Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
mx77 kirjutas:m2ikret kirjutas:Eile viinalaua taga tekkis arutelu. Rumal arutelu.
Situatsioon selline ntx 5 baigi meest suhteliselt puntras olles 140 km-200(vahte polegi mis kiirus aga rikuvad siiski lubatud kiirust) kihutavad maanteel politseist mooda. Nii saab radarisse ka kellegi sealt. Aga koikidel radaritel pole foto systeemi peale. Kuidas mundris mees tõestab , et ta sai just selle tyybi sealt pundist katte radariga kelle ta maha vottis?
Jah 2 politseid peab autos olema et toestada rikkumist aga radari taga siiski yks mees ju?Üldiselt siiski nüüdsel ajal mõõdetakse laseriga, see ikka päris täpne.
Täpne küll. Aga ju mingit pilti või midagi pole ,et ta just sind sellest pundist kätte sai ? Et minu sõna tema vastu ,et me sõitsime teistega lähestikku ja kus ma tean ,et sa mind sealt pundist kätte just said .
Sinu sōna mendi vastu. Oli analoog juhtum,asi kohtusse,kohtunik uskus menti. Aga.. kui sōitjaid on rohkem kui paar ja vennad kaljukindlad,mitte pasakotid nagu enamus ,saavad kurjutada seletusse tunnistajateks ja siis kohtusse ka tulevad on mentidel raskem ja kindlasti peaks vōtma Sirgu asja ajama.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
no aga keegi peab ju ikka mingi karistuse saama!? ei saa ju nii,et kogu punt laseb 160-ga, politsei fikseerib selle, iga mees ütleb,et mina ei sõitnud. ja unustataksegi ära kogu jutt?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Krt neid suhtumisi ja asju teab, sõbrad tulid Tallinnast külla Läänemaale. Närviline liiklus ja kolonn ees, hakkasid mööda suruma. Kaks tegelast 130+ radaris ja siis muidugi meie ralli äss 167 kellas. 130 poistele kergitati kaabut ja lubati edasi sõita. Politsei autos oli tegelasel tükk paberimajandust ja sai ühe hea kommi ka naispolitseinikult, et jah autol ju üle 200kw, see kogub hästi....
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Ma veits vanamoodne,aga alternatiiv oleks ju mitte paugutada
Või kui paugutada,siis üksi ja siis ei ole kellelgi näpuga näidata kellegi peale,vaid vastutad ise oma randme eest
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ma arvan, et see kohtuasi ei ole ilmselt väga asjalik kui olite pundis ja liikusite kõik sama kiirusega.
Ja kohtus kõik tunnistavad, et kiirus oli sama ja punt koos siis ilmselt võivad sealt veel kõik litaka saada.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Meie kevadised kiired kaasmaalased Soomest lasid Soome leheartikli järgi kogu pundiga 2++ radarisse. Aga kui ma asjast õigesti aru sain, sai "aukirja" ainult see, kes kõige ees oli. Ma ei oska kommenteerida, kas Eestis asjad samuti käivad. Ise olen autoga ikka rohkem kui näppude arv kordi "jänest" kasutades viimase kulul terve nahaga pääsenud. Siin võib tähendust omada küll ka see asjaolu, et ma ei istu kunagi "jänesel" pe**es, vaid jätan ca pool kilti distantsi ja sinised mehikesed tähistavad kordaläinud jahti vilkuritega juba enne minu jõudmist radari tööalasse.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
pühak kirjutas:Meie kevadised kiired kaasmaalased Soomest lasid Soome leheartikli järgi kogu pundiga 2++ radarisse. Aga kui ma asjast õigesti aru sain, sai "aukirja" ainult see, kes kõige ees oli. Ma ei oska kommenteerida, kas Eestis asjad samuti käivad. Ise olen autoga ikka rohkem kui näppude arv kordi "jänest" kasutades viimase kulul terve nahaga pääsenud. Siin võib tähendust omada küll ka see asjaolu, et ma ei istu kunagi "jänesel" pe**es, vaid jätan ca pool kilti distantsi ja sinised mehikesed tähistavad kordaläinud jahti vilkuritega juba enne minu jõudmist radari tööalasse.
