õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Mina kaa olen huvitatud õhtusest kaaslasest. Soovitavalt kergelt heteroseksuaalse kallakuga emasisendiga võiks tegu olla. Ennem võib muidugi tiiru sõita ka, tean Eestimaa ilusaid paiku ja see ei tule mittkuidagi asjale kahjuks. Söögid joogid minu kulul.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
KKKKKKKKKkkkkk...: Soovitavalt/kergelt/kallakuga? Et kui ei ole emane jne, siis läbi häda käib ka?
enivei, kui rahulik sõit ja linnast välja minek kohe, siis ma tuleks ka vana kökatsiga. Järve Statoil 1900 oleks parim ning siis ntks keila ja sealt harju-risti. või muusika-kohila-vaida. head väiksed teed.
19:00 Järve stat sobib, 99% platsis
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
ylari kirjutas:krt ilgeks rahulikuks tiirutamiseks on siin teemas kippunud... aga kui ilma on, siis paneks ülehomseks kella seitsmeks ennast laagri statti kirja...kella seitsmeks. praegu mõtlen, et ilgelt hea oleks kuskile kulgeda, kuskil süüa-juua ja tagasi kulgeda..ja heameelega jääksin rivilõppu
Mulle meenus see teema ka... Mina näiteks 19:00ks Laagrisse ei jõuaks... Samas võiks ju kuskil ühineda!
Ma saan aru, et jääb 1900 järve statt siis?
Vb tulen kah vaatan mis plaanid on, kuigi endal plaanis paar ratast veel korjata (yks kaheksa paiku lasnast) ja näiteks loo-saha-kehra kanti avastada, suht tume maa see praegu aga praegu hea valge aeg asjade avastamiseks.
Peaks ka proovima end kohale vedada. Olen seda teemat siin vahepeal jälginud, aga ei ole kaasa sõitnud. Kas Järve Statoil on see, mis Järve keskuse kõrval, või see, mis on Pärnu mnt-Tammsaare tee ristmikul?
-
ikka see, mis järve keskuse kõrval ristmikul. seal statoili taga kogunevad rattad.
Kohal ja tirin ühe veel kaasa
Statoili kodulehel olev interaktiivne kaart annab Järve statoiliks selle pärnu mnt ja tammeka ristil oleva. Sellepärast ma kahtlesingi. Ma ise ei tangi Statoilis , nii et ei tea, kus mis on. Ise tuleks muidu ka rahulikumale tiirule.
Kui rahulik sõit, siis arvan et olen ise samuti käpp!
Keegi mainis ühtlasi Kehra-Loo ümbruse avastamisest - Peterburi mnt. kaudu Kehra sõita (vahepeale jääb Piibe lennuväli), sealt raasikule ja raasikult lagedile sõita, kust omakorda suurema vaevata Ülemistel Suur-Sõjamäe mnt. kaudu tagasi jõuda, on samuti päris hea kulgemine.
sylla kirjutas:päris hea kulgemine.
mina mainisin. hea kulgemine vöib see ju olla, aga trassil pole midagi vaadata ju eelistaks ikka väiksemaid ja käänulisemaid teid. ma midagi peale ei pressi aga eks statis saab paika pandu kuhu ja kuidas.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 41 korda
- Kontakt:
vahher kirjutas:kohal
Kle kell alles pool viis - mis sa seal nii vara teed?!?
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Snowhite kirjutas:vahher kirjutas:kohal
Kle kell alles pool viis - mis sa seal nii vara teed?!?
![]()
ootan
-
Teema algataja
Tulen ka aga oleks vaja kella 9ks tagasi Järve selveris olla... seega sõidan ilmselt mingit otsemat teed pidi tagasi.
Nüüd võiks juba esimene ots tibusid lugema hakata..
EDIT: kerisin kiirelt ühe video kah lindile ( )
Mõnusalt palju rahvast ja rattaid oli ikka kohale tulnud, ise kahjuks sõidust eriti osa ei võtnud, saku bussikast kuni hageri alguseni kui telefoniga rääkimiseks seisma jäädes keegi tuli ja uuris väljasõitmise kohta. Niipalju, kui ma nägin, oli rivi tagantvaadates mõnusalt pikk igaljuhul, ei saanud kohe arugi, et paljud puudu olid.
-
võtame siis selle poisi terviseks, kes nõgeseid niitmas käis.
kuhu see sõit edasi läks üldse? sai pärast paldiskist inimesi otsimas käidud aga ei tuhkagi.
tormavtellis kirjutas:võtame siis selle poisi terviseks, kes nõgeseid niitmas käis.
kuhu see sõit edasi läks üldse? sai pärast paldiskist inimesi otsimas käidud aga ei tuhkagi.
Järve keskuse juurest Statoilist - Jälgimäe-Saku-Kiisa tibude lugemine ja uudiste kuulmine -Hageri-Kernu-Laitse, kus Kaoz sõitis õigest tee otsast mööda ja hiljem said kõik see-eest harjutada kruusa
-Kloogaranna-Keila-Iga rodu oma koju
Alguses oli arvatavasti 24 ratast, kuna peale lugemist lisandus veel. Keilasse jõudes vist 12 jääk vms
Ehk siis Paldiskisse ei jõudnud, kuna hämardus.
Tänud kaassõitjatele ja lisatänud sellele, kes kontrollis, kas ma ikka kenasti Tallinna Ringilt alla sõitsin
-
ei ma jäin lihtsalt sinna maha, kus see üks mees kraavi pani, sakus ringteel jäi kurvile ootama, et mahajäänud grup teaks, kuhu pöörata... aga krt neid ei tulndki, läksin siis tagasi ja noh - voila. õnnetused tsiklitega threedis on kellegi pildike juba üleval.
tänase sõidu kaart: http://runkeeper.com/user/allu22/activity/49377306
Kiiret paranemist !
Sõidust ka Lahe ring oli. See üllatus kruus ei olnud lahe
Varsti jälle!
-
tundub hea tarjektoor, kui homme ka mingi ring tuleb, siis võtaks optimistlikult jälle osa ja võtaks eesmärgiks ka sõit lõpetada sest see nädal 2/2 on sõit enneaegselt erinevatel põhjustel kiirelt lõppenud.
-
Teema algataja
Karka kirjutas:Järgmine kord võiks tempo ainult vähe kiirem olla. Nii +30-50
Ma ei tea kuidas teistel , aga minule näiteks sobis see tempo. Ei olnud mingit meeletut andmist
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
ses suhtes kogunevad kah plastikud eraldi sellise tempo jaoks :=) ja minu meelest on 6eldud et on rahulik sõit siis ta seda ka on ei ole vaja paugutada suure seltskonnaga