JuSS--- honda cbr1000F (BAGI)

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Re: JuSS--- honda cbr1000F (BAGI)

Lugemata postitus Postitas kaska »

Einoh mis siin ikka maha teha. Las poisid teevad kui huvi on. Aga pildilt kiirelt vaadates jäi muidugi üks asi küsitavaks. ega sa juhuslikult ülekandeid natuke arvutanud ei ole? see hammasratas mis sul seal pildil paistab tundub kaunikest väike olevat sellise asjapulga jaoks. Vaevalt sa sellega +260km/h liigelda tahad, nagu see mootor justkui välja jookseks suht originaalseades, milleks oli kui ma õigesti mäletan 17/42 hammast või midagi sellist. Ja noh ütleme nii, et ei teeks paha veidi kogu see raami ja koostu värk veidi läbi mõelda ja paar kriipsu arvutiga või paberile tõmmata. Saab niiöelda sihi selgeks ja suuremad prohmakad jäävad olemata.

Kasutaja avatar

Teema algataja
JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

kaska kirjutas:

Einoh mis siin ikka maha teha. Las poisid teevad kui huvi on. Aga pildilt kiirelt vaadates jäi muidugi üks asi küsitavaks. ega sa juhuslikult ülekandeid natuke arvutanud ei ole? see hammasratas mis sul seal pildil paistab tundub kaunikest väike olevat sellise asjapulga jaoks. Vaevalt sa sellega +260km/h liigelda tahad, nagu see mootor justkui välja jookseks suht originaalseades, milleks oli kui ma õigesti mäletan 17/42 hammast või midagi sellist. Ja noh ütleme nii, et ei teeks paha veidi kogu see raami ja koostu värk veidi läbi mõelda ja paar kriipsu arvutiga või paberile tõmmata. Saab niiöelda sihi selgeks ja suuremad prohmakad jäävad olemata.

ette pean hammaka ostma, aga taha on olemas 3 erinevat hammakat.

Pilt

rolller
Tsikkel: TT600R

Lugemata postitus Postitas rolller »

taha 60 hammast vähemalt!

Kasutaja avatar

Teema algataja
JuSS---

AndrusB kirjutas:

Kas Su sõidukil CE märgistus ka on. Kui jah, siis kuidas Sa selle said?
Sulle peaks mõne raamatu soovitama.... "How to build sportscar less ... 120£" vist oli midagi sarnast.
Saad korraga keele praktikat ja jätad mootorratturid oma peedi ja pesumasinaga rahule.
Aga tegelikult olen ma selliste ettevõtmiste poolt. Küsimus ainult selles, et ennem tuleb hoolikalt mõelda, arvutada ja tingimata jooni(e)stada. Jõudu Sulle tegemistes . Loodan, et Sa end ära ei tapa selle kolakaga (mina mimetaksin seda praegu veel nii)

no, ma alles sain selle kolaka endale. pole jõudnud midagi teha, olen aint suht enamusest lahti kiskunud kuna kõik seal suht suvalt tehtud... praegu otsin endale mõnda vw 2-te vms juppideks.. järgmise nädala sees hakkan seda ehitama ja JOONESTAMA :) eile vaatasin et tagaotsa pm pean enamuse ära lõikama, muidu seal suht ____ .......

Pilt

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Lepi sellega, et sellest tuleb uus Fireplay-teema. Kõige parem oleks, kui võtaksid kogu seda mula siin ainult huumoriga. Sa tead, et sul ei ole rahapuu otsa ronimiseks redelit ning see on võib-olla su esimene projekt või vähemasti esimene bagi-projekt, mille püüad viimistleda oma meeleheaks, kogemuste saamiseks, ehitamise mõnuks nii heaks või halvaks, kui sinu jaoks vajalik ja võimalik. Nii mõnelgi oleks selleks raha aga pole viitsimust; teistel oleks viitsimist aga pole raha. Aga tänitada viitsib igaüks.

Tee valmis ning kui tohib, sõidaks liitri jagu ise kah sellega!

Kasutaja avatar

Teema algataja
JuSS---

zx12r kirjutas:

Lepi sellega, et sellest tuleb uus Fireplay-teema. Kõige parem oleks, kui võtaksid kogu seda mula siin ainult huumoriga. Sa tead, et sul ei ole rahapuu otsa ronimiseks redelit ning see on võib-olla su esimene projekt või vähemasti esimene bagi-projekt, mille püüad viimistleda oma meeleheaks, kogemuste saamiseks, ehitamise mõnuks nii heaks või halvaks, kui sinu jaoks vajalik ja võimalik. Nii mõnelgi oleks selleks raha aga pole viitsimust; teistel oleks viitsimist aga pole raha. Aga tänitada viitsib igaüks.

Tee valmis ning kui tohib, sõidaks liitri jagu ise kah sellega!

no jhh. tõesti pole raha et seda kolaka alla täiega laduda. aga nagu ennem öeldud meeldibki mulle meisterdada jne. teen seda selleks et järgmine projekt oleks parem ja oleks juba rohkem kogemusi. mdea palju ma sellega praegu sõita tahan, pigem tahan seda ehitada :P

see minule teine projekt. esimesele vaja värv veel peale kanda aint pm... ja ma kindel et see bagi ei jää mulle viiimaseks projektiks...

