Lifan LF125-9J
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Samurai 110cm3 Trendimpordist või kasutatud MZ 125 SX
rallitaja kirjutas:Marxy kirjutas:Martin. kirjutas:Sellel rattal pidi üks mure olema, et karburaator ujutab üle aga arvatavasti on see lihtsalt must seest..
Kui karpa üle ujutab, siis ei tohiks vast midagi hullu olla. 3 varianti on: 1 kas ei pea nõelklapp, mille saab välja vahetada. 2 karpa on puru täis, mille saab kompressoriga välja puhuda ja düüsid mingi trossikiuga läbi torgata. 3 Bentsutase on kõrge. Samas võib ka olla õhutusava umbes.
Igatahes see pole mingi ületamatu raskus.Ja ujuk ei upu meil kunagi ära, eks.
Küll sa oled tark..... Pea veidi hoogu oma ütlemistega, jagad küll asja, kuid natuke tagasihoidlikkust ei teeks paha. Lihtsalt sõbralik soovitus Sinu sarnaselt, kes kunagi ka kõikjal hirmsasti targutas, kuni õppis kuulama.
-
Teema algataja - Postitusi: 290
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
No mina ei oska mitte midagi:D

valgehiinlane kirjutas:No mina ei oska mitte midagi:D
Siis tuleb jalgratas osta.
Re: Samurai 110cm3 Trendimpordist
[quote="VWman"]Mina eelistaks seda muidugi http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html või seda http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Too Aprila ETX on juba müügis pea poolteist aastat või rohkemgi.Huvitav kas sellel midagi viga et keegi seda nii pika aja jooksul pole ära ostnud?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 700 korda
- Tänatud: 461 korda
Burn7 kirjutas:valgehiinlane kirjutas:No mina ei oska mitte midagi:D
Siis tuleb jalgratas osta.
Sellega pole ju midagi teha, kohe teenindusse! Kett puha maas!
Edu
Teemaalgatajat huvitas ju ise ehitamise värk. Konkreetsel kolmekal on kindlasti, mida ehitada (kett). Supermoto ratta on tal kül juba all
valgehiinlane kirjutas:Tahan jah sitast saia teha!
Lihtsalt mind huvitab siuke ise ehitamise värk, et muidu võiks küll osta juba korraliku masina.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
mina olen sitast saia teinud. Raha kulus umbes 5K (siiski enamus juppe oli endal olemas)- aga töötunde oli seal lõpmatult.....
Suurem pilt:
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... ewsIndex=2
-
- Kontakt:
Mis masinast see siis aretatud?

-
- Kontakt:
Nojah, eks sellist oleks vist lahe teha küll:)

-
- Kontakt:
Kas sellist tasuks osta?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kuigi sellega ei saa maal sõita ja juhuslikult just seal ma elan:D

-
- Kontakt:
Jep, unustasin

valgehiinlane kirjutas:Jep, unustasin
Ja nüüd sellepärast enam ei taha seda ratast
-
- Kontakt:
Eiei, nii ikka ei ole:)

-
- Kontakt:
margus014 kirjutas:mina olen sitast saia teinud. Raha kulus umbes 5K (siiski enamus juppe oli endal olemas)- aga töötunde oli seal lõpmatult.....
Suurem pilt:
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... ewsIndex=2
Kas see oli täissuuruses või nagu see 110 hiinakas?

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Täismõõtmetega tsikkel too küll ei ole. Loe andmeid: http://www.apollovehicle.com/product/agb_30d.htm
Ja 110cm³- st on suurem.
-
- Kontakt:
Kas sellist masinat nagu Lifan 125 Street tasub osta? Käisin täna vaatamas, suht normaalne:)
Too on sellise keskmise suurusega mis just mulle hästi peaks sobima:)
http://www.topmoto.ee/index.php/1259j
Rääkige.

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Lifan 125 Street, Samurai, MZ (pealkiri muudetud)
Sellest siin räägitud ju küllaga, kas tasub osta hiinakaid. See jutt kehtib ka selle ratta kohta. Valik on sinu.
-
- Kontakt:
Ma mõtlesin et see vb veits kahtlane.

