Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: Rumalad küsimused 2
http://www.bikepoint.ee/?id=kappa-kohvrid
Kui panna tsiklile tekstiilist kotid siis on vaja leiutada ka mingi raam,et vastu sumpsi ei läheks ??
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
kri5too kirjutas:Kiire küsimus, lohvi parandamine.Kas need müüdavad lapid on mingid väga erilised või võib ratta lohvist tüki lõigata ja liimiga paigata?
Müüdavad lapid on niinimetatud isevulkaniseeruvad, kui komplektis kaasasoleva liimiga paned. Jääb tugevamini kinni. Aga p-mõtteliselt võid lohvitükiga küll paigata, kui viitsid jännata ja asja korralikult ära puhastad ega liimi liiga paksult ei mäkerda. Peale lapi külge panemist pane parandatud koht millegi pehme pealispinnaga asja peale ja toksi kergelt haamriga üle, et õhumullid vahelt välja tuleksid. Kõvad mehed teevad seda kas vasaku käe või kintsu peal. Variant b on töökodades kasutatava metallrulliga mõned korrad üle rullida.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kes pakub tartus parima hinnaga rehvivahetust koos velje alt võtmise ja tagasi panekuga?
Edit: tsiklirehv siis
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
kas mõni selline releelaadne asi eksisteerib mis laseb voolu läbi juhul kui nö lülitiahelas puudub vool?
pmst on vaja panna auto süüteluku vahele asi mis töötaks siis ja ainult siis kui süüde väljas on.
-
- Tsikkel: Tracer 7GT
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
On küll olemas. Lihtsamaid releesid on 2 tüüpi. Ühed juhttoite tekkimisel lülitavad juhitava lahti, teistega saad juhttoite tekitamisega sisse lülitada mingi muu seadme või tule. Releed on vahel selleks, et lülitid ei pea suurtele vooutugevustele vastu.
Oma seenel käimise Nissanile panin releega vahele märgutule, mis tuletab meelde, et lülitaks päeval sõidutuled sisse. Automaatne sisselülitus puudub.
Päris paljud lihtsad autoreleed on ümberlülitava kontaktiga. See tähendab, et on 3 lülitusjuhet - keskmine ja äärmised. Üks neist on keskmisega koos, kui releel pinge puudub.
Sellistel releedel on tavaliselt 5 otsa. Sind huvitavad nr 30 ja 87A.
simp kirjutas:kas mõni selline releelaadne asi eksisteerib mis laseb voolu läbi juhul kui nö lülitiahelas puudub vool?
pmst on vaja panna auto süüteluku vahele asi mis töötaks siis ja ainult siis kui süüde väljas on.
Sünkroniseerimata karburaatorid ei pruugi anda võhiku jaoks mingit märguannet. Oleneb kui suured erinevused neil on. Üldiselt peaks suurenema kütuse kulu ja mootor võib ka natuke kuumem olla. Kui karburaatoritest on mõni paigast ära siis ta hakkab lihtsalt teisi silindreid pidurdama kuna küttesegu ei ole õige. Sellega seoses suurenebki küttekulu. Kui sünkroon paigas siis 4 silindriline pill nurrub ilusasti aga vastasel juhul on häälest juba aru saada tühikäigul.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
mella kirjutas:Päris paljud lihtsad autoreleed on ümberlülitava kontaktiga. See tähendab, et on 3 lülitusjuhet - keskmine ja äärmised. Üks neist on keskmisega koos, kui releel pinge puudub.
Sellistel releedel on tavaliselt 5 otsa. Sind huvitavad nr 30 ja 87A.
simp kirjutas:kas mõni selline releelaadne asi eksisteerib mis laseb voolu läbi juhul kui nö lülitiahelas puudub vool?
tänud, leidsin sellise asja ja tõin koju:)
http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=9548
ehk siis asja nimi on Single pole, double throw (SPDT) relee
-
- Kontakt:
Kust võiks saada lenksu amorti Yamaha FZR600R'ile Kuidas see paigaldamine jms käib ?
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
minim2gnus kirjutas:Kust võiks saada lenksu amorti Yamaha FZR600R'ile
Kuidas see paigaldamine jms käib ?
Aga kas sul on tekkinud otsene vajadus sellel tsiklil rooliamordi järgi? Kui ei ole siis miks sul seda vaja on.
