Positiivne kogemus motopolitseiga
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
Primo kirjutas:Creative, nii palju, kui palju on inimesi, nii palju on ka erinevaid käitumisharjumusi.Minu senised kokkupuuted politseiga on olnud kõik asja eest ja samas on kordnikud olnud korrektsed ja proffessionaalsed.Tegeledes korrarikkujatega või lihtsalt kontrolli käigus ei saa nad igaühega sõpsi panna ja hullud klemmid olla.Põhjus on selles, et kunagi ei teada, kellega parajasti tegeletakse.Vot siiamaani on mul meeles see juhtum, mis meedias kajastati - ühel õhtul peatas maanteel üksik patrull kuskil Kuusalu kandis ühe auto, andis puhuda, tekkis näit.Politseinik palus teda oma autosse, et koostada väärteoprotokoll.Selle peale see ahv andis oma naisega politseinikule lõuga ja lõpuks võttis kordnikult ametirelva ja lasi viimasele jalga.Ahv sai 36 PÄEVA reaalset vanglakaristust.T*ra, mujal maailmas pannakse võimalusel elektritoolile/gaasikambrisse sellise teo eest.
Esimest korda kohates inimest ei tea, mis tal mõttes on ja mis ta on võimeline tegema.Sõbralikult käitudes kaob tähelepanu ja valmisolek.
Ja nüüd tekib küsimus - miks peaksidki politseinikud sõbralikult käituma?Ei peagi ja ei tohigi.Nad peavad korrektselt käituma ja olema alati kõige sitemaks valmis.EDIT: Loomulikult on olemas ka lapsepõlves kiusatud ja muidu maailma peale vihaseid mente, kes oma valu ja kibestumist teiste peale välja valavad.Aga usun, et enamus sellistest tegelastest kaua sellel ametil ei püsi - üks kord tehakse ikka viga oma mahhinatsioonides ja vaibaleminek on kindlustatud.
Aga õnneks on vaid vähesed Räpased Mäkid.
nõus 100%. ehk mu jutt tundus liiga emotsionaalne ja ma ei tahtnud öelda et politsei peaks ninnunännutama, aga silmas pidasin väärikust, proffessionalsust ja enesekindlust. kui politsei töös on tihti näha et täna teeme nii ja homme naa siis see näitab süsteemi ebakindlust. olgu siis politse karm aga jäägu siis selliseks. kõige rohkem ärritab see pidev muutlikus ja elus ei tea mida parasjagu neilt oodata võib. see tegelikult on sügavam probleem mitte reatöötaja kallal närimine. ka see näitab ametkonna ebapädevust kui nad lasevad igasugu jorsse ametisse. minu seisukoht on ja jääb, et pigem olgu neid vähem, pigem saagu selle eest rohkem palka ja tehku hästi oma tööd. milleks rikkuda kogu meepoti maitset mingite saamatute eluheidikust kompleksides mehehakatistega.
loomulikult on nende ridades enamus tõelisi proffe ja müts maha nende ees!
mul on kogemusi aastatega seinast seina. palju positiivset samuti.
üldjuhul alustab suhtlemist politsei ja kui sealt kohe hakkab mingit iba tulema, peetimist, siis ei saagi paremini sellisesse isikusse suhtuda.
kui liikleja ajab iba, siis see on osalt liikleja omapära. politseinik ei tohi olla emotsionaalne (ei tohiks seda välja näidata mis on ka selle ameti eripära).
Aga selge see, et nemadki on lihtsalt inimesed nagu me kõik.
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
mul oli unes positiivne kokkupuude motopolitseiga , ma porgandiga ta bikega ja põlluvahe ja kruusateed olid käepärast.
muidu aga jääb mul ikka ja jälle mõistatuseks se sõidupelt mõõtmine MoPo poolt
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
417 kirjutas:mul oli unes positiivne kokkupuude motopolitseiga , ma porgandiga ta bikega ja põlluvahe ja kruusateed olid käepärast.
Et siis positiivne oli see, et said eest minema aga negatiivne, et hommikul olid linad märjad ? Kui oleks kätte saadud oleks sitakas kah hommikuks valus olnud...
