Biker.ee moded

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas bitter »

Mõned asjad, mida võiks kaaluda:

• Kasutajate ja nendega tehtud tehingute kommenteerimine:
    suvaline näide hv-st:
    Positiivne: 100% 114 häält
    Neutraalne: 0% 0 häält
    Negatiivne: 0% 0 häält
    ja graafiline riba, mis selle kenasti kokku võtab - antud juhul pikk roheline pulk.

• kommentaarid tekstina iga kasutaja profiilil

• id-kaardiga autentimise võimaluse loomine

Muide see (Mella poolt juba korduvalt ja nädalaid tagasi vastavas teemas mainitud) mediaindex.ee järel ootamine käib tõsiselt pinda. Ja midagi ei muutu :(. Ehk siis reklaamiandjatega suhtlemine ja järelevalve kokkulepete täitmise üle - pole küll modereerimise rida - aga nende teemadega ei tegele siin vist mitte keegi? Kui isegi sellise probleemi lahendamise jaoks ressurssi ei ole, no kust siis veel uute tehniliste lahenduste jaoks see aeg peaks leitama? :roll:

Viimati muutis bitter, 14 Juun 2012, 13:57, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1100 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Foorumi arendus võiks alata kasvõi sellest, et sedasorti sõnavõtte nagu Jalgrattur või Pontus ülapool teinud (teaduslik definitsioon: vaenulik pask) siin ei tolereerita - see pole sõnavabadus vaid lihtlabane trollimine ja tüli õhutamine. Selline postitus ei anna vähimalgi määral midagi juurde foorumi kasutajatele ega foorumile tervikuna.

bitter kirjutas:

Muide see Mella poolt korduvalt ja nädalaid tagasi mainitud mediaindex.ee järel ootamine käib tõsiselt pinda. Ja midagi ei muutu :(. Ehk siis reklaamiandjatega suhtlemine ja järelevalve kokkulepete täitmise üle - pole küll modereerimise rida - aga nende teemadega ei tegele siin vist mitte keegi? Kui isegi sellise probleemi lahendamise jaoks ressurssi ei ole, no kust siis veel uute tehniliste lahenduste jaoks see aeg peaks leitama? :roll:

Nenede teemadega ei tegele keegi sellepärast, et puudub motivatsioon (raha või tahe, vahet pole), teostus on siinjuures teisejärguline. Kui on olemas motivatsioon ja juhtimine siis võib siuliselt sandikopikate eest mägesid liigutada (meenuta näiteks algset "Teeme ära üritust"). Ja kuna klisheedest juba juttu tuli, siis lisan ühe juurde ja väidan, et "kala hakkab mädanema peast."

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

macintosh kirjutas:

Foorumi arendus võiks alata kasvõi sellest, et sedasorti sõnavõtte nagu Jalgrattur või Pontus ülapool teinud (teaduslik definitsioon: vaenulik pask) siin ei tolereerita

See eeldab, et moded ja motokas räägivad selgeks millise foorumi poole püüelda- 100% padjakat, 100% badassmotherfucker´it või midagi vahepealset. Ja 34 (SIC!) nimekirjas oleva modede vahel üksmeelt leida on sama kerge kui metskassile lusikaga võid persest sisse kühveldada.

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

Tore oleks, kui mode näiteks privas annaks teada milleks ta kasutaja postituse kosmosesse saatis, või viide punktile, millisete kasutajatingimuste vastu eksiti. Sellest oleks see abi, et loetakse kasutajatingimusi, veel ja veel.
Ja huvitav, kes oli see mode kes asja sedapidi nägi! :bsmile:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

ishijupp kirjutas:

See eeldab, et moded ja motokas räägivad selgeks millise foorumi poole püüelda- 100% padjakat, 100% badassmotherfucker´it või midagi vahepealset. Ja 34 (SIC!) nimekirjas oleva modede vahel üksmeelt leida on sama kerge kui metskassile lusikaga võid persest sisse kühveldada.

