15.11.2008 Hinsa enduromaraton!!!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Re: 15.11.2008 Hinsa enduromaraton!!!
Rada oli vaheldusrikas, minu väheste kogemuste põhjal parim. Tänud halli LC4 omanikule, kes andis oma ratta küljest käivitusvända vahetult enne starti. Ise tahtsin väga 3 tundi sadulas püsida, aga täpselt kell 12.00 kukkusin siduri heebli katki, niisiis ikkagi 2 tundi. Lõuna- Eesti muld on vist PVA liimi sisaldusega, ilgelt hakkab kärnade vahele kinni.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Lahe oli. Ratas ei tahtnud hommikul käima minna, korra lubas ja küünal märg ja nii ma ei tea mitu korda. Kui stardipauk ära käis siis oli veel ratas laiali ja ise käimatampimisest jumala väsinud. Olin juba lootust kaotamas ja tuju täiega läinud. Korra veel proovisin ja läks käima. Kruvisin ruttu pasa kokku ja rajale. 20 mintsi läks kaduma küll. Rada oli huvitav, vaheldusrikas ja algajatele täiesti läbitav. Enda tempo oli selline linttraktori oma, kolm ringi kolm tundi aga ei hullu järgmine kord on ehk kiirem. Eks nii see sõidukogemus ja oskus tuleb. Tänud korraldajatele, hea võistlus oli.
rada muutus küll oodatust mudasemaks kuid polnud viga. Piisavalt oli abivalmis inimesi, kes aitasid mudast välja sikutamisel. korra tuli kett maha ja siduriheebli kinnituse suutsin ka ära lõhkuda. kõigele vaatamata olen oma neljanda kohaga harrastajate hulgas ülirahul. Looodan et seal mõni võistlus veel tehakse, kui kuivem ilm on
tulemused siin kui keegi veel ei tea kust vaadata
http://www.mylaps.com/results/showrun.j ... perclass=1
-
Teema algataja
Ka mõni klõpsatus.
http://pilt.delfi.ee/my_album/99637/?page=1
-
Teema algataja
Väga kõva sõit oli ,kahju et husabergile ei meeldi rataste taevasse keeramine kui oled mäe nõlval küliti.
pärast ei läinudki enam käima(mootori õli jooksis läbi tuulutuse karpasse)
aitäh Timofeile ,et ka mind pildile võtsid !
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Sõit oli vägev, rada kujunes vihma tõttu siiski karmimaks kui arvasin.
Olen ülirahul, et suutsin lõpuni sõita ja terveks jääda.
Tänud korraldajatele ja abivalmitele sõitjatele!
Paar pilti ka:
http://picasaweb.google.com/paarn.raid/ ... uromaraton#
äge
kuigi vaevlesin terve söidu probleemide küüsis-nagu me kõik ,siis kolmas koht räägib enda eest-oli tore,aga kndlasti raskem kui Gotland-mehed järgmine aasta kõik Gotlandile peale ....
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Kohal olid ka miskid filmimehed.......kas kuskil meedias kah üritust kajastatakse?
-
Teema algataja
Timofei kirjutas:2 Hubert
saame tuttavaks:)
olen 29.11 piksepini sõidul 70% kohal,loodame et saad ka tulla!
ära unusta hammika polttidele LIIMI panna!
Hommikut kõigile
Oli tore ja ilus laupäev, lisan mõningad pildid. Video kui jõuan siis homme.http://fotoalbum.ee/photos/isomarx/sets/633803/
Piltide kvaliteedi pärast mitte pahandada, fotograafi "halb"päev.Kuid muidu oli kõrvalt päris hea vaadata ja filmida.
29 kohtume juba rajal
-
Teema algataja
Vihm oli rajaga oma töö teinud, aga õnneks siiski ei olnud see ylemõistuse ja aega oli ka piisvalt kõigil, et end aukudest välja pusida.
