Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
lolli peaga sai lubatud naisele et seenädal biket ei käivitagi ja lasen jalal paraneda - nüüd juba tundub kuradiloll lubadus olemaAivarAun kirjutas:Ma olen ka 100% tulija.Võtan veel terve manza sõitjaid ka kaasa u.6 nägu k.a. velt. nii,et mehed olge tulejoonel.Ja harrastajad olge ka kindlasti kohal,ärge põdege,teid ei sega keegi ja kõik arvestavad teiega.KERGE RAVI ON ALATI TERETULNUD.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
supper et asja orgunnind oled, krt ma siin kaalun kas ise tulla või mitte, kuna sidur suts peetis

krdi eesti nn. maaletoojad, nii lihtsat asja kui sidur komplekti peab tellima ja ootama 5 tööpäeva :S
kle ega sul treila peal vaba kohta pole?(kui on helista plz 555 20 159)
AivarAun kirjutas:Ma olen ka 100% tulija.Võtan veel terve manza sõitjaid ka kaasa u.6 nägu k.a. velt. nii,et mehed olge tulejoonel.Ja harrastajad olge ka kindlasti kohal,ärge põdege,teid ei sega keegi ja kõik arvestavad teiega.KERGE RAVI ON ALATI TERETULNUD.

Inz001 kirjutas:sau,
supper et asja orgunnind oled, krt ma siin kaalun kas ise tulla või mitte, kuna sidur suts peetiskuid 1 käiguga saaks teil järgi jõlkuda küll
![]()
krdi eesti nn. maaletoojad, nii lihtsat asja kui sidur komplekti peab tellima ja ootama 5 tööpäeva :S
kle ega sul treila peal vaba kohta pole?(kui on helista plz 555 20 159)
AivarAun kirjutas:Ma olen ka 100% tulija.Võtan veel terve manza sõitjaid ka kaasa u.6 nägu k.a. velt. nii,et mehed olge tulejoonel.Ja harrastajad olge ka kindlasti kohal,ärge põdege,teid ei sega keegi ja kõik arvestavad teiega.KERGE RAVI ON ALATI TERETULNUD.
Homsega paralleelset üritust korraldada ei taha. Kui ilmaga korda saab

Lahkun Tallinnast kuskil enne 19-t natuke. 5115112
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

tramm66 kirjutas:ehh... sedakorda veab tramm alt... sest tramm@crash täna ja korralikult st. mõneks ajaks out of motosport
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
tunnen tsiklile kaasa,kui palju mootor viga saitramm66 kirjutas:khm - kes ütles, et ma küllili käisin? lihtsalt mootoril sai aeg otsa, viskas kepsu välja misjärel siis tsikkel põlema läks - thats it

e:tegelt hea,et sina ka korda jäid

-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ja tean vähemalt ühte inimest kelle kätte ärge tulekustutit kunagi andke

-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Nagu näha, maksis Tramm ka seekord ilmavana kinni.....Inz001 kirjutas:a krt kes selle ilma seekord kinni maksab, trammil tuleb see hästi välja, ehk alustab läbirääkimisi

Aga ikka see vanasõna, et ega ükski heategu ei jää karistamatta, peab paika.... eile tal omal, palakahju ajal, kulunuks suurem padukas ära...

Nonäedsasiis... Trammil pole aega ilmaga tegeleda, kohe vihm käes.Nigga kirjutas:Mõnusalt hakkas kallama praegu Pärnus... Polegi sellist vihma see suvi näinud - nagu survepesu juba

PS! A see quadi-jutt ei olnudki tõsiselt mõeldud. Sul paistab ratas müügis olevat ja nii mõnigi on siin viimasel ajal quadi poole vaadanud. Lihtsalt väike paralleel. Me were no serious!
.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.