Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Re: Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

Lugemata postitus Postitas triplekix »

allan777 kirjutas:

toon ühe kena näite. on mul siin üks sõbrake kes on natuke hädas ja tunneb, et ma olen teda ahistanud. sellel sõbrakesel on üks teine sõbrake- liiklusmiilits imeilusa hõbedase subaruga. siis see esimene sõbrake leppis miilitsaga kokku, et kui mind linnavahel näeb, siis sõidab niikaua järgi kuni millegi eest ikka ära laksab. tulemuseks oli 3 kiirust ja üks vales kohas tagasipööre baigiga(bensujaama) väga lühikese aja jooksul. ise ei osanud alguses asju kokku viia aga eesti on väike ja ühel hetkel juhiti mu tähelepanu teatud asjadele...kontrollisin järgi ja oligi õige. nii et niipalju siis miilitsatest ja trahvidest. ja õiglusest.

No sinu auto tunneb ment kaugelt ära (edev auto ja lihtne numbrikombinatsioon).

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas allan777 »

see et numbri ja auto ära tunneb, ei muuda asja olemust.

see eest bikega ma eeloleval suvel soovin neile edu :ner:

BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

allan777 kirjutas:

ja kui nüüd võtta siia juurde veel see kui raske baigiga on hoida täpselt km pealt kiirust....

... aga baigiga sõitmine ei ole ju kohustuslik, eriti, kui enda gaasikäe tegevuses veel päris kindel ei ole.
:ner:

hälvik
Kasutaja avatar

allan777

aga baigiga sõitmine ei ole ju kohustuslik, eriti, kui enda gaasikäe tegevuses veel päris kindel ei ole.

nojah, väga asjatundlik. aga sõida päev otsa baigiga ringi nii et sul igkord täpselt lubatu piires oleks kiirus ja samal ajal ürita sõidust rõõmu tunda. oma gaasikäe kindluses ma niiväga ei kahtle, kuigi alati võiks veel parem olla eks (togi). kui sinust see kahtlusi tekitab, lähme proovime järgi kummal parem gaasikäsi on :mrgreen: . paneme väikse raha vahele ja vaatame järgi?

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

allan777 kirjutas:

aga baigiga sõitmine ei ole ju kohustuslik, eriti, kui enda gaasikäe tegevuses veel päris kindel ei ole.

nojah, väga asjatundlik. aga sõida päev otsa baigiga ringi nii et sul igkord täpselt lubatu piires oleks kiirus ja samal ajal ürita sõidust rõõmu tunda. oma gaasikäe kindluses ma niiväga ei kahtle, kuigi alati võiks veel parem olla eks (togi). kui sinust see kahtlusi tekitab, lähme proovime järgi kummal parem gaasikäsi on :mrgreen: . paneme väikse raha vahele ja vaatame järgi?

Aga Sul ei jäägi aega üle, et baigiga linna vahel sõitta!
Küll jood Sang'aga õlut, küll oled oldmoped'iga joonel :D

:bsmile:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

allan777

irwwww. jah, maailmaparandamine on tänamatu ja aeganõudev töö (lol)

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

Logo ju! Linnasõidul tuleb pidevalt tsekkida spidomeetri näitu, et see üle ei läheks, samamoodi maanteel. Ja pilk tuleb pidevalt hoida spidol- KORDAN- ega liikluses ju muud vaja jälgida polegi :wack: MUPO'dele see ju meeldiks

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f

Heinar

Lugemata postitus Postitas Heinar »

allan777 kirjutas:

toon ühe kena näite. on mul siin üks sõbrake kes on natuke hädas ja tunneb, et ma olen teda ahistanud. sellel sõbrakesel on üks teine sõbrake- liiklusmiilits imeilusa hõbedase subaruga. siis see esimene sõbrake leppis miilitsaga kokku, et kui mind linnavahel näeb, siis sõidab niikaua järgi kuni millegi eest ikka ära laksab. tulemuseks oli 3 kiirust ja üks vales kohas tagasipööre baigiga(öösel bensujaama) väga lühikese aja jooksul(eelnevalt oli puhas leht mitu aastat). ise ei osanud alguses asju kokku viia aga eesti on väike ja ühel hetkel juhiti mu tähelepanu teatud asjadele...kontrollisin järgi ja oligi õige. nii et niipalju siis miilitsatest ja trahvidest. ja õiglusest.

