Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
Aizar kirjutas:Täna siis leidis aset minu selle hooaja esimene otsekontakt autoga. Sõitsin rahulikult Elvast Tartu poole, kiirus ca 110 (100 lubatud), minu taga oli juba pikemat aega rippunud üks sõiduauto. Nautisime loodust jne.
Pärast Nõod aga otsustas üks tagant hooga lähenev takso (vana Volvoront) minu taga sõitnud autost mööda sõita. Sõitiski.. ja reastus tagasi niiviisi, et sõitis mulle hooga külje pealt sisse. Esimene kontakt oli lenksuots, seejärel jalg ja mootorikaitsed, löök viskas ca pool meetrit paremale (õnneks lükkas ratta viltu, seetõttu liikus ratas ilma minupoolse teadliku otsuseta paremale), hädavaevu jäin püsti. Selleks hetkeks oli taksojuht taibanud, et mingi jama on paremel, seega tuleb rohkem jõudu rakendada ja keeras uuesti peale. Mina olin selleks hetkeks juba teeperve viimasel asfaldiribal ja ei osanud muud teha, kui gaasi peale keerata. Selle hääle peale vist taksojuht vaatas esimest korda paremale, igatahes kostis pidurikrigin ja masin jäi natuke maha.
Ausalt öelda olin kogu asjast niivõrd jahmunud, et ei osanud isegi auto numbrit vaadata, masina kinnipidamisest rääkimata.. TAGANT tulev auto ei näe mootorratast??
Mark ja firma on teada, eks tuleb autojuhiga rääkida kui see masin Tartus ette jääb. IMHO olen ma Tartus ainult paari näinud ja ainult ühel on kõrvalistuja ukse sees mõlkHämmastaval kombel ise terve ja ratta kahjud piirduvad värske värvikriipsuga mootorikaitsel.
Siukeste vendadega pole mingit jutuajamist. kohe pollarisse ja pärast ihunuhtlust.
Täiesti müstilised asjad toimuvad ikka, Rakveres tagurdatakse tsiklile otsa ja L-eestis nügitakse lambist lihtsalt teelt välja.
Ei ole muud kui ratas maha müüa ja tank osta:S
... et ise ka trügima ja otsa sõitma hakata?kaska kirjutas:Ei ole muud kui ratas maha müüa ja tank osta:S
"Tsikliga auto vastu ei saa, aga autoga sõites panen trügijatel tee kinni" "Jube hea on kedagi õpetuseks mõneks ajaks seisma pidurdada" Selliste mõtteterade saatel püüdleb meie liikluskultuur Lääne-Saksa poole...
BRT võiks olla be right there. BTR-60 aga on venemaal kasutuses olnud-olev 8 rattaline soomustatud sõiduk sõjaväe tarvis. Ei teagi, kuda tänapäeval on - kas BTRis istuvad kõik rõõmsasti sees või BTR sõidab ees ning jalavägi vantsib sabas 
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/row/btr-60.htm

http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/row/btr-60.htm
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Mis siin imestada?
Ma ise Tartu inimene ja kulgen tihtilugu mööda Riia tänavat.See on Tartulinna koige laiem tänav.Sõidan mina siis oma sõidusuuna vasakpoolses reas, kui yks kohe meelega hakkas pressima minu suunas.Kuna paike paistis mulle vastu, siis ma ei pannud seda ajuhiidlast kohe tahele.Ütleme nii ,et läks nibin-nabin ja see ilase irvega vend oleks mind ära rihtinud.
Hoidke ka Tartus silmad lahti!!!
Ma ise Tartu inimene ja kulgen tihtilugu mööda Riia tänavat.See on Tartulinna koige laiem tänav.Sõidan mina siis oma sõidusuuna vasakpoolses reas, kui yks kohe meelega hakkas pressima minu suunas.Kuna paike paistis mulle vastu, siis ma ei pannud seda ajuhiidlast kohe tahele.Ütleme nii ,et läks nibin-nabin ja see ilase irvega vend oleks mind ära rihtinud.
Hoidke ka Tartus silmad lahti!!!
Hiidlastest tuleb aru saada. Ega seal saarel neil väga tihe liiklus pole ja enamus mootorrattaid on korviga. Ega ikka juhtub äpardusi kui Emmaste külateedelt suurde linna satudtomyotti kirjutas:Kuna paike paistis mulle vastu, siis ma ei pannud seda ajuhiidlast kohe tahele.