Pilt
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Suured ja kõvad tsiklimehed, ärge olge üleolevad noore mehe suhtes, kes midagi asjalikku teeb ja mitte ei hängi pläru hambus kusagil ümber kaubanduskeskuse. Me kõik oleme kunagi kusagilt alustanud, tõenäoliselt p...sse keeranud, uuesti alustanud ja siis seeläbi kogemusi omandanud. Vaevalt, et praeguseks fantastlahedaid projekte tegevad inimesed kohe esimese asja filigraanse tegid. Mõistagi võib seesinane projekt tänu olematutele teadmistele elementaarsest teor meh-st osutuda ohtlikuks, ent annab sellegipoolest hindamatu isetegemise kogemuse. Kui mõistus peas, ei sõida ennast pudruks kah. Ja veel, minu arust on tore, kui on koht, kus endast targematelt nõu küsida. Tolerantsust ja teemaagatajale relakaketas kildudeks vms :) :bsmile:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Teema algataja
JuSS---

kas keegi tahaks vahetada selle mootori mingi nt 600-se vastu? kui oleks soovi siis PS!

Pilt

reimann
Tsikkel: Benelli TRK 502X

Lugemata postitus Postitas reimann »

http://www.carrating.org/car.php?13700

Mõni aasta tagasi sai selline isend oma esimese 600cc jaapani päritolu tsikli vastu vahetatud. Suuremate inseneriteadmisteta ja puhtalt katse-eksitus meetodil sai ka palju ümber tehtud ja minu ajal ei lagunenud miskit laiali. Aiste vahele sai tõstetud 2.3L audi 90-ne rida viiis. Esisilla puudumise soovitan lahendada mõne auto alt pärit terve tükiga, nt sierra esisild on lihtsa süsteemiga ja oli endal ka kasutusel, kuna see põlveotsas isetegemine ei anna just kõige täpsemaid tulemusi, mida sellel peal olev mootor justkui nõuaks, et ei oleks pärast esimest tuuri järel vaid S..t ja pilpad.
Aga igatahes edu ehitamisel!

Indrek.

Kasutaja avatar

Teema algataja
JuSS---

reimann kirjutas:

http://www.carrating.org/car.php?13700

Mõni aasta tagasi sai selline isend oma esimese 600cc jaapani päritolu tsikli vastu vahetatud. Suuremate inseneriteadmisteta ja puhtalt katse-eksitus meetodil sai ka palju ümber tehtud ja minu ajal ei lagunenud miskit laiali. Aiste vahele sai tõstetud 2.3L audi 90-ne rida viiis. Esisilla puudumise soovitan lahendada mõne auto alt pärit terve tükiga, nt sierra esisild on lihtsa süsteemiga ja oli endal ka kasutusel, kuna see põlveotsas isetegemine ei anna just kõige täpsemaid tulemusi, mida sellel peal olev mootor justkui nõuaks, et ei oleks pärast esimest tuuri järel vaid S..t ja pilpad.
Aga igatahes edu ehitamisel!

Indrek.

njh, praeguseks raam läks minu garagest ära., sõber teeb ise..
ma vaatasin et see raam on nii pask ikkagi et parem teha uus, järgmine suvi arvatavasti ärin mingi golf2-e kere vms juppideks ja teen uue raami ning ostan mootori vahele....
seniks see teema unustatud,

Pilt
Kasutaja avatar

tali

JuSS, ära hakka jalgratast leiutama. Golfi kere detailidest midagi aretema hakates saad kokku ikkgi mingi pasa, mis pole miski õige bagi ega midagi. Võta parem näiteks ZAZ-i põhi ja pane sinna vahele oma Cebari kone. Või mõni vana VW Põrnikas. Muide, just põrnikatest on läbi kuuekümne aasta tehtud ja tehakse siiani kõige rohkem bagisid üldse.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Võib-oll ahaugun vale puu all, aga miks leiutada jalgratast.
Vaata endale selline raamat - seal sammahaavl kõik paikas ja kogu tehnoloogiline lahendus ilusti läbi mõeldud.
http://www.amazon.co.uk/Build-Your-Own- ... 1859606423
või siis leia mõni baggy jooonistega kauplev sait - saad kogu kompoti koos tööjoonistega.
Neil on kõik läbi mõeldud, geomeetria paikas ja ei pea igal sammul leiutama.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

tali

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

bentley insener (registreerimata)

Re: bagi ehitamine 10:57 28.12.2009

mina mõtlesin ise oma bagi joonise välja,asi on valmis,peal on 6.0 w12 turbo,raami torud sain vanast seafarmist-tõsine masin-korralik keskmootoriga püss,praeguses seades sain 300km/h kätte,0-100km/h alla 2 sekundi,0-200km/h 4 sekundit :wack: päris palju on seal foorumis läbu

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”