Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Re: Rumalad küsimused 2
olen näinud müügil kahte samasugust rehvi, samade mõõtudega, kuid ühele on juurde kirjutatud 1800vtx. Kas siis see üks on tehtud eraldi vtx´le , on neil mingisugust vahet??
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui Rehvil kirjas tubeless,siis ei tohiks ju midagi juhtuda kui kasutan koos siselohviga?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
stev666 kirjutas:olen näinud müügil kahte samasugust rehvi, samade mõõtudega, kuid ühele on juurde kirjutatud 1800vtx. Kas siis see üks on tehtud eraldi vtx´le , on neil mingisugust vahet??
Tootja teeb rasketele/raskematele tsiklitele pisut tugema ja jäigema rehvi - tehnoloogiliselt on rehv ikka sama.
kas kristiines on parklat kus tsiklit ööläbi hoida võib nii et jupid küljest ei kaoks,naaber vana kabi helistas politseisse et mu tsikkel seisab majaees
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Mul kah kysimus, kas tsiklil on kohustuslikud peeglid ?
Minu rattal pole neist sittagi kasu, kuna ma liiga lai ja peeglist paistavad mu käsivarred ja 50 km h keeravad need kõverasse seega mõtetu kola
olen 12 aastat jawaga ringi kruisinud ja väga puudust ei tunne.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kui peeglid on tehase poolt ette nähtud, siis küljes peavad need ka olema.
426f kirjutas:kas kristiines on parklat kus tsiklit ööläbi hoida võib nii et jupid küljest ei kaoks,naaber vana kabi helistas politseisse et mu tsikkel seisab majaees
No ma ütlesin, et Akadeemias on üks parkla, mis juhtumisi mul laskesektoris
Ja kui su ratas on pargitud kodu ees korrektselt ja eeskirjadele vastavalt, pole sel naabril muhvigi möliseda. Las kutsub mendid ja siis rõhu selle peale, et hoopis tema saaks valeväljakutse kaela. Ma tegin kunagi oma naabriga nii, jube rahulikuks jäi
EDIT: @taros: Balti jaama mine tsillima, seal on värava lähedal paar võtmeputkat. Ühes neis oli mingi aeg üks ilgelt spets vana tööl.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
RAT kirjutas:Mul kah kysimus, kas tsiklil on kohustuslikud peeglid ?
Minu rattal pole neist sittagi kasu, kuna ma liiga lai ja peeglist paistavad mu käsivarred ja 50 km h keeravad need kõverasse seega mõtetu kola
Riigi Teataja: Mootorsõiduki ja selle haagise tehnonõuded ning nõuded varustusele
Kood 611. Tahavaateseadmed
6) enne 1. jaanuarit 1990. a esmaregistreeritud L kategooria sõidukitel ning alates 1.
jaanuarist 1990. a esmaregistreeritud L kategooria sõidukitel, mille valmistaja poolt
lubatud kiirus ei ületa 100 km/h, peab olema vasakul küljel või mõlemal küljel üks
peegel. Kui lubatud kiirus ületab 100 km/h, peab peegel olema mõlemal küljel. Alates
- juunist 1999. a esmaregistreeritud kereta L kategooria sõidukitel, mille
valmistajakiirus ei ületa 50 km/h, peab olema vasakul küljel või mõlemal üks peegel.
Kui valmistajakiirus ületab 50 km/h, peab peegel olema mõlemal küljel

RAT kirjutas:Mul kah kysimus, kas tsiklil on kohustuslikud peeglid ?
Osta sobivad peeglid, mis saad lenksu otstesse panna. Näiteks sellised:
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
taros kirjutas:Keegi teab kus selliseid suuremaid garaažiluku võtmeid saab lasta teha? ....
Rotax kirjutas:RAT kirjutas:Mul kah kysimus, kas tsiklil on kohustuslikud peeglid ?
olen 12 aastat jawaga ringi kruisinud ja väga puudust ei tunne.Osta sobivad peeglid, mis saad lenksu otstesse panna. Näiteks sellised...
On sellist manti Eestist kah saada ?
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kas linnas sõitvad ATV (mitte quadi) mehed liigituvad autojuhtide, traktoristide või tsiklimeeste alla?
Bastard kirjutas:Kas linnas sõitvad ATV (mitte quadi) mehed liigituvad autojuhtide, traktoristide või tsiklimeeste alla?
Oleneb millena on registreeritud.
Kuidas saada üle suurest igatsusest oma kalli naise ja oma kalli ratta järgi?
6 nädalat eemal mõlemast ja jube on olla kuidagi
Joomine ka ei aita ma olen täheldanud.... Piisavalt loll küsimus sellesse teemasse ju kas pole
Kas keegi teab Yamaha FZ1 (2010) või Yamaha FJR1300 (2008) radiaatori ventilaatori sobivusest Yamaha XJ6-le (2011)? Piltide järgi väga sarnased.
