Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kri§to kirjutas:

Tallinna ringteel avarii tsikli ja audi q7 või q5. tsikkel harrikas vist

Tsikkel päris puruks
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=64436172

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

aivarik kirjutas:

Kangesti tahaks öelda sellistele tüüpidele paar hella sõna.

peakski ütlema, mitte mingeid nimekirju tegema. mina oma tuttavatele lähen ja ütlen viisakalt, et märkasin, et suunatule pirn on läbi põlenud. kui ei ole tuttav, siis nii viisalalt ei ütle. (muidugi mingit jälitamist ka korraldama ei hakka, et hinge pealt kõik öeldud saaks)

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Thesaarlane kirjutas:
Kri§to kirjutas:

Tsikkel päris puruks

Haha jälle reimpsi ratta pilti kasutatakse muu uudise puhul :mrgreen:

P. S Mootoratturile kiiret paranemist!

Viimati muutis villy, 23 Mai 2012, 13:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

Thesaarlane kirjutas:
Kri§to kirjutas:

Tsikkel päris puruks

Foto on illustratiivne

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

AVarik kirjutas:
Thesaarlane kirjutas:
Kri§to kirjutas:

Tsikkel päris puruks

Foto on illustratiivne

Minu viga

Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

TransAlp '02

aivarik
Tsikkel: Kawasaki ER-6F

Lugemata postitus Postitas aivarik »

Liigeldes on vahel häiriv tõepoolest kui ümberreastumisel või pöördel suunda ei näidata, aga häbiposti mõtte realiseerimine on problemaatiline:

1. Häbiposti loetelu tuleks liiga pikk, et tal reaalne mõju oleks.

2. Häbiposti editeerija peab suutma ka kohtuvaidluse jaoks vajalikus mahus hiljem tõendusmaterjali esitada kui ristilöödu asjaga nõus pole.[/quote]

3. Nõus. Nimekiri tuleks alguses kindlasti meeletult pikk, kuid "tublimad tegijad" saab eraldi välja tuua (a`la päeva TOP suunatuleta tegelast, nädala ja kuu TOP). neid saaks rasvasemalt ja suureamalt autasustada.

4. Kuna antud juhul ei ole tegemist reaalse karistuse määramisega, vaid inimese ja/või konkreetse sõiduvahendiga liikleja südametunnistusele koputamisega - pole ka põhjust kohtuvaidlusteks. Häbiposti läheb mitte konkreetne isik, vaid eelkõige liiklusvahend kui selline.

Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Kri§to kirjutas:

OT: ARK reg.nr päringu järgi tundub olevat uus ratas, mis on 5 päeva tagasi arvele võetud. (TÜV kehtib 3 a.)

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Mida ise siis nägin. Vahepeal oli nii kiire et ei olnud aega postitada.

Ilmselt sõitsin õnnetuskohast nati peale toimumist mööda. Roolist väljunud naine oli kõvas šokis, vajas tuge meesterahvaste poolt- see väide ei pruugi 100% tõene olla, hakkasin sellel hetkel just autot tee äärde tõmbama ja kõike jälgida ei jõudnud. Lidusin üle tee, uurisin kõrvalseisjate käest kas 112 helistatud. Kõne oli tehtud juba. sündmuskohal võis olla 4-5 ja rohkemgi erinevat autojuhti ja teisi. Rattur oli kontaktivõimeline, rahvas tal ennast eriti keerata ja liigutada ei soovitanud. Rattur oli lennanud üle audi kapoti. Riietus oli korralik, kossikaitsmed jäid silma, visiir oli kiivril eest ära. Riiete peal MC vest silma jäi hangaround sõna punaka sildina- võibolla 100% kindel ei ole. Siis saabus postimehe 1 pildil shortsidega vennike- käis räuskamas siklimehe peale. Audi tagaistmelt võeti laps turvahällis.

Kõik oli kontrolli all, pritsumehed ja kiirabi teel sündmuskohale, kuna oli kiire lasin jalga.

