Hooaja avamine Flintis - muljed
Moderaator: Moded
Kusjuures Biker.ee "paraad" tõesti kehvem ei olnud minuarust, ise liitusin poole pealt, -võtsin teiste sappa. Tempo oli ühtlasem "roosaga" ületasin vist ainult ühe foori. Vahepeal võeti hoog maha ja peeti punase ees kinni ka. Kui ma ei eksi siis "Kabi Elmar" tegi tempot? 
Mida väiksem seltskond, seda paremini see paraadindus õnnestub vist.

Mida väiksem seltskond, seda paremini see paraadindus õnnestub vist.

Viimati muutis Suhkur, 22 Veebr 2007, 17:52, muudetud 1 kord kokku.
CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT
Üritus
Osalesin esimest korda sellisel üritusel ja minuarust oli väga postiivne!!!
Selliseid üritusi võiks tihedamini olla , siis harjuksid bike vennad ka asjaga ära ja ei sõeluks nii palju .
Korraldajatele edu ja ikka tehke üritusi edasi ja rohkem!
Ja paneg ikka pilte ja klipe ka ülesse , kellel on muidugi panna .
Selliseid üritusi võiks tihedamini olla , siis harjuksid bike vennad ka asjaga ära ja ei sõeluks nii palju .
Korraldajatele edu ja ikka tehke üritusi edasi ja rohkem!
Ja paneg ikka pilte ja klipe ka ülesse , kellel on muidugi panna .
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
oldbear kui ainult bike nägid siis hoidnud silmad rohkem lahti !!!!! või sa siis ei soovinud kroome näha mis tegid samasuguseid asju.....
võiks nagu lõpetada baikide mustamise... või tuleb see kadedusest ???
ma näen väga palju kuidas kroomi vennad teevad samamoodi lollusi... aga ma ei pea vajalikuks sellest tuututada koguaeg..... igaüks sõidab oma mõistuse kohaselt..
tervitan eilsest kroomi-meest kes eile õhtu sõpakal pani minust nagu postist mööda, minu kiirus oli kusagil 80kmh
ja mul oli tõesti tunne et olen post.... kuna vend pani sedasi täpix ära 
võiks nagu lõpetada baikide mustamise... või tuleb see kadedusest ???
ma näen väga palju kuidas kroomi vennad teevad samamoodi lollusi... aga ma ei pea vajalikuks sellest tuututada koguaeg..... igaüks sõidab oma mõistuse kohaselt..
tervitan eilsest kroomi-meest kes eile õhtu sõpakal pani minust nagu postist mööda, minu kiirus oli kusagil 80kmh

muljed

kui ei näita pilti, kliki siia
See kollane bike seal pildil pani minust igatahes vähemalt 2 korda suht valusa lauluga mööda. Paldiski mnt oli minul vist miski 120+ kiiruseks, et eelmistele järgi jõuda - kuidagi väga järsku tekkis see auk sinna - kui veel ringile mindi yhtlases kolonnis, siis ringilt maha sõites avastasin 100-200m peaaegu tyhja augu enda eest

aga üldiselt jäin rahule, kah esimene kord nii suures paraadis sõita ja noh, kui oled harjunud tallinna linnaliikluses sõitma, jääd ka paraadis ellu. pikivahet mitte hoida oskavad tegelased kes tagant selga kipuvad sõitma ja ette sinu pikivahesse vahele ronima on ju nii tavalised. samuti sellid, kes oma kurvitrajektoori sinuomaga lõikuvana planeerida suudavad.
Sorry motomehed ja naised, aga nagu ka muidu liikluses, tuleb ka sellises tsiklikolonnis sõita arvestades, et kõik ülejäänud kolonnis osalejad on totaalsed idioodid ja eneetapjad, siis on võimalus ellu ja terveks jääda suurem

aga jah, sõit oli siiski võimas, eriti kui mõelda tagasi teeäres olnud ilatilgutavatele tüüpidele, kes kõikvõimalike vahenditega pilti tegid, seisma jäid ja passisid, lastele kes näod naerul kõigest hingest lehvitasid, lakkutäis punkaritele kes hevimärki viibutasid jnejne

/me läheb ilmselt järgmisel aastal siiski kah.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.