Jawa Robby

Moderaator: Moded

Teema algataja
herkko

Re: Jawa Robby

Lugemata postitus Postitas herkko »

Kas keegi ei tea kus asub jawa robbyl piiraja ning kust saada uus silindripea?

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

herkko kirjutas:

Kas keegi ei tea kus asub jawa robbyl piiraja ning kust saada uus silindripea?

Kas http://www.jawa.ee oled küsinud sama asja? Kui ei, siis tee seda.

SERTÃO

Teema algataja
herkko

olen küsinud piiraja kohta nad ei õelnud midagi ja silindripead jõuavad alles järgmine kuu. Kas kellegil poel müüa robby silindripead?

Kasutaja avatar

Kirs

herkko kirjutas:

olen küsinud piiraja kohta nad ei õelnud midagi ja silindripead jõuavad alles järgmine kuu. Kas kellegil poel müüa robby silindripead?

Mis vana silindripeaga juhtus, et enam kasutada ei kõlba? Küsi sealt: http://poodrelibet.shop.wosbee.com/Publ ... product-17

SERTÃO

Teema algataja
herkko

Klapid on silindripea küljest lahti murdunud seega on vaja uut silindripead.

Teema algataja
NBAlive06

Lugemata postitus Postitas NBAlive06 »

üks piiraja on hammasratas ;)

Viimati muutis NBAlive06, 03 Apr 2010, 12:41, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kirs

Ei ole eraldi mingit õli. Siin Mootorite skeemid teemas ju Honda Monkey remondijuhend olemas ja Monkey hiinlaste poolt tehtud kloonmootorit ka lisaks paljudele ka sinu Jawa kasutab.

SERTÃO

Teema algataja
ramex000

Lugemata postitus Postitas ramex000 »

see jutt on kyll jama mis räägitakse et väiksema hammakaga ei lähe 80 välja. Mul endal on jaff( jawa roby 50) ja mul on 4 taktiline ja tippkiiruse olen saanud sirgel teel 85 muidu kekmine 75. Ega keegi mul osta ei taha seda siis saatke mulle kiri emaililile marekraat@hot.ee kasutatud loomulikult täpsemalt võime kirjutada emailil.

Teema algataja
NBAlive06

ramex000 kirjutas:

see jutt on kyll jama mis räägitakse et väiksema hammakaga ei lähe 80 välja. Mul endal on jaff( jawa roby 50) ja mul on 4 taktiline ja tippkiiruse olen saanud sirgel teel 85 muidu kekmine 75. Ega keegi mul osta ei taha seda siis saatke mulle kiri emaililile marekraat@hot.ee kasutatud loomulikult täpsemalt võime kirjutada emailil.

Üks küsimus :P Palju sul originaal hammakaga umbes läks?

Teema algataja
j6rr-

Lugemata postitus Postitas j6rr- »

originaaliga läks tal 50 nüüd läheb 60 TEGELIKULT :ner:

Teema algataja
ramex000

NBAlive06 kirjutas:
ramex000 kirjutas:

Üks küsimus :P Palju sul originaal hammakaga umbes läks?

ee originaaliga sai max 60 ära aga kui väikse hammakaga oleksid kah pöörded nii laes oleks sul juba 90 sees sest originaaliga ei tahtnudki üle 40 eriti sõita sest pöörded nii üleval

Teema algataja
ramex000

j6rr- kirjutas:

mida sa luuletad sul endal plegi vst jawat

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Prets »

Rollerite/mopeedide spidokad valetavad suht korralikult, nii et võib tõsijutt olla.

(togi)

Teema algataja
ramex000

Prets kirjutas:

Rollerite/mopeedide spidokad valetavad suht korralikult, nii et võib tõsijutt olla.

ei ole no kle kui ma maanteel sõitsin siis vahepeal on nii et kui mingi zigulii sõidab ees sõidan temaga samakiiresti või mingi reka.autod sõidavad elu vähe kiiremini ja kui tuleb 70 märk siis sõidavad kõik samakiiresti ja ka mina.