-
- Kontakt:
IZH kirjutas:minim2gnus kirjutas:Kust võiks saada lenksu amorti Yamaha FZR600R'ile
Kuidas see paigaldamine jms käib ?
Aga kas sul on tekkinud otsene vajadus sellel tsiklil rooliamordi järgi? Kui ei ole siis miks sul seda vaja on.
Aus olla, siis pole... Lihtsalt huvitab, kuna lenksuamort pidi suurtel kiirustel väga hea asi olema Sorry ma ei oska enam targemat vastust anda, lihtsalt vaja
-
Ei no kui sul on vaja siis lase käia. Aga ma lihtsalt arvan seda et sellise raami ehituse ja nii lahja mootoriga tsiklil ei anna see amort erilist eelist.
Muidu soovitan sul sõita Biker 24 ja räägi lugu ära. Soovitavad kuhu amort paigaldada ja võibolla on neil amort isegi olemas.
-
- Kontakt:
IZH kirjutas:Ei no kui sul on vaja siis lase käia. Aga ma lihtsalt arvan seda et sellise raami ehituse ja nii lahja mootoriga tsiklil ei anna see amort erilist eelist.
Muidu soovitan sul sõita Biker 24 ja räägi lugu ära. Soovitavad kuhu amort paigaldada ja võibolla on neil amort isegi olemas.
Ei tea, esimese tsikli kohta just kõigelahjem ei tundu Honda Cbr1000rr tõmbas esimesega aind kiirendades ära, pärast seda, kui minumasinal 1. käik piirajas oli
Arvan, et olen kusagilt valed andmed saanud, nimelt leidsin kunagi otsides, et 0-100km/h kiirendus vaid 2.9sek ?!
Kuid siiski tänud
minim2gnus kirjutas:IZH kirjutas:Ei no kui sul on vaja siis lase käia. Aga ma lihtsalt arvan seda et sellise raami ehituse ja nii lahja mootoriga tsiklil ei anna see amort erilist eelist.
Muidu soovitan sul sõita Biker 24 ja räägi lugu ära. Soovitavad kuhu amort paigaldada ja võibolla on neil amort isegi olemas.Ei tea, esimese tsikli kohta just kõigelahjem ei tundu
Honda Cbr1000rr tõmbas esimesega aind kiirendades ära, pärast seda, kui minumasinal 1. käik piirajas oli
![]()
Arvan, et olen kusagilt valed andmed saanud, nimelt leidsin kunagi otsides, et 0-100km/h kiirendus vaid 2.9sek ?!![]()
Kuid siiski tänud
Kes selle Hondaga sõitis?
-
- Kontakt:
Tuono kirjutas:minim2gnus kirjutas:IZH kirjutas:Ei no kui sul on vaja siis lase käia. Aga ma lihtsalt arvan seda et sellise raami ehituse ja nii lahja mootoriga tsiklil ei anna see amort erilist eelist.
Muidu soovitan sul sõita Biker 24 ja räägi lugu ära. Soovitavad kuhu amort paigaldada ja võibolla on neil amort isegi olemas.Ei tea, esimese tsikli kohta just kõigelahjem ei tundu
Honda Cbr1000rr tõmbas esimesega aind kiirendades ära, pärast seda, kui minumasinal 1. käik piirajas oli
![]()
Arvan, et olen kusagilt valed andmed saanud, nimelt leidsin kunagi otsides, et 0-100km/h kiirendus vaid 2.9sek ?!![]()
Kuid siiski tänud
![]()
![]()
![]()
Kes selle Hondaga sõitis?
Tal pole antud foorumis kasutajat, kuid ütleme nii, et suhteliselt algaja veel Võibolla tõesti, ei andnud ta gaasi põhja...
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Miks mu ratas kodaraid sööb? Tagaveljel just. Tegu 125ccm enduroga. Honda mtx125r.
Teiseks, kui ohtlik on sõita 5 katkise kodaraga? Vaja oleks ca 100-150km rahulikult läbi põksuda linnasiseselt, ennem kui saab vahetama hakata neid.
-
- Tsikkel: SV1000
minim2gnus kirjutas:IZH kirjutas:Ei no kui sul on vaja siis lase käia. Aga ma lihtsalt arvan seda et sellise raami ehituse ja nii lahja mootoriga tsiklil ei anna see amort erilist eelist.