Kas sellist asja juba vaikselt ebaseadusliku jälitusena võtta ei saa ?

andrias

Heinar kirjutas:
allan777 kirjutas:

toon ühe kena näite. on mul siin üks sõbrake kes on natuke hädas ja tunneb, et ma olen teda ahistanud. sellel sõbrakesel on üks teine sõbrake- liiklusmiilits imeilusa hõbedase subaruga. siis see esimene sõbrake leppis miilitsaga kokku, et kui mind linnavahel näeb, siis sõidab niikaua järgi kuni millegi eest ikka ära laksab. tulemuseks oli 3 kiirust ja üks vales kohas tagasipööre baigiga(öösel bensujaama) väga lühikese aja jooksul(eelnevalt oli puhas leht mitu aastat). ise ei osanud alguses asju kokku viia aga eesti on väike ja ühel hetkel juhiti mu tähelepanu teatud asjadele...kontrollisin järgi ja oligi õige. nii et niipalju siis miilitsatest ja trahvidest. ja õiglusest.

Nalja teed või? :shock:

Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f

Kopamees

Lugemata postitus Postitas Kopamees »

Kas ta sind juba esimese rikkumise eest kinni ei peaks võtma(mainisid, et ületasid 3x kiirust, kuid kas ta juba esimese ületamise peale kinni ei pea võtma?).

Kasutaja avatar

allan777

Nalja teed või?

ei tee üldse :bsmile:
selline ongi eesti "õigusriik".
nagu ma ka eelnevalt mainisin, seadused võivad olla üllad...kuid osad kohaldajad/rakendajad jne - need on ikka tõprad. seega me võima kiiruseületamise eest ka surmanuhtluse sätestada, inimesi sellega ei muuda.

tuleb kangesti pime keskaeg siin meelde viimasel ajal...huvitav kas võiks hakata juba tõmbama paralleele nõiaprotsessidega???
muide Kafka Protsess on kah hea lugemine :bsmile:

Kasutaja avatar

allan777

Kas ta sind juba esimese rikkumise eest kinni ei peaks võtma(mainisid, et ületasid 3x kiirust, kuid kas ta juba esimese ületamise peale kinni ei pea võtma?).

kolmel erineval korral siis (lol)
tundus imelik küll endalegi, et sama tüüp aga seostest sain hiljem teada.
kiirused olid kõik linnas suts üle 70 millegagi vastavates kohtades kus just lõppes 70. nagu ikka vahel juhtub, pidurdasin vähe laisalt ja lasin vana kiirusega uue alasse sisse. ja oligi korras. eelnevalt oli õnnestunud sõita vist ... ei mäletagi, kas 3 aastat äkki ilma ühegi rikkumiseta. tegelane lihtsalt jälitas niikaua kui sai midagi mille eest ära teha :D. ega ju koguaeg peeglisse ei vahi eks, eriti kui ei oska oodata midagi sellist.

Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

Allan tundub päris tark mees olevat ja hästi sõidab sikkliga (rinka ääres olen vaadand) ,igatahes mõistev suhtumine, sinusuguseid mehepoegi võiks meie riigis rohkem olla (w)

Väikesed inimesed räägivad teistest, keskmised inimesed räägivad sündmustest, ülejäänud räägivad ideedest.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Kasutaja avatar

allan777

Allan tundub päris tark mees olevat ja hästi sõidab sikkliga (rinka ääres olen vaadand) ,igatahes mõistev suhtumine, sinusuguseid mehepoegi võiks meie riigis rohkem olla

alati on hea kuulda :mrgreen:
aga rohkem võiks olla me riigis neid kes julgevad ausalt OMA ARVAMUST AVALDADA, seda mida nad salamisi ja omaette mõtlevad !!! mitte seda mida ette söödetakse. võim üritab ennast alati kindlustada ja niikaua kui võim on enamvähen õiglane, pole probleemi. kui hakkab nõiaprotsessimine, siis on pahasti... ja alati on omakasupeal väljas olevaid silmakirjateenreid kes teenivad võimu, ükskõik milline see ka poleks.

