Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Poiste sõjamäng tõi kohale 8 autotäit politseinikke
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... 463&l=mail
Pärast ala ümberpiiramist käskisid politseinikud põõsastes piirdeaia suunas roomanud maskides kahtlusalustel paigale jääda.
Kaks poissi peatusid, tõstsid käed üles ja võtsid maskid eest. Üks neist oli 12- ja teine 13-aastane.
Jambolaya kirjutas:Kuidas sa muidu neid Sprite "vabasta end Janust" reklaame talud? Mehiselt?
Kannatan ja nutan...
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Nimega seoses tuli meelde lugu mehest nimega Mun. Läks Mun panka ja perenime küsimise peale vastanud mun. Panganeiu kohmetus ja küsis, et kuidas palun? Täpselt nii nagu kuulete, ainult et ühe n-ga, vastanud mees stoilise rahuga.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
TIPP10: Eesti kõige hirmsamad raamatukangelased:
10. Metsamoor
Otsast otsani õelust täis ning kergesti vägivaldseks muutuv ebamäärase päritoluga vanaeit Oskar Lutsu "Nukitsamehest". Kuigi ka tema pojad Mõhk ja Tölpa ning ahju otsas vegeteerinud elukaaslane olid jubedad tüübid, allusid nad pereelus siiski moorile.
Siiski ei saa Metsamoori üdini paheliseks pidada. Näiteks ei löö ta ainult endast nõrgemaid, vaid julgeb tümitada ka oma hiiglasejõuga poegi.
Ja mis veel tähtsam: ta täitis oma kohustuse ühiskonna ees, sünnitades kolm last, viimase neist märkimisväärselt eakana. Laps, tõsi küll, rööviti Kusti ja Iti poolt, hoolimata meeleheitlikust päästmisoperatsioonist ning lõimiti külaühiskonnas sedavõrd ära, et lihane emagi teda enam ära poleks tundnud.
soovi korral loe juurde: http://www.ekspress.ee/2009/02/17/edeta ... kangelased
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
isakene kirjutas:Nuh, kunagine kõva motomees Indrek Till on ennast kindlasti jäädavalt ajalukku kirjutanud... ja mitte väike osa ei ole selles ka Gunnar Hololei legendaarsel keelevääratusel
![]()
![]()
Ma olen ka eluaeg teadnud, et Hololei ütles seda (väga kõva mees oli, puhaku ta rahus) aga see allikas
http://www.epl.ee/laupaev/373653 väidab, et hoopis Jüri Miller (seda meest mina ei mäleta )
kõrtsmikumolu kirjutas:Nimega seoses tuli meelde lugu mehest nimega Mun. Läks Mun panka ja perenime küsimise peale vastanud mun. Panganeiu kohmetus ja küsis, et kuidas palun? Täpselt nii nagu kuulete, ainult et ühe n-ga, vastanud mees stoilise rahuga.
Nohh, sama seis oli meil Egiptuses .. hindust Hollandi härra, perekonna nimega Mun ja kui ta teatas oma nime vastuvõtus, siis tema järgi seisvad 10 Eestlast hakkas ikka suht kõvahäälselt naerma.
Sündis hiljuti mul tuttavatel poeg .. Eestimeelsed inimesed nagu nad on, panid lapsele nimeks Uru. Perekonna nimi on Rebane
Tuttava perekonna nimi on Kulli. Soome passikontroll muigas ning lasi passi ikka mitu korda masinast läbi
kõrtsmikumolu kirjutas:Täpselt nii nagu kuulete, ainult et ühe n-ga, vastanud mees stoilise rahuga.
Postimehe fotograafi Toomas Huik'iga olevat samasugune asi kunagi Moskvas juhtunud, kui ta pidi end tutvustama. (Täpselt see, mida te mõtleta, ainult ilma "k"-ta).
võll kirjutas:Tuttava perekonna nimi on Kulli. Soome passikontroll muigas ning lasi passi ikka mitu korda masinast läbi
Kui ma ei eksi, siis ajakirjanik Jaanus Kulli töötas aastaid Soomes ilma, et oleks nime vahetanud.
scryth kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Täpselt nii nagu kuulete, ainult et ühe n-ga, vastanud mees stoilise rahuga.
Postimehe fotograafi Toomas Huik'iga olevat samasugune asi kunagi Moskvas juhtunud, kui ta pidi end tutvustama. (Täpselt see, mida te mõtleta, ainult ilma "k"-ta).
pigem vastupidi - seesama, mida te mõtlete ja K sinna otsa... ei?
Jambolaya kirjutas:pigem vastupidi - seesama, mida te mõtlete ja K sinna otsa... ei?
Õigus jah, krt – pea tööasju täis, nii need vead tulevad.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
http://www.notdoppler.com/frame/636.html
do not shoot the puppy
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
triplekix kirjutas:http://www.notdoppler.com/frame/636.html
do not shoot the puppy
Täiesti hull, seal ei saagi teisest levelist edasi
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
h0lger kirjutas:triplekix kirjutas:http://www.notdoppler.com/frame/636.html
do not shoot the puppyTäiesti hull, seal ei saagi teisest levelist edasi
ma lõpuni sain.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Ma pidasin ikka level 5 vastu, siis viskas närvi mustaks
Tere
90'date keskel sai mõnda aega laevanduses töötatud ja meil oli laeval purser nimega Reet Ratas ja mehhaanik Peeter Pusa. Ühe meeskonnapeo ajal siis tuli teatud konditsioonis aruteluks lapsed ja nende nimed. Täie tõsiduse juures nad siis väitsid, et lapsed saavad nimeks (poegade puhul) Sita ja Sasi.
