Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Tartus
Moderaator: Moded
Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Tartus
Rattaks on kawa .04 zx6r roheline. Oleks vaja üleni kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] värvida ja plastikut parandada. Paremalt mootori juurest on u. 15#15 ala mõraline, tükke puudu pole. Eest tule kõrvalt on kraapida saanud u.10#15 ala ja mõra. Mis selle hinnaks ka tuleks umbes. Kas on ka hinna vahe kui värvida seda sama laimi rohelisega või hoopis uut värvi näiteks must. Ja palju oleks hind madalam näiteks siis kui värvi tõmban ise matiks. Plastiku paranusest ei tea kahjuks midagi. Saaks võibolla hakkama ka , kust seda nodi saada läheb juba huvitavaks. Kui muidugi ise oled oma ametisaladusi valmis avaldama. Et mis selle hind siis ka tuleks kui ise teen võimalikult palju ära. Värvimine jääks siis sinu kanda.
-
- Tsikkel: pegaso/yamaha fzr/honda cbr600
aprilia pegaso 95 plastiku värvimine? mittu raha läheb.?
-
Teema algataja - Postitusi: 226
- Tsikkel: Rinka tõugu ratas
- Kontakt:
partyboy kirjutas:Rattaks on kawa .04 zx6r roheline. Oleks vaja üleni kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] värvida ja plastikut parandada. Paremalt mootori juurest on u. 15#15 ala mõraline, tükke puudu pole. Eest tule kõrvalt on kraapida saanud u.10#15 ala ja mõra. Mis selle hinnaks ka tuleks umbes. Kas on ka hinna vahe kui värvida seda sama laimi rohelisega või hoopis uut värvi näiteks must. Ja palju oleks hind madalam näiteks siis kui värvi tõmban ise matiks. Plastiku paranusest ei tea kahjuks midagi. Saaks võibolla hakkama ka , kust seda nodi saada läheb juba huvitavaks. Kui muidugi ise oled oma ametisaladusi valmis avaldama. Et mis selle hind siis ka tuleks kui ise teen võimalikult palju ära. Värvimine jääks siis sinu kanda.
Ametisaladustega pole siin mingit pistmist tule läbi võime näidata nippe ka kuidas midagi teha
asi pigem selles,et kui keegi ise teeb midagi (eeltöödega seoses) ära enne värvimist,siis ei või me iial teada millega ja mismoodi see on tehtud.. et on risk,et pind on peale värvimist ja lakkimist üsna inetu, siis vaadatakse,et meil siin tehaksegi töid nii ja jama majas... odavamaks ei saa ka sellest oma-matistamisest ilmselt midagi märkimisväärset,kuna töö ei seisne ju ainult selles
tervitus
endal ka plaan veidi rattal välimust muuta.. mis suurusjärku 2007a suzu gsxr1000 mudeli (sinine-valge) valgete gondlite mustaks vööpamine jääb?
Tere!
Mul Kawasaki ZZR, vaja sadula nahk vahetada.
-
- Tänatud: 1 kord
Tere!
Mul Kawasaki ZZR, vaja sadula nahk vahetada.
Vaata http://www.superhead.ee
Seal tehakse tõenäoliselt vabariigi parimaid sadulsepatöid.
Ärme tähtsutsa ühte tegijat üle vaid anname veel infot kuid jah otsing alati abiks http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... sadulakate
Minu poolt ka positiivset vastukaja.
Olen tööga väga rahul, super töö
tegelikult on ilusam, kui pildil tundub.
-
- Kontakt:
Uuendan siis vahepeal teemat,kuna maalingute huvilisi on vähe (on kuid uuritakse ainult hinda, tsikkel jääb ikkagi toomata ) küll aga tuuakse niisama tsiklid ülevärvimisse.Seegi on hooaja algusega kokku kuivanud, ega keegi vist ei raatsi ilusa ilmaga tsiklit ära anda
. Siiski pean toonitama,et autode värvimine muutub tüütuks ja vahel tahaks teha kaherattalisi, nii et tsiklistid ärge muretsege, suvi on veel pikk ning nädal kuni kaks ei võta tükki küljest,kui tsikkel vaja ilusaks saada aastateks (või kuni kukutakse).Paar kiivrit veel tehtud, lisan pilte ka lähiajal.