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Tarus sai tudengist noormees trahvi tänava vales kohas ületamise eest öösel kella 3.00 paiku!
Mul oleks ettepanek nimetada politsei käsutuses olevad alarmsõidukid Eesti Riigi Liikuvateks Kassaaparaatideks. :ner:

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

jah viriseme mis me virseme aga nii seeläheb

kui keelati suitsetamine astustes ja siseruumides oli arutelu veel suurem jne.
Aga tänaseks võetakse kui loomulikku asja.

Ainuke mida peaks hoopis tegema tavakodanik on oma õiguste tundma õppimine
ja julgem kasutamine - nagu ju öeldi ; õige hõlma ei hakka keegi.

Kusjuures kui olen teadlikult sihilikult rikkunud pole vahele jäänud, kui aga hajameelsusest või
halvasti nähtava märgi või muu lollaka juhuse tõttu - nii olen trahvinätaka saanud.

paar aastat tagasi saaremaal sadama poole autoga sõites oli mingi poolviltune märk kurves teeperve väliääres lääpas ajutise kiiruspiiranguga 50 nii 10 kilti enne sadamat.
Kuna hästi ei näinud märki pidasin seda 70 ks ja lasin nii 70+5 +8
load ära kuuks ajaks ja 2,5kg traffi.

ja kusjuures poliisiautos mängu jälgides tulid pea kõik 70 +-5

Hiljem ei jõudnud kahetseda ära etei märganud oodata ära paar tegusamata ohvrit, võtta kampa, teha pildid ja avaldused. Kui kümnest autost 8 ei saa märgist aru siis on selge et politsei peaks tegema märgi arusaadvaks ja siis traffima mitte kasutama ebaselget olukorda.
Ja tegelikult on neid kohti oikuipalju kus kasutatakse ära märgi lollakat asukohta.

Ärge võtke seda nüüd soovitusena aga hirmus tahtmine on mõnda lollakat märgiväärastust ärakasutavat patrulli nähes
tõmmata kott pähe märgile kogu nali filmi peale ja netti üles.

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

417 kirjutas:

Kusjuures kui olen teadlikult sihilikult rikkunud pole vahele jäänud, kui aga hajameelsusest või
halvasti nähtava märgi või muu lollaka juhuse tõttu - nii olen trahvinätaka saanud.

minul ka samamoodi "vedamised", küll õnneks harva ja väga ammu. (togi)

taux
Tsikkel: VTX 1800
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas taux »

Kõige "toredamad" on ikka ajutised 30 kiiruspiirangud teetööde alas.Eriti öösiti kui keegi ei tööta. Mujal maailmas keeratakse märgid kõrvale aga meil mitte.Ja oi kuidas seal võid" sisse lennata"

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

...ja toredad on ka need pikaks venitatud külad ehk asulad, mida meie riigis linnadeks kutsutakse ja kus asula lõppu tähistav märk kestab vahel kilomeetrijagu pärast viimast maja ja kus tavaliselt on juht unustanud, et mingi piirang kehtis. ja just seal on eriti mõttekas kiirust jälgida ja seaduserikkujaid liistule tõmmata.

andrias

Nalja teed või? :shock:
ei tee üldse :bsmile:

Pidasin silmas rohkem "ebaseaduslikku jälitamist"