LC4 640
Barack, Paper, Scissors - Ehk Barack, Paber, Käärid. Mõnel mehel on viitsimist olnud, et selline asi valmis vorpida
Kaszpar kirjutas:Barack, Paper, Scissors - Ehk Barack, Paber, Käärid. Mõnel mehel on viitsimist olnud, et selline asi valmis vorpida
Heh 7 levelit tegin ja siis lõppes kossumatsiga.
Soovitan soojalt !!!(kellel aega on)
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
scryth kirjutas:võll kirjutas:Tuttava perekonna nimi on Kulli. Soome passikontroll muigas ning lasi passi ikka mitu korda masinast läbi
Kui ma ei eksi, siis ajakirjanik Jaanus Kulli töötas aastaid Soomes ilma, et oleks nime vahetanud.
Rakveres mul sama perenimega tuttav, kellega koos mõned korrad Soomes käidud... kui mõni põhjanaaber ikka väga avalikult muigama hakkas, seletas tüüp jummala tõsise näoga, et Kulli see õige soome nimi just ongi ja et ta ise ka tegelikult kolmandat põlve soomlane. Ja et kolib üldse varsti ise kah Soome elama ja võtab uueks eesnimeks Iso...

Rakveres mul sama perenimega tuttav, kellega koos mõned korrad Soomes käidud... kui mõni põhjanaaber ikka väga avalikult muigama hakkas, seletas tüüp jummala tõsise näoga, et Kulli see õige soome nimi just ongi ja et ta ise ka tegelikult kolmandat põlve soomlane. Ja et kolib üldse varsti ise kah Soome elama ja võtab uueks eesnimeks Iso...
vääga heeea tükk aega pole nii hirnuda saanud!!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Juhatuse otsus palga maksmise kohta al. 13.02.2009
Seoses ülekandekulude kokkuhoiuga hakatakse palka maksma meili teel ja sellistes vautšerites
Prindi need välja ja hakkad sadamas purjus põhjanaabritega piraattaksode kõrval raha vahetama
+358458693818
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
baltroon kirjutas:
BBC News väidab et Iiri Garda otsis ühte müstilist ja äärmiselt hoolimatut Poola autojuhti nimega Prawo Jazdy. Isik oli üle Iirimaa korda saatnud liikluseeskirja rikkumisi, tema nimel oli mitmeid parkimistrahve. Mehel aga õnnestus iga kord pääseda õiguskaitsjate käest tänu sellele et vahetas pidevalt aadresse. Juunis 2007 saadeti lõpuks ringkiri milles teavitati liikluspolitseid nende kahe sõna tähendust.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/nort ... 899171.stm
Mõte jääb samaks- Iiri politsei ei osanud kasutada Google Translatorit
-
- Tsikkel: vfr
ja see kuradi prantslane Permis de Conduire peaks ka ükskord oma karistuse saama
nohjah, mul perekonnanimega seoses kah paar nalja (Ratas nimelt). Juhtunud mul sõber ratast laenama ja naine läinud garaazi, et midagi otsida, avastanud siis, et tsiklit pole. Tulnud teine tuppa tagasi ja küsinud tütrelt, et kus on Ivo ratas..viimane vaadanud pika pilguga ja arvanud, et ta peaks ise paremini teadma, et tööl..
Loomulikult tekitab see nimi ka palju nalja inglisekeelses communitys, mul ilmselt kuskil karmis motogangis poleks raske nime rotiperseks vahetada
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Kunagi oli tuttaval sugulane perenimega Peets. See mees oli kuskil arsti ukse taga istunud ja siis tuli kabinetist nooruke meditsiiniõde, kes paberilt sellesama patsiendi käsitsikirjutatud nime asus maha veerima. Punastades ja kokutades: Pu, Pu..
Mehemürakas põrutas valjusti üle koridori:No mis on, P..ts ei oska öelda või?
Tüüp ostis omale uue Mersu ja mõtles, et läheks kimaks väheke Tartu
maanteel. Jõudes kaherealisele tõmbas naksti 140 rauda ja oh häda, vilkurid
kohe sabas. Mõtles hetkeks, et ega need politseinikud uut Mersut ikka kätte
saa ja vajutas gaasi põhja. Kui 220 km/h sees oli, aga võmmid ikka maha ei
tahtnud jääda lõi paanika lõpuks sisse ja, mõeldes juba eelseisvale jamale,
peatas siiski oma uhke, uue masina.
Politseinik jalutas rahulikult Mersuni, vaatas juhi dokumente, kontrollis
joovet ja ütles siis: "Läks väheke kiireks siin ennist, aga kui tuled välja
vabandusega, mida ma enne kuulnud ei ole, saad puhtalt minema."
Mees mõtles hetke ning vastas: "Vaadake härra, eelmisel nädalal lasi mu
naine ühe politseinikuga jalga ja nüüd ma mõtlesin, et äkki tahetakse moori
tagasi tuua."
"Kena nädalavahetust", soovis politseinik ning jalutas minema.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
saqu kirjutas:...
Vene ajast pärineb veel üks hea põhjendus- udu oli nii paks, et ei näinud spidomeetrit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.