Kui mina 2 aastat tagasi "aukirja" sain siis olin 3-s oma pundis. Ja küsisin siis, et kuidas nad saavad kindlad olla, et see minu kiirus on, kuna ei olnud sellega nõus ( seal oli veel vasturääkimist ) aga öeldi, et oleneb seadmest millega möödetakse saab võtta kuni 5 tükki nö ühe sihtimisega.
-
- Tsikkel: VFR750
- Tänanud: 1 kord
Oskab keegi soovitada oma kogemuste põhjal mõnda head põrutus ning niiskuskindlat välist kõvaketast, mahuga vähemalt 600-700gb?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
allar3x kirjutas:Oskab keegi soovitada oma kogemuste põhjal mõnda head põrutus ning niiskuskindlat välist kõvaketast, mahuga vähemalt 600-700gb?
Sellistega olen tegelenud ja julgen soovitada:
http://www.arvutitark.ee/est/TOOTEKATAL ... roof-11814
The DashDrive™ Durable HD710 passed the stringent IEC 529 IPX7 test, in which the device proved water-tight after being submerged in meter-deep water for up to 30 minutes. The DashDrive™ Durable HD710 also passed the stringent Military MIL-STD-810G 516.6drop test. This drive is capable of handling the toughest conditions, and still deliver the blazing fast USB 3.0 transmission speed consumers have come to expect.
-
- Tsikkel: VFR750
Tänud soovituse eest, tellisin samasuguse, aga pisut mahukama.
-
- Tsikkel: suzuki Bandit
- Tänatud: 8 korda
õuna mahla jäi üle.Kasutaks seda sihtotstrbeliseld ära.
Kuidas teha koduveini?Osad ütlevad,et algul lasta käärida lahtiselt,
teised suhkur sise ja kohe kinni.
Äkki võiks midagi lisada maitseks(pihlakas,rosinad)?
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Begemot kirjutas:õuna mahla jäi üle.Kasutaks seda sihtotstrbeliseld ära.
Kuidas teha koduveini?Osad ütlevad,et algul lasta käärida lahtiselt,
teised suhkur sise ja kohe kinni.
Äkki võiks midagi lisada maitseks(pihlakas,rosinad)?
Vut-vut bauhofi või prismasse näiteks ja 5eurine õunaveini stardipakk sealt kaasa.
Edasine on kõik kenasti punktikaupa kirjas.

-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
MarekM kirjutas:Millest valmistada mahlapressile neid nn vahetükke. Neid lainelisi.
Plastikleht, ca 20mm paksune, freesiga ristisooned sisse ja igavene.

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
rannamees kirjutas:MarekM kirjutas:Millest valmistada mahlapressile neid nn vahetükke. Neid lainelisi.
Plastikleht, ca 20mm paksune, freesiga ristisooned sisse ja igavene.
Mul on tavalisele 2" plangule ca 15x15 mm lipid peale löödud. Üks ja ainus komplekt on juba kah üle 20 a vastu pidanud...

-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Mõistlik on, et need vaherestid oleks võimalikult õhukesed. Muidu läheb hulk väärtuslikku pressialust ruumi kaotsi. Näiteks Võhu veinivabrikus kasutatakse äkki veel praegugi üliõhukesi, sisuliselt paksu spooni ribade laadsest puidust kokku klammerdatud vahereste. Selline vaherest ongi üks võimalik variant. Võid ju ka poest osta näiteks vannitoa põrandaresti vms, aga sellel peavad olema äärest ääreni, läbiva ulatusega sooned, et mahl külgede peale välja jookseks. Lihtsalt auklik leht ei kõlba.