Tegin raja ääres mõne hunniku pilte... kuna suht kiire, siis ladusin mingi hunniku ülese, yritan õhtul sinna albumisse midagi juurde lisada.
pildid siis http://nagi.ee/photos/lendkalalendkala/sets/138845/
-
Teema algataja
Ma kah elus ja terve ning mu pisike (ATM-140) pidas ka hästi vastu.Kuuendal ringil panin ühest hüppest üle nipli.korralikult üle lenksu.maas lamades kui silmad avasin,nägin kohe,et sidurilingi kronsa on katki.Pnin ilma sidurita pool ringi finishini välja.saingi kuus ringi kirja.Äge rada oli,tänks korraldajale.Ja Piti mehed,tulge ka välja.Saab hakkama küll.Tulevikus saab eraldi oma klassi ka teha.
Kurrat need pildid võtavad küll südame soojaks. Hea töö.
azdrid kirjutas:Tegin raja ääres mõne hunniku pilte... kuna suht kiire, siis ladusin mingi hunniku ülese, yritan õhtul sinna albumisse midagi juurde lisada.
pildid siis http://nagi.ee/photos/lendkalalendkala/sets/138845/
Siin on ka midagi üleval: http://flickr.com/photos/33905305@N00/s ... 242863394/
Suur aitäh Tonjuhile! Ja ülihea, et Sa GasGasile ikka elu sisse said!
Korraldajatele väike soovitus - kui edaspidi veetõkkeid teete, millel pole aru saada sügavus, võiks teemat koosolekul arutada.
Nagu selle finishieelse lombiga oli. Ma ei tea, kas sealt keskelt keegi üldse proovis. Ennustada võis 60cm aga kui kindel pole, ei lähe sinna ehku peale püherdama. Masina uputamise hind võib minna 10-15K maksma. Tekkis olukord, kus mõlemast ääres oli järjekord ja keskelt ei näinud mina kedagi sõitvat. (ja loogiline, et kui 1,5h on sõidetud, ei lähe seal keskel loteriid tegema)
Eriti lahe oli muidugi see, et ATV-del jäeti see lomp sootuks välja NÕRK!
-
Teema algataja
mella kirjutas:Korraldajatele väike soovitus - kui edaspidi veetõkkeid teete, millel pole aru saada sügavus, võiks teemat koosolekul arutada.
Nagu selle finishieelse lombiga oli. Ma ei tea, kas sealt keskelt keegi üldse proovis. Ennustada võis 60cm aga kui kindel pole, ei lähe sinna ehku peale püherdama. Masina uputamise hind võib minna 10-15K maksma. Tekkis olukord, kus mõlemast ääres oli järjekord ja keskelt ei näinud mina kedagi sõitvat. (ja loogiline, et kui 1,5h on sõidetud, ei lähe seal keskel loteriid tegema)Eriti lahe oli muidugi see, et ATV-del jäeti see lomp sootuks välja
NÕRK!
Löpupoole söitsid ka soolod sellest lombikesest mööda.
Volts tegi ju minuteada katset otse minna, kusagil oli sellest ka pilt üleval
-
Teema algataja
mella kirjutas:Korraldajatele väike soovitus - kui edaspidi veetõkkeid teete, millel pole aru saada sügavus, võiks teemat koosolekul arutada.
Nagu selle finishieelse lombiga oli. Ma ei tea, kas sealt keskelt keegi üldse proovis. Ennustada võis 60cm aga kui kindel pole, ei lähe sinna ehku peale püherdama. Masina uputamise hind võib minna 10-15K maksma. Tekkis olukord, kus mõlemast ääres oli järjekord ja keskelt ei näinud mina kedagi sõitvat. (ja loogiline, et kui 1,5h on sõidetud, ei lähe seal keskel loteriid tegema)Eriti lahe oli muidugi see, et ATV-del jäeti see lomp sootuks välja
NÕRK!
no Volts tegi niiöelda loteriid, ise kõrvalt nägin veel kui keskelt läbi pani.. kuigi sinna ta jäi, aga veidike putitamist ja 3 koht pole paha arvestades ajakoatust..
sipsik kirjutas:Siin on ka midagi üleval: http://flickr.com/photos/33905305@N00/s ... 242863394/
Suur aitäh Tonjuhile! Ja ülihea, et Sa GasGasile ikka elu sisse said!
