Võlgnikud/petturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Võlgnikud/petturid

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Borka kirjutas:

Kurat, mingi jobu pärast pidin kah ennast lõppuks siia registreerima

Ja minu pärast said bännitud.
Alatiseks...

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Selle viimase osa võiks kuskile eraldi tõsta ja lukku panna(üks osapool on oma"arvamuse" andnud ja nii kui nii enam kaasa rääkida ei saa)!
Lihtsalt hoiatuseks, meeldetuletuseks teistele.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Tarts kirjutas:
Borka kirjutas:

Alatiseks...

Miks? Selle eest, et Borka oma nime püüdis kaitsta? Kust sa tead, kellel õigus oli?

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Junzu kirjutas:
Tarts kirjutas:
Borka kirjutas:

Alatiseks...

Miks? Selle eest, et Borka oma nime püüdis kaitsta? Kust sa tead, kellel õigus oli?

Ei. Vaata kuidas ta käitus..

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Tarts

Junzu kirjutas:

Mul on üks p**s puha, kellel on õigus vaidlusaluses küsimuses. Minu subjektiivse hinnangu kohaselt on mõlemad valesti käitunud. Aga point on selles, et borka kolmest postitusest siin foorumis olid kaks postitust teist kasutajat solvavad. Ja kui üks kodanik on oma nime kaitsmiseks sunnitud foorumiga liituma ja teist kasutajat oma nime kaitsmiseks solvama, siis mina sunnin ta siit lahkuma. Nime kaitsmiseks tuleb oma nimest lugu pidada. Comprende?

Kasutaja avatar

mqs
Tsikkel: Husky SM610

Lugemata postitus Postitas mqs »

Idee. Bikerisse alafoorum, kuhu pääseb sisse vaid IQ testi tulemusega ja möla jätkub vähemaks.

Väheke värvilisemat: http://www.flickr.com/photos/35339588@N06/sets/

http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee

You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

mqs kirjutas:

Idee. Bikerisse alafoorum, kuhu pääseb sisse vaid IQ testi tulemusega ja möla jätkub vähemaks.

Tahad jummalast tühja fooruminurgakest tekitada? (togi) No offence, just joke :bsmile:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

mqs kirjutas:

Hinnangute andmiseks on alati vaja võrdlusi. Kui kõik äärmuslikud tegelased elimineerida foorumist, siis me ei saagi ennast võrrelda ja anda endale hinnangut, kui tublid ja head ning targad me oleme. :wack: (togi)

kaljuvee97619761

Lugemata postitus Postitas kaljuvee97619761 »

.

Viimati muutis kaljuvee97619761, 17 Jaan 2010, 17:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

vilosius kirjutas:
kõrtsmikumolu kirjutas:
vilosius kirjutas:

Lühidalt-ise olid loll..vilosius@maakler

No miks loll, kas siis tänapäeval enam SÕNA üldse ei maksa? Iga kuradima tehingunatukese pärast peab paberi kirjutama, ma ei saa aru mis maakler selline üldse on, kes omale sellist ülbust asjaajamises lubab.

SÕNA on juba ammu devalveerunud. .......

Minu arust kui sellel teemal üldse mingit mõtet on siis just see "mees annab sõna, mees võtab sõna" case siia sobikski. Paberitega vaidluste jaoks on igat masti ametnikke olemas.
Omaette huvitav teema on ka kelmid kes paberimajandusega trikke oskavad teha. Needki oleks justkui selle teema tegelaskonna liikmed.

Ei meeldi mulle see maailm kus ainult pastapliiatsiga tõmmatud tindinire järgi elatakse ja vett vedama läinud kunstliku hingamise eest kiirabi poolt laibale arve esitatakse :ner:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

spinna kirjutas:

Minu arust kui sellel teemal üldse mingit mõtet on siis just see "mees annab sõna, mees võtab sõna" case siia sobikski. Paberitega vaidluste jaoks on igat masti ametnikke olemas.
Omaette huvitav teema on ka kelmid kes paberimajandusega trikke oskavad teha. Needki oleks justkui selle teema tegelaskonna liikmed.
Ei meeldi mulle see maailm kus ainult pastapliiatsiga tõmmatud tindinire järgi elatakse ja vett vedama läinud kunstliku hingamise eest kiirabi poolt laibale arve esitatakse :ner:

Pole kunagi olnudki aegu, kus igat meest võis sõnast võtta ja kindel olla, et lepitu ka kehtib. Tuttavat inimest, kellega seob mingigi ajalugu, võib (või siis ka mitte) usaldada, mingi suvalise netilondo pimesi usaldamine on aga sinisilmsus ja rumalus. Ja kui üks tehingu osapooltest on lontrus, siis järgnebki nutt ja hala, et nahk käis nagu seelik üle kõrvade ;)
Mõtlen siiamaani, et kui palju on petta saanud mees, kes võhivõõrast (antud juhul mind) nii palju usaldas, et lasi servani tema puumaterjali täis laaditud autoga maksmiseks vajaliku sularaha järele sõita (kaardimakse sel hetkel lihtsalt ei toiminud) ilma, et oleks dokumente näha tahtnud või auto nr kirja pannud. Minu raha sai ta kätte ja ootamatult hea tunne oli küll, et nii usaldati, aga kardan, et selline usaldus makstakse varem või hiljem kurjalt kätte...

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Eks igal asjal on piirid, aga valdavalt ikka sõnapidamine kehtib. Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

spinna kirjutas:

Eks igal asjal on piirid, aga valdavalt ikka sõnapidamine kehtib. Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.

Sama siin!Ja pealegi ma ei kasutagi tarnijaid, kes 30-45 päeva krediiti ei müü :bsmile:

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ajad on muidugi sandid ja usaldust kuritarvitatakse, aga samas, usalduse täielik puudumine ja oma pe...se igakülgne paberitega kindlustamine läheb tervele ühiskonnale oi kui kalliks. Hävitavalt kalliks.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Tarts

spinna kirjutas:

Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.

Tegelikult on Sinu kirjeldatu samuti seadusega reguleeritud: Leping sõlmitakse pakkumuse esitamise ja sellele nõustumuse andmisega, samuti muul viisil vastastikuste tahteavalduste vahetamise teel, kui on piisavalt selge, et lepingupooled on saavutanud kokkuleppe. Lepingu võib sõlmida suuliselt, kirjalikult või mis tahes muus vormis, kui seaduses ei ole sätestatud lepingu kohustuslikku vormi.
Meilitsi on sama mis kirjalik. Arve koos kaubaga on kirjalik. Sa maksed arve, tähendab nõustusid selle kauba ning sellise lepingu vormiga.
Sinu näite puhul tegid partneriga korra suulise lepingu alusel kaupa, kõik toimis ja nii ongi toimima jäänud. Pikalt jahuda ei pea vajalikuks aga siinsed märksõnad on tava ja praktika.
Nüansse on tohutult ja üksikute näidetega reeglit ei kujunda.

Mitte et ma välistaks suulise ja "sõna" peale mis iganes asja ajamise. Praktika on aga selline, et kuni asjad toimivad pole ka kirjalikul lepingul mingit olulist osa - pooled viseerisid selle ja arhiivis see leping tolmu kogubki. Kuid kohe kui vaidluseks läheb, on kirjalikul lepingul kulla hind. Situatsioonis sõna-sõna vastu reeglina maksab "kaalukam" sõna. Ehk võidab see, kellel on parem suuvärk või kellel on rohkem pappi parem suuvärk palgata.

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Kas keegi on tegelenud isikuga nimega Krister Aru, elab Läänemaal Väike-Lähtru Martna vallas? Ostsin talt tsikli juppe aga ei ole kätte saanud. Msnis ei vasta, telefon väljas. Midagi kahtlast toimub. On temaga kellelgi kokku puuteid?

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

jegesmesh kirjutas:

Kas keegi on tegelenud isikuga nimega Krister Aru, elab Läänemaal Väike-Lähtru Martna vallas? Ostsin talt tsikli juppe aga ei ole kätte saanud. Msnis ei vasta, telefon väljas. Midagi kahtlast toimub. On temaga kellelgi kokku puuteid?

