Fleim: tagaratta peal sõitmine?
Moderaator: Moded
-
eux
Teema algataja
to WR
Sinu ja su mõttekaaslaste arusaamades mootorrattasõidust ja liiklusest on küll väga lünklikud ja jätate mulje, nagu oleksite oma juhiloa lammaste eest ostnud (ehk tuleks see mõneks ajaks hoiule võtta). Selgitate ehk kõigile seda, millises autokoolis õpetati tänavaliiklusest võidusõidurada või mototsirkuse areeni tegema ja kes andis teile õiguse eirata eeskirju ja teiste liiklejate turvalisust. Pean sulle ja su mõttekaaslastele veel sedagi ütlema, et selliselt käituvaid kukekesi ei võeta ka ühtegi endast lugupidavasse motospordiklubisse, sest seal õpetatakse VÕIDU SÕITMA ja kaaslasi AUSTAMA. Vahest küsiksite enda "vägitükkide" pealtnägijate käest ka nende arvamust ja teeksite siis sellest vastavad järeldused. Ise ei ole küll kohanud ühtegi inimest, kes sellise tegevuse peale õhanud oleks (vahest mõni mürsikueas poisipõnn), küll aga neid, kes sõrmega oimukohta puurivad ja uskuge, neil on teist kahju, sest nii haige egoga inimesi ei suuda isegi arstid aidata. Arvata, et ainult sinul on ratas ja sellepärast võid teha kõike mis pähe tuleb ja õigus kaasliiklejate elu ja tervist ohtu seada on sulle koos rattaga kaasa müüdud on küll idiotismi tipp ja varem või hiljem tuleb sellele kurb lõpp (näiteid ju peaks küllalt olema, surnukuur või trellid). Oleks ainult taevane isa nii kiire, ja jõuaks käe ette panna. Lisaks kõigele, on sellise tegevuse eesmärk jäänud inimestele arusaamatuks. Mida ja kellele püütakse tõestada? Milleks oma vaimse arengu puudusi kõigile nähtavale tuua, katsuge need ikka enda teada hoida.
Päikeselist suve ja turvalisi st.jobudeta kilomeetreid kõigile, hooaeg ju avatud juba.
Päikeselist suve ja turvalisi st.jobudeta kilomeetreid kõigile, hooaeg ju avatud juba.
to eux
Mitte et ma aru saaksin miks minu pihta sellise laengu valasid, aga nagu ma juba oma kommentaarides mainisin ei suuda siin keegi meist kedagi teistmoodi sõitma õpetada nii, et suht koht mõtetu sõimata kedagi kes sõitis tagarattal või kedagi kelle ratas liiga suurt müra teeb...küll eesti politsei ja iseenda vead õpetavad...nii et tõmba tagasi ja rahune maha...mine tee üks tiir rattaga ja ehk suudad veel rahulikult magamagi jääda.
Mul endal küll suht koht savi kes kuidas sõidab ja kui suurt müra kellegi ratas teeb...kui mulle ei meeldi hoian eemale ja ongi ok...aga samas võiks ju ette keerata nagu siin mõni mees mainis
Mul endal küll suht koht savi kes kuidas sõidab ja kui suurt müra kellegi ratas teeb...kui mulle ei meeldi hoian eemale ja ongi ok...aga samas võiks ju ette keerata nagu siin mõni mees mainis
-
eux
Teema algataja
Okey WR - Sa hoiad eemale, normaalne. Ka mina ja ilmselt Credo ja veel mõningad hoiaksid eemale, kui teaksime kus kohast eemale hoida.
Minul näiteks on kongreetselt allergia selle vastu kui punt minu lubatud sõidukiirusega (või +10 üle) sõitvast rattast hakkab mööduma, ei vabandust läbi sõitma, kuna paremalt ja vasakult möödumine on ikka läbisõitmine, mitte mööda sõitmine. Ja siis kui jama on korda saadetud siis enam meest ei ole, kes ytleks ja sorry minu viga, täidame paberid ja lahkume sõpradena. Vaid siis hakkab keberniit peale, kus see kellest läbisõideti saab teada mihuke idioot ta ültse on .
Mul on sügavalt pohlad kui keegi tühjal teel tagarattal sõidab vms, kuid ei suuda mitte vakka olla kui seda tehakse kell 18.00 vabaduseväljakul.
Ja kui rinkavõistlusi vaadata siis millegi pärast neid inimesi seal sõitmas ei näe, kui siis üksikuid.
Minul näiteks on kongreetselt allergia selle vastu kui punt minu lubatud sõidukiirusega (või +10 üle) sõitvast rattast hakkab mööduma, ei vabandust läbi sõitma, kuna paremalt ja vasakult möödumine on ikka läbisõitmine, mitte mööda sõitmine. Ja siis kui jama on korda saadetud siis enam meest ei ole, kes ytleks ja sorry minu viga, täidame paberid ja lahkume sõpradena. Vaid siis hakkab keberniit peale, kus see kellest läbisõideti saab teada mihuke idioot ta ültse on .