Tean seda puutöökoda, kus Võhu veinivabrikule neid reste tehti. Kui huvi on, võin millalgi päise päeva ajal küsida, kas nad veel teevad ja mis raha nad küsivad. Kui asi pinget pakub, pead mõõdud ja koguse ütlema.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänatud: 1 kord
Nii Tallinna arkis a-kat sõidueksami järjekord oktoobri alguseni ja hilisemaid aegu ei saa veel panna, kui oktoobri algus käes ja ilmad lubavad siis saab veel registreerida. Samas saaks minna Paidesse või Tartusse eksamile varasemalt. Mis arvate kas ilma jätkub veel nii kauaks, et millalgi oktoobri kuus eksamit saaks teha?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Omalajal tegin A-kat. eksamit 6. oktoobril, päke paistis ja ilm oli mõnusalt soe veel. Kuidas sel aastal on, seda pead kuusetaadilt küsima.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Võid ju oodata ja vaadata, et mis saab. Aga miks mitte varasem aeg hankida ja esimesel võimalusel ära teha. Mida varem, seda parem.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
pühak kirjutas:Meie kevadised kiired kaasmaalased Soomest lasid Soome leheartikli järgi kogu pundiga 2++ radarisse. Aga kui ma asjast õigesti aru sain, sai "aukirja" ainult see, kes kõige ees oli.
Seda esimest ainult peatati ja tal oli ka oidu seisma jääda.
in4r3k kirjutas:Nii Tallinna arkis a-kat sõidueksami järjekord oktoobri alguseni ja hilisemaid aegu ei saa veel panna, kui oktoobri algus käes ja ilmad lubavad siis saab veel registreerida. Samas saaks minna Paidesse või Tartusse eksamile varasemalt. Mis arvate kas ilma jätkub veel nii kauaks, et millalgi oktoobri kuus eksamit saaks teha?
Pigem te varem ära Ja kui teed siis Tartus, lihtsalt selle pärast et see Tallinnale sarnasem liikluse poolest, sai eelmine aasta koos ühe Tlna noormehega koos A kati eksamit tehtud ja ta kukkus läbi sest Kuressaares pole iga stop märgi juurde stopp joont märgitud ja siis onu sõitis tee peale välja
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
Begemot kirjutas:õuna mahla jäi üle.Kasutaks seda sihtotstrbeliseld ära.
Kuidas teha koduveini?
Võid ka nn siidriks teha: mahl õllevinkusse, lahustatud suhkrut juurde, kinni paari päeva pärast kui on kenasti käima läinud... Sõltuvalt mahla magususest saabub parim-enne umbes jõulute paiku. Eelis veiniga võrreldes on ka see, et saab pidevalt mekkimas käia, mitte ei pea ootama punni mahavõtmisega seni kuni kord "valmis" saab
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Plaanin ise pirnisiidrit teha mulksutiga, mitte ankruga. Mahlaks, keedan 70c juurde pooleks tunniks ja jahutan maha. Suhkrut ei pane, vaid spetsiaalset veini-siidri pärmi segu. Kui valmis, siis pidi mulli ka sisse saama suhkru lisamise ja lisakääritusega.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Kusjuures kui siidrit palju saab, siis seda saab väga edukalt Calvadoseks ajada ja oma kogemusel võin väita, et väga hea saab
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
Tort kirjutas:Plaanin ise pirnisiidrit teha mulksutiga, mitte ankruga. Mahlaks, keedan 70c juurde pooleks tunniks ja jahutan maha. Suhkrut ei pane, vaid spetsiaalset veini-siidri pärmi segu. Kui valmis, siis pidi mulli ka sisse saama suhkru lisamise ja lisakääritusega.
Mulli sissesaamiseks pead ikka surveanumasse veini panema, lisasuhkur annab ainult kangust juurde
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Mitte ilmtingimata. Peale esimest kääritamist, kui mulksuti on maha rahunenud ja villimiseks läheb, siis tuleb pisut võlupulbrit veel lisada pudelisse ja käib seal väikse mulli sisse.
-
- Tsikkel: suzuki Bandit
- Tänatud: 8 korda
Vein mulksub.Täbsustaks siidri tegemist.
Töötlemata mahl õlleankruse suhkur juurte ja kinni.
Või tuleb mahla tööelda ja lisada midagi spetsialsed.
Aga tänud
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Begemot kirjutas:Vein mulksub.Täbsustaks siidri tegemist.
Töötlemata mahl õlleankruse suhkur juurte ja kinni.
Või tuleb mahla tööelda ja lisada midagi spetsialsed.
Aga tänud