Ja siis tulebki mängu foorumi omanik - konsensus on tore asi aga keegi peab otsuse vastu võtma. Muidu võibki arutlema jääda.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Küll see üksmeel ka tasapisi välja kujuneb kui eesmärk ja reeglid paigas on. Aga need tulenevad sellest, mida kasutajate enamus soovib. Ega motokas seda foorumit ainult iseenda jaoks ei teinud.

Mul pole vahet, kas lipukiri on padjaklubi või badassmotherfucker aga asjaliku arutelu vahele isiklikke solvanguid toppida - see on nõme ja teiste aja raiskamine. Fun on väga oluline aga solvangud ei ole fun, ei vii edasi :(. Mõnel mehel on mõistlikke mõtteid ja ta suudab need ka arusaadavalt edasi anda. Vingumine ja roheliste smailide ritta panemine ei vii arutelu edasi.

speedvana kirjutas:

Tore oleks, kui mode näiteks privas annaks teada milleks ta kasutaja postituse kosmosesse saatis, või viide punktile, millisete kasutajatingimuste vastu eksiti... :bsmile:

PS-ist rohkem oleks siiski kasu ühisest "prügikastist" - alamfoorumist, kuhu kõik kustutatud teemad (või ka postid?) mõneks päevaks "pargitakse" enne lõplikku kustutamist. Ja seal teema/posti juures muidugi konkreetse kustutaja kommentaar või viide eeskirjapunktile. See annaks võimaluse teiste vigadest õppida, on mõistlikum kui et igaüks eraldi sama reha peale astub.

Viimati muutis bitter, 14 Juun 2012, 14:31, muudetud 1 kord kokku.

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

jalgrattur kirjutas:

.

Kui inimesed vôtavad ise ennast paljaks siin foorumis ja Mina ainult konstanteerin fakte ehk jah , mitte ilusate sõnadega vaid ausalt ja enamus mõtleb samamoodi siis ei tähenda see seda mida te sinna postituse Alla kripseldasite. Aga eks ma olen Peale tartsi ka sinu lemmiklaps.

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

bitter kirjutas:

Küll see üksmeel ka tasapisi välja kujuneb kui eesmärk ja reeglid paigas on. Aga need tulenevad sellest, mida kasutajate enamus soovib. Ega motokas seda foorumit ainult iseenda jaoks ei teinud.

Mul pole vahet, kas lipukiri on padjaklubi või badassmotherfucker aga asjaliku arutelu vahele isiklikke solvanguid toppida - see on nõme ja teiste aja raiskamine. Fun on väga oluline aga solvangud ei ole fun, ei vii edasi :(. Mõnel mehel on mõistlikke mõtteid ja ta suudab need ka arusaadavalt edasi anda. Vingumine ja roheliste smailide ritta panemine ei vii arutelu edasi.

speedvana kirjutas:

Tore oleks, kui mode näiteks privas annaks teada milleks ta kasutaja postituse kosmosesse saatis, või viide punktile, millisete kasutajatingimuste vastu eksiti... :bsmile:

PS-ist rohkem oleks siiski kasu ühisest "prügikastist" - alamfoorumist, kuhu kõik kustutatud teemad (või ka postid?) mõneks päevaks "pargitakse" enne lõplikku kustutamist. Ja seal teema/posti juures muidugi konkreetse kustutaja kommentaar või viide eeskirjapunktile. See annaks võimaluse teiste vigadest õppida, on mõistlikum kui et igaüks eraldi sama reha peale astub.

See teiste vigadest õppimine ei toida töenäoliselt, oleneb muidugi inimesest.
Tasub katsetamist. Võibolla peaks siis paralleelselt ka PS saatma postitajale sama infoga.

Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

jalgrattur kirjutas:
jalgrattur kirjutas:

.

Kui inimesed vôtavad ise ennast paljaks siin foorumis ja Mina ainult konstanteerin fakte ehk jah , mitte ilusate sõnadega vaid ausalt ja enamus mõtleb samamoodi siis ei tähenda see seda mida te sinna postituse Alla kripseldasite. Aga eks ma olen Peale tartsi ka sinu lemmiklaps.

mul ei ole sinu vastu midagi. ei ole ma ise ka väga konservatiivne isik. aga avalikult ikka päris m**n* ma kedagi ei saada. ainult natuke sinnapoole ehk.