Mul on sügavalt pohlad kui keegi tühjal teel tagarattal sõidab vms, kuid ei suuda mitte vakka olla kui seda tehakse kell 18.00 vabaduseväljakul.
Ja kui rinkavõistlusi vaadata siis millegi pärast neid inimesi seal sõitmas ei näe, kui siis üksikuid.
To:qreedo
sina sõidad pota-pota mats ja posti vahe, vaatad liblikaid ,sööd ühe käega saia ja teisest jood limpsi peale. elu on ilus onju. aga ära sa suure teepeale jumala eest sõitma mine!! seal on need hirmsad supermotod ja biked. IRW
kui liiklust hakkad reguleerima ette või taha keeramistega siis on sul mingi probleem ja sa pead seda arstile rääkima.
sina sõidad pota-pota mats ja posti vahe, vaatad liblikaid ,sööd ühe käega saia ja teisest jood limpsi peale. elu on ilus onju. aga ära sa suure teepeale jumala eest sõitma mine!! seal on need hirmsad supermotod ja biked. IRW
kui liiklust hakkad reguleerima ette või taha keeramistega siis on sul mingi probleem ja sa pead seda arstile rääkima.
kas ma olen millestki valesti aru saanud, aga teema ju on, et kes oskab tagarattal sõita.
mina ei oska, natuke aega püsib maast lahti siis tagasi - ju ei ole tasakaalutunnet õiget. Krossikaga olen kaks korda üle ka tõmmanud - nii esimese kui ka teise käiguga - aga põllu peal ja kukkumine on mõnusalt mahe.
aga materdage edasi - pohlad - vahepeal läks päris huvitavaks.
mina ei oska, natuke aega püsib maast lahti siis tagasi - ju ei ole tasakaalutunnet õiget. Krossikaga olen kaks korda üle ka tõmmanud - nii esimese kui ka teise käiguga - aga põllu peal ja kukkumine on mõnusalt mahe.
aga materdage edasi - pohlad - vahepeal läks päris huvitavaks.
No krt te vaidlete, käsi-jalgu pole otsas või?
Lihtsalt masendav. Veel eelmine kevad olid bikeris normaalsed teemad. Üks küsis ja teised püüdsid aidata. Nüüd läheb iga teine teema aia taha sellega, et keegi hakkab mingit offtopicut panema ja ennast maandama, ning siis tulevad teised ja lasevad oma kuse samuti teemasse maha. Järgneb kaos.
Ettepanek kõigile kes veel "tahaksid nagu sõna sekka öelda": Kutsuge kõik teemades vaidlejad kokku (teemade järgi). Minge kusagile poksiklubisse ja küsige nende ruume üheks õhtuks rendile. Ning siis selle asemel, et foorumis vaielda võiksite lihtsalt üksteist klobida.
Lihtsalt masendav. Veel eelmine kevad olid bikeris normaalsed teemad. Üks küsis ja teised püüdsid aidata. Nüüd läheb iga teine teema aia taha sellega, et keegi hakkab mingit offtopicut panema ja ennast maandama, ning siis tulevad teised ja lasevad oma kuse samuti teemasse maha. Järgneb kaos.
Ettepanek kõigile kes veel "tahaksid nagu sõna sekka öelda": Kutsuge kõik teemades vaidlejad kokku (teemade järgi). Minge kusagile poksiklubisse ja küsige nende ruume üheks õhtuks rendile. Ning siis selle asemel, et foorumis vaielda võiksite lihtsalt üksteist klobida.
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
äkki see polegi niivõrd enese alalhoiuinstinkt kuivõrd kartus ratas lõhkuda? endurokaga võib ka põllul proovida ja kiirused pole eriti suured. kukkudes jääd ise ilmselt terveks.
soti pealt asfaltil bikega nn. tasakaalupunkti otsida on eriti närvesööv
aga kui kätte saad on meel hea küll.
kindlasti ei ürita ma fleimi alustada enduro vs. bike
soti pealt asfaltil bikega nn. tasakaalupunkti otsida on eriti närvesööv
kindlasti ei ürita ma fleimi alustada enduro vs. bike
Enduro või krossikaga on see harjutamine jah vähe odavam kui peaks ka selle tasakaalu punkti vähe ületama...ise olen korra üle nina käinud esiratta peal sõitu harjutades ja rattal lõhkusin süüte, esitule (koos plastikuga mis seal ümber) ja oligi kõik...ei taha aga mõelda mis oleks järgnenud kui sama oleks juhtunud ligi 200 000.- maksva bikega
Aga kena harjutamist siis teile, keda see huvitab.
PS. Rennes, kas sa sõidad wr250f-ga ? ? ? Kui nii siis meil see õppimine suht sarnane
Aga kena harjutamist siis teile, keda see huvitab.
