Sõidupäeva jutud

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Tomos Flexer - 50kg on iga ilmaga reaalne püsti hoida.
:lol:

Pilt

Kasutaja avatar

munaz
Tänatud: 1 kord

Kas uus teema poleks aktuaalsem?

Lugemata postitus Postitas munaz »

Teen ettepaneku teema ümber nimetada või teha uus nimega "Kas rahvas sõidab juba". Samas palun, et seda ettepanekut vaadataks läbi huumoriprisma ning nimetet OffTopic'ul pikemalt ei peatutaks.

Valgeid kilumeetreid!

Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Tegin aasta lõpus aasta viimase sõidu. Mingi kella 20 paiku, 31. detsembril. Rakettide asemel lasin mootorrattaga linnas paar pauku:D

Hea meel, et sain ära sõidetud aasta ja ka hooaja viimase sõidu, sest nüüd hakkab küll talv peale, selgelt on näha.

Oli hämmastavalt pikk hooaeg. Ma ei mäleta täpselt millal sai sõita juba, aga mai-detsember oli see kohe kindlasti, aga aprillis veel jupsis see ilm mingi lumega kui ma ei eksi?

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

Teema algataja
Ihv

Lugemata postitus Postitas Ihv »

aprilli teises pooles oli juba väga hea ilm - pronksööde ajal olin nädal aega tallinnas rattaga ja üsna soe oli sõita.
mäletamist mööda sõitsin ka enne juba nädala-paar..seega mina loen aprilli täisväärtuslikuks sõidukuuks.

Kasutaja avatar

Regula

25 märts oli supper soe päev, seda ma mäletan. Tallinnas iski 16 kraadi ja nägin ühe päevaga sadakond ratast tallinnas, see oli nagu hooaja avapäev :)

9 kuune sõiduhooaeg Eestis, pole paha 8)

Kasutaja avatar

JohnDoe

Lugemata postitus Postitas JohnDoe »

31 dets.07a sõitis üks tüüp kl 20 paiku tsopperiga tallinnast viljandi mnt`d mööda välja .... imemees -texades

Elukooli õpilane
pole just viiemees! :)
VEOKITE VARUOSAD!

Käin meeleldi mülkas! :)
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest

Teema algataja
Goldec

Lugemata postitus Postitas Goldec »

Ma küll ei saa aru kuidas te iga aasta need 3-4 kuud välja kannatate :shock:
Ma juba praegu nihelen juba mitu nädalat siin tooli peal et jälle sõitma saaks ja mul on alles roller :D
Kevadel hakkab lube ka vaatama muidu ja võibolla on suve lõpuks juba suur ratas :P

Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

üks kutt tuli blackbirdil rehvinaaste ostma täna õhtul :)

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Mnjaa ma käisin streemotos tellisin uue keti ja siis natuke niisama stopi ja wheelie majadevahel ... täna rxiga.

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

poison kirjutas:

üks kutt tuli blackbirdil rehvinaaste ostma täna õhtul :)

Nägin musta bläkut tõnismäel sõitmas täna.

Kuna endal enduurokas, saab aasta läbi sõita.

Stark Varg EX
Kasutaja avatar

Regula

Ja aasta esimene sõit ka tehtud :)
Tallinna vahel, oma enduuroga.

Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

2007 hooaeg

Lugemata postitus Postitas kotk »

Minu 2007 hooaeg kestis siis 14 märts kuni 29 detsember ehk siis 9 ja pool kuud :o ,pole paha põhjamaade kategoorias :D ,nüüd veel erakordselt varane kevad 8) ja polekski see paus nii hull ühtigi :wink:

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"

Teema algataja
teller

Lugemata postitus Postitas teller »

Eile aasta esimene sõit tehtud, naelkummid all nüüd. Näis, kas linnas rohkem häda kui kasu. Õhtul nägin Narva mnt. Novelli eest üht endurokat mööda sõitmas. Jalgrattureid näen rohkem, kui motikaid :)

Seps
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8

Lugemata postitus Postitas Seps »

Täna ka keegi veel sõidab? Veits jahe on aga asfalt kuiv nii et võiks ju tiiru teha...

Suzuki GSX-R 1000 K8

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Mis sul on? Kas Enduro, kross, bike, chopper?