Moded kustutage see möla ära, enne kui teema päris solgiämbrisse vajub.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Eile õhtul kella 19.30 paiku oli Ehitajate teel Mustamäe poolt tulles veidi enne Arctic Sporti üks punane bike külili. Ja tundus, et kaks autot oli ka selle sündmusega seotud. Teab keegi, mis juhtus?
Julge
PS. Eile oli üldse huvitav õhtu. Paar minutit hiljem oli Mustamäe polikliiniku juures ennast mingi pirukakäru tüüpi auto suutnud keset teed külje peale keerata... Juht ronis just välja, kui mööda sõitsin...
Julge
PS. Eile oli üldse huvitav õhtu. Paar minutit hiljem oli Mustamäe polikliiniku juures ennast mingi pirukakäru tüüpi auto suutnud keset teed külje peale keerata... Juht ronis just välja, kui mööda sõitsin...
Muide juhtusin täna mööda pärnu maanteed sõitma ja just ennem õnnetust sõitis see sama masin meist mööda . Muideks väga rahuliku sõidu, oleksin kiiruseks kuskil max120 pakkunud. ja natukese aja pärast oli ta siis seal küllili ja elus. Tundus küll et süü oli täielikult bussijuhil, kuna nii pikal sirgel nagu seal teelõigul on ette keerata..no see ei saa kogematta juhtuda, ma saan aru et bike päikse käes raske märgata aga siiski. Ma ei usu et bike väga kiirust ka ületas maksimum 150 . (bike kohta pole väga palju)
Kahju igaljuhul ja loodan et mees ise suht terveks jäi
Kahju igaljuhul ja loodan et mees ise suht terveks jäi
Kurvis näeme . kahepoolene
OT, aga Martin. sitaks norm jutt sul, stiilis et noh kiirust ei old eriti palju, mingi 150km/h aint vast, bike kohta pole seda just eriti palju jne jne.
Soovitaks sul järgmine kord mõelda enne kui miskit jälle postitad. mul jookseb auto kah 250km/h välja, mis see tähendab et kui ma 180ga sõidaks siis seda justkui pole eriti palju, sest läheb ju veel tükk maad rohkem kah.
Soovitaks sul järgmine kord mõelda enne kui miskit jälle postitad. mul jookseb auto kah 250km/h välja, mis see tähendab et kui ma 180ga sõidaks siis seda justkui pole eriti palju, sest läheb ju veel tükk maad rohkem kah.
Loud pipes save lives!!!
Ma ei öelnud et 150 väike kiirus on. Ma ütlesin et bike ei ületanud väga palju kiirust , kui ta minust mööda sõitis. Ja see 150km/h maksimum, oli selle kohta et ma arvan et kiirus seal sirgel , ei usu et see kiirus üle 140-150 oli.
Ärge üldse hakake nokkima, ma ei viitsi vaielda siiin, võtke kuidas tahate , ega see seda ei muuda mis mehega juhtus.
Ärge üldse hakake nokkima, ma ei viitsi vaielda siiin, võtke kuidas tahate , ega see seda ei muuda mis mehega juhtus.
Kurvis näeme . kahepoolene
Minap see olin, kes bussile külge küttis. Kui keegi lihtsalt mölised tahab, et "nagunii see bike vend oli ära tõusnud ja ületas kõvasti kiirust" siis palun see kommentaar delfi.ee's avaldada
Tegelikkuses sõitsin antud kohas lubatud kiirusega või vähemalt ei ületanud ma kiirust märkimisväärselt (ei tea täpselt öelda, kuna ei vaadanud spidomeetrit enne õnnetust). Bussijuht lihtsalt ei märgnud mind ja keeras seetõttu ette peateele. Bussijuhil on staazi ligi 45 aastat ja õnnetusi pole varem olnud. Kuid kahjuks vahest "shit happens" ka tublimatel juhtidel.
Loodan, et kellelgi sellist õnnetust tulevikus ei juhtuks.