Kasutaja avatar

xitE
Tsikkel: cebar 600ne
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xitE »

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!
Kasutaja avatar

joekas
Tsikkel: S10
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas joekas »

sepp kirjutas:
joekas kirjutas:

"Aitäh" sulle punase mahtuniversaali (vist sharan) juht, kes sa Kangru teelt Viljandi maanteele (parempööre Tallinna poole) keerasid ja kiirendusraja alguses seisma otsustasid jääda ja peale oma meditatsioonipausi rahulikult minema suusatasid.
Aitäh Sulle tagant tulnud autojuht, kes Sa peatusid ning aitasid mu jala tsikli alt kätte saada.

mis siis täpsemalt juhtus?

http://g.co/maps/6tkd5

Ma ise olin just sama manöövrit tegemas, mida too ajurveda-gurugi, st parempööre linnapoole kiirendursajale.
Ristmik on küll mõnevõrra nõme, sest üle selle kiirendusraja sõidavad bussid bussipeatusesse ja peab jälgima et kellelegi ette ei sõida. Mapsi pildil on ka kolmnurgad sõiduteel, kus oleks mõistlik pidama jääda tee andmiseks. Ma ei või pead anda, kas teekattemärgistus sarnaselt praegugi seal on või ei ole, aga igatahes ei ole mõistlik peatuda siis kui oled juba kiirendusrajale välja sõitnud!

Umbes nende kolmnurgakeste juures viskasin veel pilgu vasakule, veendumaaks et keegi ei taha üle kiirendusraja bussipeatusesse sõita, kui pilgu tagasi sain, nägin seda punast okastega siili seal keset teed, mu ees seismas. Mu vähene ekstreemolukordade pagas ei võimalda veel kurvis liigäkilisest pidurdusest johtuvat esiratta blokeerumist pareerida ja nii ma ennast sealt sisuliselt sõiduasendis külili olekus leidsin.

T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 378 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

(crash) mustamäe teel oli 20min tagasi üks land rover ühe kroomiga kokku põrganu
kroomijuhil ei paistnud viga midagi olevat (kõndis ise ringi) aga ta rattal oli ikka neid tükke ära tulnud küll.
ja üldse nägin kokku täna 10km sõidu jooksul 4 või 5 avariid. päikesepiste?

Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

quote="Piipz" mustamäe teel oli 20min tagasi üks land rover ühe kroomiga kokku põrganu
kroomijuhil ei paistnud viga midagi olevat (kõndis ise ringi) aga ta rattal oli ikka neid tükke ära tulnud küll.
ja üldse nägin kokku täna 10km sõidu jooksul 4 või 5 avariid. päikesepiste?[/quote]

Kusjuures ise mõtlesin ka, et mis toimub, TTÜ ringil oli ka õnnetus(küll autod mõlemad), aga siiski. Suvi on pähe löönud vist.

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Täna on jah kuidagi eriti niru päev olnud. Kõigepealt üritas lasna kanalis üks lexusevend süüdimatult selga vajuda. Ja minutit viis hiljem autode vahel tiksudes sõitis mingi mutt oma jeebiga mulle peegliga õlga. Selle peale pakkisin tal peegli kokku ära ka, pole tal peeglit vaja kui neid kasutada ei mõika muuks kui teiste pihta sõitmiseks.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

Yerba kirjutas:

Selle peale pakkisin tal peegli kokku ära ka, pole tal peeglit vaja kui neid kasutada ei mõika muuks kui teiste pihta sõitmiseks.

Selle peale ta midagi "ette" ei võtnud? :D

Kasutaja avatar

Kri§to

täna vist päike jah probleemi allikaks.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Yerba kirjutas:

Selle peale pakkisin tal peegli kokku ära ka, pole tal peeglit vaja kui neid kasutada ei mõika muuks kui teiste pihta sõitmiseks.

Kohati oled sa jätnud veits "pussy" mulje mulle, aga kui sa seda tegid, siis tundub, et pean arvamust tõsiselt korrigeerima (w)

Teiseks loodan, et "pakkisid" ikka küünarnukiga ja ülevalt-alla suunaga?

(Mulle on neid ettekeerajaid ja suunatuledeta abordijäänuseid sel aastal juba liiga tihti ette sattunud, hakkab tõsiselt närvidele käima juba.)

muusik
Tsikkel: Honda CB 600SF

Lugemata postitus Postitas muusik »

aivarik kirjutas:

Liigeldes on vahel häiriv tõepoolest kui ümberreastumisel või pöördel suunda ei näidata, aga häbiposti mõtte realiseerimine on problemaatiline:

1. Häbiposti loetelu tuleks liiga pikk, et tal reaalne mõju oleks.

2. Häbiposti editeerija peab suutma ka kohtuvaidluse jaoks vajalikus mahus hiljem tõendusmaterjali esitada kui ristilöödu asjaga nõus pole.

