Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Piipz kirjutas:miks autodel tagurpidikäigud rohkem häält teevad?
Hammakad tagurpidi käikudel sirge hambaga üldiselt, mitte kaldhambaga nagu ülejäänud käigud. Ja tagurpidi käigud lülituvad sisse rksuga kuna seal pole sünkronisaatoreid enamustel masinatel, minu ürgsel b4 näiteks on.
http://www.krracing.ee/
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:miks autodel tagurpidikäigud rohkem häält teevad?
Tagaveolistel on veel see ka et tagadiffri hüpoidülekanne on mõeldud ühes suunas vedama.
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Siin üks ära aurustatud võistluskast, näha hammakate erinevus tagurpidi käik on risti hambaga. 
http://www.krracing.ee/
-
margus014
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Mis sai sellest eesti ettevõttest, kes tootsid pürolüüsi teel vanadest autorehvidest kütteõli?
-
mx77
- Kontakt:
margus014 kirjutas:Mis sai sellest eesti ettevõttest, kes tootsid pürolüüsi teel vanadest autorehvidest kütteõli?
see vist oli rohkem EAS-ilt raha huiamise üritus ja on vist juba mitu aastat pankrotis
-
zx12r
Tahan kööki paigaldada õhupuhasti.
Kui hästi või halvasti töötavad need õhupuhastid, millel vaid filtreerivad õhku, mitte ei toimeta seda majast välja?
Bauhausi kataloogist jäi silma praegu, et eriti soodsaks on sellised aparaadid läinud.
Pole vist just üks rumalamaid küsimusi, kuid mujalt ka nagu küsida ei oska hetkel.
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Need töötavad väga halvasti, ei soovita. Osta kasvõi kõige odavam õhku majast välja toimetav ja pane toru paika ning puuri seina augud jne, kui et osta see ja leia, et raha on vastu maad visatud.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
zx12r kirjutas:Tahan kööki paigaldada õhupuhasti.
Kui hästi või halvasti töötavad need õhupuhastid, millel vaid filtreerivad õhku, mitte ei toimeta seda majast välja?
Bauhausi kataloogist jäi silma praegu, et eriti soodsaks on sellised aparaadid läinud.
Pole vist just üks rumalamaid küsimusi, kuid mujalt ka nagu küsida ei oska hetkel.
Kui vähegi võimalik, siis puhu ikka välja. Hädalahendus ikkagi.
Filter püüab küll mingi olematu osa lõhnu kinni aga suuremalt jaolt jõuab see majapidamisse. Ainuke asi, mis sellise õhupuhasti juures tõepoolest toimib on rasvafilter.
-
mx77
- Kontakt:
zx12r kirjutas:Tahan kööki paigaldada õhupuhasti.
Sa mõtled siis, et kas lõhn jääb kööki?
Üldiselt natuke ikka jääb, ma ei ole muidugi kellegi köögis, kellel on päris väljatõmme ka nii põhjalikult susserdanud, et päris üks-ühele võrdlust teha.
Ma pean tunnistama, et ma olen muidugi laisk ka ja mul on need filtrid iidamast ajast vahetamata.
-
zx12r
macintosh kirjutas:zx12r kirjutas:Tahan kööki paigaldada õhupuhasti.
Pole vist just üks rumalamaid küsimusi, kuid mujalt ka nagu küsida ei oska hetkel.Kui vähegi võimalik, siis puhu ikka välja. Hädalahendus ikkagi.
Filter püüab küll mingi olematu osa lõhnu kinni aga suuremalt jaolt jõuab see majapidamisse. Ainuke asi, mis sellise õhupuhasti juures tõepoolest toimib on rasvafilter.
Tänud kiiretele vastajatele, loobusin sellest mõttest, võtan nõksa keerulisema variandi ja juhin õhu ikka köögist välja siis.
-
mx77
- Kontakt:
Oot, kas neil kõigil mitte mõlemad võimalsed ei ole? nii sisering kui ka õue suunamine? mul miski odav bompani kubu ja sellel küll selline võimalus
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Minul on sellega väga hea kogemus ühe suurema kontori ja kala praadimisega, tervitaks siinkohal oma õde
![]()
-
pühak
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 223 korda
- Tänatud: 90 korda
Kubudel vist enamuses siseringi võimalus olemas. Installisin möödunud talvel tütre juures ühe tundmatut marki kubu pliidi kohale ja alguses ei saanud pihta, et miks ülevalt välja ei puhu. Jõudsin juba tagasivooluklapi vedrusid kiruda, aga sisse vahtides leidsin mingi hoova, mille liigutamise peale hakkas ülevalt ka õhku tulema. ![]()
Aga see siseringi variant on vist rohkem selleks, et kui tuba külm ja muud kütmisvarianti pole, paned pliidi kärssama ja kubu siseringile. ![]()
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Millisesse elektroonika poodi soomes viia laptop ekraani vahetusele.see variant ei sobi kui nad seal paranduses kuu aega uut juppi tellivad
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Mitte üheski firmas pole kõikide tootjate kõiki laptopi ekraane niikuinii kohapeal, seega sebi see jupp näiteks ebayst ise ja mine suvalisse.
