Paide lastekodusse lapsi sõidutama.
Moderaator: Moded
-
mart211
Teema algataja
Re: Paide lastekodusse lapsi sõidutama.
bitter kirjutas:mart läheb neljarattalisega nagu ma aru saan? Võtke siis keegi teine initsiatiiv enda peale ja pakkuge Tallinnast startimise aeg ja koht ka välja.
A finnish kaveri wants to join, keep him informed, dammit.
Ja mulle palun tagasiside, kas see suur pruun mõmmik veel ühes tükis on, mis kunagi sai saadetud lastele. Mu oma ratas solvuks mu peale hingepõhjani, kui ma sunniks teda Paidesse ja tagasi sõitma
.
Meie stardime jah varakult ja autodega. 110km/h pidi väljas olema, mul suure hammakaga Kawa ei lähegi vist nii palju
Dont forget the Finnish dude, like bitter said!
Ja kindlasti uurin mis karust sai. Ise sai viidud, seepärast vast uuesti lähmegi.
m2ikret kirjutas:Kuramuse jama.
Mis kellani seal ollakse ?
Ise reedel pärnust värskasse koosolekule ja ööbimisega aga laup. vaevalt nii vara tagasi pärnu jõuan ja ratast võtta.
Muidu Pärnust minejaid ?
Kuskil kella 17.00 plaanime olla.
JuSS--- kirjutas:ega sinna vist krossikaga pole mõtet tulla? (kx 125)
Tule muidugi! ![]()
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Sai käidud 2009.a. Püüan ka seekord kohale tulla. Kus on kultuurimaja? Kontrollaeg, millal peab seal kohal olema!
Väga tahaks teada laste täpsemat arvu ja vanust. Seda selleks, et tahaks ikka mingit nänni ka kaasa sebida, aga siis peab kõigile jätkuma ja vanusest ka oleneb, mida sebida.
2009 oli lapsi midagi 32 või 34 ja vanusevahe oli päris suur. Kuidas nüüd? Kas keegi saaks seda veits uurida?
-
mart211
Teema algataja
koi kirjutas:Sai käidud 2009.a. Püüan ka seekord kohale tulla. Kus on kultuurimaja? Kontrollaeg, millal peab seal kohal olema!
Väga tahaks teada laste täpsemat arvu ja vanust. Seda selleks, et tahaks ikka mingit nänni ka kaasa sebida, aga siis peab kõigile jätkuma ja vanusest ka oleneb, mida sebida.
2009 oli lapsi midagi 32 või 34 ja vanusevahe oli päris suur. Kuidas nüüd? Kas keegi saaks seda veits uurida?
Mäletamist mööda on hetkel 14 last ja vanus samuti, beebist teismeliseni. Kui soov on, võib näpsemalt teada anda.
Ausalt öeldes on see kultuurimaja mullegi tundmatu. Arvatavasti oleme liiga kultuurivaesed inimesed, et ei tea kus kultuurimajagi on ![]()
kultuurimaja on see suur lahmakas paekivist hoone, üle tee jääb paide haigla, kultuurimaja ees platsil on vahest mingi turg püsti löödud ja säästu market on seal kõrval. Pmst kui sõita linna sisse, on kõigepealt see suur ringtee, millest kütad otse üle, linna sisse, siis tuleb mõne ajal pärast see nö linna keskus ja veider ringtee moodi asi, sealt paremale (1 väljasõit) ja natuke maad otse kütta ja jääbki vasakule poole teed.
Mööda Tallinna tänavat sisse, Tallinna tänav läheb kesklinnas paremale keerates üle Pärnu tänavaks, seal kultuurimaja ongi. Google mapsis ka olemas "Paide Kultuurikeskus"
-
mart211
Teema algataja
Fos kirjutas:kultuurimaja on see suur lahmakas paekivist hoone, üle tee jääb paide haigla, kultuurimaja ees platsil on vahest mingi turg püsti löödud ja säästu market on seal kõrval. Pmst kui sõita linna sisse, on kõigepealt see suur ringtee, millest kütad otse üle, linna sisse, siis tuleb mõne ajal pärast see nö linna keskus ja veider ringtee moodi asi, sealt paremale (1 väljasõit) ja natuke maad otse kütta ja jääbki vasakule poole teed.