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Mõtleme modede peale ka!! Nad ei viitsi liiga palju vaeva näha..

1) Kui mode vajutab muuda nuppu võõrale postitusele siis automaatselt saadetakse PM antud isikule, kus kirjas: Moderaator ...... on muutnud teie postituses sisu ....... sisuks ..........

2) Kui mode vajutab kustuta nuppu võõrale postitusele siis automaatselt avaneb aken, kus on kiirvalik

*ebasobilik postitus
*ei vasta foorumi reeglitele
*spam
jne

Kiirvaliku all on kommentaari ruum, mida tuleks kasutada vajadusel.

Tehes kiiresti need asjad ära saadab server ise antud isikule PM, kus on siis kirjas, et teie postitus kustutati ......... poolt sest, ...... (kiirvalik + kommentaar)

3) Topicu täielikuks kustutamiseks läheb vaja 2 modet, kustutada saab topicu pärast lukku panemist. Lukku pandud topicud on võimalik näha kõigil kasutajatel, kuid sinna ei saa kirjutada. Seejärel, kui teine mode leiab, et see peaks samuti kaduma jäädavalt siis ta vajutab kustuta ja antud topic kaob jäädavalt. Sama inimene ei saa lukustada ja kustutada.

Kas selline lahendus oleks modedele vastuvõetav? Modifitseerimine peaks ikkagi piisavalt kiireks jääma!

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Ja kuna klisheedest juba juttu tuli, siis lisan ühe juurde ja väidan, et "kala hakkab mädanema peast."

Loomulikult. Täna oleks igati väär väita, et mul sellega tegelemiseks mingit motivatsiooni oleks. Rääkimata arenduseks vajalikest oskustest ja vahenditest. Sama kehtib ka Sys'i kohta( va. oskused), kellega koos me seda foorumit... hmm...ossa raisk... sügisel juba 10 aastat teinud ja pidanud oleme. See on pikk aeg ja nagu igale pikale ajale kombeks, muutuvad selles mõtted, vajadused, prioriteedid ja sihid.
Mina olen täna täies mahus pühendanud ennast Motorsi telepoole arendamisele ja filmindusele. Sys kütab ebainimliku hõivumisastmega muudes valdkondades itti teha ja arendab tarkvara.
Ja kui aega saab, teeb ka jõudumööda siin vajalike uuendusi, et asi töötaks. Selge on ka see, et ilma siinsete modede entusiasmita oleks Biker.ee juba mõni aeg tagasi välja surnud.

Täna on käes aeg... või õigemini on see väga lähedal ajale, kus keegi peab püsti tõusma ja ütlema, et tema või tema ettevõte tahab sellega edasi tegeleda. Sest jätkusuutlikuse tagamiseks on arendamine, toimetamine ja haldamine hädavajalik.

Kui me 10 aastat tagasi alustasime, oli see üks suur kommuun, kus kõik tundsid kõiki. Käidi läbi, tehti koos asju. Rahvast voolas juurde ja tutvusringkond kasvas meeletu kiirusega. Tore oli. Kindlasti oleks see ka täna tore, aga paraku ei tunne enam kõiki. Esimeste päevade üksmeelne rahvas on kõik suureks kasvanud ja oma eludega edasi läinud. Kes sõidab, kes mitte. Kes mässab modede kunagi nii ühtsena tundunud ridades "omade" vastu, kes teeb mida... Ega kedagi saa süüdistada. Aega on palju mööda läinud ja inimesed muutuvad.
Krt, nagu mingi vana mees heietaks siin. Aga mis siin salata... on palju, millest heietada :)

Igatahes. Me arendame seda täpselt nii palju kui me suudame ja saame. Just niipalju, kui selleks aega jagub. Ja seni, kuni biker veel olemas on, saab siia ilma igasuguste tehniliste probleemideta kirjutada. Ja asjad liiguvad paremuse poole nagunii... aeglaselt, aga ikkagi.