Peeter82 kirjutas:Kuidas saada üle suurest igatsusest oma kalli naise ja oma kalli ratta järgi?
![]()
Joomine ka ei aita ma olen täheldanud.... Piisavalt loll küsimus sellesse teemasse ju kas pole
Sõltub kus asud. Alati on võimalus kõrvalt panna, rendi ratas ja mine naistesse
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
Peeter82 kirjutas:Kuidas saada üle suurest igatsusest oma kalli naise ja oma kalli ratta järgi?
![]()
Oleneb, kus viibid, võin aidata
Rattale tee volitus, naisega vaatan ise
-
Kas kuskil Rakverest/paidest võib leida krossikale esimest porilauda ( vahet pole millisele rattale mõeldud)
Viis8172566
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
kalmer1989 kirjutas:Kas kuskil Rakverest/paidest võib leida krossikale esimest porilauda ( vahet pole millisele rattale mõeldud)
Mul peaks üks vedelema. Miljon aastat seisnud küll, aga kui viimati kätte sattus, siis veel tundus elastne olema. Asub Kadrina lähedal, kontaktid allpool.

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Kas keegi oskab tähetorni/nõmme/mustamäe/kesklinna/männiku kandis mõnda metallitööga tegelevat töökoda soovitada, kus hind mõistlik ja tunni tööd kuu aega ei tehta? Oleks võibolla tarvis üks 20 mm toru lähinädalatel U-kujusse painutada ja ühe U kujulise hargi otsad kuumaga paar cm sissepoole painutada. Lihtsad asjad ühesõnaga, tegu sabaraamiga.
-
Heebliga uut rehvi peale pannes suutsin traadid vist natuke kõveraks painata,tagantvaates viskab jõnksu sisse.
Kas nüüd ongi per#es või on mingid nõksud millega veel asja päästa annab ? Sõidu aeg ei tunnegi et vibrab,aga just kiirendades...
rehviks sava invader 24
Viis8172566
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Jälle küsin rumala küsimuse transalpi kohta.
Mingi tiks on mootoris tühikäigul ja ka alla 2500rpm sõites. Kui aga jääda seisma, libistada sidurit ilma gaasita. Lasta pööretel langeda nii alla 1000rpm, siis kaob tiks ära ja jääb puhtalt käima. Keerata korraks 4000+rpm ja gaas maha lasta, tekib tiks tagasi. Kust otsida viga?
Teine asi, mida teha kui sidurikaane 2 kinnituspoldi aukudel keere maha keeratud?
Kolmas küsimus ka. Küljeplastiku kinnitus katki. See on selline munakas, mis kummimuhvi sisse lükatakse vms. Kindlasti kujutate ette. Seda enam alles pole ka. Kust ma leiaks uue plastmasskuuli, mis sinna asemele sulatada?
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Teine asi, mida teha kui sidurikaane 2 kinnituspoldi aukudel keere maha keeratud?
Pae 36 asub MKT AS , kus müüakse keerme komplekte , mille abil saad asendada kahjustunud või puuduliku keerme . Oma vanadel taastatud uunikumidel neid pidevalt kasutanud !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: Honda Transalp
kalmer1989 kirjutas:Heebliga uut rehvi peale pannes suutsin traadid vist natuke kõveraks painata,tagantvaates viskab jõnksu sisse.
Kas nüüd ongi per#es või on mingid nõksud millega veel asja päästa annab ? Sõidu aeg ei tunnegi et vibrab,aga just kiirendades...
rehviks sava invader 24
Võta ratas alt, lase rehv tühjaks, põrgata üks ring ja lase uuesti rehv täis ning vaata siis, kas veel viskab.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Nõmmik kirjutas:sinilind123 kirjutas:Teine asi, mida teha kui sidurikaane 2 kinnituspoldi aukudel keere maha keeratud?
Pae 36 asub MKT AS , kus müüakse keerme komplekte , mille abil saad asendada kahjustunud või puuduliku keerme . Oma vanadel taastatud uunikumidel neid pidevalt kasutanud !
Kui nüüd keegi tartus ka sellist kohta oskaks öelda, oleks super.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Nõmmik kirjutas:sinilind123 kirjutas:Teine asi, mida teha kui sidurikaane 2 kinnituspoldi aukudel keere maha keeratud?
Kui nüüd keegi tartus ka sellist kohta oskaks öelda, oleks super.
Tööriistamarket
-
uljasvaluvelg kirjutas:kalmer1989 kirjutas:Heebliga uut rehvi peale pannes suutsin traadid vist natuke kõveraks painata,tagantvaates viskab jõnksu sisse.
rehviks sava invader 24Võta ratas alt, lase rehv tühjaks, põrgata üks ring ja lase uuesti rehv täis ning vaata siis, kas veel viskab.
Lasin korduvalt tühjaks,heebliga serv uuesti lahti...tolku ei olnud aga eks nüüd teen serva vedelseebiga ka kokku korralikult mölemalt poolt ja proovin uuesti
Viis8172566