Tegelikkuses sõitsin antud kohas lubatud kiirusega või vähemalt ei ületanud ma kiirust märkimisväärselt (ei tea täpselt öelda, kuna ei vaadanud spidomeetrit enne õnnetust). Bussijuht lihtsalt ei märgnud mind ja keeras seetõttu ette peateele. Bussijuhil on staazi ligi 45 aastat ja õnnetusi pole varem olnud. Kuid kahjuks vahest "shit happens" ka tublimatel juhtidel.
Loodan, et kellelgi sellist õnnetust tulevikus ei juhtuks.
Delta -> Voshod -> CBR 600 -> Z 750 -> TL1000R -> Buell -> SV1000 fighter
nii, astusin klubisse 
Nii imelik kui ka ei tundu, aga sõitsin Tallinn - Tartu mnt. ühe kurvi otseks. Kui täpne olla, siis selle mis Tallinnast minnes enne Mäo keskust on (vahetult enne seda, kus Paidesse tagasi keerab, enne mälestusmärki).
Sel kohal 70 piirang, ja Tallinnast tulin suht kiirelt, aga kuna esimese Paide tee otsa peal tegi üks rekka kahtlaseid manöövreid, siis võtsin just hoo maha ja kiirus oli miski 70 -90. Miski pilt on vahelt ära ja järgmine salvestus on sellest, et kurv on risti ees ja mõistan, et mina sinna ära ei mahu. Üritasin pidurdada (lootusetu), oleks kallama hakkand, oleks kogu magus kallutus kaldunud killustikule ja oleks raudselt külje maha lasknud ja ratas ikka kraavis olnud. Valisin otse tee kraavi, mille sügavust u. 1,8 m.
Tulemus... , põllul küllili rattast üks 1,5m eemal (lend, ilus salto üle lenksu) paagi kott 3m rattast eemal. Esimese shokiga tellisin sõbra treilaga järgi, aga lähemal uurimisel selgus, et vigastused on minimaalsed.
Ise korras (korralik varustus seljas). Kõik elutähtsad organid rattal on terved( VTR il radikas küljel), kõik heeblid sirged. Vigastused on kosmeetilised, tuled on terved, paak mõlkis, kondel [Motobot: õige on "gondel"] rebenend (mitte kildudeks). Esialgne hinnapakkumine remondiks 7,5 kilo (mitte esinduses).
Lõpetuseks tänud sellele ainsale autole, kes seisma jäi ja uuris, et ehk oleks abi vaja.
Kõige kurvem, et ei saanudki aru, miks kogu jama juhtus, Ise olin värske, kuigi siga palav oli, ehk hajutas miski mõte korraks tähelepanu.
Sry ,et nii pikk lugu ilma miski ilusa "pointita"
Ah jaa täna nägin väga paljusid bike mehi Tallinnast tartusse üritusele sõitmas maikade ja lühikeste pükstega - tõesti julged mehed, aga see julgus ei makas si..agi.
krt mul ikka vedas...

Nii imelik kui ka ei tundu, aga sõitsin Tallinn - Tartu mnt. ühe kurvi otseks. Kui täpne olla, siis selle mis Tallinnast minnes enne Mäo keskust on (vahetult enne seda, kus Paidesse tagasi keerab, enne mälestusmärki).
Sel kohal 70 piirang, ja Tallinnast tulin suht kiirelt, aga kuna esimese Paide tee otsa peal tegi üks rekka kahtlaseid manöövreid, siis võtsin just hoo maha ja kiirus oli miski 70 -90. Miski pilt on vahelt ära ja järgmine salvestus on sellest, et kurv on risti ees ja mõistan, et mina sinna ära ei mahu. Üritasin pidurdada (lootusetu), oleks kallama hakkand, oleks kogu magus kallutus kaldunud killustikule ja oleks raudselt külje maha lasknud ja ratas ikka kraavis olnud. Valisin otse tee kraavi, mille sügavust u. 1,8 m.
Tulemus... , põllul küllili rattast üks 1,5m eemal (lend, ilus salto üle lenksu) paagi kott 3m rattast eemal. Esimese shokiga tellisin sõbra treilaga järgi, aga lähemal uurimisel selgus, et vigastused on minimaalsed.
Ise korras (korralik varustus seljas). Kõik elutähtsad organid rattal on terved( VTR il radikas küljel), kõik heeblid sirged. Vigastused on kosmeetilised, tuled on terved, paak mõlkis, kondel [Motobot: õige on "gondel"] rebenend (mitte kildudeks). Esialgne hinnapakkumine remondiks 7,5 kilo (mitte esinduses).
Lõpetuseks tänud sellele ainsale autole, kes seisma jäi ja uuris, et ehk oleks abi vaja.
Kõige kurvem, et ei saanudki aru, miks kogu jama juhtus, Ise olin värske, kuigi siga palav oli, ehk hajutas miski mõte korraks tähelepanu.
Sry ,et nii pikk lugu ilma miski ilusa "pointita"
Ah jaa täna nägin väga paljusid bike mehi Tallinnast tartusse üritusele sõitmas maikade ja lühikeste pükstega - tõesti julged mehed, aga see julgus ei makas si..agi.
krt mul ikka vedas...
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
samas veidi rohkem Leedust lõunas on kaherattaline aktsepteeritud liikluse liige. ei kippund keegi ohtlikke möödasõite või ettekeeramisi tegema. a võib-olla vaadatigi, et ma ainuke f-ing tourist, kes kiivrit kannab, olen mingi kummaline loodusnähe, millest tuleb heaga eemale hoida. või siis on igor volke rubriiki seal avaldama hakatud - strange aliens w helmets have come to conquer the cityCB500 kirjutas:OT varustusest, eriti palju ei peagi lõunasse mineme, et ka kiiver mittepopp ehe on.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Varustusest: 30+C kuumaga linnaliikluses venides olen rohkem kui korra võtnud enda jaoks vastu otsuse, et ilma kiivrita on ohutum
. Lihtsalt tunned kuidas vaatamata vee lürpimisele hakkab kiivri all "keema" ja pilt muutub häguseks. Õigem oleks muidugi kusagile vilusse lepotama minna ja õhtut oodata aga alati ei ole see võimalik - vaja laevale jõuda jne ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Esmaspäeval toimus traagilisim liiklusõnnetus kella 16.47 ajal Saare maakonnas Leisi vallas, kus mootorratas IŽ Planeta, mida juhtis juhtimisõiguseta ja kaitsekiivrita 26-aastane Marko, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 1964. aastal sündinud Piret.
Mootorrattur suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Õnnetus juhtus politsei andmetel Saaremaal Orissaare-Leisi-Mustjala tee 30. kilomeetril.
http://www.postimees.ee/120607/esileht/ ... 265784.php
Mootorrattur suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Õnnetus juhtus politsei andmetel Saaremaal Orissaare-Leisi-Mustjala tee 30. kilomeetril.
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
Kahjuks polnud Markol kiivrit ega midagi, ning alkohol mängis rolli suht palju...Iceman kirjutas:Esmaspäeval toimus traagilisim liiklusõnnetus kella 16.47 ajal Saare maakonnas Leisi vallas, kus mootorratas IŽ Planeta, mida juhtis juhtimisõiguseta ja kaitsekiivrita 26-aastane Marko, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 1964. aastal sündinud Piret.

