Supermoto sõitjaid tänavatel?
Moderaator: Moded
Re: Supermoto sõitjaid tänavatel?
Täna päeval 13:00 ajal Rannamõisa teel Rimi juures ristmikul, kus on foor, läks Tabasalu suunas supermoto ratas, võimalik et Husaberg vbl ka Suzu. Väga kobe ratas oli, vaatasin veel auto peeglist järgi. Kes sõitis, tunneb ennast keegi ära? ![]()
Mul on Gas Gas sm 450 ja elan Kakumäel.
Heameelega teeks koos sõitu.
kelle supermoto üleeile staabis söömas käis? oli küll ilus ratas.
to: mustorav
Väga ideaalne, et elad Kakumäel, sest ma elan ise ka siin kohe Kakumäe Selveri ligidal, hea ligi tutvust teha. Kui ma ei eksi, siis olen vist isegi korra sinu ratast näinud foori taga Rimi juures.
Pane mulle PS kontaktid ja lähme sõidame. ![]()
to: lextastic
Minu ratas seal oligi, tegin väiksed pelmeenid ![]()
Täna õhtul sai väike kokkusaamine mustoravaga tehtud ja paar tiiru paugutatud. Kaks on juba parem kui üks, kas on veel mõni supermoto mees valmis ühinema, et punti suuremaks kasvatada?
Neid rattaid võiks siin reas veel rohkem olla

deem,
loen alles nüüd seda teemat siin kui väljas juba ilmad nirud. olen küll tallinnast väljas, aga oleks ka ühinenud mõne sõiduga.
Oleksid võinud natuke varem märgata küll, nii mõni kuu tagasi..
Ise ma enam aga ei ühine, kuna loobusin SM rattast ja kolisin asfaldilt üle krossiradadele. Vbl tuleb kunagi uuesti mõte supermoto ratas osta, kuid praeguseks loobusin.
Kuid võid võtta ühendust kasutaja mustoravaga, kellega saab kindlasti paugutama minna, sai mitu korda käidud.
-
metsamüdistaja
- Tsikkel: Kle500-Tdm850-Gsx600f-Gsr600
Põristan ka Keila ja Tallinna ümbruses.Tore oleks mõni õhtu miski suurem ühine sõitmine ju korraldada:)
Kui pealinnas on neid supermotosid liiga vähe, Narvas on vaapsee 1, ja see on minu rattas:)
Olen veel Soomes sellega sõitmas, võiks mõni päev sõita kui kellel huvi on...
-
Isostar
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.