Prets

Žiksid ja rekkad sõidavad enamasti lubatud kiirusest umbes 10 km/h aeglasemalt, ja neilgi valetab spidokas.
Ma olen suht kindel, et kui GPS peale panna ja sellega kiirust mõõta, siis üle 70 välja ei lähe.

(togi)
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

rekkadel on enamasti ka kiirusepiiraja peal 85 km/h

Pilt

Teema algataja
mikike21

Lugemata postitus Postitas mikike21 »

Mis hinna klassi jäävad kasutatud jawa robby´d?

Prets

Kõik oleneb müüjast ja sellest, kui korras on masin. Jawa esinduses pakuti mulle üht tsipa vanemat, üle 10k kilomeetri sõitnud Robby't 10k eest. Samast oleks ka ühe vähekasutatud, vist ainult 600 km sõitnud masina 17k eest. Aga see oli eelmine aasta.

(togi)

Teema algataja
mikike21

Lugemata postitus Postitas mikike21 »

mul endal ka jawa robby, taga piduri klots katki. kust võiks selle saada?

Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

mikike21 kirjutas:

mul endal ka jawa robby, taga piduri klots katki. kust võiks selle saada?

jawa.ee? aga kui lihtsalt kate jooksis maha või purunes siis pidurimeister.ee
viimane kindlasti odavam ja ka parem lahendus.

Teema algataja
NBAlive06

teab keegi kust on võimalik osta jawa robbyle tagumist hammasratast?

Prets

Vastus lihtne. jawa.ee kõigele.

(togi)

Teema algataja
gen

Lugemata postitus Postitas gen »

Sõidan teist hooaega Jawa Pionyriga(retro välja nägemisega).Kannatab sõita küll.Küte kulu jääb kahe liitri kanti.Kusagil 2500km peal tuli vahetada taga ketiratta laager(loksus teine liialt).Kõige paremini sobib sellese Hiina mootorisse mineraal õli(täissünteetilise õliga tekkis veider kilin mootorisse).
Lihtsam ja odavam viis on vahetada mootori poolset ketihammasratast,neid on saada 13,14,15,16 ja 17 hammast.Ise kasutan 15 hambaga(14ga karjus mootor liiga linna kiirusel ja 16sega jäi kiirendus kesiseks,ka vastu tuul segas).Minu masin puhas Hiinakas mis on kaetud plastmassiga.Siiani olen masinaga rahul.

Huvitavaid kilomeetreid!!!

Teema algataja
NBAlive06

gen kirjutas:

Sõidan teist hooaega Jawa Pionyriga(retro välja nägemisega).Kannatab sõita küll.Küte kulu jääb kahe liitri kanti.Kusagil 2500km peal tuli vahetada taga ketiratta laager(loksus teine liialt).Kõige paremini sobib sellese Hiina mootorisse mineraal õli(täissünteetilise õliga tekkis veider kilin mootorisse).
Lihtsam ja odavam viis on vahetada mootori poolset ketihammasratast,neid on saada 13,14,15,16 ja 17 hammast.Ise kasutan 15 hambaga(14ga karjus mootor liiga linna kiirusel ja 16sega jäi kiirendus kesiseks,ka vastu tuul segas).Minu masin puhas Hiinakas mis on kaetud plastmassiga.Siiani olen masinaga rahul.

Huvitavaid kilomeetreid!!!

Palju välja jookseb? Enne hammasratta vahetust ja pärast vahetust?

Teema algataja
gen

Lugemata postitus Postitas gen »

Väike meelde tuletus liikluseeskirjast:Võetud ARKi tõlgendus.

Mopeedi all mõistetakse sõidukit, mille sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm3 ja valmistajakiirus ei ületa 45 km/h. Sellest tulenevalt ei saa igat teel liiklevat motorollerit pidada mopeediks, kuna motorollerid, mille sisepõlemismootori töömaht ületab 50 cm3 ja valmistajakiirus ületab 45 km/h kuuluvad mootorrataste hulka. Järelikult on võimsamad motorollerid tegelikult mootorrattad ja väiksema võimsusega motorollerid on mopeedid, kusjuures võimsamate (mootorrataste alla kuuluvate motorollerite) juhtimiseks on tarvis juba mootorratta juhtimisõigust.