Kunagi oli üks hea ütlus - Sõida, aga ära mölise!

Väino Laisaar
laisaar ä matkafilm.ee
5056777

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Motopaks kirjutas:

Ja kuna klisheedest juba juttu tuli, siis lisan ühe juurde ja väidan, et "kala hakkab mädanema peast."

Täna on käes aeg... või õigemini on see väga lähedal ajale, kus keegi peab püsti tõusma ja ütlema, et tema või tema ettevõte tahab sellega edasi tegeleda. Sest jätkusuutlikuse tagamiseks on arendamine, toimetamine ja haldamine hädavajalik.

Igatahes. Me arendame seda täpselt nii palju kui me suudame ja saame. Just niipalju, kui selleks aega jagub. Ja seni, kuni biker veel olemas on, saab siia ilma igasuguste tehniliste probleemideta kirjutada. Ja asjad liiguvad paremuse poole nagunii... aeglaselt, aga ikkagi.

Väino Laisaar
laisaar ä matkafilm.ee
5056777

bikeri foorumis on revolutsiooni höngu tunda. ladvik ei suuda ja lihtkasutajad ei taha vanaviisi edasi minna :) köigi maade foorumikasutajad ühinege!!! barrikaadidele... hurrraaaa vöi teeme laulva revolutsiooni? kes mönda head laulu teab? :) mina igatahes viisi ei pea. miks nii ilusa ilmaga foorumis istutakse ja ei söideta? foorum peaks praegu suvevaheajal olema:)

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

J a n n o kirjutas:

bikeri foorumis on revolutsiooni höngu tunda. ladvik ei suuda ja lihtkasutajad ei taha vanaviisi edasi minna :) köigi maade foorumikasutajad ühinege!!! barrikaadidele... hurrraaaa vöi teeme laulva revolutsiooni? kes mönda head laulu teab? :) mina igatahes viisi ei pea. miks nii ilusa ilmaga foorumis istutakse ja ei söideta? foorum peaks praegu suvevaheajal olema:)

Pigem ikka valgustatud absoluutse monarhia asendumine parlamentaarsema korraga, kus säilib respekt valitsejate suhtes ja ka olemasolevad traditsioonid.

Kuidas seda aga saavutada......see on miljoni dollari küsimus.

998 cm³

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Nu vot. See oli üks kuldaväärt mõte ühe teema lõpetuseks.
Väints võiks selle teema pidulikult sulgeda nüüd.
Mida te mölisete, minge õue sõitma parem. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Just nimelt! Ja omanik teeb seda, mida tema tahab! Kes tunneb, et pole foorum tema nõudmiste kohane, võib ju ise oma isikliku lehe püsti panna. Elu ei keerle ainult foorumi ümber! Kes aksepteerib, see loeb-kirjutab. Kellele ei meeldi, see ei pea ju siin alailma mölisema ja omi nõudmisi peale suruma.
Loomulikult uuendused on head, aga omanikult-modedelt seda jõuga nõuda ikkagi ei saa!
Kõrtsu või bubisse, kus mulle ei meeldi, ma ju ei lähe uuendusi NÕUDMA! Ma võin seda soovitada ja kui piisavalt pädev oleks, ka lahendusi pakkuda!
Mina seni suht rahul ja saan siit veits infi ja ajaviidet. Mul õnneks oma tavainimese elu ka ikka alles :bsmile:

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Mul õnneks oma tavainimese elu ka ikka alles

Täpselt samad sõnad.
Ikka rohkem tavaline peiker. Mitte "netipeiker". :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Kui pubi püsikasutajaskond on harjunud ühtmoodi teeninduse ja seltskonnaga ning ühel hetkel hakatakse seda teises suunas väänama, siis hääletavad kasutajad jalgadega.
Ehk siis kui tahetakse kogu motoseltskonnale foorumit pidada, tuleb kõigi gruppidega arvestada ka.