Seni aga (ka need kes on lubanud helistada ja asi kohale tuua) tooge oma kahetattalised ilusalongi
Ilusat suve algust
küsiks sellist asja et palju läheks ühe tavalise munakoore värvimine ? tegeleme ameerika jalgpalliga ja ostsime kiivrid aga oleks vaja üle värvida teist värvi. kiivreid tuleks vast päris mitu mis tahaks värvmist aga tahaks teada mis hinnaks võiks tulla.
Ma uuriks mis läheks maksma Buelli "paagi" ja "tuuleklaasi" mattmustaks värvimine
Piipz kirjutas:kle kas sa sadula ümber ka ehitad. vaja natuke keskelt kõrgemaks ja laiemaks teha.
Ma tean mis Sa tunned
Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Sooviks teada,palju läheks maksma esi ja taguvelje värvimine?
Praegu punased,mõtlesin,et võõpaks mustaks,ehk ei pea pesemisel nii palju vaeva nägema
-
- Tsikkel: HD Street Bob
- Tänanud: 2 korda
RD kirjutas:Ma uuriks mis läheks maksma Buelli "paagi" ja "tuuleklaasi" mattmustaks värvimine
Osta siit purk aerosooli ja tee ise.
http://www.fredy.ee/index.php?act=produ ... =38&cid2=3
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
rix kirjutas:RD kirjutas:Ma uuriks mis läheks maksma Buelli "paagi" ja "tuuleklaasi" mattmustaks värvimine
Osta siit purk aerosooli ja tee ise.
http://www.fredy.ee/index.php?act=produ ... =38&cid2=3
Selle topsiku hinnaga saab pulbervärvitud mõlemad veljed.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Vidget kirjutas:Selle topsiku hinnaga saab pulbervärvitud mõlemad veljed.
kas samas teema algataja juures või kuskil mujal?
pyta kirjutas:Vidget kirjutas:Selle topsiku hinnaga saab pulbervärvitud mõlemad veljed.
kas samas teema algataja juures või kuskil mujal?
Tartus pulbervärvib AS Faeton.
Helista hr. Härsingule http://www.faeton.ee/sisu_5.html ja uuri asja.
Suhtumine, kvaliteet ja hind seniste kogemuste põhjal OK.
soov oma rattal paagile üks ilus naise pilt lasta teha, kas mõni teab mõnda lehte kust saaks pilte valida.
-
- Kontakt:
Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Ta
Tere siis kõigile, tuletan meelde, et hetkel sõita ei saa ja oleks õige aeg oma ratta või kiivri välimust värskendada.
Tervitades,
Martin
5225749
Tere.
Kas sellise muutusega saaksite hakkama ?
-
- Kontakt:
Teen siin nüüd üle pika aja uuenduse ja mainin ära, et meile on tulnud palju pakkumisi, kuid mina olin vahepeal sõjaväes ja mu paarimehel polnud aega tegelda eriti tsiklitega, kui siis ainult suurema tasu eest, nüüd aga olen tagasi ning tsiklite ja kiivritega saame tegelda täisgraafikuga . Pakkumised oodatud .
muretuid kilomeetreid ...Kindlasti kaineid
terve bike kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] parandusest kuni värvimiseni hind ?
võid Ps kah panna !:)
-
- Kontakt:
Teaseriks, et just valmis üks ilus Fazer mõnusa Lamborgini oranžiga ja pilte ei pea enam kaua ootama..
-
- Tsikkel: Cbr1krr Repsol
Tervist!
Sooviks samuti hinda terve bike värvimise kohta?Ja samuti ühel gondlil väike mõra umbes 10cm mis oleks vaja uuesti ilusaks teha!
Infoks niialju veel et veljed lasen ise liivapritsiga puhtaks!
Sooviks ka teada, palju terve tsikli värvimine maksma võib minna!? Mõni kondel [Motobot: õige on "gondel"] servadest veidike kõver, ning väiksed mõrad ka osades kohtades sees.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.