Kasutaja avatar

allan777

Pidasin silmas rohkem "ebaseaduslikku jälitamist"

kui see subarumiki ise üles ei tunnista, siis kuidas sa arvad, et oleks võimalik midagi tõendada? siin ongi see koht kus peaks mõtlema, et igal asjal on kaks poolt ja see kui aint karistusi peale keerata, võib see lõpuks anda hoopis vastupidise efekti...esialgu võib olla sellel isegi mingi toime- hirm. kuid siis harjutakse, tekib trots ja hakkab nalja saama. vaadates majanduse olukorda ja inimeste probleeme siis võib arvata, et igasugused eestärasõidu üritused ja väga fataalsete tagajärgedega jälitamised muutuvad ka eestis reaalsuseks. U S and A ...

andrias

Ma ei räägigi tõendamisest, politsei teeb nagunii mis tahab. Mis sest, et tööülesannete täitmisel peavad parktuled põlema, mis sest, et helkurvesti peab kandma.
Jälitavad keda tahavad, pigistavad keda tahavad. Eest ärasõidud on peagi reaalsed (crash)

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

417 kirjutas:

paar aastat tagasi saaremaal sadama poole autoga sõites oli mingi poolviltune märk kurves teeperve väliääres lääpas ajutise kiiruspiiranguga 50 nii 10 kilti enne sadamat.
Kuna hästi ei näinud märki pidasin seda 70 ks ja lasin nii 70+5 +8
load ära kuuks ajaks ja 2,5kg traffi.

ja kusjuures poliisiautos mängu jälgides tulid pea kõik 70 +-5

Hiljem ei jõudnud kahetseda ära etei märganud oodata ära paar tegusamata ohvrit, võtta kampa, teha pildid ja avaldused. Kui kümnest autost 8 ei saa märgist aru siis on selge et politsei peaks tegema märgi arusaadvaks ja siis traffima mitte kasutama ebaselget olukorda.
Ja tegelikult on neid kohti oikuipalju kus kasutatakse ära märgi lollakat asukohta.

Ärge võtke seda nüüd soovitusena aga hirmus tahtmine on mõnda lollakat märgiväärastust ärakasutavat patrulli nähes
tõmmata kott pähe märgile kogu nali filmi peale ja netti üles.

isiklik kogemus vägagi sarnane olemas. sellest kirjutasin pikalt laialt siinses foorumis ka 2007 lõpus.
mul olid pildid, video aga ei olnud tunnistajaid sest sügisel kell 24.00 ei ole just eriti suur liiklus.
kohtus jäin just selle tõttu pollaritele alla et neid oli kaks ja mind üks+video+ pildimaterjal. kahjuks ei saanud kohus minu lisamaterjali kaasata teatud põhjustel.
point oli siis väga kehvasti märgatavas kiiruspiirangumärgis, mis oli aastatega nii poriseks ja mustaks muutunud et ei helkinud enam tulede vihus, lisaks märgi kõrgus ja kaugus nn teeservast.
tegelikult on märgiprobleemid 100% maanteeameti rida, mida peaks samas kontrollima ja ebakõladest informeerima liikluspolitsei. paraku teeb politsei vastupidist tööd!! ta mõõdab spetsiaalselt selles piirkonnas kus märk on kaheti või üldse mitte mõisteva või nähtamatu. pollarid kasutavad ära olukorra, selle asemel et olukord likvideerida ja teatada maanteeametile ebakõladest. nu mida siis mina, maksumaksja sellise politsei tegevuse peale peaksin tegema? tõmbama püksid rebadele, keerama selja ja kummarduma??? f...k! ei mõtlegi! enne hakkan liiklushuligaaniks nagu siin mõni mees juba eelnevalt mahlaselt kirjeldanud. nii palju minus siiski eneseväärikust on et mitte lasta endale p....e panna.
a muidu olen ka aastatega päris korralikuks liikeljaks saanud. kütusekulu huvides enam ei kihuta. samuti jääb suur raha alles kui riiki (politseid) enam ei sponsi.
samas annan metsateedel ja kruusal täiega, niipalju kui oskused ja pill võimaldab... :twisted: (aga ega mu pillid üle 40 ei lähegi... :mrgreen: )