Eh jummala lihtne viga oli tegelikult ma arvan, sellise madala õhutemp. juures tahab soojamaa pritsungiga pill juba vähe kuumemat küünalt. Aga muidu töötas hästi, isegi tagurpidi kalda peal tuksus tükk aega ja ei ilmutanud ühtegi koolemise märki.
Tuleb teha riiklikud katsetused ja proovida talvel miinuskraadiga CR6EB, kuni pluss 5 CR7EB ja sooja ilmaga siis originaal CR8EB. Oi kuidas mulle meeldib motikat remontida kui kiire on
Sullegi tänud, nüüd on mul ka pilt kus ma sõidu ajal ikka ratta seljas, muidu on ikka kõik pildid kui ma kuskil külili
tonjuh kirjutas:Sullegi tänud, nüüd on mul ka pilt kus ma sõidu ajal ikka ratta seljas, muidu on ikka kõik pildid kui ma kuskil külili
minu mäletamist mööda sa enamasti seisid raja ääres
Ei taha sind Tonjuh eriti hirmutada,aga probleemi nimeks on sul "gas-gas ja sinna juurde kuuluv sissepritse mis täielik rämps.
Räägin seda kogemustest kui J.Brauer omas sama masinat ja tuuritasime talvel Otepää kandis.Seal külmal hommikul see vaene Gas-Gas ei käivitunudki enne kui möni km oli nööri otsas veetud.
OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
Timofei kirjutas:OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
Beta kasutab KTM mootorit. Äkki on ketirattad ka samad?
mella kirjutas:Timofei kirjutas:OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
Beta kasutab KTM mootorit. Äkki on ketirattad ka samad?
kett on sama, kahver on sama, esirattas on sama, ostsin tagaratta KTMile, se on eriline - ei sobi - täiesti eriline
-
Teema algataja
Timofei kirjutas:OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
vöta see hammasratas kaasa ja mine mönda tsikli poodi (ma ei ole kursis mis tsikli poed teil seal narvas on)
ja osta uued poldid ka! :bsmile:kui sealt midagi ei saa siis helista, vaatame mis tehaannab 53 484 650
hubert kirjutas:Timofei kirjutas:OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
vöta see hammasratas kaasa ja mine mönda tsikli poodi (ma ei ole kursis mis tsikli poed teil seal narvas on)
ja osta uued poldid ka! :bsmile:kui sealt midagi ei saa siis helista, vaatame mis tehaannab53 484 650
Narvas pole yhtegi tsiklipoodi Enduro või krossiasjadest teavad ainult krossimehed, aga neil mitte midagi olemas pole - peab tellima. Lärm lubas aidata homme.
Kui Lärm ei aita, helistan sulle
Narvas enduromehi on täpselt 2 Yks on rohkem country - crossiga tegeleb - sõidab linna metsades ja põlluteedel, teine mina olen
-
Teema algataja
lisasin veel pilte juurde http://nagi.ee/photos/lendkalalendkala/sets/138845/
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Timofei kirjutas:hubert kirjutas:Timofei kirjutas:OT Kas keegil on hammasketas 45 hambaga, 156mm pultide vahel ja keskauk 136mm? Läks katki rajal.
ja osta uued poldid ka! :bsmile:kui sealt midagi ei saa siis helista, vaatame mis tehaannab53 484 650
Narvas pole yhtegi tsiklipoodi
Enduro või krossiasjadest teavad ainult krossimehed, aga neil mitte midagi olemas pole - peab tellima. Lärm lubas aidata homme.
Kui Lärm ei aita, helistan sulle
Narvas enduromehi on täpselt 2
Yks on rohkem country - crossiga tegeleb - sõidab linna metsades ja põlluteedel, teine mina olen
Eestis ka ju mingi Beta müüja, Saku suurhallis motomessil oli väljas, kas nende käest ei saa neid asju?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.