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
417 kirjutas:mul oli unes positiivne kokkupuude motopolitseiga , ma porgandiga ta bikega ja põlluvahe ja kruusateed olid käepärast.
see unenägu porgandist ja teistest taolistest on vahva, võib ju rahulikult põlluäärel või kraaviserval lötutada (kiirustamata) ja pole onu stjopal sinna parata midagi
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:417 kirjutas:mul oli unes positiivne kokkupuude motopolitseiga , ma porgandiga ta bikega ja põlluvahe ja kruusateed olid käepärast.
Et siis positiivne oli see, et said eest minema aga negatiivne, et hommikul olid linad märjad ? Kui oleks kätte saadud oleks sitakas kah hommikuks valus olnud...
jah oleks kambrist äragnud porgand juurikani perses
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
417 kirjutas:jah oleks kambrist äragnud porgand juurikani perses
varasemad kogemused räägivad?
-
Teema algataja
Tervist!
Oleks üks küsimus , ja kuna ei viitsinud hakata uut teemat tegema , ega foorumis tuhnima. Niiet siis mure selline , et plaan teha mopeediload kuna ise 14 täis , aga oleks plaan hakata 125cc mootorrattaga ringi kärutama , aga äkki keegi teab kas politseid lubade kontrollimisel ka masina võimsust ka küsivad/vaatavad ?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
swo0osh kirjutas:Tervist!
Oleks üks küsimus , ja kuna ei viitsinud hakata uut teemat tegema , ega foorumis tuhnima. Niiet siis mure selline , et plaan teha mopeediload kuna ise 14 täis , aga oleks plaan hakata 125cc mootorrattaga ringi kärutama , aga äkki keegi teab kas politseid lubade kontrollimisel ka masina võimsust ka küsivad/vaatavad ?
Öööömm, mõtle nüüd natuke
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
swo0osh kirjutas:Tervist!
Vaatavad ikka... teevad proovisõidu ka kui vaja.. ja kui midagi valesti,siis kysivad ema tel nri ja orkuti konto
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
sepp kirjutas:swo0osh kirjutas:Tervist!
Oleks üks küsimus , ja kuna ei viitsinud hakata uut teemat tegema , ega foorumis tuhnima. Niiet siis mure selline , et plaan teha mopeediload kuna ise 14 täis , aga oleks plaan hakata 125cc mootorrattaga ringi kärutama , aga äkki keegi teab kas politseid lubade kontrollimisel ka masina võimsust ka küsivad/vaatavad ?Vaatavad ikka... teevad proovisõidu ka kui vaja.. ja kui midagi valesti,siis kysivad ema tel nri ja orkuti konto
...ja porgandi pistavad ka koos juurikaga kuhu vaja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
swo0osh kirjutas:noojah...abi oli tõesti.
kas sul habe kasvab? oled sa vähemalt 70kg raske ja 170 cm pikk? kui häälemurre on ka ära olnud siis võid ehkupeale ju proovima minna. sind võib edu saata kui sõidad kusagil vaikses maakohas ja linna ei tiku.
või sõida selle 125-sega metsas, põllul või kus iganes liiklusvabas kohas. ei tahaks ise sulle küll otsa sõita.
sul elu alles ees. võta iizi ja harjuta mujal kui tänavatel. saad vanemaks siis mõistad milleks selline jutt.
edu!
Habe ei kasva veel , pikkust ja kaalu on Häälemurre ka täiesti olemas . Tegemist jah külakohaga ja linna polegi plaanis minna
Tänud asjaliku vastuse eest
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 1&l=fplead
ei tea kas tollele "siklimehele" ka positiivne?
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Tsikli omanikule võib küll väga positiivne uudis olla
Millal saab politseiametnikust ment? Sel hetkel, kui ta ületab piiri millega ta pole enam vahend riigi käes seadusandluse rakendamisel, vaid rakendab seadust läbi enda võimendatud isikuomaduste.
Benelli TNT 1130
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
Regula kirjutas:Tsikli omanikule võib küll väga positiivne uudis olla
Jah aga kuna ta oma tsikli reaalselt kätte saab, on iseasi-asitõend ikkagi!
