vanimaid MC-d eestis ja tema poolt korraldatud Sügispall väljakujunenud tradistsiooniline sügishooaja üritus.
Usun, et see üritus oli enamikul aastakavva planeeritud veel selle nädala alguseni. Nüüd aga selgub, et kusagil organiseerivad ühed mootorratturid veel täiendavat üritust
, mis kattub Sügisballi toimumise ajaga. Ja mis veel huvitavam, üritusele Tallinnast minejate kogunemiskohaks on sama parkla, kust algab Sügisballi paraadi kogunemine
. Mehed, mis toimub. Mina olen vana aja mees, mina lähen Sügisballile, minule meeldivad traditsioonid
.
Kui Tallinna mootorratturid lähevad Pärnusse hooaja lõpetamisele, kuda nad siis koju saavad
.
Tallinnas toimub ju lihtsalt Sügisball ja keegi midagi lõpetama ei hakka.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Kui Tallinna mootorratturid lähevad Pärnusse hooaja lõpetamisele, kuda nad siis koju saavad
![]()
.
irwwwwwwwwwwwww
aga üldiselt mulle jäi ka sama maitse suhu, et saame samas parklas kokku, äkki räägib kellegi ballile mineja ümber veel?
-
- Mode
Piipz kirjutas:Kui Tallinna mootorratturid lähevad Pärnusse hooaja lõpetamisele, kuda nad siis koju saavad
![]()
.
irwwwwwwwwwwwww
aga üldiselt mulle jäi ka sama maitse suhu, et saame samas parklas kokku, äkki räägib kellegi ballile mineja ümber veel?
võin kinnitada, et parkla valik on täiesti juhuslik - kevadel kogunesime samas parklas ja trassi arvestades on see loogiline.
Eks siis tuleb parkla teine teise serva hoida, kui endas kindel ei ole ja ootamatult Pärnu asemel Tallinnas pidutsema kukud või vastupidi
Aga ehk toob AndrusB siis Pärnusse sõitjate aja pool tundi varasemaks..?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Kuigi mulle konspiratsiooniteooriad meeldivad, siis antud juhul ma nendega ei liialdaks. Kas keegi on viitsinud kellaaegu vaadata? 13:00 teevad Pärnusse minejad Sügisballi jaoks parkla vabaks ning ballile siirdujad stardivad 1 tund hiljem.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Tundub nagu oleks tekkinud kaks erinevalt mõtlevaid rattureid, kes nüüd üritavad üksteisest üle olla. Kahju, et nii on!!! Et siis emca ja ülejäänud kuhu minagi kuulun
-
- Mode
markku kirjutas:Tundub nagu oleks tekkinud kaks erinevalt mõtlevaid rattureid, kes nüüd üritavad üksteisest üle olla. Kahju, et nii on!!! Et siis emca ja ülejäänud kuhu minagi kuulun
minu meelest üritatakse kehvas olukorras võimalikult hea lahendus leida. ehk siis ärge üle mõelge - võtke osa just sellest üritusest mis teile sobib ja meeldib.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
mina lähen pärnu sest ise olen tallinnast, loogiline ju
-
- Tsikkel: k5 1kg.
otsustasin sis kah Pärnu minejate pundiga ühineda,eelmine aasta sai päälinnas oldud .
saab pikemalt sõita
tel.56 452 700
-
- Kontakt:
DEEEM!
Kuradi halajate kari
AndrusB! Mul tegelt kah plaanid vana ajakava järgi paika aetud, ilgelt oleks tahtnud koos teiega sõita!
v**u, v**u, V*TTU
OK! Guuuusfraaaba....
Saite mis tahtsite
-
- Tsikkel: FZR
baltroon kirjutas:DEEEM!
Kuradi halajate kari
![]()
AndrusB! Mul tegelt kah plaanid vana ajakava järgi paika aetud, ilgelt oleks tahtnud koos teiega sõita!
v**u, v**u, V*TTU
OK! Guuuusfraaaba....
Saite mis tahtsite
mis ärritud?
tundus 13.00 ka mulle varavõitu.
minupärast võiks ka 13.30 põlved krõnksu tõmmata ja Pärnusse
kui sobib?
-
- Kontakt:
Vahest peab ka ärrituma, Vana
Eriti kui kiun käib mingite olematute asjade pärast
Aga Guusfraaba tähendab, et juba rahunesin maha
Jälgi klassikuid, Vana
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Igaüks läheb sinna, kuhu soovib.Mis vahet seal on, kuidas on teema pealkiri koostatud? Iga loogilise mõtlemisega inimene saab aru, mis üritusega tegu on...eestlane aga hakkab tähti närima.Samamoodi, nagu ka Sügisballi teemas.Kui kõik nii pedandid tahavad olla, siis võiks ju minna paralleelselt filoloogia, õigusteaduse, semiootika ja lingvistika teaduskondadesse JA SEDA KÕIKE KORRAGA.