Väike google:
http://www.ametlikudteadaanded.ee/index ... 31.03.2008

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

jegesmesh kirjutas:

http://www.kohus.ee/kohtulahendid/temp/1-08-7107.pdf

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Sattusid ikka paraja portsu otsa.

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Tänud teile! Nüüd tean vähemalt tema isikukoodi, et teha politseisse avaldus.

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Lahe. See mulle meeldib. Kui ikka mingi jama on ja netist ametlik info näha, et mehel politseis ja kohtus liig palju tuttavaid, siis pole miskit pikka hellitamist vaja :nono:

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

Teek
Tsikkel: KawaZ;busak9;Duc

Lugemata postitus Postitas Teek »

eee las ma ennustan mis politsei vastab: ei tuvastatud kuriteo koosseisu, kuna tegemist a la tsiviilkahjuga ning pöörduge kahjusummade tagasisaamiseks hagi korras kohtu poole.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Mina tõlgendaks seda kelmusena.
Oleneb palju summa on ka.

Küsiti raha, lubti asjad vastu saata
Lasti üle. Kelmus ju.

Pole ,et naabri koer pissis sinu aeda ja sinu roos nartsis ära .
See nagu rohkem Tsiviil keis ja ilmselt tõesti koera vastutusele ei võeta. :D

Muidugi kõiki asjaolusi ei tea ju ka mis tal seal oli.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Teek
Tsikkel: KawaZ;busak9;Duc

Lugemata postitus Postitas Teek »

"jegesmesh" huvidest lähtudes ja soovides eelkõige, et ta vähemalt oma raha tagasi saab või siis soovitud varuosad ei arenda ma seda teemat avalikult edasi.

Kasutaja avatar

valev247
Tsikkel: Ducati SCRAMBLER

Lugemata postitus Postitas valev247 »

Omaltpoolt lisan ühe võlgniku/petturi. Isiku nimi on KAIDO MAIVEL , isikukood peaks olema 38608010280

Müüsin talle järelmaksuga Kawasaki mootori. Järelmaks tuli sellest, et ta saaks eelmise hooaja lõpuks ratta korda ja veel mõned ringid teha. Viimane osamakse, mis on praeguseni laekumata, pidi tulema 1. september 2009a. Kliendil ei olnud mootori kohta pretensioone ja kaup sobis. Jutt käib siis summast 1500 eek.

Postituse mõte on teisi foorumi kaaslasi hoiatada sellise võlgniku/petturi eest. Talle ei tasu midagi järelmaksuga müüa ja kui üldse midagi müüa siis ettemaksuga!

Hiljem lisatud märkus: Pärast seda postitust hakkas üle öö pikaleveninud ülekanded liikuma ja praeguseks puuduolev summa käes.

Viimati muutis valev247, 01 Mär 2010, 10:37, muudetud 2 korda kokku.

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

Villu Metsa ,Viljandimaalt on ka võlgnik /pettur,viimane osa järelmaksust on maksmata ,mis pidi toimuma 2008a. detsembris (ostis minult mootorratta).

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

rainer300 kirjutas:

Villu Metsa ,Viljandimaalt on ka võlgnik /pettur,viimane osa järelmaksust on maksmata ,mis pidi toimuma 2008a. detsembris (ostis minult mootorratta).

Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele? :bsmile:

Kes mett teeb, see mett sööb!

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

Pikk kirjutas:
rainer300 kirjutas:

Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele? :bsmile:

Ei, see on veel minu nimel aga ta müüs selle juba edasi.....,ajutiselt võtsin arvelt maha

Kasutaja avatar

kolka
Tsikkel: yamaha r1/yamaha fzr 1000

Lugemata postitus Postitas kolka »

Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele? :bsmile:[/quote]
Ei, see on veel minu nimel aga ta müüs selle juba edasi.....,ajutiselt võtsin arvelt maha[/quote]

mis mark rattal??äkki see mis mul?

iz jupiter 2,iz 56,iz 49,jawa 250,jawa 350,iz planeta 5,dnepr,yamaha fzr......

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

noh sattusin õigesse teemasse. Soomes on sihke türapea nagu Risto Timonen..tellis töö ja ei maksnud. Ka soomlased on m**n*..

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Suletud

Mine “Vaba teema”