Hea, et niigi läks, tuleb välja, et varastatud tsikleid ei tule mitte piiri tagant otsida
-
Teema algataja
Regula kirjutas:Tsikli omanikule võib küll väga positiivne uudis olla
http://www.politsei.ee/webinfo/ andmetel on eelmisel aastal ärandatud 4 Yamahat, ilmselt siis üks nendest:
Reg.Nr Liik Mark Mudel Värv Vin/kere nr. Asutus Alguse kpv
62HA mootorratas YAMAHA TW 125 Hõbedane JYADE011000017075 kriminaalosakond 13.07.2008
87PU mootorratas YAMAHA XT 125X Oranž ZJM7401B074018867 kriminaalosakond 17.06.2008
29KS mootorratas YAMAHA XJ 900S Roheline 4KM002423 kriminaalosakond 31.05.2008
20NU mootorratas YAMAHA FJ 1200 Hõbedane 3CW002150 kriminaalosakond 30.01.2008
Kuna artiklis oli vihje, et vargus eelmise aasat suvel, siis ilmselt kolme esimese hulgast.
Nu ja kuigi pole motopolitsei siis positiivne kogemus politseiga peaks sellest loost ikkagi välja tulema.
-
Teema algataja
Minul õnnestus positiivsust kogeda kahel päeval järjest ja sama motopolitseiga.Nimelt esimest korda sain ma tutistada järvevana teel rahumäe tn ristis lasnamäe suunas tagasipööret tehes.Peale rutiinsete küsimuste , et kas märki ei näinud ,küsiti mult , et kas kaelaga on kõik korras.Jaatava vastuse saanud öeldi ,et oleks võinud ikka tagasi vaadata (ilmselt veendumaks tema olemasolekus) ja et rohkem ta minuga sel teemal rääkida ei taha.´Andis dokumendid ja pani tuld.Järgmisel päeval tulin autoga narvast 110 alas veidi üle 120 ga.Nagu hiljem selgus paneb spido puusse ja näitab tegelikkusest veidi vähem .Ennem kuusalut nägin politseinikke motadega ja muidugi tuled kohe peale ja mulle järgi.Jõudnud minuni ja kergitanud visiiri tundsin ära mind eelmisel õhtul noominud politseiniku.Kiiruseks saadi 128 .Küsiti load ja järgnesid küsimused.Kuule, sinuga ma vist korra juba rääkisin?(tundis mu ära). Palju siin kiirus lubatud on? Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND.Sõidan üldiselt eeskirjade järgi ja ainus kehtiv karistus on lahtine turvavöö .Nii et ennast terroristiks liikluses ei pea.Ja nüüd samale politseile 24 tunni sees kaks korda kõrbeda. Igal juhul sain dokud ilma protokollita tagasi ja edasi sõitsin 105 ga , turvavööga istmesse tõmmatuna .
Neljapäeval võeti ka mind motopolitsei poolt maha ja tsikli seljas Jõelähtmes,asi oli kiire,teda ei huvitanud mitte midagi muud kui load...pakkusin ka dokumente,polevat nende vastu huvi ja soovis head teed.Kiirust oli küll vähe rohkem,aga juu siis see ei kottinud teda.
Täna pärnu maanteel võttis ka motopolitsei tsiklisti/d rajalt maha, näoilmeid jälgides ei läinudki pahasti, oskab keegi kommenteerida ?

-
Teema algataja
Kle noormees nimega Rein(hüüdnimega Renxxx), mina olengi see motopolitseinik kes sind on kaks päeva järjest 24 tunni jooksul kõigest tutistanud(tulin sulle vastu ja kõigest kutsusin sind korrale) ja sina oled selline mats et tuled mind siin foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega /Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND/. Häbi peaks sul olema oma suu eest,sest sa peaksid väga hästi teadma et midagi sellist seal polnud selles vestluses. Sa teed oma käitumisega häbi nii siin foorumis kui ka teiste tsiklimeeste seas.
Viisakas oleks jääda ikka ausaks ja meheks ja vabandada sellise jama eest mis siin kokku keerasid, mitte käituda nagu poisikene
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
BUSTED
Just mõtlesin,et tunnen natuke ka üht Pärnu motopolitseid,need mehed on ikka viisakad ,mingeid roppusi sealt küll ei tule.
(lol)renxxx, tahad sellest rääkida? Väga tõsiseltvõetav mees oled esimese postituse järgi otsustades..
+358458693818
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
see teema mul avaleheks tehtud:D ootaks renxi juttu siia See on küll korralik näide, et eesti on ikka nii väike..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.