Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
ERR kirjutas:Mis tempos täna ringile läheta? Olen tulija, kui järel püsin.
Normaalses tempos, tule muidugi
Eilsetest sõitjatest pilt ka: http://fotoalbum.ee/photos/Tuono/106313208
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
ERR kirjutas:Mis tempos täna ringile läheta? Olen tulija, kui järel püsin.
Kiirus piirangute järgi.Avalikud teed pole rallimiseks.
kumar kirjutas:ERR kirjutas:Mis tempos täna ringile läheta? Olen tulija, kui järel püsin.
Sellist vastust ootasingi.
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
kumar kirjutas:ERR kirjutas:Mis tempos täna ringile läheta? Olen tulija, kui järel püsin.
Juriidiliselt korrektne vastus. Nüüd aga räägi, mis tunne on busaga piirangutes püsida?
-
Teema algataja
Busaga on lihtsam piirangutes püsida, kui Apriliaga, siin tänased sõitjad: http://fotoalbum.ee/photos/Tuono/106317823/
Tänud, kes viitsisid sõitma tulla
-
Tänane spordi päev ka òhtal. Mònus kallutamise päev. Saldoks minul360km. Täna ei saa küll keegi eriti kurta,et rehv kulub keskelt kandiliseks. Ainult kui tuono. Tänud tänastele vapratele sòidumeestele. Ja on tulnud 2 uut sòidumeest juurde. Yhel on vist kyll homme tagumik haige,aga see on mööduv nähtus.
Busaga saab kyll lubatud piires sòita,aga raske see on. Mul piiraja peal-25kw. Üle saja väga ei lähe.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:No vaata kus tòbras-mind ei votnutki pildi peale.
![]()
Ma ka ei saanud pildile
-
Mul ja tuonol kahe päevaga päris norm.km ja kallutamist tulnud.(660). Uued sòitjad lubasid kinlasti tulla veel sòitma.
No sinu käes oli ju klots,millega pilti tegid.
-
Vaatasin seda pilt.Peab ütlema,et mul on ikka ilus tsikkel,võrreldes aprilia tuonoga.
-
Tuonole ja teistele natuke lisa tarkust. Nimel väitis tuono,et rajale minnes peab peeglid küljest vòtma. Ei pea paikka. Helistasin sinna ja kysisin yle. Ei kolmap.,ei teistel päevadel,kui on müümata aegu. Touno otsib lihtsalt pòhjusi,et mitte tulla. Ja ajab teisele ka jama. Enne kui pole asjas kindel,vòiks vähe lobi tööd teha.
-
Kolmap.on kogu päev60 euri. Teistel päevadel,kui on müümata aegu,2h 35euri ja 3h 45euri. Kahe tunniga peaks piisavalt villan saama.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Tuonole ja teistele natuke lisa tarkust. Nimel väitis tuono,et rajale minnes peab peeglid küljest vòtma. Ei pea paikka. Helistasin sinna ja kysisin yle. Ei kolmap.,ei teistel päevadel,kui on müümata aegu. Touno otsib lihtsalt pòhjusi,et mitte tulla. Ja ajab teisele ka jama. Enne kui pole asjas kindel,vòiks vähe lobi tööd teha.
Väike mäluvärskendus, ütlesin ju, et Trumphi mees rääkis mulle (võibolla see peeglite jutt kehtib ainult koledatele ja aeglastele ratastele), ole igaksjuhuks valmis, sest sa ju ei öelnud, et sul on busa
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ERR kirjutas:Väga mõnusad 360 km täna, teine kordki.
paari kohvriga saaks veel koledamaks teha busa
-
sepp kirjutas:ERR kirjutas:Väga mõnusad 360 km täna, teine kordki.
Vastupidi. Ikka veel ilusamaks. Kohver on väga hea asi. Sinna mahuvad vihmakad,teised kindad jne. Saab sinna karbiga kebabi voi pizza panna,kui ei jaksa matkal ära süüa. Sinna mahub 2 kasti òlut ilusti ära. Ja koike palju muudki. Ja busa ongi ju matkaratas,mitte rinka püss.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Sepp... mida sa topid oma nina igale poole. Vaata milline ta juba on sul.
Lase " soomepoisid" nokivad siin yksteise kallal .
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Täna keegi põder kutsus ja palus levitada infot, et homme 20.05 on hooaja esimene kogunemine Porkkalanniemes (Kirkkonummi) 18.00-20.00. Asi toimuvat igal teisipäeva õhtul samal ajal. Ei tea, millega nad seal tegelevad, aga kant on kena ja teed mõnusad. Kimi on ka sinna suvila ostnud Et kui vaevab ideenappus sõidusuuna suhtes, siis oleks teisipäeva õhtuks mingi variant olemas.
-
Teema algataja
madmax kirjutas:Täna keegi põder kutsus ja palus levitada infot, et homme 20.05 on hooaja esimene kogunemine Porkkalanniemes (Kirkkonummi) 18.00-20.00. Asi toimuvat igal teisipäeva õhtul samal ajal. Ei tea, millega nad seal tegelevad, aga kant on kena ja teed mõnusad. Kimi on ka sinna suvila ostnud
Et kui vaevab ideenappus sõidusuuna suhtes, siis oleks teisipäeva õhtuks mingi variant olemas.
Täiesti igav tee ja pealegi tupik ning kerge trahvi saada, kui natukenegi gaasi keerata, mida kaugemale uusimaast seda vähem mente
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Ilus kant ja mõnus kurviline tee, aga seal jookseb palju neljajalgseid sarvilisi ka ringi. Niiet silmad punni!
-
Lähen neljapä.kell 11 ahvenistole. Kes tahab voi saab tulla,siis vòiks märku anda.
-
Teema algataja
Neljapäeval kell 18.00 on start Vuosaare ABC-st, Porvoo taha jäätist sööma,ainult tulijad võiks siia teada anda, kõvatajad ärge kirjutage, et tuleks küll aga... (siis on pilt selgem tulijatest)
Tempo mõistlik!
https://www.google.fi/maps/place/ABC+Vu ... 54!6m1!1e1
-
Mul ka nn.rajal käidud. Ehk siis raja ääres. Kuradi kabi ei lasknud rajale. Lubatud oli 95db,mul oli 98db ja ei lubanud rajale. Siis tuleb jätta mingile kolmap. Siis on 110db. Siis peaks lebokas ja tuono ka oma sumpsidega rajale pääsem. Muidugi kolmap.kui on kunagi minek,siis vòiks pundiga minna. Oleks lahedam. Rajale ei pääsenud,aga pea kolme sotine tiiruke tehtud. Metsa vahel ka hea rallida.
-
5000-de pöörde juures,mingi poole meetri kaugusel ja nurga all.. Teistele hea soovitus. Kui tahate rajale minna,siis käige enne ülevaatus punktis mòòtmas. Kes ei ole torude db -des kindel.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Peaks laskma mõõta jah enne. Mul vist lärmab sumps kõige kõvemini. Naine ütles et juba teab 5 minutit ette, millal töölt kodu jõuan
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.