Kuna minul on mopeed ja lähtuvalt eelnevast siis üks kõik mida ma masina juures ka teen on kiirus ikka ette antud.
Kui kiirus on nii oluline tuleb valida masin juba teisest masina klassist.Näiteks kat A või nelja rattaline kat B.

Kasutaja avatar

valgehiinlane
Tsikkel: on vajaka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas valgehiinlane »

teada värk ju, et vähemalt kaks kolmandikku mopeedijuhtidest ei sõida sellega lubatud kiirusel. juba esiteks ei piira paljud masinad nii täpselt kiirustki ära.

kasutajanimi on väga random (lol)

Teema algataja
NBAlive06

j6rr- kirjutas:

saad öelda mitu hammast on sul tagumisel hammasrattal ja palju esimesel? Praegu originaal , taga on hirmus suur , esimese käiguga pms. pole midagi teha . Mul robby läks kahekesi sõites 73 välja . :wack:

Teema algataja
ramex000

NBAlive06 kirjutas:
j6rr- kirjutas:

saad öelda mitu hammast on sul tagumisel hammasrattal ja palju esimesel? Praegu originaal , taga on hirmus suur , esimese käiguga pms. pole midagi teha . Mul robby läks kahekesi sõites 73 välja . :wack:

Ees on ikka originaal.
Tagahammakas: Emm hambaid ma küll ei viitsi üle lugeda aga originaal hammasratta vahetasin ära ( Too millel olid keskel augud jne) ja panin mingi 10cm diameetriga hammasratas ja läheb mingi 80-85 ( Kontrollisin isa auto spidokaga oli täpselt õige et tema sõitis 70 ja mina 70 ja täpselt sama kiirus oli ) välja ja nüüd on kõik käigud ikka kasulikult. Varem oli nii et praktiliselt lähed kohapealt 2 minema ja kohe 4 .

Teema algataja
NBAlive06

ramex000 kirjutas:
NBAlive06 kirjutas:
j6rr- kirjutas:

Ees on ikka originaal.
Tagahammakas: Emm hambaid ma küll ei viitsi üle lugeda aga originaal hammasratta vahetasin ära ( Too millel olid keskel augud jne) ja panin mingi 10cm diameetriga hammasratas ja läheb mingi 80-85 ( Kontrollisin isa auto spidokaga oli täpselt õige et tema sõitis 70 ja mina 70 ja täpselt sama kiirus oli ) välja ja nüüd on kõik käigud ikka kasulikult. Varem oli nii et praktiliselt lähed kohapealt 2 minema ja kohe 4 .

Aga äki viitsid siis võiksid hambad tagant teinekord ära lugeda ja teada anda, originaalil peaks neid olema 52 kui ma ei eksi . Oled piiraja eemaldanud?

Teema algataja
ramex000

Ees on ikka originaal.
Tagahammakas: Emm hambaid ma küll ei viitsi üle lugeda aga originaal hammasratta vahetasin ära ( Too millel olid keskel augud jne) ja panin mingi 10cm diameetriga hammasratas ja läheb mingi 80-85 ( Kontrollisin isa auto spidokaga oli täpselt õige et tema sõitis 70 ja mina 70 ja täpselt sama kiirus oli ) välja ja nüüd on kõik käigud ikka kasulikult. Varem oli nii et praktiliselt lähed kohapealt 2 minema ja kohe 4 .[/quote]

Aga äki viitsid siis võiksid hambad tagant teinekord ära lugeda ja teada anda, originaalil peaks neid olema 52 kui ma ei eksi . Oled piiraja eemaldanud?[/quote]

JAWA ROBBYL EI OLE PIIRAJAT !!!!!!!!!! ( Ainus piiraja on tagu hammasratta suurus) 35 hammas sain lugedes tagahammasrattal

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”