Üldiselt siiski margiesindusse, kui on HP läppar, siis HP töökoda jne, soomes väga "it-busse" ei ole.
-
tazavi
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
eestis on küll olemas firma, kus laokaubana peaks leidma vähemalt 90% maailmas levinud läpparitele ekraane. Kui sügavam huvi, siis PM abiks. Tallinnast eesti piires transport 1 tööpäev.
Kui poes pole ja ebayst tellima peab siis ma vahetan ekraani kodus ise ära.mida ma sinna poodi veel lähen oma aega raiskama.mis sellest et arvuti 3 päeva vana ja garantii võib kaduda
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
zx12r
426f kirjutas:Kui poes pole ja ebayst tellima peab siis ma vahetan ekraani kodus ise ära.mida ma sinna poodi veel lähen oma aega raiskama.mis sellest et arvuti 3 päeva vana ja garantii võib kaduda
Ära mõtle, kohe ütle!
-
GeiuLiisi
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Nüüd üks väga-väga rumal küsimus, mille eest mind arvatavasti lauajalgadega samasse patta pannakse mõistuse poolest... Aga... Pigem paistan loll 5 minutit, kui et olen loll elu lõpuni ![]()
Kuidas siia foorumisse pilte saab lisada oma arvutist? Ma saan aru, et on võimalik URL laadida jne... Aga kui ma tahan postitada lihtsalt arvutis oleva pildi? Postituse kohal olev "Img" kastike ei anna ju seda Browse võimalust? Või annab ja ma lihtsalt ei oska asja veel kasutada?
Help!!
![]()
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
GeiuLiisi kirjutas:Nüüd üks väga-väga rumal küsimus, mille eest mind arvatavasti lauajalgadega samasse patta pannakse mõistuse poolest... Aga... Pigem paistan loll 5 minutit, kui et olen loll elu lõpuni
Kuidas siia foorumisse pilte saab lisada oma arvutist? Ma saan aru, et on võimalik URL laadida jne... Aga kui ma tahan postitada lihtsalt arvutis oleva pildi? Postituse kohal olev "Img" kastike ei anna ju seda Browse võimalust? Või annab ja ma lihtsalt ei oska asja veel kasutada?
Help!!![]()
Ei saagi!
-
GeiuLiisi
- Kontakt:
sepp kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Nüüd üks väga-väga rumal küsimus, mille eest mind arvatavasti lauajalgadega samasse patta pannakse mõistuse poolest... Aga... Pigem paistan loll 5 minutit, kui et olen loll elu lõpuni
Help!!![]()
Ei saagi!
Ma polegi siis nii loll või Sa lihtsalt ajad häma mulle? ![]()
-
GeiuLiisi
- Kontakt:
sepp kirjutas:oled kyll!
No aita mul siis targemaks saada, kurat võtaks ![]()
-
Rain
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:sepp kirjutas:oled kyll!
No aita mul siis targemaks saada, kurat võtaks
Kõigepealt pead oma pildi kuskile neti avarustesse üles laadima ja siis saad aadressi siia foorumisse panna.
-
GeiuLiisi
- Kontakt:
rain5891 kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:sepp kirjutas:oled kyll!
No aita mul siis targemaks saada, kurat võtaks
Kõigepealt pead oma pildi kuskile neti avarustesse üles laadima ja siis saad aadressi siia foorumisse panna.
Ebanormaalne... Aga tänud! ![]()
-
Rain
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:rain5891 kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:No aita mul siis targemaks saada, kurat võtaks
Ebanormaalne... Aga tänud!
Googeldades leidsin sellise koha näiteks, nagu tynipic.com Pole mingit kasutajat ega midagi vaja ja pärast üleslaadimist annab aadressi, millega saad siia pildi.
Mure selline: töö arvutil on operatsioonisüsteemiks Windows 8
. Nädalaid loopis ta mulle ette tungivat vajadust Update´ida. Lõpuks siis andsin alla ja vajutasin nuppu. Nüüd arvutil peal 8.1 ja oh üllatust
Asi ei lase mul ühtki AutoDeski programmi avada. Rumal küsimus selline: Mis oleks nüüd edasine õige käik? Ilma AutoCad´ida jne eriti tööd ei tee ![]()