1. Nõus. Nimekiri tuleks alguses kindlasti meeletult pikk, kuid "tublimad tegijad" saab eraldi välja tuua (a`la päeva TOP suunatuleta tegelast, nädala ja kuu TOP). neid saaks rasvasemalt ja suureamalt autasustada.

2. Kuna antud juhul ei ole tegemist reaalse karistuse määramisega, vaid inimese ja/või konkreetse sõiduvahendiga liikleja südametunnistusele koputamisega - pole ka põhjust kohtuvaidlusteks. Häbiposti läheb mitte konkreetne isik, vaid eelkõige liiklusvahend kui selline.[/quote]

Ma viimane kord fooritaga peale keskmise näitamist mõtlesin, et peaks kaamera panema rattale ette ja iga õhtu videosalvestise politseile edastama.. Aga need sindrinahad ei võta videot kui süütõendit mu teada.

Aga head paranemist täna liikluses kannatajatele!

Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Lugemata postitus Postitas antonio »

reimps kirjutas:
Yerba kirjutas:

Kohati oled sa jätnud veits "pussy" mulje mulle, aga kui sa seda tegid, siis tundub, et pean arvamust tõsiselt korrigeerima (w)

Teiseks loodan, et "pakkisid" ikka küünarnukiga ja ülevalt-alla suunaga?

(Mulle on neid ettekeerajaid ja suunatuledeta abordijäänuseid sel aastal juba liiga tihti ette sattunud, hakkab tõsiselt närvidele käima juba.)

Ausalt öeldes ei viitsi enam kirudagi: keeratakse ette, püütakse rajalt välja suruda jne. Tallinnas igatahes kisub iga päevaga asi järjest hullemaks. Ju on ilus ilm oma töö teinud.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

antonio kirjutas:

Ausalt öeldes ei viitsi enam kirudagi: keeratakse ette, püütakse rajalt välja suruda jne. Tallinnas igatahes kisub iga päevaga asi järjest hullemaks. Ju on ilus ilm oma töö teinud.

No nii ja naa. Aga eile oli küll mingi imeline päev - autod andsid mulle 4x teed. Heast peast. Kusjuures ühel oli eesõigus (minu kui hoovist väljasõitja ees) ja teine pidas sisuliselt ummikus niikua rida kinni, kuni ma oma pikkade juhtmetega aru sain, et ta päriselt annabki mulle teed. Aga eks juhtidega ole ka nii, et enamus neist pole ju mitte teps pahatahtlikud või lollid. Paljud lihtsalt ei näe meid, vaatavad küll, aga ei näe (aga kui aus olla, siis ajab ikka vanduma).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Kri§to

Viisakaid olen minagi paaril hommikul pirita teel kohanud kui läbi ummuksi veeren. Paljud isegi vaatavad ummikus peeglisse ja teevad ruumi

Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

Kri§to kirjutas:

Viisakaid olen minagi paaril hommikul pirita teel kohanud kui läbi ummuksi veeren. Paljud isegi vaatavad ummikus peeglisse ja teevad ruumi

Eks need on ise ka ratturid(enamus vähemalt), lihtsalt hetkeks on lenksu asemel rool käes. :D

Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Käisin täna Tartu vahel sõitmas.

Vähemalt 5 korda vajusid autod kõrvalt realt peale ning osa panid isegi suuna (pärast joone ületust) sisse. Palju on juhte, kes üldse ei näita suundi.

Ma arvasin, et olen juba närvihaige, et iga kord vihastan ennast mustaks... aga ilusad ilmad teevad oma :shock:

Mündi teine pool, kas olen näinud see aasta suunata/kiirendavat tsiklimeest... ega ei tule meelde küll (mitte et neid ei oleks).

ABS - 8 elu 9-st alles
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Biker24 stuntbike on kärupeal autotaga õnnetusse sattunud. Tallinna kesklinnas nagu ikka põder (karu, ilves, jänes) teepeal!

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=64438406

Kasutaja avatar

xitE
Kontakt:

Whitebalance kirjutas:

Biker24 stuntbike on kärupeal autotaga õnnetusse sattunud. Tallinna kesklinnas nagu ikka põder (karu, ilves, jänes) teepeal!