Praegusel kujul on foorum täiesti normaalne mõningate eranditega:

1. Modede nimekiri tuleks üle vaadata ja selleks mitte sobivad ja/või mitteaktiivsed isikud eemaldada. Näiteks näo järgi modereerijad. Või ilmselged pedandid, kes reaalset olukorda hinnata ei oska.
  2. Kasutajatel võiks olla õigus teatud häälte kogusega lasta mode staatus eemaldada. Praegu tunnevad moded end kui jumalad, saamata aru, et nemad on foorumi jaoks mitte vastupidi. Ja foorum EI OLE motokas või moded vaid kasutajad.
  3. Sys võiks ilmselged foorumi vead parandada (mediaindexi teema näiteks). Need ei võta palju aega parandada, kuid parandamata häirivad paljusid.
  4. Igasugu moodsad lahendused võivad vabalt ära jääda. Kehtib 80/20 printsiip. Kui foorumi mootori tarkvarale on lihtsalt integreeritavad nõutavad lisad olemas, poleks ju probleemi neid liita. Keerulisi asju pole vaja. Kui funktsioone tahate, otsige, kas vastav phpbb lisa on olemas.
koi kirjutas:

Kõrtsu või bubisse, kus mulle ei meeldi, ma ju ei lähe uuendusi NÕUDMA! Ma võin seda soovitada ja kui piisavalt pädev oleks, ka lahendusi pakkuda!
Mina seni suht rahul ja saan siit veits infi ja ajaviidet. Mul õnneks oma tavainimese elu ka ikka alles :bsmile:

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Krt, virisevad siin nagu moslemid, kes tulevad Euroopasse ning hakkavad veel oma nõudmisi ka esitama.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Pilt

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

krt need kellele ei meeldi tehku oma foorum, mingi vant siin vahepeal propageeris mingit uut motofoorumit.... otsige see üles ja kolige sinna kui ei meeldi
ikkagi demokraatia

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Kri§to kirjutas:

krt need kellele ei meeldi tehku oma foorum, mingi vant siin vahepeal propageeris mingit uut motofoorumit.... otsige see üles ja kolige sinna kui ei meeldi
ikkagi demokraatia

Asi ei ole kunagi olnud selles, milline näeb foorum välja või mis lisad tal küljes on. Kedagi ei koti, peaasi et saab asju tavapäraselt ajada. Motopaksu jutt samuti õige, kuid terve see teema siin on MÖÖDA. Kõik algas sellest, et üks moderaator kasutab oma võimeid kustutada teemasi nii kuidas ise heaks arvab. Enamus siin teemas sõnavõtjatest ei tea sellest midagi, kuna ei ole midagi lugeda...kõik on kustutatud. Kerge NSVL hais käib ülepea, ajatakse mingit sulaselget sitta, et miks ja kuidas ja et foorumlased on pahad, teevad pahandust jne. Ütlen taaskord, võtke Tartsilt modereerimisõigus ära või kustutage minu konto. Kui moderaatoritest puudust on, siis mina võin oma abi pakkuda ja Tartsi koha üle võtta. Usun, et saan miljoneid kordi paremini hakkama ja ei lase oma arvamusel sekkuda. Aga selle mehega on häbi ühes foorumis olla.

Kasutaja avatar

Kri§to

nõus. mingi aeg enne postitasin ka et põhimure on modereerimisel, aga siin osad tahavad mingit moluraamatu tabletirakendusi jne.....

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

mart211 kirjutas:

Asi ei ole kunagi olnud selles, milline näeb foorum välja või mis lisad tal küljes on. Kedagi ei koti, peaasi et saab asju tavapäraselt ajada. Motopaksu jutt samuti õige, kuid terve see teema siin on MÖÖDA. Kõik algas sellest, et üks moderaator kasutab oma võimeid kustutada teemasi nii kuidas ise heaks arvab. Enamus siin teemas sõnavõtjatest ei tea sellest midagi, kuna ei ole midagi lugeda...kõik on kustutatud. Kerge NSVL hais käib ülepea, ajatakse mingit sulaselget sitta, et miks ja kuidas ja et foorumlased on pahad, teevad pahandust jne. Ütlen taaskord, võtke Tartsilt modereerimisõigus ära või kustutage minu konto. Kui moderaatoritest puudust on, siis mina võin oma abi pakkuda ja Tartsi koha üle võtta. Usun, et saan miljoneid kordi paremini hakkama ja ei lase oma arvamusel sekkuda. Aga selle mehega on häbi ühes foorumis olla.