Mööda Tallinna tänavat sisse, Tallinna tänav läheb kesklinnas paremale keerates üle Pärnu tänavaks, seal kultuurimaja ongi. Google mapsis ka olemas "Paide Kultuurikeskus"
Hahaha, ma olin jumala kindel, et räägiti Tallinnas kogunemisest ja koos tulemisest. ![]()
-
koi
No siis 1230 Paide kultuurimaja esisel platsil on kontrollajaks!Ega see Tallinnast suurema pundiga mööda Tartu mnt-d kulgemine pole eriti mugav, sest igasugused möödasõidud teevad asja keerulisemaks.
Huvitav, kas eelmine ürituse vedaja kasutaja Konsulent (loodan, et ei pane mööda) ka asjast midagi teab. Äkki on tal mingi hea idee veel varuks....
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Keegi ei sunni ju mööda Tartu mnt-d sõitma. Rapla maantee on täiesti sõidetav.
-
Peps7
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Olge igaksjuhuks laupäeval Paides liigeldes väga ettevaatlikud. Nimel toimub laupäeval Paides Järvamaa Laulu- ja tantsupidu ning terve linn on täis taidlejaid (väga palju on kindlasti ka koolilapsi) ja nende liikumismarsuut on just kultuurimaja kõrval asuva koolimaja ja vallimäe vahel. Kuigi arvata võib, et 12.30 on neid seal kandis veel vähe liikumas.
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Keegi ei sunni ju mööda Tartu mnt-d sõitma. Rapla maantee on täiesti sõidetav.
Meie sõidame mööda Piibe mnt. ja koguneme Aegviidu tanklas 11-12 vahel (kilomeetreid ei tohiks väga rohkem olla kui Tartu mnt pidi sõites!) ![]()
-
koi
Aga Mart, hoia nüüd oma nahk, kui laste arvuga mööda panid, sest just neljateistkümnele lapsele on nänni ja padajanni!
Kui lapsi on rohkem, jääd ise sinna lastele mängida ja väntsutada!
-
mart211
Teema algataja
koi kirjutas:Aga Mart, hoia nüüd oma nahk, kui laste arvuga mööda panid, sest just neljateistkümnele lapsele on nänni ja padajanni!
Kui lapsi on rohkem, jääd ise sinna lastele mängida ja väntsutada!
On täpselt 14. Küsisin igaks juhuks üle.
Täna öösel lapime mu ratta kokku ja laupäevaks asi valmis ma loodan ![]()
-
koi
Noh siis hea
Paides näeme!
Kas tuled ise ka sinna platsile? Kes sealt pundi lastekodusse veab? Mis kell on platsilt start?
-
mart211
Teema algataja
koi kirjutas:Noh siis hea
Paides näeme!
Kas tuled ise ka sinna platsile? Kes sealt pundi lastekodusse veab? Mis kell on platsilt start?
Ma olen varakult juba Paides ja hea meelega ühtegi paraadi tsikliga ei veaks...kui just monster truck ees ei sõida. Autot ka ei ole, kuid kui vaja kedagi platsilt lastekodusse juhatamiseks, siis seda kindlasti leiame.
-
katusemees1
- Tsikkel: honda
-
koi
Motorized kirjutas:Kas Tallinnast siis ühist minekut ei toimu?
Võib ikka toimuda, aga kes sulle järgi jõuab?
Rinkamehed ehk?
-
Jaanlane
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Viimane kord sai kogunetud ringtee ääres olevasse säästumarketi ( kui oli ikka säästukas) parklasse. Sealt oli hea otse sõita lastekodusse, segamata muud liiklust.Kujunes nii, et saan ka ise tulla.
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
Pakun välja, et Tallinnast startijatega kohtuks Järve selveri kõrval statoilis. Koguneks näiteks 11.00 - 11.30
Stardiks ka tallinnast. järve selveri kõrval statoil igati ok, olen kohal ![]()
-
eigar`s
Teema algataja
piibe kaudu on ring ..ja ennem roosna-allikul on tee remont!
-
koi
http://www.foreca.com/Estonia/Paide?details=20120526
Vat kus saadana ilmaennustus! Kipub veits kiusama ![]()
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
koi kirjutas:http://www.foreca.com/Estonia/Paide?details=20120526
Vat kus saadana ilmaennustus! Kipub veits kiusama
No kuule nii suhkrust nüüd ka olla ei saa
. See väike võimalik vihmake lisab ainult läiget kroomile
. Lähen tsiklit pesema
.
tahaks jätta pärast üritust paariks tunniks krossika kuhugi, kuhu suvalised ligi ei saaks. on kedagi kes saaks aidata?

-
katusemees1
- Tsikkel: honda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.