![]()
Kuid siiski tänud
sul üldse võrri vanus on täis? ilmaaegu ronid selle fizzeri selga. küll paps sulle alles teeb, kui ära lõhud!
-
- Kontakt:
kurikristjan kirjutas:sul üldse võrri vanus on täis? ilmaaegu ronid selle fizzeri selga. küll paps sulle alles teeb, kui ära lõhud!
Võrrivanus ikka täis Selleks, et päris ametlikult teid pidi kulgeda antud isendiga pean küll päris pikad aastad veel ootama
Kui ära peaksin lõhkuma, siis olen ilmselgelt mina see paha poiss, kes isa ''võrri'' ei tohi enam tükk aega puutuda
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
minim2gnus kirjutas:kurikristjan kirjutas:sul üldse võrri vanus on täis? ilmaaegu ronid selle fizzeri selga. küll paps sulle alles teeb, kui ära lõhud!
Võrrivanus ikka täis
Selleks, et päris ametlikult teid pidi kulgeda antud isendiga pean küll päris pikad aastad veel ootama
![]()
Kui ära peaksin lõhkuma, siis olen ilmselgelt mina see paha poiss, kes isa ''võrri'' ei tohi enam tükk aega puutuda
![]()
Dziisas ja juba on vaja fizzerit lenksuamortidega tuunima hakata.
-
minim2gnus kirjutas:kurikristjan kirjutas:sul üldse võrri vanus on täis? ilmaaegu ronid selle fizzeri selga. küll paps sulle alles teeb, kui ära lõhud!
Võrrivanus ikka täis
Selleks, et päris ametlikult teid pidi kulgeda antud isendiga pean küll päris pikad aastad veel ootama
![]()
![]()
Tegelt peaksid sa ennem 16 olema, kui võrri selga üldse saad. Vaat kus suslik, varjab tõtt.
-
- Kontakt:
kurikristjan kirjutas:minim2gnus kirjutas:kurikristjan kirjutas:sul üldse võrri vanus on täis? ilmaaegu ronid selle fizzeri selga. küll paps sulle alles teeb, kui ära lõhud!
Võrrivanus ikka täis
![]()
![]()
Tegelt peaksid sa ennem 16 olema, kui võrri selga üldse saad. Vaat kus suslik, varjab tõtt.
Aus olla siis ei varja miskit ? Oman täitsa vastava kategooria juhiluba, varsti juba 2 aastat
-
Paranda (ja too välja §) kui eksin, aga võrri juhiloa ehk A1 saab alles 16-aastaselt kätte. Sa räägid ilmselgelt mobotitest.
-
- Kontakt:
kurikristjan kirjutas:Paranda (ja too välja §) kui eksin, aga võrri juhiloa ehk A1 saab alles 16-aastaselt kätte. Sa räägid ilmselgelt mobotitest.
Vabandan, mõtlesin reaalseid võrre tabureti asendis A1'te plaanin lähiajal tegema minna
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Oleks vaja suvilasse lihtsam mootorsaag osta, millega aastas paar puud maha võtta. Millist kannataks osta? Profitööriista ei otsi, aga räpmsu ka ei soovi.
Tort kirjutas:Oleks vaja suvilasse lihtsam mootorsaag osta, millega aastas paar puud maha võtta. Millist kannataks osta? Profitööriista ei otsi, aga räpmsu ka ei soovi.
Väga kaugele võssa ei plaani minna siis võta üldse elektriline.
-
Tort kirjutas:Oleks vaja suvilasse lihtsam mootorsaag osta, millega aastas paar puud maha võtta. Millist kannataks osta? Profitööriista ei otsi, aga räpmsu ka ei soovi.
Mnajh, meie ostsime husqvarna kõrvale veel ka sellise sae: https://handymann.ee/content/mootorsaag
Täitsa saeb ja saab isegi metsas natuke käia. Aga noh Husqvarna on ikka Husqvarna
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Elektriline ei sobi. Hinnaklass ikka seal allpool, 200-300 euri kandis. Seda Handymanni oma ei julgeks osta, pärast aja juppe kuskilt taga ja liiga odav tundub.
Edit: Paar puud maha võtta ei tähenda elujõus suurte puude langetamist, vaid kuivanud puud või noorem lepavõsa, kuni 10cm läbimõõt vast.