Ja kui palju naastud rehvist välja ulatuvad?
Kas autorehvinaastud või vindiga sissekeeratavad tsiklinaastud?
Kas rehv koos naastudega ostetud või kruttisid/lõid ise sisse?

Tänud, kui viitsid vastata.

Ise liigun aeg-ajalt Blackbirdiga ringi. Nt eile sai tiirutatud, täna tõi naine autoga tööle. Ostsin Depoost hingehinnaga portsu sissekrutitavaid naastusid, aga pole veel alla pannud. Lootsin 200 hakkama saada, aga tundub, et esmane hinnang autorehvide järgi pidas paika - tglt kulub umbes 300 tk rehvi peale.

Teema algataja
teller

Ma rollerimees :) Vespa GTS 250 istme all. Sul liiga targad küsimused (elu esimesed naelkummid, pole peensustega tuttav), ma ei tea vastuseid. Ise ei keera mingeid naelu alla, ikka valmiskumm, pilti näeb siit http://www.siimteller.com/urbaanurr/200 ... alata.html Lõuna pausi ajal võin parklasse jalutada ja üle mõõta nad.

Heidenau kumme ei käinud uurimas Streetmotost? http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... lang=1Neil seal igasuguseid, hinnad tundusid vähemalt mulle mõistlikud. Rollerile sain Motoboxist lõpuks kummid alla, suts üle 2000 läks maksma jooksu eest.

Seps

On mingi erinevus ka naastudega sõites?Ise sõidan praegu tonnise gixxeriga ja all tavalised rehvid. Kui on kuiv asfalt siis pidamine praegu parem kui suvel vihmaga. Ainus jama on see ,et kõrvaltänavatel võib jääd leiduda.

Suzuki GSX-R 1000 K8
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Seps kirjutas:

On mingi erinevus ka naastudega sõites?Ise sõidan praegu tonnise gixxeriga ja all tavalised rehvid. Kui on kuiv asfalt siis pidamine praegu parem kui suvel vihmaga. Ainus jama on see ,et kõrvaltänavatel võib jääd leiduda.

Kahju ei hakka rattast? Soolane tee on alumiiniumile üsna tappev :?

Let the good times roll.

Seps

Peale igat sõitu käib ratas pesus...;)

Suzuki GSX-R 1000 K8
Kasutaja avatar

Regula

teller kirjutas:

Eile aasta esimene sõit tehtud, naelkummid all nüüd. Näis, kas linnas rohkem häda kui kasu. Õhtul nägin Narva mnt. Novelli eest üht endurokat mööda sõitmas. Jalgrattureid näen rohkem, kui motikaid :)

See olin mina :D
Aga vahel kohtan ma rollerivendasigi, ja jalgrattureid on tõesti palju :P

Aga vot täna mina küll ei suudaks sõitma minna sest ikka jõhker külmus on praegu. Muud probleeme ei oleks vast, kui käed ja pea, sest isegi eile sõites hakkasid just näpuotsad no NII külmetama et täiesti valus oli kohe neil ja iga foori taga soojendasin neid kuidagi kinda sees kätt rusikas hoides. Ometi on mul ühed karmimad talvekindad mis üldse olla saavad, dainese omad. Kiivrisukk on mul muidugi suvine, see on jama. Aga praegu kuluks ära see, mida ükskord ammu siin bikeris tutvustati, mingi kiivri alla käiv "uks" niiöelda, või selline tihke asi nagu, kust ainult pea läbi surud ja siis ei tule kiivrisse üldse tuult ega külma. A ja uduseks minev visiir on ka probleem, ning pikapeale külmetava hakkavad jalad.
Aga pidemisega minul probleemi ei ole, sest mu rattal ainult 9kw ja sellega ei saa ratast all ringi käima ja kurvid võtan ma ka äärmiselt rahulikult ja ettevaatlikult.

Viimati muutis Regula, 03 Jaan 2008, 14:03, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
teller

[quote="Seps"]On mingi erinevus ka naastudega sõites?Ise sõidan praegu tonnise gixxeriga ja all tavalised rehvid. Kui on kuiv asfalt siis pidamine praegu parem kui suvel vihmaga. Ainus jama on see ,et kõrvaltänavatel võib jääd leiduda.[/quote]

Ei oska veel öelda. Sõidutundes on küll vahe, raputab-väriseb rohkem ja ratas tundub rohkem ujuvat, ilmselt leiab kumm igasugu konarused paremini üles ja siis korrigeerib ise natuke siia-sinna. Asfladil kallutades on esialgu pigem tunne, et need naelad võiksid libedamad olla, kui tavaline kumm.