valgehiinlane kirjutas:Kas sellist masinat nagu Lifan 125 Street tasub osta? Käisin täna vaatamas, suht normaalne:)
Too on sellise keskmise suurusega mis just mulle hästi peaks sobima:)
Ja hind on ÜliHea: 9600.- (tutikas) neil on praegu lõpumüük kõik Lifanid u. poole võrra odavamad.
http://www.topmoto.ee/index.php/1259jRääkige.
Mul onu ostis selle mingi pea 3 nädalat tagasi sama mudeli ja ka topmotost.Masin muidu igati korralik vähemalt esialgu küll, midagi kuskilt ära kukkunud ega lagunenud ei ole, tegin ise ka sellega sõitu ja jättis üsna positiivse mulje, kuna masinal 4 takti siis oli mõnus hea hääl muidu ise ainult 2 taktilistega põristanud, tal on ka ringkäigukast ja käigud käivad sootuks teistpidi kui tavaliselt ehk siis kõige üleval on vaba ja niimoodi alla lükates läheb käik suuremaks, veel hea pluss on see et tablool näitab mis käik parasjagu sees on, max kiiruseks sain 95-100km/h kuna sellel alles piirajad peal ja sissesõitu ka veel natuke teha jäänud. Kokkuvõtteks siis et selle raha eest on masinat küll ja küll endal ka plaanis lifan osta (enduurokas) kuid tõenäoliselt alles järgmine aasta
drKimble kirjutas:Kokkuvõtteks siis et selle raha eest on masinat küll ja küll endal ka plaanis lifan osta (enduurokas) kuid tõenäoliselt alles järgmine aasta
Vaatan ja uurin siin ja hakkavad endal ka mõtted vaikselt seda enduurokat piiluma. On keegi asjatundjatest ehk selle masinaga kokku veel puutunud, just enduurokaga? Kuidas vastu peab, kas päris algajale metsasõitjale fun faktor on piisav (asfaldil sõitnud küll, lapsepõlves ka ringrada), kas 125 või 200m3, kas varuosi on saadaval, varuosade hinnaklass jne?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Metsas müttamiseks hiinlane ei kõlba! Varuosi on saada küll: http://www.loncin.ca neil kõigil analoogsed mootorid peal - sisu on sama, välimus tipa erineb. Ise ostsin oma zongshen krossikale sealt juppe. Hinnad on odavad aga neid juppe kulub palju.
Metsas müttamiseks osta jaapanlane, itaallane....
margus014 kirjutas:mina olen sitast saia teinud. Raha kulus umbes 5K (siiski enamus juppe oli endal olemas)- aga töötunde oli seal lõpmatult.....
Siiski võtan oma sõnad tagasi- uue omaniku käes laguneb see motikas samajõudsalt edasi
-
- Kontakt:
.

valgehiinlane kirjutas:Teema võib lukku panna, ostsin selle Lifani ära.
Ootame põhjalikku rohkete fotodega uut teemat vastostetud Lifanist.
-
- Kontakt:
Tegemist on siis eelnimetatud masinaga, musta värvi. Ostsin konteineris ja ilmselt enne kevadet välja ei võta ega kokku ei pane. Aga vb tulevad nädalavahetusel pildid, kui tegelen masinaga. Lähemalt masinast siis: http://www.topmoto.ee/index.php/1259j
Loodan vägagi, et on hea masin jne. Wink
Kuna garantii on ainult 6 kuud, siis on asjaga selline värk, et siis, kui kasutama hakkan, on garantii pmst läbi :S
Vähemalt oli hind hea : 9600.-, sain viimasena allahindluse, tegelt oli juba kampaania läbi:)
Nonii, käisin esimest korda sõitmas täna.
Algul oli mingi ilge jamps, kallasime bena sisse, kraan lahti jne a tööle ei lähe. Lõpuks lükkasime tööle aga siis oli selline jama, et kui pöörded langesid kuhugi 3000 peale ja allapoole, suri välja. Siis lõpuks andsime alla, kuna ei läinud enam üldse käima. A pärast õhtupoole proovisime sõpradega uuesti, keerasime tühikäigu pöörete kruvi, see ei aidanud eriti ja siis keerasime gaasitrossi rohkem pingule ja oligi asi lahendatud. Sama asi oli tegelt ka alguses kuna oleks pidanud hullu gaasiga panema tääle, aga nüüd saab normaalselt ka, ei pea enam käima lüües gaasi andma ja gaasi lahti lastes jääb tööle. Akut pole ma peale pannud, pole mõtet talveks.
Pmst on ülimõnus masin, pole midagi väga kiiret ja hullu minekuga, aga kerge on sõita ja suht mugav ka. Minu arust näeb suht lahe välja ka:)
Sõites enam esipidur ei kolksu õnneks.
Iste on MÕNUSALT lai
PAREM CLICK JA VIEW IMAGE
Peale kahepäevast sõitu on masin üleni savine :S
Bensiinipaagi kork on küll stiilne
Hea on see ka, et on nii tavaline, kui ka harkjalg:)
Ainult bensiinitaseme näitaja ei tööta

-
- Kontakt:
Re: Lifan LF125-9J
Nüüd on masinal aku peal, kõik töötab, kaasaarvatud benataseme näitaja ja nüüd töötab ka signaal korralikult.
Ühte asja tahaks siiski küsida : külmalt ei taha masin eriti käima minna, eriti veel süütest. Pööretekruvi olen kruttinud küll, aga kui rohkem peale keerata, siis on tühikäigul töödates pöörded liiga kõrged.
Veel tahaks teada, mis võib põhjustada seda, et masin niisama tühikäigul töödates krutib iseenesest vahepeal pöördeid üles?

Re: Lifan LF125-9J
valgehiinlane kirjutas:Nüüd on masinal aku peal, kõik töötab, kaasaarvatud benataseme näitaja ja nüüd töötab ka signaal korralikult.
Ühte asja tahaks siiski küsida : külmalt ei taha masin eriti käima minna, eriti veel süütest. Pööretekruvi olen kruttinud küll, aga kui rohkem peale keerata, siis on tühikäigul töödates pöörded liiga kõrged.
Veel tahaks teada, mis võib põhjustada seda, et masin niisama tühikäigul töödates krutib iseenesest vahepeal pöördeid üles?
Saab kuskilt lisaõhku. Vaata karbust silindri poole, midagi on lahti või on kuskil auk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.