Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
pritsu kirjutas:... ja Sina jäidki uskuma, et jolki-palki tähendab vestikäiseid?
Sry, ei jaga vene keelt
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Siug kirjutas:...parem esitiib tuunitud krobeliseks...
![]()
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Tean väga hästi seda autot,kuna aitasin sõbral seda müüa.Teema siis selles,et parempoolne esitiib pisikese kõksu saanud ja äärmiselt s***** ära tehtud
Seda siis nii nimetataksegi Kui sõber seda autot müüs,siis ei olnud paljusi "lisasi"
Ntx seda pakiraami katusel ja kanistrit,mida pole mõtet varastada,kuna see tühi
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
OT, aga tekkis kiusatus - hannes56 - esimest korda oli see lugu siin 2004 aastal, ja samuti selle aasta 1 detsembril
otsing abiks
Kes mett teeb, see mett sööb!
evp kirjutas:
Ei ole võimalik, et Keskerakond paneb oma lehele eesimeest mõnitava naljafilmi; "Kallis Jevgeni, ... jäta suitsetamine maha", esimesel aprillil oleks see ajakohane.
- jaanuari horoskoop:
Jäär: Ärkad üles A-kategooria pohmelliga, kuid ole ettevaatlik, sest su sõber sõnn on kõikidele õlledele põhjad peale teinud ja nii võib peavalu ning iiveldus kesta mitmeid tunde.
Sõnn: Aasta esimesel päeval õnnestub sul leida mõned vabad pudelid õlut -joo need ära, siis ei tule peavalu. Kuid vaata ette, et sa koju minnes kaksikute poole pead parandama ei lähe, sest jäär on ka seal ja ta on päris pahane, et sa ta peaparandusõlled nahka panid.
Kaksikud: 1. jaanuaril läheb pidu täie hooga edasi, suure tõenäosusega toimub kella kahe paiku aasta esimeste külaliste, jäära ja sõnni vahel, kõva sõnavahetus. Lepituse toob olukorda vähk, kellel alati pudel hõlma all.
Vähk: Hommikul üles ärgates leiad sa enda eest tühjaks tehtud korteri, kuid ära heida meelt, mine kaksikute juurde, neil on vinget kodutehnikat, sularaha ja muid väärisesemeid. Jooda korteris viibijad külakostiks toodud viinast purju ja lao kott asju täis.
Lõvi: Kuna suur osa lõvidest töötab jõustruktuurides, siis tasuks esimesel jaanuaril hoida silma peal kõikidel vähkidel. Võib juhtuda, et just sellel päeval teevad nad oma esimesed kukesammud kuritegelikus maailmas.
Neitsi: Suure tõenäosusega sa esimesel jaanuaril enam neitsi pole.
Kaalud: Ausalt öeldes, ei oskagi seletada, kuidas sa oma naisele selle asja selgeks teed, mis sa neitsiga tegid.
Skorpion: Skorpionid tõmbavad omasuguseid ligi. Võib juhtuda, et sinu naaber, kes töötab Skorpioni turvafirmas, tuleb sulle valju muusika tõttu uusaastamalakat andma.
Ambur: Mine aasta esimesel päeval skorpionile külla, keera makk põhja ja peida maki pult ära, siis saab nalja.
Kaljukits: Teie jaoks esimest jaanuarit ei eksisteeri, sest ärkate üles alles kolmandal.
Veevalaja: Olge ettevaatlik oma akvaariumiga, võib juhtuda, et koperdate sellele otsa... samas isegi tasub koperdada, sest killud toovad ju õnne.
Kalad: Arvatavasti jääte kuivale (vt.Veevalaja).
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Kah midagi horoskoobiga seoses:
Mees tuleb arsti juurest, kõnnib haigla trepist alla ja mõtleb:
"Mis mul oli: kaalud, ei-ei. Neitsi ma ka polnud, veevalaja kindlasti mitte! Kaksikud ei sa ka olla. Äkki oli lõvi?"
Ei suutnud midagi meelde tuletada ja otsustas tohtri juurde tagasi minna.
Läheb uksest sisse ja küsib arsti käest: " Doktorihärra, mis asi mul oli?"
"Teil on VÄHK!!!"
edu
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Seoses eelnevaga
Läheb mees arsti juurde ja teatab, et tal on vähk!
-Kus teil see vähk on?
-Perses!
-Vaatame.