Eelmine õhtu sai temaga natuke juttu aetud isegi...
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Sorry, aga selle asja nimi on idiootide suurpuhastus.Marauder kirjutas:Kahjuks polnud Markol kiivrit ega midagi, ning alkohol mängis rolli suht palju...Iceman kirjutas:Esmaspäeval toimus traagilisim liiklusõnnetus kella 16.47 ajal Saare maakonnas Leisi vallas, kus mootorratas IŽ Planeta, mida juhtis juhtimisõiguseta ja kaitsekiivrita 26-aastane Marko, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 1964. aastal sündinud Piret.
http://www.postimees.ee/120607/esileht/ ... 265784.php![]()
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Piretist on kahju, talle on trauma pikaks ajaks.triplekix kirjutas:Sorry, aga selle asja nimi on idiootide suurpuhastus.Marauder kirjutas:Kahjuks polnud Markol kiivrit ega midagi, ning alkohol mängis rolli suht palju...Iceman kirjutas:Esmaspäeval toimus traagilisim liiklusõnnetus kella 16.47 ajal Saare maakonnas Leisi vallas, kus mootorratas IŽ Planeta, mida juhtis juhtimisõiguseta ja kaitsekiivrita 26-aastane Marko, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 1964. aastal sündinud Piret.
http://www.postimees.ee/120607/esileht/ ... 265784.php![]()
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Teemaga seoses: Ajakiri Motomaania koostöös Maanteeametiga korraldab esimest korda Eestis liiklusohutuse kampaania, mis on suunatud mootorratturitele. Seetõttu otsime "Elusaid mootorrattureid", kes tahavad päeva lõpus elus olla, et sõpradega õlut juua
Täpsemalt www.motomaania.ee

-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Ma nii karmilt ei paneks.triplekix kirjutas:
Sorry, aga selle asja nimi on idiootide suurpuhastus.
Sellist lollust on vist küll paljud meist teinud, mina vähemalt küll. Sõber andis M-i proovida ja tegin kildise ringi. Ilma kiivrita, lubadeta ja õlle sees, vanust 17-18.

Hukkunu tuttavatele ja sõpradele kaastunne.
BTW triplekix, ka Sul ei ole pildil kiivrit peas.

Rohkem ilusaid ilmasid!
13. juunil kella 16.20 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tervise tn 21 maja juures, kus vasakpööret sooritanud sõiduauto VW Passat, mida juhtis Yuri (s 1966), põrkas kokku vastassuunas otse liikunud mootorrattaga Honda CBR, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta Raul (s 1982). Mootorrattur toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.