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=64438406

Täitsa hull, ei julge täna välja minna isegi rattaga. Mingi väga müstiline päev.

Kasutaja avatar

lowrider12
Tsikkel: KawaER6F-11

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

Kõigile turvalist liiklemist - eelpool kirjutajatega nõus, täna mingi naljakas päev. Õhtul koju sõites kiirendasin just Pärnu linna piiril Riia poole...nii 90...95 sain just spidole, kui 30..40 m eespool keeras Raekülast üks dziip külma rahuga ette, käru veel laia kaarega lopendamas taga. Vastu tuli kolm fuurat reas...trampsin piduril ja mahtusin laiema eraldusriba tõttu keskelt läbi. Vana veidi ehmatas ise ka vist ära jäi kuidagi peeglisse venima või oli tõesti koorem raske taga...tumedat värvi dziip oli, ausalt öelda auto numbrit ja marki ei suutnud registreerida, sest kõik kestis vaid 2...3 sekundit ja tagasi ka sõitma ei hakanud.... Ratas mul küll selline erkroheline, peaks kaugele silma hakkamahttp://biker.ee/phpbb/posting.php?mode=reply&f=3&t=8848#

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

mart211, ega ratas sõidukõlbmatu enam pole?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

reimps kirjutas:

mart211, ega ratas sõidukõlbmatu enam pole?

2 kuud ehitatud ratas just selleks, et ta katki ei läheks....on nüüd natuke ikka katki. Homme saab peale kindlustuses käiku teada, mis edasi saab. Esiots on sees, kuid sõidukõlbmatu kindlasti ei ole. Iseasi kuidas kindlustus käsitööna valminud ratast võtab. Loodetavasti peale pildistamist võin käe külge panna ja laupäevaks Paide lastekodu jaoks asja tööle ajada. Kahjuks ilus ratas on ikkagi rikutud. Õnneks kõik terved ja ise terve.
Ja ärge öelge, et kärud ka üherattapeal ei sõida :D ja kuradi delfi kommentaatorid narrivad mu nunnut zubrjonokit :mrgreen:

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

xitE kirjutas:
Yerba kirjutas:

Selle peale ta midagi "ette" ei võtnud? :D

Ei, vaatas piinliku hoolega oma juhipoolsest aknast välja. Mina askeldasin sõidusuunda pidi vaadatuna paremal pool autot.
Ma olengi selline rahulik flegmaatiline "pussy", kuniks väga ebaadekvaatselt, nahhaalselt ja kõvasti varba peale astutakse. Üldiselt pooldan sõnalisi lahendusi, aga vahel põleb süütenöör väga kiiresti läbi.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Käisin kah pisikesel tiirul täna...
1.Max kilomeeter kodust eemal nägin aeglaselt sõitvat punast Fiat-i.Kui mööda hakkasin sõitma (kiirus u.60km/h)vajus too Fiatikene lihtsalt ja labaselt vasakule...Minu signaali peale ehmus ilgelt ära ja rapsas rooli paremale tagasi järsult.Roolis oli päris kena blond piff :D Tea,kas omamoodi "pick up line" :wack:
2.Pea 50kmi sõidetud kui sooritasin üles kaevatud Tallinna maantee ristmikul(seesama,mida läbis hooaja avamise kolonn vahetult ennem finishi jõudmist).Jälgisin vastutulevaid autosi kui praktiliselt olematul kiirusel kadus esiratas alt ja tagaratas oli õhus.Põhjuseks oli meeletu auk,mille suutsin üles leida.Õnneks kummuli ei käinud,aga teatud ihuliikmed said ikka väga haiget :wack:
3.Umbes 7-8 km-i peale seda sattusin paremkurvi,milles poole pealt oli terve tee ulatuses teed "parandatud" lahtise killustikuga...Vastutulev auto oli kõrval...Õnneks sain jala maha ja kokkupuudet emakese maaga taas ei järgnenud.Tagant tulnud sõber tegi täpselt samasuguseid võimlemisharjutusi ...
Oli põnev päev ja hea,et meil Pärnus ikka teid "remonditakse"...

Viimati muutis Hardrocker, 23 Mai 2012, 21:11, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Mine “Vaba teema”