Ei saa enam rohkem nõus olla...

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

MotoMell kirjutas:
mart211 kirjutas:

Ei saa enam rohkem nõus olla...

Olen täpselt samal arvamusel. Selline näkku panemine oli võimalik ühiskonnas, kus kehtis "vait olla ja edasi teenida," täna enam sellist jama taluda ei kavatse.

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Tegin küsitluse Tartsi sobivusest moderaatoriks.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6&t=73955

matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

Ma olen alati valimistel oma hääle andnud .

parem kaks politseid ees kui üks taga ....
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kri§to kirjutas:

krt need kellele ei meeldi tehku oma foorum, mingi vant siin vahepeal propageeris mingit uut motofoorumit.... otsige see üles ja kolige sinna kui ei meeldi ikkagi demokraatia

Kri§to, kui võimalus tekib, siis kasuta oma potensiaali otstarbekalt ning kujunda päris oma arvamus mitte ära tegele sisutu (kaasa)kisamisega.

mart211 kirjutas:

Motopaksu jutt samuti õige, kuid terve see teema siin on MÖÖDA. Kõik algas sellest, et üks moderaator kasutab oma võimeid kustutada teemasi nii kuidas ise heaks arvab. Enamus siin teemas sõnavõtjatest ei tea sellest midagi, kuna ei ole midagi lugeda...kõik on kustutatud. Kerge NSVL hais käib ülepea, ajatakse mingit sulaselget sitta, et miks ja kuidas ja et foorumlased on pahad, teevad pahandust jne.

Mart, ei saa sinuga 100% nõus olla, sa näed hetkel vaid killukest kogu tervikpildist. I. Maailmasõja vallandas Franz Ferdinandi tapmine Sarajaevos, aga ometi ei arva ju keegi, et see oligi sõja tegelik põhjus. Siin samamoodi. "Tartsi juhtum", moded, kustutamine jne on vaid sellesama tervikpildi väiksemad osad. Kui vaatad tervikut, siis saad aru, et tegelikult algab just kõik sealt, milles Motopaks rääkis - juhtimisest, omaniku rollist, motivatsioonist ja arengust. Muud asjad tulevad riburdad järgi. "Tarts juhtum" sealhulgas. Juhul, kui Tarts (või keegi teine) mööda minnes risti lüüakse jätab see jah hetkeks mulje, et asjad on nüüd korras ja aina paremaks lähevad. Puhas enesepettus. Tarts on tagajärg ja mitte põhjus.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Mida te siis postitanud olete, mis on kustutatud? Mul pole veel siiani miskit kaduma läinud.

Kasutaja avatar

Kri§to

macintosh kirjutas:

Kri§to, kui võimalus tekib, siis kasuta oma potensiaali otstarbekalt ning kujunda päris oma arvamus mitte ära tegele sisutu (kaasa)kisamisega.

Ära sa minu potensiaali pärast väga oma peakest vaeva, muidu on asjad nii, et väike peake tahaks kõiki maailma asju parandada. Aga võib juhtuda selliselt nagu kuulus kirjamees mõni aeg tagasi väitis- ruum saab ehk otsa.
Peale seda jällegi asjalood tihti sinnapoole kipuvad veerema, et sinu sõitmised võivad piirduda ühe rohelise aiaga institutsiooni territooriumil. Nii et kulla Mäkitoss, hoia oma tervist :D

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

macintosh kirjutas:

Mart, ei saa sinuga 100% nõus olla, sa näed hetkel vaid killukest kogu tervikpildist.................

loodus vist tühja kohta ei salli.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”