Tõmbab arst värava laiali ja vaatab
-Vähki nagu ei näe aga neerukivid on teil suured.
-Vot, vot! Seal kivi all ta ongi!
On õhtu. Mees loeb lehte ja naine koob.
Kaminas praksub lõbusalt tuli ja vaibal põõnutab suur peni.
Mõne aja pärast pöördub naine mehe poole:
"Ma palun sind, ära ütle alati "Jah, kallis!", kui koer unes uriseb."
Keegi tundis ennast ära ka või....
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Taksojuht viis kunde tellitud A sihtkohast kohta B..tasuks andis kunde suhkrutüki.
Veidikene vaatles taksojuht suhkrutükki, ja ulatas vastutasuks 2 preservatiivi.
Mhmm:"milleks preservatiivid mulle?"
Taksojuht:"1 pane otsa et sinusuguseid m...e kunagi ei sünniks. Teine tõmba pähe et keegi ei näeks, milline mu.. sa oled!!!
Imre
quote="MarekM" kasutajanime järgi... on eh sul endalgi mõni suhkrutükk igaks petteks taskus? [/quote]
Taksojuhid: JÄTKE MU NÄGU MEELDE!
Imre
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Taksojuhtidest:
Sõidab Gunnar Kraps peale kontserti taksoga koju. Kui maksmise aeg käes on, avastab rokipeer, et rahakott maha ununend!
Taksojuht selle peale: "Noh Gunnar, jälle tühjad pihud?"
Edu
Taksojuhtidest
Sõidab vend öisel ajal veits vindisena taksoga koju. Lasi teel olles vähe silma ka looja. Kodukandis ajab taksojuht kodaniku üles ja nõuab 200 krooni. Vend ajab silma lahti ja käratab teenindajale: "Ei tillita midagi, koos sõitsime koos maksame, sina sott ja mina sot"
-
- Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
- Tänanud: 28 korda
- Kontakt:
ants01 kirjutas:Taksojuhtidest:
Sõidab Gunnar Kraps peale kontserti taksoga koju. Kui maksmise aeg käes on, avastab rokipeer, et rahakott maha ununend!
Taksojuht selle peale: "Noh Gunnar, jälle tühjad pihud?"Edu
Kontrollküsimus: kas ansambel oli GKG või GGG?
Husqvarna 450TE
Taksojuhtidest.
Väidetavalt tõestisündind lugu.
Seisab peatuses rivi taksosid. Neist viimase juurde ilmub üks tegelinski ja koputab aknale. Sohver laseb klaasi alla ja tegelinski küsib "Kuule, kahekümneviieka eest, suhu võtaksid?" Taksost kostab sõim ja lubadus näopeksu teha ning aken sulgub. Longib vant rivis järgmise auto juurde ja kordub sama küsimus ning ka vastus pole palju parem. Seejärel marsib vennike esimese masina juurde, aga küsimus on nüüd "Kas sota eest Mustamäele saab?" ja auto sõidab uue kliendiga minema...
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
Nojahh... pole küll teab mis NALJA video, aga õpetlik äkki ikkagi...
http://www.streetfighter.ee/December.asf
NB: Video väidetavalt Eestis filmitud...
Kommionu kirjutas:Nojahh... pole küll teab mis NALJA video, aga õpetlik äkki ikkagi...
Forbidden
You don't have permission to access /December.asf on this server.
huumorit kui palju
Selge, ootame siis kuni ülesse läeb
Panthera kirjutas:Forbidden
Rahu - Rahu... alles laeb ülesssseeee.... 3 min veel
Päris hea
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Kommionu kirjutas:Nojahh... pole küll teab mis NALJA video, aga õpetlik äkki ikkagi...
Seda näitas ka viimases Top Gear's
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Kus eestis selline tänavakate üle kogu tänava?
Käisin paar kuud tagasi Ventspilsis, seal olid kõik linnatänavad sellega kaetud
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Krt, see oli tõesti naljakas kuidas see link mu raadio lihtsalt kinni pani. Ja ei pakkunud midagi vastu ka 5min möödudes. Peab ikka itimeeste kursused võtma vist, muidu nagu loll siin vait, samalajal kui kõik kuskil naeravad
Koogiretsept meestele!
Lihtne õunakook
Võtke külmikust 10 muna, asetage 7 järelejäänut lauale ja tõmmake
köögipõrand lapiga puhtaks.Võtke kausike, koksake koor vastu kausikese serva katki, munakollased
kallake kausikesse ja munavalged suuremasse kaussi.Pühkige laualt munasisu. Nii, teil on nüüd kausikeses 5 munakollast.