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

Peaks meie pollarid Horvaatiasse koolitusele saatma. Seal Baska linnas Krk saare peal keerasin hotelli ette, kus hoolas, kahe püstoli ja tugevalt lõikearmilise näoga pollar mu peatas ja omas ilusas serbohorvaadi keeles seletas, et ma sissesõidukeelumärgi alt läbi olen sõitnud. Suutsin oma vene keelega talle selgeks teha, et peame seda märki vaatama minema. Läksimegi. Tuli välja, et märk oli teega paralleelselt pööratud. Mina juba rahul, et probleem lahendatud ja selgitasin, et "ne vizu, ne videt" ja vehkisin näppudega oma silme kohal. Tüüp keeras märgi tagasi risti teega ja ütles "videz-videz". Püüdsin talle veel selgeks teha, et vaatenurka arvestades ei saanud ju märki näha, aga kui me tagasi auto juurde jalutama hakkasime, siis ta keeras märgi jälle viltu. Siis ma sain aru, et siin peab ainult summat vaidlema. Oma vene kogemustega sain siis 200 euro asemel 20 euroga hakkama. Panin siis "sillamaksuna" oma kuludesse kirja.

Nüüd kuuleb siis eestist ka selliseid lugusid. Vaata ja imesta mis haige seltskond need pollarid on. Siit foorumist loetud lugude põhjal järgmine kord ma siis pollaritele enam appi ei lähe vist, kuigi viimastel aastatel olen aidanud mitmeid purjutajaid maha võtta ja vigastatuid metsa alt otsida. Ega see pilli lõhkiajamine teeb asja ainult hullemaks ja heast turvalisest elukeskkonnast liigume me seeläbi tegelikult eemale.

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

Peab kahjuks mainima, et muutume vaikselt ja märkamatult ise sellisteks, keda siuname, ehk muutume üldistavaks.
rollupoiss= hälvik
bemmimees=rullnokk
baigimees=liiklushuligaan
politseinik= nõme keppija pollar
jne
Kahju lugeda, et "ülekohut" on palju. Minul selline kogemus puudub, kõik oma trahvid olen "ausalt" ära teeninud.
Aga samas, tunnistage ausalt, mitu korda olete Te pääsenud lihtsalt hoiatuse, või näpuvibutusega?
Suvisel hooajal oli teemas "Positiivne kogemus..." küllaltki palju postitusi, kas pole?

edu

andrias

baigimees=liiklushuligaan

seda muidugi

Aga samas, tunnistage ausalt, mitu korda olete Te pääsenud lihtsalt hoiatuse, või näpuvibutusega?

Mitte kordagi
Päikest :bsmile:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

päris mitu korda olen pääsenud hoiatusega. ükskord ka päris suure asja eest :)
see on nagu mõrv, süüdista tellijat, mitte palgamõrvarit :P

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

allan...mina käitusin samasuguse juhtumi puhul selliselt, et tegin vaikselt sisekontrollile avalduse...on ikka tegelane, nõudis altkäemaksu ja kuna keeldusin hakkas ahistama... mul muidugi tolku vähe aga seda venda peedistati lähes aasta aega :nono:

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Hmh....seda teemat lugedes jääb kohati mulje nagu oleks mõnigi mees nii ohtralt liikluspolitsei poolt taga kiusatud, et mina oma nõrga iseloomu juures oleks selle peale juba ammu suitsiidi sooritanud :lol:
Muidu, kui õhtul naise kaissu teki alla poete, kas kontrollite ikka üle, ega seal miilitsat sauaga varitsemas ei ole? :ner:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

spinna kirjutas:

...
Muidu, kui õhtul naise kaissu teki alla poete, kas kontrollite ikka üle, ega seal miilitsat sauaga varitsemas ei ole? :ner:

Seal oled ise "miilits sauaga" (lol)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”