Mootor kinni
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Mootor kinni
Mida kuradit seal niisama konserveerida? Pigem ikka põhjus leida, kuidas selline kinnijäämine võimalikuks sai. Ma leidsin maalt kuurist ühe 1960. aasta võrri ja teise paar aastat noorema, roostes nagu elukad, aga nendegi mootorid käivad kenasti ringi ja summuti august sisse vaadates on kõik haljas. Ja roostetamise põhjustas konkreetselt soolakott kuurilae peal, mis alla tehnika peale paar aastat tilkunud oli. Aga mootorid käivad ringi. Sellisel asjal peab olema konkreetne ja vastik põhjus ja kui Lp Tali sellele põhjusele jaole saab, et kuidas vesi (ja veel miski(?)) ikkagi mootorisse sai, teeks ta sellega ilmselt teene nii mõnelegi meist. Seega see asi pole mu meelest veel lõppenud. Või?
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
ei tahaks ka mingit lambist kinniroostetamise juttu uskuda. mul jääb ratas oktoobi lõpust garaazhi seisma ja kui jääraja hooaeg jaanuari lõpus veebruaris algab siis paari laksuga mootor käib. garaazh on kütmata talvel.
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
tali kirjutas:"
Tule hüppa siis homme garaazist läbi ja võta mälupulk kaasa ![]()
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Nagu eelkõnelejad rääkinud siis tõesti pole loogiline, et korras mootor sellise ajaga kinni jääb. Sellisel juhul oleks iga kevad nalja kui palju, enamusel meist. Motika mootoritest olen kokku puutunud korra kinni jäänud konega. Tegu oli üle 20a. seisnud Moskvaga, seal polnud ka palju vaja, tärpentiiniga likku ja paar laksu puuhaamriga. Nibin nabin veel näppimist ja oli vända pill. Ps. olen näinud lühikese ajaga kinni jäänud motot, aga seal oli vast kellegi kuri käsi mängus, nimelt oli suhkurt õli hulgas. Tollel ei jäänud ka kolv kinni, vaid kiilus klapi puksi kinni ja lajatas pähe. Paraku selline jama lõhkus terve kone, antud isenil oli 12mm klapi tõusu ja 300+ nukk, jutt siis kopikast. Aga noh eks see suhkur oli seal kones ka suht norm nähtus, kui arvestada millist sõitu selle masinaga tehti, st kui palju sellega inimesi häiriti.
http://www.krracing.ee/
minagi olen kohanud ühte moskvat mis a 10 aastat kuuriall seisnud ja kolb kinni silindris . sai pea maha kisutud ja kuuma diislit peale valatud kolvile , pisukese ajapärast puuklotsi ja haamriga õrnalt pähe ja lahti ta oligi .
kui ma ei eksi siis se moto peaks siiani liikuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.