Võtke mikser, asetade paika need traadist asjandused ja vahustage
munakollased.Proovige uuesti need traadist asjandused miksri külge kinnitada, aga
seekord vajutage nad tugevamini pesadesse.Vahustage.
Peske nägu, kael, käed ja selg, raputage munakollane kõrvadest
välja. Teil on nüüd kausikeses 2 vahustatud munakollast, just õige kogus.Katke köögimööbel mingi riidega ja kinnitage kleeplindiga ajalehed
seintele ja lakke.Võtke jahu.
Kallake 200g jahu mõõdutopsi ja puistake see kausikesse. Ülejäänud
800 g pühkige laualt ettevaatlikult pakki tagasi.Vaadake uuesti üle, kas ajalehed on hästi lakke ja seintele kinnitatud
ja hakake tainast mikserdama.Peske jahutolm dušši all maha.
Asetage käeulatusse jood, plaastrid ja side.
Võtke 4 õuna ja terav nuga, koorige õunad, puhastage pöial joodiga
ja siduge haav sidemega kinni.Tükeldage õunad väikesteks kuubikuteks ja pidage meeles, et koogile
on vaja 2 õuna ja ära võib süüa ainult pooled. Puhastage joodiga osutav- ja
keskmine sõrm, neile saate plaastri peale panna.Korjake munavalgest välja kõik kooretükid, ja vahustage see kõvaks
vahuks ja puistake 100 g... ah teil juba suhkur sees ja pool kilo! Olete
meisterkokkaja, taipasite, et 100 g on ikka väga vähe.
Peske külmkapp puhtaks, kuivades ei saa seda munasuhkurt enam maha.Kallake tainakaussi järelejäänud 1 õuna tükid ja munavalge suhkur,
segage ettevaatlikult, te olete selleks juba väga väsinud, et veel midagi pesta.Kallake kausisisu küpsetuspannile ja asetage praeahju. Tunni aja
pärast kui kook pole pruunistunud, lülitage ka praeahi küpsetusrežiimile.
- Kui kõrbelõhn teid üles ajab, ärge tormake tuletõrjesse helistama,
aitab ka akende ja praeahju avamine.
Peale võetud kohustuse täitmist ja läbielatu rahustamiseks on teil
täielik õigus minna poodi ostma torti ja midagi kangemat.
Lend Tallinn - New York. Reisijad on pikaks reisiks valmis kui stjuardess avastab ootamatult reisijaid üle lugedes, et äriklassis istub
1 inimene rohkem kui vaja. Uurides selgub, et 1 blondiin on hõivanud vaba koha äriklassis, kuigi tal on turistiklassi pilet. Stjuardess astub blondiini juurde, ning selgitab talle vabandavalt naeratades, et on juhtunud väike eksitus, ning tal tuleks minna oma kohale... mille peale neiu vastab : "Vaadake... ma olen blond. Ma olen ilus. Ma lendan esimest korda elus New Yorki. Ja ma sõidan sinna AINULT äriklassis!". Stjuardess on kergelt segaduses ning palub appi teise stjuardessi, kes selgitaks, kui oluline on siiski see, et ta istuks oma kohale... vastus on sama:
"Vaadake... Asi on nii, et ma olen blond. Ma olen ilus. Ma lendan esimest korda elus New Yorki. Ja ma sõidan sinna AINULT äriklassis!".
Tajudes olukorra lootusetust, pöörduvad stjuardessid lennuki kapteni poole. Kapten tulebki, räägib blondiinile inimeste ühtlase jaot use tähtsusest lennu ajal... Blondiin kuulab teda rahulikult, ning vastab siis : "Vaadake kapten... Lugu on nii - ma olen blond. Ma olen ilus. Ma lendan esimest korda elus New Yorki. Ja ma sõidan sinna AINULT äriklassis!". Lennuki kapten kummardab korraks ning sosistab talle midagi kõrva, mille peale haarab blondiin kiirelt oma asjad ja kaob nobedalt oma õigele kohale. Stjuardessid ei suuda oma imestust varjata:
"Kapten... aga mida te talle ütlesite, et suutsite teda veenda oma kohale minema ?" Kapten vastab: "Ütlesin, et selle lennuki äriklass ei sõidagi New Yorki!".
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.