PS. Rennes, kas sa sõidad wr250f-ga ? ? ? Kui nii siis meil see õppimine suht sarnane
Ma rolleriga väheke harjutanud. sellega hea õppida, masin kerge ja ülekäies saab kuidagi tagasi lükata. Eks harjutage edasi. Valige siis üks tühi plats ja andke minna ma suutsin juba mõned meetrid(loe: ligi 5m)
Viimati muutis gangsta, 11 Mai 2005, 22:05, muudetud 1 kord kokku.
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
No mul tekib ikka igasuguseid imelikke mõtteid.
Kui ajada tsikkel korralikult tagarattasse, et mis siis seal masinavärgis toimub? Kuhu valgub neljataktilisel õli? Mis toimub karpades bensu tasapinnaga? Mida ütleb tavaline happega aku, kui ta praktiliselt küljeli keerata? Maa külgetõmbe jõud kisub ju kõik vedelikud ikka allapoole!
Mida selle kohta ütlevad tegijad mehed(naised)?
Kui ajada tsikkel korralikult tagarattasse, et mis siis seal masinavärgis toimub? Kuhu valgub neljataktilisel õli? Mis toimub karpades bensu tasapinnaga? Mida ütleb tavaline happega aku, kui ta praktiliselt küljeli keerata? Maa külgetõmbe jõud kisub ju kõik vedelikud ikka allapoole!
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
ei ole küll nüüd tegijakoi kirjutas:Tere.
...nu peaaegu kõigil baikkidel on juba tehasepoolt kuivaku küljes, et see võib kasvõi tagurpidi ka olla
neljataktilisel...nu julgen arvata ,et seeaeg kui ratas püsti on suudab õlipump piisavalt õli ringi lüüa
-
motokoll
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Samad küsimused,mis Koi-lgi
Endal hoo pealt järsult kinni pidurdades,niiet tagaots võis veic tõistagi,lõi korrax õlirõhu punase tule põlema,õli jooxis mootori etteotsa kokku ju...
Lisax olen kuulnud paarist mootorist,mis kokku lastud,kuna tagarattal sõites ei saanud õlitust...
Niiet ???
Endal hoo pealt järsult kinni pidurdades,niiet tagaots võis veic tõistagi,lõi korrax õlirõhu punase tule põlema,õli jooxis mootori etteotsa kokku ju...
Lisax olen kuulnud paarist mootorist,mis kokku lastud,kuna tagarattal sõites ei saanud õlitust...
Niiet ???
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Jep. Sama siin. Modimata rattaga vist ikkagi ei tasu jamada.motokoll kirjutas:....lõi korrax õlirõhu punase tule põlema,õli jooxis mootori etteotsa kokku ju...
Aga nendest streetfighteritega trikitajatest ma aru ei saa...on nad oma mootori õlituse "kuivkarteriks" ümber ehitanud või?
Suzuki GSX 750 Inazuma
Re: Fleim: tagaratta peal sõitmine?
Tagarattal sõidavad ainult sissid. Õige mees sõidab ainult esirattal.mg kirjutas:kui paljud teist seda ikka oskavad?
-
madeinussr
- Tsikkel: Jawa Style
ükskord nägin A.laikmaa juures üht rolleri venda.. sõitis oma 100m vähemalt väääga vääga kiftilt tagarattal. tuleb tõdeda, et raffas põõras pead.
samas kohe 2-3 minutit hiljem sõitis miski bike mees ka ja see naq üldse ei pannud kedagi kaasa elama.
veel 5 minutit hiljem vajutas üks lõhkise summutiga 3seeria 80-te aastate bemm kurvis gaaripedaali. tagaratastele ennast ei saanud aga sumpsi lõi pauguga lõhki ja alt ära
aga see tegi ennegi juba suht kõva häält. seda ka raffas vaatas.
tänan, et ära kuulasite. ps:mulle meeldis omal ajal minimopiga sõita tagarattal...esiots tuli jõuga ülesse tõmmata
kukkumine poleks ka kallis olnud. vot nii
samas kohe 2-3 minutit hiljem sõitis miski bike mees ka ja see naq üldse ei pannud kedagi kaasa elama.
veel 5 minutit hiljem vajutas üks lõhkise summutiga 3seeria 80-te aastate bemm kurvis gaaripedaali. tagaratastele ennast ei saanud aga sumpsi lõi pauguga lõhki ja alt ära
tänan, et ära kuulasite. ps:mulle meeldis omal ajal minimopiga sõita tagarattal...esiots tuli jõuga ülesse tõmmata
Fazer GOO
NÕRK oled!Nigga kirjutas:Ma olen siis vist eriti tegija... sõidan nii taga- kui esirattal ja sõidan aegajalt ka väga kiiresti
Ma oskan esirattal ennast ümber kah pöörata ja tagarattal kohvi juua!!!
Kui väga vaja libistan end küljepeal kah ja tõusen pärast püsti ja kohe laks tagarattasse ning 300-ga lendan igalepoole!
Madone is meanbiker!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.