Naelu tahtsin alla just seepärast, et siin-seal jääb jää jalgu, kuigi põhiteed, kus sõidan, on vähemalt seni lume ja jäävabad püsinud. Talve lõpus oskan ehk midagi asjalikumat kommenteerida.

Aga soola ja ratta hoidmise peale vastaks, et no milleks ta mul siis on, kui mitte sõitmiseks? Sama võiks kommenteerida, et kuidas sa käid uute kingadega, tallad kuluvad ju ära...

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Naelad teevad lausa kadedaks - endal need majanduslikel põhjustel veel soetamata ja jõuluvana ega näärivana ka ei toonud. Siiani ei olnud mingit probleemi, aga eilsest alates on minu juurest suurele maanteele viiv 4km kruusateed muutunud ühtlaseks liuväljaks ja tavarehviga sõit koosneb põhiliselt külg ees liikumisest ning igasugune pidurdamine on täielikult välistatud.

Seps

Tänane sõit tehtud.Rehv loeb jah igast lohke ja rööpaid rohkem aga libe ikkagi pole. Suvel vihmaga on korduvalt ratast kiirendades tühja löönud. Sai täna ka natuke kiirendatud aga ei hakanud niisama ringi käima. Pika peale näpudel hakkas väheke külm aga väike paus kohapeal seistes ja asi korras jälle. Saab sõita küll ja täitsa mõnus. Nii kaua kui asfalt kuiv ja puhas nii kaua ma sõidan....vähe võibolla katuse all mul logiseb ,et siukse ilmaga välja ronin aga kurat see on üks parimaid asju mida ma tean. soola ma ka ei näinud kusagil ja ratas ikkagi sõitmiseks mitte vaatamiseks.

Suzuki GSX-R 1000 K8

Seps

Tänane sõit tehtud.Rehv loeb jah igast lohke ja rööpaid rohkem aga libe ikkagi pole. Suvel vihmaga on korduvalt ratast kiirendades tühja löönud. Sai täna ka natuke kiirendatud aga ei hakanud niisama ringi käima. Pika peale näpudel hakkas väheke külm aga väike paus kohapeal seistes ja asi korras jälle. Saab sõita küll ja täitsa mõnus. Nii kaua kui asfalt kuiv ja puhas nii kaua ma sõidan....vähe võibolla katuse all mul logiseb ,et siukse ilmaga välja ronin aga kurat see on üks parimaid asju mida ma tean. soola ma ka ei näinud kusagil ja ratas ikkagi sõitmiseks mitte vaatamiseks.

Suzuki GSX-R 1000 K8
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

Seps kirjutas:

sikupilli kandis nähti mustavärvi ja ilusti läikivat!
kule, aga mitukorda käppa viskasid?

Seps

Sikupilli kandis täitsa liikusin:D Käppa kahjuks visata ei saanud. Eks homme vaatab jälle eriti ei usu ,et ma nüüd päris üksi olen jäänud:D

Suzuki GSX-R 1000 K8

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Sai kah üle pika aja kaherattalise selga - mopeedi selga aga asi seegi. Teisel ei ole kindlustust ja kui oleks ka, siis ei tikuks ka eriti tee peale. Mopiga oli tore Haabneeme rannajoont mööda sõita. Väljas küll -11C kuid korralikud riided seljas ja oli normaalne, isegi käed ei külmetanud aga kiivril läks vooder jäässe sealt kuhu ma hingasin, seda avastasin ma toas. Kiirused ei olnud suured, umbes 10 - 20km/h vahest võibolla 35km/h aga mitte rohkem (spidomeeter, odomeeter katki).

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

teller kirjutas:

Ma rollerimees :)

Sult varastati üks Vespa ära mälu järgi. Seesama või ostsid uue?

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

noh, kas leiab ka praegu inimesi, kes oleks nõus homme umbes 13.00 väikse tiiru tegema? ...... näiteks ühe paiku kuskil linnas..... pakkuge koht välja... ... ei viitsi enam üks ringi paarutada..

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc

Teema algataja
teller

Kui keegi sooje talvekindaid laenaks, siis oleks kell 13 käpp küll :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”