Lukku teema ära!

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Re: O: Ratta järelmaksuga!!

Lugemata postitus Postitas pets138 »

Kuna uue ratta saab läbi liisingu võtta aga uut ratast ei taha, siis sellepärast siia kuulutus pandud saigi. Kuna otseselt ei sügele ja ostuga nagu kiiret ei ole, mõtlesin et vaatan kas üldse pakutakse midagi. Kuni 2000 euri võiks maksta ja ülejäänud teemad on kõik läbirääkimise küsimus.

Kasutaja avatar

Margus
Tsikkel: CBR600RR

Lugemata postitus Postitas Margus »

Aga liisingusse saab ju ka kasutatud ratast võtta :!:
Lased tsikli hindamise teha liisingule sobivas firmas
ja kui oled panga silmis piisavalt usaldusväärne siis tuld 8)
Mine küsi pangast järgi mida täpselt vaja, ega küsija suupihta lööda :bsmile:

Tel. 56566665 Margus

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

See tsikli liisingusse võtmine pole nii lihtne kui tundub. Räige sissemaks (mingi 25%) + üldjoontes nõue, et ratas poleks liisinguperioodi lõpuks üle 10 aasta vanune jms (Hansapanga tsikliliisingu tingimused)..
Pigem võta väikelaen ja osta ratas välja. Siis on ratas sinu oma, maksad lihtsalt laenu tagasi; liisinguga on ratas liisinguperoodil ikkagi liisingufirma oma..

PS. Ei midagi isiklikku, aga ilgelt äss oleks, kui teemaalgataja kasutajanimes oleks "t" ja "s" vahel veel "i" täht ka. SIis oleks ostu-müügilepingu, 0%-sissemaksu ja ülisoodsa järelmaksu otsimine eriti arusaadav :mrgreen:

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ega kui raha ei ole tuleb netist tsiklipilte vaadata.
Pikk sügis ja talv on selja taga, ja kui sa sellegi aja jooksul pole vähemalt mingiks sissemakseks raha suutnud koguda, siis see tähendab seda, et sul pole ka tulevikus järelmaksu maksmiseks raha või kulub see muudele lõbustustele.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mx77 kirjutas:

Pikk sügis ja talv on selja taga, ja kui sa sellegi aja jooksul pole vähemalt mingiks sissemakseks raha suutnud koguda, siis see tähendab seda, et sul pole ka tulevikus järelmaksu maksmiseks raha või kulub see muudele lõbustustele.

+5

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Oot kuskohas on kirjas, et sissemaksuks raha ei ole? Härrased ärge lahmige tühja!

Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

pets138 kirjutas:

Oot kuskohas on kirjas, et sissemaksuks raha ei ole? Härrased ärge lahmige tühja!

"Sajakroonised hüppavad taskust välja kust tahad" 8) :bsmile:

Nobody is perfect, except me and my monkey!
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Ei kahjuks kroone enam ei ole. Kui vaja, äkki annab kuskilt skeemitada kroone :D

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

pets138 kirjutas:

IRW, loe oma kõige esimene post läbi, kust seal paistab, et sa näiteks ½ sisse tahaks maksta?

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 464 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

EDIT:-Hakkab juba konkreetsemaks minema...

Viimati muutis yeekim, 18 Mär 2012, 19:02, muudetud 1 kord kokku.
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Tervist, mul selline ratas pakkuda, hinda sooviks 550euri ja lube pole vaja ning kiiver pole kohustuslik. :nono:
Pilt

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Keerulised inimesed koos siin. Olen süüdi,et ei kirjutanud summat ette. Vabandan härrased. Margi eelistusi ei olegi. Vaja ratast millega vahest sõita. Kuna ajaga on nii nagu on, siis ei taha raha selle alla hetkel kinni panna. Nii lihtne see tegelikult ongi. Kahju muidugi, et inimesed nii mürgised on ja lahmima kipuvad.
Selge see, et siit foorumist ma abi ei saa aga õnneks on mujal natukene asjalikumad inimesed ja saab mõistlikku juttu ajada.
Aga igal juhul jõudu Teile siin!

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

chadmuska kirjutas:

Tervist, mul selline ratas pakkuda, hinda sooviks 550euri ja lube pole vaja ning kiiver pole kohustuslik. :nono:
Pilt

Hea ratas aga mul enadal natukene parem ratas. Tänan pakkumast!

Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

A sa räägi lõpuks ära millist ratast otsid siis ja mis summas ja sinupoolne nägemus asjast?

Nobody is perfect, except me and my monkey!
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

mx77 kirjutas:
pets138 kirjutas:

IRW, loe oma kõige esimene post läbi, kust seal paistab, et sa näiteks ½ sisse tahaks maksta?

Krt lugesin läbi. Tõesti suts kiirustades vist üles pandud kuulutus :P

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

No siis ei peaks sul ju üldse probleemi olema.
Vaatsin just mototehnika.ee -s on alla 2000 euro rattaid jalga segada. Vahete-vahel sõitmiseks ajavad asja ära ja ei pea ennast järelmaksuga vaevama.

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Douchebag kirjutas:

A sa räägi lõpuks ära millist ratast otsid siis ja mis summas ja sinupoolne nägemus asjast?

Olen vaadanud erinevaid, kawa er-5 peal jäi silm pidama ja lätis oli ratas olemas aga hiljaks jäin. Tõsi seal oleksin pidanud kohe maksma :D
Kindlat lemmikut ei ole aga 600-jane võiks olla kangemat ei ole vaja. Sissemaks on puhtalt läbirääkimise küsimus ja ma arvan, et järelmaksu lepingu teeks aastaks aga olen kindel, et asi nii kaua aega ei võta :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

mx77 kirjutas:

No siis ei peaks sul ju üldse probleemi olema.
Vaatsin just mototehnika.ee -s on alla 2000 euro rattaid jalga segada. Vahete-vahel sõitmiseks ajavad asja ära ja ei pea ennast järelmaksuga vaevama.

Point selles ongi, et hetkel ei taha 2000 korraga välja köhida.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Kuluta oma 2000€ spa külastusele ja puhka välja ennast. Arvad, et siin foorumis on kari idioote, et sinusugune suvaline inimene tuleb, ennast ei tutvusta, oma nimegi ei pea vajalikuks kirjutama ja kõik annavad sulle oma rattad ning sina maksad siis kui heaks arvad? Ostad rattad, sõidad enda ja naabri kassi katki ja siis ei ole isu maksta metallihunnikut kui ise töölgi ei saa käia ning müüja istub käed taskus?

Kui see on sinu idee asjast, siis kahtlen kui õnneks läheb. Aga kui ratast ikka vaja, mul üks K3 gixxer seisab niisama. Pilte ei viitsi saata, kuid sa võid 1800€ peale saata meilile mulle lepingu ja tule järgi. Ratas vajab vb veidi hooldust, kuid sõidab ja ÜV olemas.

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

mart211 kirjutas:

Kuluta oma 2000€ spa külastusele ja puhka välja ennast. Arvad, et siin foorumis on kari idioote, et sinusugune suvaline inimene tuleb, ennast ei tutvusta, oma nimegi ei pea vajalikuks kirjutama ja kõik annavad sulle oma rattad ning sina maksad siis kui heaks arvad? Ostad rattad, sõidad enda ja naabri kassi katki ja siis ei ole isu maksta metallihunnikut kui ise töölgi ei saa käia ning müüja istub käed taskus?

Kui see on sinu idee asjast, siis kahtlen kui õnneks läheb. Aga kui ratast ikka vaja, mul üks K3 gixxer seisab niisama. Pilte ei viitsi saata, kuid sa võid 1800€ peale saata meilile mulle lepingu ja tule järgi. Ratas vajab vb veidi hooldust, kuid sõidab ja ÜV olemas.

Keskendu nüüd natukene ja proovi pingutada. Kasutajanimi võib Lenin ka olla vaata meiliaadressi löö nimi googlisse ja uuri elu. Ära tule siia karjuma et peidan ennast! Sellise inimisega asju ajazda tõesti ei viitsi, hoia oma pildid endale ja ratas ka. Tänan tähelepanu eest!

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Keskendu nüüd natukene ja proovi pingutada. Kasutajanimi võib Lenin ka olla vaata meiliaadressi löö nimi googlisse ja uuri elu. Ära tule siia karjuma et peidan ennast! Sellise inimisega asju ajazda tõesti ei viitsi, hoia oma pildid endale ja ratas ka. Tänan tähelepanu eest!

Kurrja küll.
Ma räägin ju et huumor. :wack: :wack:
naljad.ee on selle teema õige koht.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Hr.Nõel kirjutas:

Kurrja küll.
Ma räägin ju et huumor. :wack: :wack:
naljad.ee on selle teema õige koht.

Räägi mulle ka nalja :D

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

skeem ei läinud läbi ja nüüd sõimad ka veel

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

426f kirjutas:

skeem ei läinud läbi ja nüüd sõimad ka veel

Milline skeem läbi ei läinud? Absoluutselt ei ole selleks siin et kedagi petta. Kuidagi väga mürgiselt olete siin kõik ennast üles keeranud.
Olge rahulikud, keegi ei ole sunnitud mitte midagi müüma.Rahu härrased rahu.

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Võtsin kontakti maha kuna härrased lähevad väga isiklikuks. Elage hästi Biker.ee foorumi kasutajad! Ja tänan tähelepanu eest. Vähemalt suts aega oli see teema väga aktiivne. Vaikne motofoorum läx natukeseks ajaks käima :D

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Räägi mulle ka nalja

Ütlesin juba pärast sinu teema algatamist, et tegu naljaga.

Vaikne motofoorum läx natukeseks ajaks käima

(w) (w) (w) See mulle meeldis. Täitis oma ülesannet 101 %. Muidu ongi nagu ikka veel talveuni. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

Hr.Nõel kirjutas:

Räägi mulle ka nalja

Ütlesin juba pärast sinu teema algatamist, et tegu naljaga.

Vaikne motofoorum läx natukeseks ajaks käima

(w) (w) (w) See mulle meeldis. Täitis oma ülesannet 101 %. Muidu ongi nagu ikka veel talveuni. :bsmile:

Noh vähemalt hea, et siin elu käima sain:) Õnneks saab mujal inimestega jutule ja ehk maanteedel kohtume härrased :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

oii kurja 1800 teema vaatamist juba. tavai motohuligaanid teema 2000 vaatamist täis :bsmile:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 464 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kumba Sa otsid: feim'i või ratast (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Teema algataja
pets138

yeekim kirjutas:

Kumba Sa otsid: feim'i või ratast (togi)

Ratast siit ei leia kahjuks, nagu küla koerale nii ka koer külale :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”